Hvordan å sette musikk på samtale iphone 4

I dag tjener en viktig funksjon for å ha en original melodi når du ringer bestemte numre, det være seg familie eller venner.
 For å sette en melodi, må du bestemme hvilken sang du ønsker å sette på iPhone-enheten til fremtiden ikke å tenke på det. Det er en funksjon musikalsk komposisjon kan ikke være mer enn tretti sekunder, så bruke programmet til å trimme lydfiler kan ikke gjøre.
 Velg hvilken som helst programvare utviklet for trimming musikkspor. Dette kan bli mp3 Direct Cut. Grensesnittet er ganske enkel og funksjonell. Deretter lagre den resulterende sammensetning.
 Prosessen for denne funksjonen er: du ønsker å legge et stykke kuttet sanger.
Hvordan å sette musikk på samtale iphone 4

 Fremgangsmåte for å forsyne fil
 Så gå til selve prosessutstyr melodi iPhone 4. Jeg bør legge et stykke kutt delen av biblioteket iPhone teknologi gjennom Itunes. Brukeren har til å gjennomføre prosessen med å overføre spor til biblioteket, vil det vise denne ressursen i sekunder.
 Etter en vellykket musikalsk utstyr bibliotek sammensetning bør velge denne melodien har allerede Aytyuns i sin teknologi. Vi produserer konvertering - et svært viktig aspekt i dette området. Etter manifestasjonen av filen trygt, fortsette å fungere Vis i Utforsker. Velge din egen komposisjon.
 Deretter endrer funksjonene som kreves til fil tillatelse M4r format. Hvis brukeren utførte operasjonen vellykket, finner den enheten for å vise ordet Ring. Trekk deretter sporseksjonen ringetoner.
Hvordan å sette musikk på samtale iphone 4

 Noen anbefalinger
 Hvis brukeren er et ønske om å sette flere spor, er det nødvendig etter hver fil basert oppførsel restart Itunes.
 Sørg for å vite hva alle sporene som du baserer ditt valg angi som ringetone forbudt bevegelse, som i påfølgende Sync denne applikasjonen vil appellere til å utføre originalt materiale.
 Hvis filen vises på et bestemt sted, hvor han hadde truffet en mobil enhet, ikke programvaren ikke gi det, og iPhone vil være bare hans opprinnelige navn.
 Betalende oppmerksomhet til disse anbefalingene, har du lykkes uten problemer avgjøre spørsmål om levering til den mobile enheten dine favorittsanger.Hvordan å montere en video

Programmet «WindowsMovieMaker» ideelt å bli med flere videofiler til ett. Videre er det installert som standard på Windows XP. Finn det nok bare å "starte" å velge "Programmer" og velg fra rullelisten «WindowsMovieMaker».
 Utviklere systemer Windows 7 fjernet programmet. Men det er en løsning - bør lastes ned fra Microsofts nettsted for gratis og installere på din datamaskin.
 Enhets programmer «Windows Movie Maker»
 «Windows Movie Maker» består av fire vinduer, som utviklerne delt for bekvemmelighet. Den første forhåndsvisning, den andre - for å utføre utvalgte verk, andre - Vindu menyoperasjoner med filer og fjerde - for bla plassering av videoen.
Hvordan å montere en video

 Komme i gang
 For å starte, velge "Operasjon" og klikk på den. I venstre vindu vil vise detaljerte menyen "filoperasjoner". Koble flere videofiler til en ganske enkel. Det er nødvendig å følge trinn for trinn fra denne menyen. Klikk på det første punktet - Import video.
 Klikke dette trinnet, vil du bli gitt et vindu for å velge filer. Ta små filmer eller noen av videobiblioteket. Avgjørelsen er din. Det er også verdt å merke seg at filmen Du kan legge til og musikk, og ulike bilder.
 Når du har lastet ned et par filmer, vil du se at den gjennomsnittlige boksen «Windows Movie Maker» samling fra de respektive filmene. Forhåndsvisninger kan ses i det høyre vinduet.
 Til stop-motion film på å forme framtida, må vi ta dreier å bruke musen til å dra den valgte rammen fra samlingen på nedre skala storyboard.
 Fremgangsmåter for dannelse av film
 Det er to måter å danne filmen. Første - stop-motion film vil bli presentert, og vil være i stand til å legge til overganger mellom rammer.
 Den neste måten - det er enkelt å bytte ved å klikke på en knapp og deretter skriver rammer vil bli vist i tidslinjen. Denne fremgangsmåten er mer fordelaktig. Du kan kontroll lengde musikk og video, samt omskjæring klipp.
Hvordan å montere en video

 Stengt
 Etter at alle de valgte bildene fra samlingen flyttet og fremtid film dannet Gå til neste menypunkt - ". Installasjon av filmen" Deretter må du slå dreieboken "og legge til video effekter, lage titler og navnet på filmen, samt video overganger mellom rammer.
 I avsnittet "Installasjon av filmen" velge "Vis videoeffekter" og finne vinduet fordøye effekt som du liker, og flytt den til ønsket ramme.Hvordan å lage en video med bilder

Før diskutere emnet lage video fra bilder, la oss definere hva som utgjør en gitt komponent, og hvordan det skiller seg fra en enkel lysbildefremvisning.
 I vanlig forstand Slide Show er en film med påfølgende bilder med noen musikkfiler og noen stil design.
 Hvis du ønsker å etablere en video fra bilder og musikk, er følgende elementer er det viktigste. Som enhver musikkvideo i sin definisjon tjener som en illustrasjon for en gitt sammensetning. Dette betyr at bilder og video fragmenter som brukes i det skal se lyse og dyktig valgt.
Hvordan å lage en video med bilder

 Ved hjelp av fotofremvisning
 Denne programvaren er universell bruk grunnlag for profesjonell lysbildefremvisning format.
 Med denne programvaren, kan hvem som helst lage fantastiske multimedia format album og originale hilsener i anledning og utføre video basert på favorittbildene av favorittmusikken din.
 Programvaren vil bruke ubegrenset antall bilder, legge musikkspor, en massiv katalog av forskjellige overgangseffekter, originale lysbilde designvarianter, samt muligheten til å spille inn videoer.
Hvordan å lage en video med bilder

 Retningslinjer videoer
 Først av alt, bestemmes har temaer for fremtidige videoer. Videoen arbeid kan være dedikert til noen minneverdige hendelser - dette kan være et engasjement eller et ungt par som feirer jubileum hilsener og så videre. Limited har valget faget ikke er til stede, det hele avhenger av dine ønsker og ambisjoner.
 Når du lager den nødvendige velge bildetAt i de beste formaliteter vil presentere emner av komposisjon.
 Bilder av bruk av høyeste kvalitet, siden videre innspilling av video, er yakisnist gradvis tapt.
 Ganske unikt ideologi video med bilder som virker grunnlag av en serie basert bilder. Med profesjonell montering tegn begynner å bevege seg i en bokstavelig måte begynner å komme til liv direkte på skjermen.
 Basert sårbar funksjon som du ser på videoen opptak teknologi, ikke den vanlige lysbildefremvisning. Kjør denne effekten muligens Editor, som eget spørsmål. For å gjøre dette i forrige modus, utføre en rekke bilder.Hvordan å aktivere Windows 7 uten nøkkel

I denne artikkelen vil vi fortelle deg en lovlig måte å aktivere Windows 7 uten nøkkel, gratis.
 Forsinkelse aktivering
 Etter 30 dagers prøveperioden kan du få utsatt aktivering 3 ganger Microsoft introduserte funksjonen selv).
 For å gjøre dette i egenskapene til datamaskinen kan se hvor mange dager gjenstår før prøveperioden og den siste dagen i denne perioden kan forlenges.
 Så, se, da fristen for systemet:
 - Gå til menyen "Start" eller Explorer, se etter "Computer" og klikk på den høyre museknapp.
 - Velg Egenskaper.
 - I popup-vinduet nederst, finne "Aktiver Windows».
Hvordan å aktivere Windows 7 uten nøkkel

 Å fortsette videre prøveperiode på 30 dager:
 - Gå til "Start"
 - Deretter klikker du "Alle programmer"
 - "Standard"
 - Klikk på høyre museknapp på kommandolinjen, deretter "Kjør som administrator".
 - I vinduet skriftlig slmgr, sette en plass og / rearm (ut slmgr / rearm ).
 - Deretter klikker «Enter». Har sprette ut en melding om at kommandoen er fullført.
 Start datamaskinen og sjekke resultatet. Ja, vil du ha en måned fri periode. Når igjen vil en dag før prøveperioden, kan du reservere den veien over to ganger til.
 Dermed ser det ut til at absolutt alle versjoner av Windows 7 kan du bruke lovlig gratis for fire måneder (30 dager i første omgang og deretter en annen tre forsinkelse aktivering).
 Hvordan å fortsette å bruke Windows 7 for gratis?
 Når fire måneder lovlig bruk Windows 7 kjøre, vil systemet kreve re-aktivering, og ikke lenger gjennomført oppdatering. Hvis du ikke er flau av dette faktum, kan du fortsette å bruke den gjeldende versjonen gratis og på. Systemet vil fungere skikkelig.
Hvordan å aktivere Windows 7 uten nøkkel

 I mellomtiden er det to alternativer:
 Metode 1: Re-installasjon av systemet. Hver 4 måneder Du kan helt re-kjører alle drivere og programmer, og hver måned for å bruke reset prøveperioden.
 Metode 2: Lag et system image. Når du har installert operativsystemet, drivere og all nødvendig programvare, kan du umiddelbart skape et bilde av dagens system. Og etter fire måneder krever regelmessig systemaktivering kan gjenopprette den fra bildet.
 Det bør bemerkes at de ovennevnte metoder krever at man for å forstå handlinger.Яндекс.Метрика