Hvordan søke side?
 Den økende volum av informasjon med å møte hverdagen PC-brukere, og tvinger dem til å lære nye teknikker og metoder for arbeid med tekst. En av disse problemene er raske til å finne informasjon i en stor artikkel lagt ut slik på en side på Internett. Ferdigheter slikt søk vil spare tid til å utføre disse operasjonene. Hvordan søke side
 Uansett hvor du ser etter informasjon på Google Chrome, Yandex leseren i kontakt, i Mozilla, Safari, online, Word eller HTML-side er det en universell rask og effektiv metode for å søke. Hun innså følgende enkle trinn.
 1.  Mens programmet der du vil søke, trykk tastekombinasjonen Ctrl + F. For brukere av Apple-maskiner må trykke tastekombinasjonen Cmd + F.
   I søkeboksen, som i ulike programmer kan se annerledes ut, begynner du å skrive et søk som du ser på.
  Hvordan søke side?

  Hvordan søke side?

  Hvordan søke side?

   Moderne applikasjoner vil automatisk ta deg til den første av plasseringen av markøren i teksten nevner spørringen og fremheve alle forekomster av søket side.
   Noen programmer, for eksempel nettlesere, Safari og Google Chrome selv regne ut hvor mange ganger søkeordet forekommer i teksten. Mange programmer kan navigere mellom alle søkeresultater med spesielle pilene ved siden av vinduet inn et søk.  
 Netbook - et flott alternativ til voluminøse datamaskin eller en bærbar datamaskin. Men for deg er det helt erstattet den gamle datamaskinen, må du velge en netbook!
 Innholdet i artikkelen:

 Hvordan å velge parametere netbook

 Hva du skal velge en netbook eller tablet?

Hvordan velge en netbook
 Linux og Windows XP. For å starte, få en modell som fungerer på Windows XP, og deretter kan du ta en netbook med Linux. I tillegg er denne modellen mye billigere, og hvis du utfører noen enkle trinn, kan du direkte installere Windows XP på Linux. I det minste se på tilstedeværelsen av Bluetooth og Wi-Fi, samt utvidelseskort som kalles Expresscard.

 Hva du skal velge en netbook eller tablet?
 De fleste mennesker før du kjøper en bærbar enhet stilt det samme spørsmålet: "Hva er mer praktisk - en tablet eller netbook? ". Faktisk er alt lett, fordi mye mer attraktive funksjoner i en netbook, og koster det samme eller mye lavere. Hvis du ønsker å investere i en enhet med lav ytelse til en høy pris - kjøpe en tablett, er det dårligere netbook. Men det er nødvendig for å underbygge dette synet og forseggjort på fordeler og ulemper med begge enhetene.
Hvordan velge en netbook
 Den positive siden av netbook:

 Gjennomsnittlig ytelse.

 Det er faste tastatur.

 Fungerer på Windows noen versjon.

 Du kan installere nesten all programvare som kjører på plattformen i386.

 Det er praktisk å skrive meldingen og skrive.

 Produktivitet er mye høyere enn tabletten.

 Hva er ulempene med netbook?

 Stor størrelse.

 Høyt energiforbruk.

 Å bære den med deg hver dag er ikke veldig praktisk.

 På et strømforbruk som fører til mer hyppig lading, men dette problemet møtt av de som bruker netbook daglig.

 Den positive siden av tabletten

 Liten størrelse.

 Det er veldig praktisk å bære.

 Tablet hendig å se på bilder og filmer, spesielt når du reiser og flybilletter.

 Android operativsystem sparer energi, øker levetiden til enheten.

 Skikk og opprinnelige utseende varsel.

 I Hva kan være negative sider?

 Ute av stand til å kommunisere med venner på sosiale nettverk eller ICQ og Skype, så vel som å skrive en lang melding på berøringstastatur bare rett og slett urealistisk.

 Du kan ikke installere programmer som trenger å jobbe, men på noen netbook alle programmene installert av operativsystemet Windows.

 Svært høye kostnader i motsetning til netbooks.

Hvordan velge en netbook
 I alle fall før du kjøper, du må bare bestemme seg for hvilket formål du skal bruke enheten. Kanskje du bare ønsker å sitte og se på bilder på internett mens du reiser eller lange foredrag ved instituttet, og kanskje du ønsker å jobbe på en ekstern jobb nettsteder og lage og skrive artikler for dem? Kom til butikken og sjekke ut hva som kjennetegner enheter samt se på prisen vanligvis er kostnads ​​netbooks og tabletter med gode egenskapene til en juling. Ikke kjøp for kraftige enheter, med mindre du vet hva du trenger så høy ytelse.  
Hva er en torrent?
 Alle Internett-brukere før eller senere kommer til dette å gjøre ditt første laste ned torrent-filen. Det er for torrent tjenester nesten ingen umulig oppgave - de er klare til å yte nødvendig du filen, det være seg lyd, video eller bok. Men før du nyte alle gledene av lignende tjenester, du absolutt trenger å lære hva en torrent og hvordan du bruker den.
 Hva er en torrent?
 Torrent - spesielt opprettet i 2001 for programvaren så enkelt overføre filer. Sin særegenhet er at ingen filer blir overført helt og deler (biter) og er en del overføres i nettverket. Når alle brikkene innsendt, torrent samle dem i én ønsket fil på datamaskinen.
 Hva er en torrent tracker?
 For å imøtekomme de filer med musikk, filmer, spill, ulike programmer, bøker opprettet torrent nettsteder - trackere. Det er der brukere fra forskjellige byer og land som driver fildeling - deres distribusjon.
 Den mest populære torrent tracker i er torrents.ru, rus-torrents.ru, rutracker.ru, nnm-club.ru, tfile.ru.
Hva er en torrent?
 Hva er fordelingen av en torrent?
 Distribusjon er prosessen med å distribuere filer blant deltakerne tracker.
 Hovedprinsippet i noen torrent tracker: lastet ned selv - dele med andre. Dette skyldes det faktum at ingen filer er lastet opp til serveren - de er gått mellom deltakerne tracker. Derfor, hvis en bruker laster ned en fil, men han ikke gir det til andre medlemmer av avtale, snart løper han ut av det nå begrense for nedlasting og kan ikke fortsette å bruke tjenestene til denne tjenesten.
 Hva er en torrent-fil?
Hva er en torrent?
 Torrent-filen inneholder den informasjon som er nødvendig for deg å laste ned filen. Bare sparer den til datamaskinen og åpne den med en klient, kan du begynne å laste ned. Å jobbe med torrent-filer på datamaskinen, må du installere en av de spesielt laget for denne søknaden (klient): BitComet, BitSpirit,? torrent, etc.
 Torrent-filen kan ikke bare laste ned, men også for å skape mest mulig for sin videre distribusjon til andre mennesker. Dette er ikke bare en goodwill gest - dermed kan du igjen få muligheten til å laste ned filer fra andre. Jo mer du gir, jo mer får du.

 Hva en fest torrent?

 Feast - en person som er involvert i distribusjonen av torrent-filen. Han rullet det mens det gir de andre deltakerne.
 Hva Sidy en torrent?
 Sid - mannen som eier filen helt. Han allerede lastet det ned og nå bare gir. Antall parter i avtalen avhenger i stor grad av hastigheten på å laste ned filen.
 Mens han jobbet med tracker, vil du lære mye mer nødvendige nyanser, men svært nødvendig informasjon som en torrent, vet du vi gjør.  
Hvordan laste ned videoer på iPad uten datamaskin og iTunes
 Mange brukere av Apple-enheter lurer på hvordan du laster ned til iPad video fra Youtube eller andre kilder direkte, uten en datamaskin og iTunes.
 Algoritmen er ganske enkle handlinger, vanskeligheter kan oppstå når debugging laste ned videoer fra kanalen Youtube. Alle andre videoer har lastet ned i et format som kan vises på nettet på iPad.
 Som et eksempel, ta området zoomby.ru, som gjør det mulig å se filmer på nettet ved hjelp av enheten iPad.
 Det bør være i tjeneste App Stor finne programmet "pumping fra Youtube - Tube Universal Bootloader" og installere det. Men i et fritt format kan bare laste opp 10 videoer. Etter dette tillegg vil gjøre brukeren et tilbud om å kjøpe den betalte versjonen. Kostnaden er $ 199.

Hvordan laste ned videoer på iPad uten datamaskin og iTunes

 Åpne programmet "pumping på Youtube - Tube Universal Bootloader", kan du se ganske normal nettleser, som er en søkestreng. I adresselinjen, må du skrive inn navnet på siden der du kan se video på nettet eller bruke søkemotoren og finne informasjon på Internett.

Hvordan laste ned videoer på iPad uten datamaskin og iTunes

 Gå til nettstedet zoomby.ru. For å se filmene, den beste iPad tilbake til en vertikal posisjon. Neste må du finne ønsket film eller et videoklipp og klikk på "View". Deretter må du langt trykk i tre sekunder på den samme videoen. Vindu kan åpnes, hvor du klikker "Last ned". Klikk på den.

Hvordan laste ned videoer på iPad uten datamaskin og iTunes

 Deretter - klikk "Lagre".

Hvordan laste ned videoer på iPad uten datamaskin og iTunes

 Når lastet ned videofilen, klikker du på knappen "Hide" og gå til innstillingene. Det ligger i øvre høyre hjørne av skjermen i form av en oransje ikon.

Hvordan laste ned videoer på iPad uten datamaskin og iTunes

 Deretter vil du se de nedlastede videoer, men hans navn er ikke klart - en rekke av tall og bokstaver. Filen bør bli omdøpt på egen hånd. For å gjøre dette, trykker du øverst til høyre knappen "Rediger" og deretter på filen for å endre navn. Når du ser et blinkende markør kan skrive et annet navn.

Hvordan laste ned videoer på iPad uten datamaskin og iTunes


 Klikk deretter på "Finish". Video lastet opp, kan du se på. Imidlertid er gjennomgangen bare mulig gjennom anvendelse og ikke gjennom de vanlige delen aypada videofiler.
 Pumpet videoer fra Youtube
 For å laste ned videoer på iPad uten en datamaskin, må du åpne en Safari nettside med følgende adresse:
 www.luckybird4649.blogspot.com/2011/12/how-to-download-youtube-videos-in.html
 Neste må du klikke på lenken som heter «Free YouTube Downloader». Deretter vil automatisk overføre inn i programmet "bootloader", klikk deretter på knappen "Finish".

Hvordan laste ned videoer på iPad uten datamaskin og iTunes

 Så går du til YouTube og nederst på siden klikker du på "Desktop Version". Åpne videoen for å se, og klikk deretter på bokmerkelinjen avsnittet «YouTube Downloader».

Hvordan laste ned videoer på iPad uten datamaskin og iTunes

 Deretter pumpes video.

Hvordan laste ned videoer på iPad uten datamaskin og iTunes


 Andre tiltak er de samme som beskrevet ovenfor. Videofil endre navn og er i stand til å se det off-line når som helst.  
Яндекс.Метрика