Hvordan tømme cachen for PC mot

For enhver PC-bruker er en av de mest viktig informasjon om hvordan du rengjør cache i nettleseren og på den lokale disken.
 Bare de som er ukjent med prinsippene i datamaskinen, vet ikke noe om cache og ikke bekymre deg om hvordan og hvorfor det rene. Men over tid akkumulere kunnskap, og ha de samme spørsmålene, og svarene på som vi gir deg i dag.
 Hva er cache og hvorfor det rent
 Vanligvis har du tre typer cache: cache, DNS cache og miniatyrer.
 Faktisk er denne type bufferlager for ulike tidsmessig informasjon. Hvis du ikke beskjære det regelmessig, blir denne informasjonen omgjort til midlertidig og permanent redusere driftsparameter datasystemet.
 Tid gjort det klart bufferen vil frigjøre systemminne, øke harddiskplass og bidra til å løse noen problemer med internett-tilkobling.
Hvordan tømme cachen for PC mot

 For arbeid, trenger vi:
 Datamaskin som er koblet til Internett,
 programmet CCleaner.
 Her er fremgangsmåten
 Trinn 1: Rengjør cache
 Å tømme cachen DNS, klikk "Start" og gå til fanen "Ledetekst".
 Må være en svart skjerm, vil det trenger å oppgi kommandoen «Ipconfig / flushdns»Og trykk på Enter.
 Deretter får du en melding om at DNS Cache tømt.
 Trinn 2: Tøm buffer
 Høyreklikk på et tomt område på skrivebordet, i vinduet som vises, klikker du på "Create", deretter "Shortcut".
 Neste må du angi banen til filen som følger: «% WINDIR% system32 rundll32.exe» og klikk "Next".
 Lag en snarvei som du liker, for eksempel "Clear Cache". Nå kan du kjøre programmet.
Hvordan tømme cachen for PC mot

 Trinn 3: Tøm buffer miniatyr
 Gå til "Start" -knappen, velg linjen "Systemverktøy", deretter "Clear Disk '. Velg stasjonen du vil rydde og trykke "OK" i vinduet som vises.
 Trinn 4: Optimaliser system med CCleaner
 Merk at CCleaner - det gratis programSom bidrar til å fjerne midlertidige filer, rense kurven. Dette verktøyet soning av midlertidige filer alle nettlesere installert på datamaskinen din og sjekke registeret.
 Å bruke:
 - Last ned og installer CCleaner, og deretter åpne den.
 - The Chevron arrangere en hake der det er nødvendig inspeksjon og rengjøring. Samtidig være forberedt på det faktum at for første gang denne prosedyren kan ta deg en lang tid.
 Klikk på "Clear".Hvordan bli kvitt avhengigheten til datamaskinen?
 Og du fortsatt sitter ved datamaskinen?
 Du må ha:
 -2 Til 3 minutter av fritiden
 -zalezhnist fra datamaskinen
 -og grunnleggende - PC
 Gjør det enkelt
 1. Først, betyr det hvis du avhengig og du leser dette, betyr det at du er for tiden inkludert datamaskin :), gå til Start-menyen = & gt; Kontrollpanel = & gt; Brukerkontoer = & gt; Velg ønsket konto = & gt; klikk på "endre passord"
 2. Endre passordet til noe sånt som dette: 5vyj956yujh30m9buymv viktigst, gjøre det så lenge som mulig og ikke forståelig :) (viktigst ikke klikker!)
 3. Skriv ned pennen på et stykke papir, ikke imaginære butikker i spill !!!!!! mødre passere på bevaring :)
 4. Deretter Forrige gå til datamaskinen og klikk "skape passord" :)
 5. Deretter klikker du på "Start" og deretter "off". Nå tar din favoritt ting, men får ikke en mus eller tastatur, ta hunden til å leve av det du vandre sine månedene jeg liker i mitt tilfelle tok en skate bord, som jeg absolutt elsker.
 6. Når du blir kvitt datamaskinen avhengighet, ikke podsazhyvaytes igjen :) og vil være så glad som jeg er.
 Lykke til!  
Hvordan slette Mail Ru Updater?
 Når du installerer noe programvare fra selskapet Mail.ru til datamaskiner som kjører operativsystemer Windows nylig stille vennlig uinvitert gjest får en fil mailruupdater.exe. Denne filen, som navnet tilsier bør gjøre hva de samme oppdateringene installert program. Dessverre betyr dette ikke ende sine funksjoner og kan utøve denne filen er ikke helt rettferdig handlinger på datamaskinen. For eksempel nylig bemerket at han, uten din viten, under dekke av å gjenopprette fjern Amigo fornyelse nettleser. Denne gratis oppførsel fører vanligvis harme blant brukere og ønsket om å fjerne Pretender enhver pris.
 Hvordan slette Mail Ru Updater
 Standard fjerning via et kontrollpanel med et programvareselskap Mail.ru enten det være seg Agent leseren Amigo eller ICQ, ved å etablere som mailruupdater.exe og får på datamaskinen din ikke fører til ønsket resultat. MailRuUpdater må fjernes manuelt, noe som ikke i prinsippet være vanskelig.
 Først må du deaktivere laster filen inn i minnet hver gang du starter datamaskinen. Bare følg disse trinnene.
 1.  Lagre eventuelle endringer i åpne dokumenter og nær arbeider for tiden på et dataprogram, mister du ikke jobben gjort på datamaskinen starter på nytt.
   Start konfigurasjonsverktøyet ved å trykke Start og skrive inn en søkestreng, dukket opp umiddelbart over kommandoknappen msconfig og trykk Introduksjon (Enter) på tastaturet.
  Hvordan slette Mail Ru Updater?

   I kategorien systemkonfigurasjonen Oppstart.
   I tabellen finner du et element som heter Startup MailRuUpdater og fjerne haken til venstre for det. Press Påfør og Ok for å lukke vinduet konfigurasjon.
  Hvordan slette Mail Ru Updater?

   I det nye vinduet klikker Reboot å utføre alle endringene trer i kraft.
  Hvordan slette Mail Ru Updater?

   Etter disse handlingene Mail Ru Updater vil permanent deaktivert. For å fjerne den fra PCen som i punkt 2 trykk StartMen i søkefeltet skriver du inn følgende linje
   C: Brukere% Navn% AppDataLocal
   der i stedet % Navn% du trenger å erstatte ditt brukernavn på datamaskinen. Press Introduksjon (Enter) på tastaturet. I boksen etter å ha trykket finne mappen MailRu og fjerne det.
   Dette kan betraktes fjerne Mail Ru Updater fullstendig utfylt og være sikker på at det aldri vil forstyrre deres uavhengige handlinger på datamaskinen.  
Hvordan å frigjøre minne operative Five?
 RAM datamaskinen er dens viktigste komponenten, som lagrer data som er behandlet, kjørende programmer og applikasjoner. Med langvarig bruk uten å restarte datamaskinen eller med et underskudd på minne kan oppstå fra tid til annen en betydelig nedgang i ytelse for uttømming av minne. I slike tilfeller pleier å si at datamaskinen var "tregere" og begynne å lete etter måter å frigjøre minne.
Moderne programmer og Windows-systemer fortsatt bruke så mye RAM som er nødvendig for deres arbeid og frigjøre en betydelig mengde ressurser på deres bekostning vil ikke fungere. Ennå lite rom for det.
 1.  Rengjøring oppstart. Ligger i oppstartsprogrammet når du starter datamaskinen plassert i minnet, og er i det før maskinen er slått av. Hvis datamaskinen ble bedt om, og fikk et stort antall ulike programmer, funksjoner og applikasjoner, er det sannsynlig at de gjenværende unødvendige oppstartselementer som nå opptar ekstra minne.
  Disse programmene kan fjernes fra oppstart og praktisk å gjøre det ved hjelp av vanlig operativsystem og bruker Ccleaner. For å gjøre dette, gjør du følgende:
  laste ned programmet fra det offisielle nettstedet
  www.piriform.com
  og installere på din datamaskin;
  Start programmet og i den venstre delen av vinduet, velg gruppe handlinger "Verktøy" og deretter "Startup";
  Hvordan å frigjøre minne operative Five?

  nøye gjennom søknader lagt til oppstart og deaktivere unødvendige.
  Slå av bare de programmene som har stor tro på at de er ekte, at du installerer og ubrukt i øyeblikket. Ikke slå av systemprosesser og kritiske applikasjoner som antivirus.
   Fjerning av virus. Hvis datamaskinen din ikke har oppdatert antivirusprogramvare med oppdaterte databaser, og du ofte besøker ulike nettsteder på internett, så er det sannsynlig at datamaskinen kan være infisert med flere virus. Disse ondsinnede programmer som kjører i bakgrunnen kan utføre ulike operasjoner, tilbringer betydelige ressurser på datamaskinen, inkludert minnet. For å bli kvitt dem installere antivirus på datamaskinen med det nye viruset databasen og gjennomføre en full scan.
   Optimalisere minnet. På Internett kan du finne en rekke små programmer på en plan for deres skapere nødt til å rydde og optimalisere RAM. Men fordelene med slike programmer er tvilsom, siden de tilbringer mesteparten av hans minne og ikke sjelden enda mer enn i stand til å kjøre gratis operativsystem. Dette er logisk, som nevnt ovenfor, store reserver å slette minnet i datamaskinen din er ikke der.
  I konklusjonen, ser vi at den beste måten å frigjøre RAM er dens fysiske kapasitet. Minnet er ikke så dyrt, og det programmer blir stadig mer krevende. Derfor, det overskytende på datamaskinen din, den vil ikke være nøyaktig.  
Яндекс.Метрика