Hvordan å vite hvilken versjon av Internet Explorer?
 Rettidig og regelmessige oppdateringer installeres på datamaskinen programmer og applikasjoner - er en av de grunnleggende vilkår for informasjonssikkerhet. Vanligvis eliminert nye versjoner av programmer alle kjente utviklere "hull" som brukes av angripere. I tillegg, med hver ny versjon av sin forbedret grensesnitt, nye funksjoner i tråd med kravene i tid, forbedre ytelsen. En kritiske applikasjoner operativsystemer Windows, som du ønsker å spore oppdateringer er nettleseren Internet Explorer. Vurdere hvordan å sjekke den nåværende versjonen av Internet Explorer, må du forstå dens oppdatere eller ikke.
 Hvordan finne versjon av Internet Explorer
 Følg disse trinnene for å finne ut hvilken versjon av nettleseren på Windows noen versjon.
 1.  Start nettleseren hvis den ikke kjører på datamaskinen.
   I øvre høyre hjørne av nettleseren, trykk på utstyr, noe som er menyknappen bryteren Tjeneste. Det samme kan gjøres ved å trykke på en kombinasjon av "hurtigtaster" Alt + XHvor X - bokstaven X i den engelske tastaturoppsett.
   På hurtigmenyen, velg det laveste punktet på listen Omtrent.
  Hvordan å vite hvilken versjon av Internet Explorer?

   I vinduet, bestemme gjeldende versjon av nettleseren Internet Explorer.
  Hvordan å vite hvilken versjon av Internet Explorer?

   Sjekk at du har alltid blitt satt til å merke av for alternativet for å installere den nye versjonen automatisk. Dette vil fortsette å sjekke din datamaskin, laste ned og installere oppdateringer for Internet Explorer automatisk, uten din deltakelse.  
Hvordan å trekke Webmoney i ditt land?
 I dag en av de mest populære online penger system er Webmoney. Den brukes av folk i alle SUS-land. Det meste av elektronisk betaling foregår i det. Og før eller senere, til holdere vesker spørsmålet: hvordan best å ta ut penger fra systemet.
 Forutsetningen er at du ikke bør være under en formell sertifikat. Foreløpig utvalg tilbaketrekking av Webmoney ganske bred. Men det er flott for de CIS land der systemet er offisielt registrert, og det er offisielt. For andre land, for eksempel Usbekistan gjenstår bare ett alternativ - å gi annonser i lokale rubrikkannonser, selge WebMoney i en viss by, på en slik og slikt kurs bytte for kontanter.


Hvordan å trekke Webmoney i ditt land?

 Eller søkeforslag kjøpe WebMoney i diskusjonsfora landet. Vær sikker på at noen vil reagere. Vanligvis, en liten prosentandel på 1,2%, det eneste negative - er nødt til å stole på en fremmed, VseTut rådes til å gjennomføre transaksjonen bare gjennom beskyttelse avtalen (beskyttelseskode når du overfører midler WebMoney), for ikke å være bare rett og slett lurt.
 Men tilbake til andre metoder for avledning. De kan grovt deles inn i to typer. Konklusjon gjennom vekslingskontorer og gjennom det samme systemet via Webmoney offisielle representant i ditt land.
 Tenk det første alternativet.
Hvordan å trekke Webmoney i ditt land?
 Tilbaketrekking av midler gjennom vekslekontorer - er den mest populære måten for nå. Byttes mot penger eller sette på spill i banken som du kan WMZ, og WMR. I hver by er det flere vekslingskontorer som arbeider med utveksling. I byer og landsbyer over hele veksleren kan du ta ut penger på spill praktisk for deg bank. Eller må kjøre til nærmeste by, der utvekslingen. Det viktigste er å velge utveksling, troverdig og trekke lavere rente. Les anmeldelser på internett og velge likt. Fyll dem med nødvendig informasjon på nettstedet og kan bestilles konklusjon. Du vil motta poengene som må takles. Det er alt. Pengene vil gå til kortet fra 15 minutter til flere timer.
 Cons lere. Prosentandelen av tilbaketrekking vanligvis 3 til 5% og 3% hvis en stor mengde av utgang. Enig, en betydelig andel. Det er også tilfeller der arbeidstakeren leren i utbetalings sier at valutakursen har endret seg og nedodaye noen penger. I dette tilfellet gjør du ingenting. Valutakurser - er ikke konstant. Også det er en sjanse til å bli kastet for første gang.
 Tilbaketrekking av midler gjennom det samme systemet med garantist.
 For noen grunn, mange synes det er veldig vanskelig ikke å nyte. Faktisk, nå har alt blitt mye enklere. Ingen spesiell innsats fra din side er nødvendig. Vurdere punktene:
 1. En obligatorisk betingelse for konklusjonen er at alle pengene du trenger for å sette lommeboken med den nasjonale valutaen. Det vil si at det vil være for Russland til Ukraina WMR WMU og så videre. Hvis du ikke har en veske, skape det - det er gjort på noen få sekunder. Deretter bruker utveksling til WebMoney (se nøye på siden din og se etter ordet vesken utveksling) sette alle pengene i dette budsjettet. Valutakursen er ofte bra, noen ganger kan du tjene litt på denne. Utvekslingen utføres i et minutt.
 2. Deretter i toppmenyen finner menypunktet "Tilbake" velger å selge eller WMR WMU (for hvert land sin) og trykk. På siden er det alle mulige forhold for utveksling. Velg den som passer for deg. Valget er stor - kort av forskjellige banker (bankoverføring, bank rente 05-1%), Westernunion (kontanter, 08%), oversettingssystemet Aval-Express (kontanter, 1%), oversettelse Ukrpochty (kontanter, 12-4%).
 3. Nazhymate en praktisk måte for deg å lese nøye alle og fylle mønster. Deretter dokumentet er sendt på høring garantist. Det tar vanligvis én virkedag. Neste gang prosedyren tar noen få minutter. Da er du kommet grunn, du betaler for. Deretter er det overføring av penger.
 Minus - pengene stammer fra en til fire dager. Videre i noen land penger på bankkortene er kontrollert av skattemyndighetene. Så vær forsiktig og varsom.
 Det er alt. Velg ønsket alternativ og bruke med glede.  
Hvordan Yandex standardsøk

Hvis du trenger å jobbe bruke flere søkemotorer, så denne artikkelen er for deg. Her ser vi på hvordan du gjør Yandex standardsøk
 I Google Chrome
 1 måte: Ved hjelp av innstillinger
 1. Hit "Settings" (nøkkel til høyre for adresselinjen), velg "Alternativer";
 2. Når man ser alternativet "Søk Default" og velge Yandex.
 To måter: Ved å utvide
 Det er best å installere utvidelsen "raskt søk" lar deg flytte raskt på ledende nettsteder og søkemotorer, inkludert Yandex.
Hvordan Yandex standardsøk

 FireFox
 I OS FireFox Du kan søke ved hjelp av adressefeltet og søkeboksen.
 I søkefeltet FireFox, ingen søkemotor som standard. I denne forbindelse, gjør du følgende: Klikk på pilen i søkevinduet og åpne listen over søkemotorer. Standard er uthevet med fet skrift. Å endre søkemotoren Yandex, velge fet. FireFox vil huske ditt valg automatisk.
 Søk i FireFox kan du bare legge inn spørsmål i adressefeltet. Med et slikt søk vil bli brukt søkemotor som standard. For å endre til Yandex:
 1. Skriv inn about: config i adressefeltet.
 2. Finn keyword.URL.
 3. Klikk for å registrere to ganger.
 4. I dialogene til å endre keyword.URL http://yandex.ru/yandsearch? text =% s
Hvordan Yandex standardsøk

 Internet Explorer 8
 Hvis du bruker Internet Explorer 8 er standard først det vil være Bing. Å endre den til Yandex:
 1. I søkeboksen, finn pilen.
 2. Klikk på pilen knappen.
 3. Velg Yandex.
 4. Klikk "Set Default".
 Andre metoden:
 1. Klikk på pilen og velg "Søk etter andre søkemotorer."
 2. Lastet side med en liste over søkemotorer.
 3. Velg Yandex og klikk på "Set Default".
 Opera
 Hvis du vil angi en Yandex Opera:
 1. Inn "Common Settings" ( Ctrl + F12 ) .- "Innstillinger" - "Meny"
 2. Gå til "Søk".
 3. Det Yandex velge og klikk på knappen "Rediger" og deretter "Mer".
 4. Oppmerksom på flåtten "Bruk som et joint venture som standard".
 Ready. Nå Yandex vil vises i søkefeltet.
 Hvis du ønsker å søke i søkemotoren og gjennomført ytterligere uttrykke Panel, kan du velge linjer "Bruk en søke EP".Яндекс.Метрика