Hvorfor datamaskinen holder seg av?Har du noen gang prøvd å forestille seg livet uten en datamaskin? I det 21. århundre er det vanskelig å lage, og alt det en ganske stor del av vårt arbeid var basert på teknikken. For eksempel, kan ledere som jobber på kontoret ikke gjøre uten en datamaskin i det hele tatt. Og vi liker å slappe av hjemme - noen å spille det nyeste spillet, mens andre foretrekker sosiale nettverk. Uansett hva det var, over tid, kan en hvilken som helst teknologi mislykkes og gi oss overraskelser. For eksempel, selv av.
Utkobling skjer under lek
Mange datamaskiner er faktisk "kjærlighet" av i løpet av spillet. Hvorfor er dette? For det første kan det være svikt på grunn av strømforsyningen. Det faktum at i løpet av spillet umiddelbart øker belastningen på grafikkortet, og hvis strømforsyningen ikke er konstruert for en slik høy belastning, det bare ikke stå opp, noe som resulterer i en nedleggelse eller starte hele systemet.
For det andre bør du ta hensyn til prosessoren. Under spillet belastningen øker, noe som betyr at de økte kravene til prosessorkraft CPU, noe som resulterer i økt temperatur. Hvis ikke gitt kvalitet kjøling av komponenten utløses automatisk beskyttelse som deaktiverer systemet.
Tredje, være skyldig grafikkortet står ikke krav, men i dette tilfellet er det vanligvis ikke noe unntak, og start datamaskinen på nytt.
Det skal bemerkes at alle de tilfeller som er beskrevet ovenfor, er det ikke bare ved oppstart noe spill, men også ved kjøring av andre anvendelser, på grunn av hvilke det er en økt belastning på en av disse enhetene.
Inkludert og deretter slås av
I slike tilfeller pleier å være skyldig i andre komponenter i systemenheten.
Det beste alternativet - å sjekke minnet. Når problemene begynner med det, kan datamaskinen ikke bare av, men automatisk starter på nytt. Også, periodevis forekommende systemet henger, start "brems" selv når du åpner veldig enkelt program. Det er derfor eksperter anbefaler å sjekke RAM først, jo mer det kan være en svært enkel måte - trenger å laste ned en av de gratis verktøy som kan bli funnet på Internett (egnet, for eksempel, Memtest86). Hvis den finner kritiske feil, bør du tenke på å erstatte "RAM".
Mye verre hvis problemene ligger i hovedkortet, fordi det er en av de viktigste delene av systemenheten. Men for å gjøre det uforberedt person strømmen er ikke alltid, men hver av dere sikkert se på det og se visuelt, slik som hovne kondensatorer. Men saken best overlatt til fagfolk, som med hjelp av spesialutstyr avgift for å sjekke dine element feil.
Så, her er grunnene til at du kan bestemme at defekt hovedkort:
Det var sprekker i hennes diett. Som ekspertene sier, er ikke alltid skadelig effekt på enheten, men i mange tilfeller er det bedre å erstatte en ny.
Har sviktet kondensatorer. Teoretisk sett kan de være re-lodding, og deg selv, hvis du har erfaring. Ellers må du søke til verksted. Men det er et stort MEN - kostnads ​​perepayuvannya kan være dyrere enn å kjøpe en ny "hovedkort".
Et annet alternativ - overoppheting av brikkesettet på hovedkortet. Noen "eksperter" anbefaler å sjekke hendene, selv om det ikke kan gjøres - kan du bli brent. Videre uten et multimeter du bare ikke kan finne sin temperatur.
Forresten, ikke glem hvordan du støvsuging system enhet, oppstår så mange problemer fra settling støv. Akkurat som det skal gjøres nøyaktig.
Hva annet?
Faktisk kan være en rekke årsaker til problemet, nemlig:
Surge. Dette er ikke overraskende, siden de fleste av hus bygget i beregning av relativt lite antall elektroteknikk. Og nå se på hva vi har i leiligheter: mikrobølgeovn, kjøleskap, vaskemaskin, vannkoker, strykejern, TV, datamaskin ... Tenk deg alt inkludert samtidig i alle leilighetene i hjemmet ditt - ingen oppføring ingen slik overleve! Derfor er det feil som ofte fører til banalt av datamaskinen.
Virus. Ondsinnede filer kan ikke bare blokkere tilgangen til Internett eller å stjele passord, men også skape problemer i systemet. Hva bør gjøres? Det er riktig, bruker antivirus-programvare, ikke glem å pre-oppdatering rammeverk som vil fjerne alle mistenkelige filer.
Defekt strømforsyning.
Defekt overspenningsvern.
Problemer med operativsystemet.
Hva gjør jeg?
Finne kilden til et problem, hva annet. Og hvis problemet ligger i operativsystemet eller vzduvshymysya kondensatorer, er det lett å identifisere deg. Og hvis det var sprekker i hovedkortet, deretter oppdage sin egen er usannsynlig, fordi i så fall vil vi anbefale å bruke reparasjonsservice. Men husk at reparasjonen koster ofte mer enn å kjøpe nye deler  
Hvordan ta ut penger fra kontekstuell annonseringHvordan ta ut penger fra kontekstuell annonsering Google эdsens (google adsense) endres fra november 2013.
Så, fortsatt i Google utgiver i Russland kunne få penger penger orden, aldri registrering.
Men siden slutten av 2013. Alle som har tjent på kontekstuell annonsering, inkludert de som fikk penger postanvisning til rapporten, bør få penger og deretter logge deg på Rapid-tjeneste på nettet. Og ikke bare registrere deg og gå gjennom prosedyren av legitimasjon (pass verifikasjonsdata).
Så, for å få penger fra kontekstuell annonsering fra Googles (får penger fra adsense):
Registrer deg på nettet i Rapid telefonnummer.
Kom verifisering av pass data. Dette kan gjøres på postkontorer eller partner banker. Listen er tilgjengelig på nettstedet - https://pps.rapida.ru/f/help/personification/.
Når bekreftet personifisering, gå til seksjonen mal og skape et ønsket mønster.
For eksempel mønsteret postanvisning eller bankoverføring.
Du kan opprette flere maler og bruke dem til å endre, for eksempel seks måneder du foretrekker å hente posten, og sommer - på minibankkortet.
Å lage en mal bank er ikke i listen, bruker du kategorien - banker og betalingsfrie detaljer. Dette valget er egnet, for eksempel for kredittkort eller bank Sberbank, som ikke er oppført Rapid.
Malen foreskrevne mengde mindre enn planen og får mindre enn 15.000 rubler. For eksempel, den månedlige betalingen 13000-14000 rubler, kan malen skrive 11.000 rubler. Du kommer på denne malen alle dine opptjente 13-14000. Hvis du mottar inntekter fra AdSense-politikken mer enn 15 tusen betalinger må bryte noen som var ikke mer enn 15.000.
I sin konto Google эdsens velge ny Rapid betalingsmiddel. De går inn koden fra malen Rapid betaling. Alle pengene vil nå flyte av Google i Rapid og derfra umiddelbart etter mal eller en bankkonto eller et bankkort eller postanvisning (til tross malkoden og du gjør hvilken liste malen i Google).
Hvis du velger betaling med postanvisning, for eksempel Google sendte du tjene 25. dagen, 27. dag, kom han i Rapid og umiddelbart fulgte mønsteret. Rundt den 30. vil du motta en e-post med å få penger fra kontekstuell annonsering. Hvis post smidig. Hvis ikke eller dager falt på en helg, kan meldingen nå 2.3 eller nyere tall (nummer 5, avhengig av postgangen).  
Hvordan oppdatere Yandex nettleser?
 Med dette programmet installert på datamaskinen og komponenter i operativsystemet skal jevnlig oppdateres knapt noen vil hevde. Nye versjoner er forskjellige i de fleste tilfeller betydelige forbedringer, fikse tidligere feil og mangler, og de stengte alle identifiserte sårbarheter. Spesielt ovenfor gjelder for nettlesere som programmer som kjører i Internett, som er en kilde til fare i en rekke av virusangrep og bedrageri.
Yandex Browser relativt nytt produkt i verden av nettlesere, som likevel var i stand til å vinne sitt publikum vil i hovedsak være på grunn av sin enkelhet, brukervennlighet, ytelse, og integrasjon med søketjenester den største søkemotoren Runet.
Hjelpeemner Yandex leseren inneholder mye nyttig informasjon å jobbe med dette produktet, men noe forteller hvordan å se etter oppdateringer og trenger bare oppgradere hvis tilgjengelig. Vurdere det i denne artikkelen.
 Hvordan du oppgraderer nettleseren din Yandex
Oppdateringsprosessen er svært enkel og krever minimum brukerhandlinger.
 1.  Å se etter oppdateringer i det åpne nettleservinduet, trykk på utstyret i øvre høyre hjørne i listen som vises, velg "Om leseren Yandex».
  Hvordan oppdatere Yandex nettleser?

  Etter å ha åpnet kategorien med tittelen "Hjelp" uten noen videre handling vil teste versjon installert nettleseren, og hvis i det øyeblikket det er en nyere versjon vil automatisk oppdatere igjen uten noen handling fra din side.
  Hvordan oppdatere Yandex nettleser?

  Når oppgraderingen er fullført vises informere om behovet for å starte nettleseren din for å fullføre oppgraderingen. Klikk "Last".
  Hvordan oppdatere Yandex nettleser?

  Når Yandex vil lansere en oppdatert nettleser, i den samme kategorien, vil du se tegn på at datamaskinen har den nyeste versjonen av nettleseren på Yandex.
  Hvordan oppdatere Yandex nettleser?

  Det er sannsynlig at over tid Yandex leseren vil fjerne muligheten for oppdateringer manuell installasjon, og de vil være automatisk i bakgrunnen, så det var med Google Chrome.  
Яндекс.Метрика