I dag skal vi snakke om hvorfor støy systemenheten. Beskrive de viktigste årsaker og løsninger. Våre tips vil være nyttig for alle, så hvordan å løse problemet kan absolutt alle, uansett erfaring arbeider ved en datamaskin. Så la oss gå direkte til de mulige årsakene til støy som gir datamaskinen.
Hvorfor støyende systemenhet

 4 forårsaker høyt støy datamaskin Samlet støv på viften (kjøligere) prosessor. Ofte støy problemet er kjøligere prosessor, slik den kommer til store mengder støv. Som et resultat roterer viften ideelt. I dette tilfellet, må du erstatte den gamle ny fan. Det er billig og enkelt å installere. Men du kan også legge inn litt forskjellige - selvrensende kulere og radiator fra støv, fett og smøremidler aksen for å skape riktig nivå av friksjon.

 Defekt kjøligere på skjermkortet. Også populære er årsaken til kjøleren på skjermkortet. Det enda kan kalles ikke den viktigste årsaken til problemene. Det faktum at kjøleren er vanligvis plassert i en omvendt stilling, som følge av en lengre periode, og for mye støv kan oppstå offset kjøler (bladene vil gni kropp grafikkort). Denne saken ikke alltid hjelper å rense kjøleren eller olje aksen og erstatte en fan mye problematisk. Derfor, i dette tilfellet, er det sannsynlig å måtte endre utdatert grafikkort.

 Slitte PCens harddisk. En sjelden, men ekkel knirkelyd lage harddisker som allerede er nær hans "siste gang", og noen ganger nye HDD-stasjoner kan gjøre en tilsvarende støy fra systemenheten. I dette tilfellet, eller bytte ut harddisken, eller til å ta kontakt med kroppen sin - minimal, for eksempel feste den slik at gapet mellom metallet var gummi.

 Støvete eller dårlig smurt vifte kjøler strømforsyning. PSU har også kjøligere, noe som krever betimelig rengjøring, så ikke glem å rengjøre hvis du hører merkelige lyder. Sortere PSU er ganske enkelt - skru ut skruene alt mulig og huske hvor og hvem som var

Hvorfor støyende systemenhet
 Det er i utgangspunktet alle mulige årsaker til høye støynivåer fra systemenheten. Hvis de ovennevnte forslagene ikke hjelper, kan vi bare ringe en spesialist til Home.
 Du kan la dine spørsmål i kommentarfeltet, vil vi prøve å svare på dem og bidra til å løse problemet!  
 Hvis du ønsker å styrke nettverket modem signal generasjon 3G eller 4G - trenger gjennom programmer finner your Cell ID av basestasjonen side og dens plassering. Da må du bygge en antenne og rett det mot basestasjonen, finne et punkt Best mottak. Ellers kan du bare kjøpe et sett av spesialutstyr (antenne, strømadapter) for pålitelig mottak signal mobilnett i tettbygde strøk. For mer informasjon om dette kan du lære mer.
 Innhold:
 Prinsippet om 3G og 4G-modem?
 Metoder for å bedre signal

 Android smarttelefon SignalSitemap program vil kartlegge retning av BS. Å definere "deres" basestasjon kan være Cell ID, antall som du vil lære i programmet MDMA. Ingen BS programmer søke retning er noe mer komplisert.
Å forbedre signalet 3G og 4G-modem?

 Metoder for å bedre signal


 Hva gjør jeg? - Nok direkte eller modem antenne mot basestasjonen, sette den på Cell-ID, og ​​finne den beste posisjonen indikatoren vil signalnivå.

 Posisjon modem
 Noen ganger bedre signal vil ganske enkelt handling - flytte modemet til et annet sted, for eksempel installasjon av et vindu. USB-modemet må kjøpe den aktuelle utvidelsen, bør lengden som være nok av en datamaskin / laptop til vinduet. Det anbefales å montere modem eller takskjegget eller høyne at han var på linje gitt gaten. I noen situasjoner, ute av stand til å ta signalet og i leiligheten, ikke vinduet - det må innhentes. Når det gjelder signal for å velge den beste posisjonen enhet.
 Enkel antenne 5 minutter
 Den enkleste antenne - er svingete kobbertråd på plass av antennen i modemet (det er vanligvis på slutten). Tykkelsen av kobberkabel, lengde og antall vindinger - må velges individuelt for hvert modem forhold og plassering.
Å forbedre signalet 3G og 4G-modem?
 En annen enkel antenne - med bokser med kaffe. For antennen vil trenge en enkel metall tinn runde diameter. De sentrum banker laget et hull i for å sette inn modemet. Tale Modemet må også velges for hver modell separat, som en regel, blir det satt inn bredden til halvparten av den midtre eller litt under halvparten. Koble modemet til datamaskinen via en USB-skjøte prøving og finne et punkt med beste signalet og forskrifter modem ytelse.
Å forbedre signalet 3G og 4G-modem?
 Profesjonell antenne
 I tilfelle de ovennevnte metoder ikke hjelper, som vanligvis skjer i et forstadsområde, vil du trenge en ekstern antenne. For å starte, finne ut plasseringen av basestasjonen og dens omtrentlig avstand fra deg, og i hvilken grad operatøren arbeider. Neste må du:

 C Ekstern antenne gevinst (for det aktuelle området);

 Adapter for USB-modem eller repeater (avhengig av hvilken type forsterker);

 Kabel.
 Plugge modemet inn i adapteren og koble den til datamaskinen fra Adapterkabelen kobles til forsterkeren, og deretter koble den til antennekabelen. Finn den ønskede plasseringen av antennen og fikse det. Det finnes forsterkere som opererer uten adapter brukt i stedet repeater. Prinsippet for denne forsterkeren diskutert i videoen.

 Hvis du ikke har noen erfaring på dette området, i dette tilfellet, vil du hjelpe fagfolk som er spesialister i å forbedre kvaliteten. De vil gjøre de nødvendige målinger og velge den mest passende for din forholdene sett utstyr. I dette tilfellet får du garantert kvalitet nettverkssignal høyhastighets internett, mens midlene ikke er bortkastet.
 Vi ønsker deg å finne signalkvaliteten og høyhastighets internett.  
Hvordan bruke Kaspersky og Dr. Web kvitt pop-up banner extortionist
 Nylig tilfeller av fremveksten bannere extortionists, de flyter på toppen og trenger å betale penger for arbeid ved datamaskinen.
 Selvfølgelig, vil ingen penger ikke hjelpe, du kan betale svindlere til uendelig. I tillegg til tap av penger er en annen fare - crooks Bær ditt mobilnummer i din base og ved den minste mulighet for at du vil igjen kreve penger. Bare ha noe annet.
 Hva er løsningen? Hvis du datamaskinen ikke forstår noe - ta kontakt med en spesialist. Sine tjenester er alltid til slutt vil koste mye billigere enn å prøve å "løse problemet for godt" med svindlere.
 Hvis du har minst en viss kunnskap for å arbeide med et dataprogram, kan du prøve å bli kvitt irriterende banner selv. For disse brukerne vi gi noen råd.
Hvordan bruke Kaspersky og Dr. Web kvitt pop-up banner extortionist

 Algoritme av handlinger utseendet banner extortionist


 Når du har aktivert datamaskin mens viral banner ennå ikke hadde vises, trykk CTRL + SHIFT + ESC - starte Oppgavebehandling. Du må fjerne alle oppgaver.
 I vinduet banner må taste inn en tekst eller nummer og podtverzhdyt inn. Mens viruset er demontert kode og bekrefter det nazhymyte tastene CTRL + SHIFT + ESC igjen og prøver å fjerne alle de oppgavene som utføres av datamaskinen.
 Start datamaskinen og umiddelbart slå den av. Banner vil være raskere enn en advarsel som forble ulagret fil. Klikk på "Avbryt" fillager.
 Start datamaskinen, og når skjermen er svart ved å trykke F8 og velge Sikker oppstart Mode.
 Det er bannere som fører nedtellingen. Prøv å fjerne den fra skjermen egenskaper (dobbeltklikke på en rad systemklokken banner).
 Sjekk med din operatør bør få beskjed om hvem som eier nummeret du skal sende penger til kriminelle. Ring operatøren som serverer dette nummeret svindel, skal den underrette opplåsningskode datamaskin.
 Etter å ha fjernet banneret extortionist trenger å kvitte seg med spor på datamaskinen din. Dette problemet er alvorlig, nedenfor er de enkleste måtene å løse det.
Hvordan bruke Kaspersky og Dr. Web kvitt pop-up banner extortionist
 Ren oppstart. Start-programmer-Avtozazhruzka. Du må slette alle filene som du ikke kjenner, slette dem umiddelbart og kurv.
 Slette midlertidige filer, cookies og TEMP. Disse enkle trinnene, dessverre, ikke alltid effektive. I slike tilfeller, raskere, billigere og sikrere for nervene vil se en spesialist. Men det er en veldig enkel måte å kvitte seg med bannere extortionists - du trenger ikke å fange dem. Men de skjuler ofte de såkalte "khalyavnykh handlinger."
 Da vil du være glad for at du var jubileums besøkende, og tilby å ta premien din, vil du bli tilbudt gratis å laste ned noen måte program. Du kan være sikker på at du får en premie virus program. En seier vil alltid være kjeltringer.
 Vi håper at vår artikkelen har hjulpet deg svare på spørsmålet om hvordan å bli kvitt pop-up banner extortionist.
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика