Freelance, som vi allerede har nevnt er et godt utgangspunkt for de som ønsker å tjene penger på nettet. Mange fortsatte å arbeide i feltet av freelancing i mange år, enhets frilansere ønsker å utvikle seg videre og prøve seg på nettstedet bygningen. Hvilke personlige fallgruvene kjøre sine egne nettsteder?  Hvordan tjene på nettstedet ditt?
 Selvfølgelig, svar på disse spørsmålene - det er ikke en enkelt artikkel. Internett er fylt med informasjon om hvordan du raskt og enkelt lage og markedsføre nettstedet for å begynne å gjøre det. Vi tilbyr bare en kort oversikt over måter å tjene Online og generelle retningslinjer for sin organisasjon.
 Mye uerfarne webansvarlige gjøre en vanlig feil - Bli involvert inntjenings veldig "rå" områder med lavt oppmøte og mangel på alle indikatorer (TIC, PR). Denne tilnærmingen vil bringe selv minimale inntekter og kan føre til nettstedet "nevzlyubyat" søkemotorer.
Internett inntjening. Inntjening på nettstedet ditt
 Siden å starte området bør bli sterkere finne et publikum, være av interesse for et bredt spekter av mennesker, stadig oppdatert unikt innhold. Spesiell oppmerksomhet bør rettes nettstedet markedsføring og søkemotoroptimalisering. Dette er ikke en dag eller en måned. Men hvis du vil, flid, compliance planer og visse investeringer (midlertidig materiale) etter seks måneder på sin hjemmeside kan begynne å tjene gode penger. Hva er måter å tjene penger på nettstedet er?
 Kontekstuell annonsering. Denne annonsen annonseenhetene, match sammenheng med artikler på dette nettstedet. Den mest kjente er kontekstuell annonsering Yandex Direct, Google Adsens, Runner. Fordelen med kontekstuell annonsering er enkel å installere - bare installere koden blokk til en side, men nødvendige kunngjøringer vil stige automatisk. Blant de minuser - svært strenge vilkår for opptak til systemet (unntak - Google Adsens), noen problemer med uttak av midler.
 Bannerannonsering. Overnatting online bannere - bilder av forskjellige formater, topp når du klikker på dem annonsert på nettstedet. Betaling kan gjøres både med antall klikk på banneret (1001000), og ved å plassere den i en viss periode (uke, måned). Skrive kunngjøring av sporene etter bannere kan være på stedet eller ved å bruke spesielt laget for denne tjenesten (Rotaban, Oh).
 Tizerna reklame. Teasers - framstiller samme størrelse, og kaller det lokke (teaser betyr "strålende") klikker på dem. Betaling skjer for hver unike klikk på teaseren. Tjenestene tyzernoyi mye reklame, er den mest berømte Teasernet, Tizzer, Adlabs Media Network, Visitweb og andre.
Internett inntjening. Inntjening på nettstedet ditt

 Selger koblinger. Innlegging på hans nettside linker til nettstedene til annonsører - svært populær form for inntjening for webmaster. Finn rekkefølgen for koblinger til området ved å bruke tjenestene Blohun, Hohetlynks, Rotapost og ved å annonsere disse tjenestene på nettstedet deres.
 Agentprogrammer nettbutikker. Mange nettbutikker gir mulighet til å samarbeide med dem for betaling. Plassering på sin hjemmeside affiliate link eller banner, og dermed tiltrekke besøkende gå til nettsiden nettbutikk og foreta et kjøp, kan du få en prosentandel av salget av et produkt. Velge partner nettbutikk, se til å passe gjenstand for nettstedet ditt. En god tjeneste mellomledd mellom online shopping og eiere er Mixmarket.
 SMS partner. En god inntektskilde kan være SMS-partner. Deres utvalg er stort: ​​å betjene SMS hilsener til familie strøk av montering diplomer. Som partnere nettbutikker, bedre plukke SMS partner tilsvarende emnet i området. Populære tjenester SMS partnere har Webpandora, Monetti.
 Nettbutikk. Kanskje i tid kan det være lurt å "tie" til ditt nettsted nettbutikk - og det kan også være en god inntektskilde. Det kan være som varer fra andre nettbutikker (mange av dem er skript for å lage din egen "counter"), og produktet gjort av deg (for eksempel håndlagde elementer).
 Salg infoprodukta. Informasjon Produkter: bøker i PDF, multimedia kurs, opplæringsvideoer - kan bringe betydelige inntekter til sin skaper. Et enkelt eksempel: Hvis du blogg viet til instrumental musikk, og de fleste vet hvordan man spiller gitar, kan du bli forfatter serie av video leksjoner gitar og selge det gjennom deres hjemmeside. Opprette en informasjon produkt, sørg nisje du vurdert, ikke er opptatt eller okkupert av mindre erfaren forfatter. Lage og selge informasjon om produktet har sine ulemper - ingen kan garantere suksess i salget, og vil være synd om ikke ønsker å kjøpe ditt mesterverk. Men dømme av det mangfoldet av ulike infoproduktiv, oversvømmet Internett, kan vi konkludere med at dette er en lønnsom virksomhet.
 Plukke måter å tjene på nettstedet ditt vite når du skal stoppe. Ikke perenasыschayte nettstedet irritabel pop-under, blatant reklame, netematychnymy lenker. Velg 2-3 mest aktuelle alternativene for deg å tjene online. Først av alt, tenk om renslighet av området, bekymre besøkende, de fleste som er irriterende for åpenbar reklame, ikke glem å bidra til området selv etter å ha nådd den planlagte ytelsen du (sette nye mål - og strever for dem). Få tilfredsstillelse av å skape din koselig hjørne av nettet. Og deretter alt annet - inkludert inntekter på området - må legges!  
 Juling - et relativt nytt fenomen, men heller fast bosatte seg blant de "avanserte" brukere av Internett. Her og der på web-områder, i chatterom, fora og i personlig korrespondanse - møt de mystiske ordet forkortelser. For Medlemsområde opplevd er vanlig språk for Internett-kommunikasjon, men nykommere som reduserer tid satt til en stillstand. En av de mest populære online kommunikasjon er  Forkortelse IMHO. Hva er IMHO og der "vokse opp" denne reduksjonen?
Hva er IMHO?

 IMHO kommer til oss fra vest Internett, i den opprinnelige ser ut IMHO - Et uttrykk som bokstavelig talt betyr «i min ydmyke mening» eller «i min ærlige mening» ( i min ydmyke mening ). Over tid, var det mer "fresh" tolkning av dette uttrykket, for eksempel «i min fryktelig mening» - forferdelig etter min mening.
 IMHO begrepet først dukket opp blant fans av science fiction, deretter spredd over internett - og mer nylig, søker å flykte fra nettet og offline.
 Dette uttrykket brukes når du kommuniserer på Internett (fora, i chatterom, etc.) å uttrykke sine synspunkt. Denne typen synonym for uttrykket "Jeg tror", "Min mening er", "jeg tror", "jeg tror". IMHO - det personlig oppfatning av forfatterenSom han uttrykker, uten å innføre det til noen, og hevder ikke å riktighet (pålitelighet).
 Men hver gang bryter tilfelle endre språket ved å innføre forkortelsen IMHO innenlandske Internett-brukere blir lat - og ble født IMHOSom deretter kjøpt en ny tolkning. Den mest populære av dem - " Tanker jeg har, jeg ønsker å gi uttrykk for ".
 Det er også strengere alternativer "Jeg har en mening, pepperrot denied" og veldig veldig støtende (selv om det sensur på internett?) "Jeg har den oppfatning, Hy avslått." Han har rett til liv og alternativet med en sans for humor - "Jeg har den oppfatning, men feil." Mindre kjent andre forkortelser tolkning IMHO "Individuell Thought - Pepperrot gi opp" eller "Individual Thought Master Response".
Hva er IMHO?

 Bruken av Internett leksikon med forkortelser IMHO ikke bare kan raskere og komfortabelt kommunisere (Faktisk mye raskere å skrive inn disse fire bokstaver enn å skrive "mitt synspunkt, denne"), men er et tegn på "avansement" brukere. Men nykommere til verden på Internett tilstedeværelse av slike forkortelser stuper i undringen - men over tid vil de flyte ut i bekken. Selv om det er de som nekter å fundamentalt endre sin leksikon og fortsette å bruke nettet og setninger som "jeg tror".
 Nå vet du nøyaktig hva IMHO - ikke glem å skru det nyttig ord i meldingen på forumet eller chat uslavytesya "avansert bruker"!  
Hvordan øke volumet av operative minne i MacBook Pro?
 Utviklingen av datateknologi noen ganger utrolig. For ti år siden personlige datamaskiner var ganske harddisk kapasitet på 2 GB og 4 GB i dag og RAM er ofte ikke nok. Spesielt oppstår spørsmålet RAM når man jobber med tunge og krevende applikasjoner med et slikt utvalg av programmer virtualisering, bilderedigeringsprogram Photoshop, noen typer spill.
Vi kan si at minnekapasiteten på motoren som bilen er aldri for mye. Spesielt fordi minnet i dag mer enn overkommelig.
I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å øke mengden RAM i en MacBook Pro Unibody og vil gjøre videoen, som tydelig viser hele prosessen for utskifting.
Bærbare datamaskiner MacBook Pro Unibody med saken utstedt i slutten av 2008 til i dag (sent 2012). De satt skriver DDR3-minnemoduler som kan variere i frekvens. Funksjonen av MacBook-s er at minnet om en annen (større) frekvens vil de ikke fungere. For å finne ut hvilken frekvens du har installert minnemodul, klikk på øvre venstre hjørne av menylinjen ikonet Apple (?) Og velg "Om denne maskinen".
Hvordan øke volumet av operative minne i MacBook Pro?

Du bør se bildet vinduet, noe som viser at datamaskinen har minne, klokket til 1067 MHz, noe som tilsvarer typen PC3-8500. Det er dette allerede utdatert minnetype vi vil bruke for å erstatte det.
Et annet krav for RAM er at det er ønskelig å skifte ut moduler i par med samme størrelse. Enda bedre, hvis de er av samme produsent og modell for å eliminere mulige konflikter. Det faktum at moderne datamaskiner RAM for bedre ytelse kjører i Dual Channel-modus.
Laptop MacBook Pro 13 i spørsmålet er i denne artikkelen ble installert 2 x 2 GB PC3-8500 minnemodul fra Samsung. Dermed vil den totale mengden minne var 4 GB. Vi trengte (eller ønsket) å øke sin 8GB - som støttes bærbare dataverdi. Dette ble kjøpt 2 x 4 GB PC3-8500 RAM Corsair.
Hvordan øke volumet av operative minne i MacBook Pro?

Hvordan øke volumet av operative minne i MacBook Pro?

Å erstatte minnet er ikke komplisert og består av følgende trinn.
 1.  Slå av den bærbare datamaskinen, koble den bærbare datamaskinen fra alle relevante kabler til det (hvis noen), dukker opp i bunnen og legge på bordet.
  Hvordan øke volumet av operative minne i MacBook Pro?

  Stjerneskrutrekker skru ti (10) skruene som fester nedre koffertlokket av bærbar PC. For å lagre plasseringen av hver skrue og har ingen problemer med deres påfølgende vridning kan forlate etter å løsne skruene i hullene i lokket, forsiktig fjerne med skruer og sett til side.
  Hvordan øke volumet av operative minne i MacBook Pro?

  Hvordan øke volumet av operative minne i MacBook Pro?

  For å unngå skade på følsom elektronikk laptop statisk elektrisitet det må fjernes fra kroppen ved å berøre en metalloverflate inni maskinen.
  For dette formålet, bare i tilfelle koble strømmen fra hovedkortet, plukket opp sine små rektangulære kontakten negler.
  Hvordan øke volumet av operative minne i MacBook Pro?

  Trekk ut den gamle minnemodulen. For å gjøre dette, forsiktig feste til laterale sidelåsene. Fjærbelastet minne bør stige i sporet. Deretter slår du bare trekke ut moduler: første toppen, deretter bunnen.
  Hvordan øke volumet av operative minne i MacBook Pro?

  Type tomme plasser uten RAM.
  Hvordan øke volumet av operative minne i MacBook Pro?

  Installere nye minnemoduler. Still den første minnemodulkontakten nederst på en svak skråning og klikk på den med fingrene til det låser den i holderen. Tilsvar, set-top-modul. Fjerne og installere moduler trenger å holde dem på side uten å berøre gullkontaktene eller detaljer av modulen.
  Koble strømkontakten, installere dekselet og vridning av skruer.
  Etter å ha startet minne må straks bestemme laptop. Suksessen til erstatning kan bli funnet i det samme vinduet "Denne maskinen", som vil sette den nye verdien minne. Du trenger bare re-stille inn dato og klokkeslett som obnulylysya når strømmen er slått av. Denne lille bærbare oppgraderingen kan betraktes som vellykket.
  Til slutt, som lovet, gir vi deg en liten video, som viste hele prosessen for utskifting.
Яндекс.Метрика