Komparativ analyse av IMS og CISS
 Til dags dato, kan en hvilken som helst butikk være ganske enkelt å kjøpe en billig skriver som lar deg skrive ut hjemme og lite kontor som tekstdokumenter og gode fargebilder. Skrivere og MFP lengst opphørt å bli inkludert i listen over ting å kjøpe for å være lang og vanskelig å skaffe penger.
 Men ti år siden var det annerledes, og denne typen teknologi kan ikke råd til en. Imidlertid er den laveste prisen ikke gledelig alle. Og ting er at tonerkassetten til billig blekkskriver er generelt sammenlign i verdi med enheten. Videre, hvis teknikken av forrige generasjon var patroner som om ønskelig kan være relativt enkelt å fylle, i moderne skrivere og multifunksjonsmaskiner komplett patroner er "smarte" chips, som ikke tillater for tanking.
 Det viser seg at en gang kjøpte ganske billig skriver, har brukeren å regelmessig gi en rund sum for forbruksvarer.
 Hvordan du kan redusere utskriftskostnadene?
 Fordi heller bruke de høye kostnadene for blekk fornøyd ingen, til slutt oppfunnet alternativ som sparer.
 Som et alternativ til originale patroner i bruk i dag:

 falske kassetter;

 Patroner (IMS);

 kontinuerlig blekkforsyningssystem (CISS).

 Det første alternativet er vanligvis den minst populære på grunn av det faktum at dette ikke produserer store besparelser som bruker CISS eller IMS. I tillegg kjøper ettermarkedet patroner når konfrontert med en "katt i posen", fordi ganske ofte markedet er lav kvalitet forfalskninger. En lav kvalitet patroner kan ikke bare påvirke utskriftskvaliteten, men også føre til svikt i skriveren du vil være enig, er ikke veldig hyggelig, spesielt med tanke på mangelen av garantier i slike tilfeller.
 Men i ikke-originale patronen er en fordel i forhold til IMS og CISS. De krever ikke spesielle kunnskaper og ferdigheter fra brukeren, bruke dem på samme måte som originalen. Samtidig er det noen besparelser. Så hvis du ikke ønsker å gå i dybden av vanskelighetene med blekk i IMS eller CISS, men ønsker å redusere kostnadene for trykking, trenger du bare å finne en bona fide leverandør av uoriginale blekkpatroner.
 Mye mer signifikant forskjell i kostnadene for utskrift kan være følte ved å kjøpe en gang satt gjenfyllbar patroner og kontinuerlig blekksystem.
 Spar tid og penger ved å bruke PPC eller CISS
 NHR system, samt IMS, kledd blekk. Dette ofte etter å ha tilbrakt å kjøpe alternativet valgt, deretter må bruke penger bare for kjøp av blekk. Prøv å fastslå omfanget av besparelser.
 Vanligvis den gjennomsnittlige kapasitetspatronen i skriveren eller MFP billig fra 5 til 15 ml, avhengig av enhetsmodell. Nok av denne ressursen ca femti bilder. Så du går til butikken for nye blekkpatroner som koster kanskje mer enn halvparten av prisen av splitter nye skriveren eller MFP.
 Samtidig, er prisen på en halvliter blekkpatroner IMS eller CISS tilnærmet lik kostnadene for en eller to originale patroner. Av den enkleste beregningen er lett å fastslå at besparelsene beregnet tidoblet.
 Det gjenstår bare å bestemme selv hva som er best PPC eller CISS. Men det er nødvendig å analysere fordeler og ulemper med å kjøpe begge.
Komparativ analyse av IMS og CISS


 IMS: fordeler og ulemper
 Patronene fylles opp mange ganger, er velfortjent popularitet. Dette er ikke overraskende, fordi de er tilgjengelige på sin verdi og svært enkel å installere. Designene er lik den opprinnelige.
 De viktigste fordelene med IMS bør inneholde følgende:

 forholdsvis lav pris;

 Lett å installere skriveren eller MFP (IMS satt like godt som patroner som kommer med skrivere);

 lette prosessen med å fylle (tanking IMS ved hjelp av konvensjonell medisinsk sprøyte gjennom et hull å fylle bensin).

 IMS ulemper kan betraktes:

 behovet for å kontinuerlig overvåke blekknivået slik at de ikke kjøre ut til feil tid, som fører til nedbryting av skriveren;

 behovet for å produsere en bensinstasjon hver 5-15 ml (eller ca tre til fem dusin trykte bilder).

 Med relativt små volumer av utskrift feil gjenfyllbar patroner kan virke ubetydelig.
Komparativ analyse av IMS og CISS


 Ciss: fordeler og ulemper
 Blekk systemer like populære blant eiere av skrivere og MFP. Faktisk er dette den samme patron, lik den opprinnelige, men dem er ganske stor når det gjelder blekktanker. CISS samt QAP har en rekke fordeler og ulemper.
 Fordelene med CISS bør inneholde følgende:

 å bruke på å fylle ti ganger mindre tid;

 ingen trenger å overvåke blekknivået (etter tanker med dem alltid i sikte, og tidsintervallet mellom ingrediensene er stor nok).

 Minus system inkluderer:

 relativt høy pris;

 behovet for å ha en viss kunnskap og ferdighet for riktig installasjon;

 vanskeligheter med å flytte skriveren fra sted til sted (etter alle blekktankene bør alltid plasseres på samme nivå av skrivehode);

 ikke veldig estetisk utseende (fordi skriveren vises åpenlyst med halen strekninger, og neste flaunt farget potter).

 Dermed kan en ytterligere besparelse ikke bare penger, men også tid bruker installasjon av kontinuerlig blekk kostbar og ferdigheter, men. I tillegg, når du bruker CISS redusert prosentandel av defekter i print, som endte brått på grunn av blekk. I tillegg, redusert risiko og ødelegge enheten hvis blekket kjøre ut til feil tid.
 Hva skal jeg velge?
 Selvfølgelig velger alle sin egen mellom QAP og CISS, men noen tips som kan lette valget, tross alt, kan gis.
 Spare penger på å kjøpe blekk i begge tilfeller er den samme, fordi du rett og slett slutte å betale hver gang for patroner, emballasje og navn på pakken og betaler bare male du bruker.
 Så til bare grunnleggende forskjell i kostnadene for tiden, samt engangskostnader for kjøp og behovet eier en eller andre ferdigheter for korrekt utfylling og installasjon.
 Tenk på hvor viktig rolle du spilte besparelser tid? Er du klar for det en gang bruke litt mer penger og kjøpe noen ferdigheter?
 Mye avhenger av det forventede volum utskrift. Tross alt, hvis du har tenkt å skrive ut dokumenter bare av og til, og et par ganger i året for å skrive ut bilder med en festlig begivenhet, blekk, vil ikke være for stor.
 Dette betyr at spore deres nivå er ikke så vanskelig, og tidsbesparende vil være små. Hvis du skal skrive ut mye mer og mye mer, og blekket vil bli brukt raskere, noe som betyr at de er stadig toppet opp er ikke så praktisk. Så for å holde styr på når en bestemt patron er tom, er noe mer komplisert. Men fyller prosedyre er ikke alltid mulig å tilbringe en perfekt renslighet. Så det er nødvendig å ta hensyn til tid til å rydde eller vaske.
 Enkelt sagt, jo mer og mer du skriver, jo bedre vil du være å kjøpe CISS. Ved lavere utskriftsvolum kan ganske gjøre manuelt gjenfyllbar patroner.
 Uansett hva du velger, må du huske noen av nyansene forbundet som bruker IMS, og med etableringen av CISS:
 Kvaliteten på trykte dokumenter vil variere avhengig av hvordan kvaliteten vil bli kjøpt for påfylling blekk. Så valget av leverandør materiale skal komme på alvor. Selvfølgelig, i noen tilfeller, du kan "lære" skriver for å skrive god dårlig blekk, og litt riktig fargegjengivelse. Men det tar tid og en viss form for ferdigheter.
 Blekk har en holdbarhet. Og, etter å ha åpnet pakken de forblir mye mindre. Forfallen samme blekk kan forårsake feil på utstyret.
 Skrivere, arbeider på jet-teknologi, skadelig lang fordypningen. De er ikke oppmuntret til å stå uvirksom i månedsvis.
 Hvis du ikke bruker originale patroner og alternativer for utstyr som ikke dekkes av garantien. Noen er skremmende. Men det skal bemerkes at to eller tre sett med originalkassetter typisk overstige prisen for selve skriveren. Ved bruk av IMS eller CISS etter et par hundre trykte bilder, vil du spare en mengde som er tilstrekkelig til å kjøpe en ny maskin. Det er, i tilfelle feil, kan du enkelt kjøpe en ny skriver eller MFP.
Ciss: fordeler og ulemper ved å installere systemet
 For noen år siden råd til å kjøpe skriveren kunne ikke alle. Og ikke rart, fordi prisene er betydelig "bite". Men jeg hadde alle dokumenter og fotografier som skrives ut i spesialiserte laboratorier og dokumentarsentre. Noen av å bruke kontoret, kontorutstyr utnyttet på arbeidsplassen.
 Gradvis skrivere blir billigere, og i flere år de ble tilgjengelig for massene. Nå for kjøp av ganske bra system som lar deg skrive ut ikke bare dokumenter, men også full-fargefotografier av god kvalitet, trenger ikke å spare penger i månedsvis. Folk er glade og i økende grad kjøper et produkt utvalg.
 Hva er haken? Selvfølgelig, teknologi utvikler avskriver så raskt utstyr. Men er produsentene rett og slett ikke ønsker å få mer overskudd, så satt på kontorutstyr ganske rimelige priser?
 Hvorfor skrivere er billig
 Faktisk er de fleste selskaper som produserer skrivere og multifunksjonsskriver for hjemmebrukere og små kontorer, de fleste av inntektene er ikke fra salg av utstyr. Ordinært resultat de går fra salg av forbruksvarer, primært patroner.
 Faktisk er prisen på patronene til mest rimelige skrivere sammenlignbar med kjøp av en ny utskriftssystem. Dessverre er mange vet om det bare etter at blekket som ble tatt ble installert MFP eller skriver over. Noen trakk seg til denne situasjonen, regelmessig del med en rund sum, noen prøver å skrive ut sjeldnere, sparer Glechoma, og noen prøver å lete etter måter å spare. Måter disse er egentlig ikke nok.
Ciss: fordeler og ulemper ved å installere systemet


 Hvordan spare på blekk
 De mest populære alternativene for å redusere kostnadene for blekk for skrivere inkluderer følgende:

 kjøpe uekte forbruksvarer, eller mer rett og slett, bedrageri. Disse patronene er mye billigere og gi god redning. Ulempen med denne metoden er ikke alltid høy kvalitet blekk. I tillegg vil bruk av falske patroner ganske hyppige sammenbrudd av utstyret;

 Oppkjøpet av IMS, dvs. patroner som kan perezapravyty etter at de går tom for blekk. Dette alternativet gjør at du kan spare ganske betydelige midler. Når kjøpte satt av gjenbruks patroner, og da bare kjøpe blekk, kan du bruke et par dusin ganger mindre penger enn det burde vært gjort ved å installere nye blekkpatroner hver gang. Den største ulempen er behovet for å installere IMS vanlig hånd-fylling. Først, mens blekket er ofte hender, klær og en tabell. Sekund, en gang passerer tid når tomme kassetter, kan du si farvel til skriveren;

 CISS for skriverinstallasjonen. Denne metoden gjør det mulig å utjevne de manglene som bærer installasjon av IMS. Dette eliminerer behovet for regelmessig hånd fylle blekk.

Ciss: fordeler og ulemper ved å installere systemet


 Hva CISS
 Forkortelse Ciss butikker av forsyninger skjer ganske ofte, men ikke alle vet hva det er. CISS står som blekksystemer. Vi vil forstå hvorfor det er nødvendig.
 Denne enheten lar deg bruke blekk til skrivehodene med spesielle reloadable tanker. Systemet består av beholdere for blekk ved hjelp av silikon sløyfe koblet til patronen. Patroner som er identiske med hans opprinnelige enhet, men ikke har en chip som forteller at ended blekk.
 Skriver med CISS krever ikke vanlige endringer av eieren av de opprinnelige eller alternative bensin patroner.
 Hva er stønadssystemet

 Den mest åpenbare fordelen av å installere blekksystemer er muligheten for betydelige besparelser. For eksempel, eieren av en farge blekkskriver Canon i massemarkedssegmentet, når du installerer CISS og fortsette å kjøpe den mest høy kvalitet blekk for tanking, være i stand til å bruke på print 50 ganger mindre penger.

 Men det er ikke bare kostnadsbesparelser. Gjennomsnittlig kapasitet patron enheter i hjemmet, vanligvis mindre enn 15 ml, mens blekket til å fylle bensin vanligvis kjøper 500 milliliter eller mer. Kjøpe blekk kreves tretti ganger mindre enn patroner. Så kan du spare mye tid på shopping eller shopping på nettet. For den gjennomsnittlige innbygger storby som lever i konstant tid trøbbel, er det en fin bonus.

 I tillegg, når du bruker kontinuerlig blekksystem eliminerer behovet for tidkrevende operasjoner utføres ganske betjene utskriftsenheten, som en erstatning eller bunkrings patroner. Men selv de mest erfarne brukere det tar omtrent ti til femten minutter. Og så, hver femti trykte bilder, eller enda oftere. Selvfølgelig, trenger du å kunne installere selve systemet, og med jevne mellomrom fylle sine tanker med blekk, men beløpet det tar mye kortere tid enn den vanlige ytelsen til produksjon operasjoner for å endre og bensinstasjoner patroner.

 Det er et annet klart pluss, innebærer bruk av CISS. Det faktum at utskriften ofte overfor det faktum at blekket kjøre ut til feil tid. Først, betyr det at utskrifter i øyeblikket bildet vises brutt. Andre, for å fortsette arbeidet tar mye tid. Det må først skifte eller refill patron, og deretter gjøre en testkjøring. En Så lenge du bruker IMS, blir nødt til å vente en time eller to for å unngå risikoen for å få luft til skrivehodene apparat. For det tredje, bruk av gjenfyllbare patroner går tom for blekk uventet kan forårsake system ned. Takket være kontinuerlig blekk forsyning alle disse ubehagelige ting kan unngås på grunn av malingstanker er ment, sammen med skriveren, og deretter kontrollere flyten og blekknivået er ikke store problemer.

 Tilhengere av miljøbevegelsen se installasjonen CISS annet pluss som nezahryaznenyya Miljø brukt patroner.

Ciss: fordeler og ulemper ved å installere systemet


 Hva mangler
 Uansett hvor god og praktisk blekk, det har også sine ulemper. For noen kan de virke mindre, for noen, veldig alvorlig.

 En av ulempene CISS kaller det verdi som er høyere enn kostnaden for IMS, som også tillate deg å bruke blekk i stedet for å kjøpe patroner hele tiden. På den annen side, mange hevder at prisforskjellen er berettiget fordi overpaying når du glemme den konstant kontroll av blekknivået og behovet for å stadig påfyll av dem. Forresten, lært noen håndverkere til å samle CISS manuelt fra skrap materialer å ha kjøpt bare det essensielle.

 En annen ulempe med å finne noen vanskeligheter med riktig installasjon av systemet. Faktisk er det noen nyanser. Men hvis du vil at hele kan lære. I tillegg er det alltid mulig å invitere en ekspert for første oppsettet. Det er ikke for dyrt og gjør det lettere å lære alle nødvendige manipulasjoner og forstå prosessen.

 Også ulemper inkluderer neestetychnist blekkassetter som står ved siden av skriveren. Dessverre, skjule dem vil ikke fungere. Dessuten bør de være plassert på et visst nivå på skrivehodene. Så før du kjøper CISS, tenk hvor viktig for deg nå.

 En annen ulempe med systemet er at det gjør det vanskelig å flytte på skrivebordet. Flytt teknikken vil mest forsiktig så du ikke søler blekk og ikke skade enheten.

 Ulemper telles og evnen til å komme over en leverandør ikke er for høy kvalitet blekk. Med dette risikerer du ikke bare få substandard bilder, men også ødelegge skriveren. Imidlertid kan dette problemet bli møtt og velge en IMS, og selv kjøpe patroner som kan være en dårlig forfalskning. Så det er lurt å nøye velge en leverandør leverer ikke gripe tvilsomt om noen gratis tilbud.

 I listen over ulemper verdt og usikkerhet til en skriver eller MFP hjelp CISS. Men det skal forstås at installasjonen av kontinuerlig blekk sparer betydelige mengder. Kostnaden av originale patroner ofte mer enn halvparten av prisen på skriveren. Så, hvis du skriver ut mye og ofte, etter noen måneder du har nok sparepenger til å kjøpe en ny skriver. I så fall vil garantisaker og garantiservice ikke så relevant.

 Så veie alle "proffene" og "cons" før du kjøper CISS alle bør eie.
 Mer spesifikke anbefalinger kan gis bare vite forventet volum utskrift. Så hvis du kommer til å av og til å skrive ut bilder i flere stykker, kanskje, vil det klare seg uten alternative innfødte patron alternativer. Som økningen i frekvensen av utskrift og skriverbruken vokser og gevinster fra blekksystemet, og dermed skaffe CISS blir mer viktig.
Яндекс.Метрика