Kriterier for å velge en webvert
 Hvis du er nybegynner webmaster, eller du har din egen blogg, eller du utvikle et nettsted for hans selskap, før eller senere før du må være et spørsmål som hosting å velge for ditt nettsted eller blogg. Vanligvis en person i en situasjon vanskelig valg refererer til venner som forstår den aktuelle saken. Selvfølgelig, kan spørsmålet om valg av hosting gjøre det samme. Kontakt dine rettigheter, som ved prøving og feiling for en allerede gjort et valg og kan anbefale noe verdt for deg. Men hvis en mann og du ikke har dette problemet i utgangspunktet ønsker å forstå selv, da vår artikkelen vil guide deg på å velge en vert. Først må vi avklare noen viktige saker.
 Først, hvis du kommer til å tjene på nettstedet ditt? Er det bare for sjelen? Hvis prosjektet er ikke-kommersiell, så bør du søke tjenester av gratis hosting. Vilkår for dem til ikke-kommersielle nettsteder med lavt oppmøte er ganske anstendig. Mens noen hosting for veldedige organisasjoner, kan non-profit pedagogisk eller interessante prosjekter gi en gratis konto. Men tenk om det faktum at en dag du plutselig ønsker å flytte nettstedet til en betalt hosting. Så noen ganger er det veldig vanskelig å gjøre. Så, tenker gjennom sine handlinger minst ett skritt frem før satt på en ledig fiendtlig sted, spør ekspertene, eller det kan deretter overføre til en betalt.

 Sekund, tenke på om midlertidige spare problemer i fremtiden. Bedre er å betale for hosting fem dollar i måneden. Men hvis området blir et problem for serveren via en tung belastning, du bare bytte til en annen tariff pakken.
 Nå er neste kapittel av vår hjelp, "Å velge en hosting leverandør."
 Det første punktet. Vi samler inn informasjon fra venner som har sine egne nettsider. I dette tilfellet, kan du få veldig praktiske råd. Men den personen som gir deg skal virkelig god forståelse av problemet. Hvis han synes bare at han connoisseur spørsmålet som interesserer deg, er resultatet null.
 Punkt to. Leter du etter informasjon på Internett. Referere til en søkemotor. På anmodning fra "hosting" du får nok svar. Bare i denne situasjonen er det svært vanskelig å finne ut hvilke hosting virkelig verdt, fordi hvert selskap vil betale din oppmerksomhet bare på sine meritter.
 Tredje ledd. Du kan også gå til spesialiserte nettsteder og fora. De ikke bare møte om ulike hosting-leverandører, men også informasjon om sine meninger og vurderinger på dem. Den mest autoritative nettstedet i dette området - Hostobzor.ru. Som et resultat av disse handlingene, får du ikke bare informasjon om leverandører, men også reell kundevurderinger. Men det er veldig viktig at området som du utlede informasjonen var troverdig. Ikke glem å gå til nettstedene du valgte web hosting selskaper til å møte deres tariff politikk.
 Kapittel to: "Testing hosting leverandør."
 Det første punktet. For autoritative nettstedet har du valgt en egnet kandidat. Ta deg god tid og les nøye vurderinger.
 Punkt to. Hvis din kandidat rådet du vet, sjekk informasjon på Internett. For å gjøre dette i søkeboksen, skriver du navnet på den ønskede web hosting selskap med ordet "kommentarer". Gå til vurderinger lese. Mange negative eller fraværende - et tegn på at dette hosting selskapet er ikke all right.
 Tredje ledd. Prøv å gå til området og vert det allerede finne kunder. Dersom selskapet er solid, troverdig, så på deres hjemmeside under vurdering plasserer tilbakemeldinger fra sine kunder. Men selv om det er ingen gjennomgang, ikke gjør forhastede konklusjoner.
 Fjerde ledd. Tilbring en testkonto og hastighet. Hva du trenger å gjøre? Alvorlig hosting leverandør vil tilby deg fri deg å prøve tjenesten. Vanligvis er tilgjengelig for en uke denne tjenesten, deretter en potensiell kunde gjør den endelige avgjørelsen: å bruke tjenesten eller ikke. Dersom slike tjenester for å gi en testkonto med denne leverandøren nei, ikke nøl - kontakt kundestøtte og be dem om å gi deg denne tjenesten. Typisk blir en slik anmodning avslått. Sannheten kan spørre hvorfor du trenger det. Svaret bør være: "Jeg ønsker å teste tilkoblingshastighet hosting leverandør." Men pass på: de tilbyr deg å laste ned filen. Ikke ta tilbudet fordi du vil laste ned en fil fra en server, og nettstedet vil være på den andre.
 Femte ledd. Du får en testkonto. Neste din handling! Last ned hosting filstørrelse på 10 MB, og deretter prøve å laste den ned. Og gjør det ikke en gang, men flere - for en dag, men til forskjellige tider. Det viktigste i denne prosedyren - er det på tide å laste ned filen i stedet for å laste den ned. En dårlig resultat - nedlastingsfilen 10 MB tar fem minutter, god - last ned filen er i et minutt.
 Element sjette. Support og din kommunikasjon med henne. Dette er en svært viktig rolle i valget av vert. Representanter for service - er det disse menneskene som du har til å kommunisere veldig ofte, fordi til dem du vil søke hjelp i tilfelle et problem, bør de svare på alle dine spørsmål. Representanter for tjenesten skal omgående svare på nye spørsmål, og du bør gjøre det høflig, med et ønske om å komme til kjernen problemer, og aller viktigst - å løse det. Før det øyeblikket du slått din støtte, går du til nettstedet hosting selskapet, se etter e-post teknisk støtte og spørre dem noen spørsmål.
 Den mest relevante spørsmålet for deg - eller vil, om nødvendig, eksperter av denne tjenesten for å overføre nettstedet ditt fra en annen host. Spør prisen for denne tjenesten. Vanligvis hosting selskaper tilbyr denne tjenesten gratis. Kan tilby å betale en spesialist. Men disse spørsmålene du stiller ikke å finne ut prisen på tjenestene - bør du være interessert, hvor raskt og grundig du vil motta et svar på forespørselen. Generelt akseptert i store leverandører vurderes svar på en forespørsel eller brev i timevis. Du er ikke en kunde av selskapet, slik at du vil reagere når de kan. Men hvis svaret på forespørselen ikke er mottatt i løpet av dagen, det lover ikke noe godt. Selvfølgelig, alt kan skje: brev kunne bare gå seg vill. Men kanskje det er mye mer alvorlig, dårlig organisert arbeid støtte.
 Kapittel tre og den siste: ". Vi gjør et endelig valg"
 Alt dette bør lede deg til de riktige konklusjonene. Så gjør det riktige valget. Hvis du har flere kandidater etter at arbeidet, bare vurdere hosting selskapet: hvor enkelt å bruke det. Oppsummere, hvordan var din kundeservice støtte. Nå gjør et endelig valg. Hosting valgt ikke for en kort tid, så det er bedre å vurdere endring som hosting er ganske problematisk.  
Hvordan å rense datamaskinen holder virus?
 Arbeide med en personlig datamaskin nesten siden sin opptreden i brukere var assosiert med risiko for virus infeksjon. Som du vet, er at viruset en ondsinnet kode som er installert uten brukerens samtykke eller samtykke innhentes ved svindel når viruset virker for noen nyttig program.
Tidligere virus ble opprettet hovedsakelig med underholdning hensikt å gjøre narr av onde brukere gjøre datamaskinen oppfører seg på uvanlige måter eller hevde en angriper å lage en kode som vil slette informasjon på hundretusenvis av datamaskiner.
Nå virus er opprettet hovedsakelig bare for å få noen nytte av dem. Dette kan bli stjålet kredittkortinformasjon eller blokkere brukeren tilgang til sine favorittsider og krav til å sende SMS for å få tilgang.
Naturligvis, når de står overfor en uvanlig oppførsel av PC-brukere vil ha alt tilbake på plass "som det var." Men før du svarer på spørsmålet om hvordan å rense datamaskinen mot virus, la oss vurdere de grunnleggende måter å smitte og hvilke skritt bør tas for å unngå det. Forholdsregler alltid ta mindre tid og krefter enn den fortsatte tilstedeværelsen av ondsinnet kode, og kan gjenopprette tapte data.
 Den viktigste smitteveien ved datavirus.
 1.  Besøk nettsteder som bevisst er involvert i spredning av virus. Med stor sannsynlighet vil det fokusere erotiske nettsteder, nettsteder spredt sprakk programmer i generelle områder inneholder alt som er i høy etterspørsel blant brukerne. Heldigvis er de fleste søkemotorer som Yandex og Google var å analysere områder og gi skruppelløse merket "dette nettstedet kan skade datamaskinen din." Men ikke stole på dette merket, og vurdere om det ikke er det, så området greit og det ikke representerer en trussel for deg.
  Mange tilfeller der kriminelle hacke inn i områder med høy trafikk intetanende eiere og brukte dem i deres ulovlige formål. I dette tilfellet, søkemotorer rett og slett ikke har tid til å reagere i tide og de trenger tid til å analysere området for å bestemme omfanget av farene og hvordan du kan forhindre eiere om det faktum av det onde.
  Generelt for aktivitet på Internett du mest trenger for å utøve forsiktighet, flid og omsorg til best beskytte datamaskinen mot virus. Husk at gratis ost er bare i en musefelle og ikke falle for triks.
  Installasjon og bruk av ødelagte programmer på datamaskinen. Uansett hvor de kommer til deg. Du laste dem ned fra Internett eller installere fra disken der stolt skilt som sier "Sjekket! Ingen virus! ". Først er det et brudd på opphavsrettslige skapere, for som du kan pådra faktiske straff. Sekund, i 999% av tilfellene vil de inneholder skadelig kode. I dag i informasjonsteknologi oppsving Robin, som vil velge programmet fra de rike og gi til de fattige, er det ikke. Nesten alle rettet mot å få fordeler. Selv om du ikke har et kredittkort med et par nuller, har mobiltelefon nå nesten hver innbygger på planeten. Et ytterligere problem for liten. Blokkere tilgang til dine favoritt nettsteder (for eksempel Vkontakte og Odnoklassniki) og få til å sende SMS til nummeret som vil bli belastet en spesiell måte, eller rett og slett koster for mye.
  Metoder for social engineering. Til tross for navnet denne sofistikert måte å spre virus er en god gammel tilnærming til bruken av humane svakheter, men i forhold til feltet med høy teknologi og Internett. Få avslå tilbudet en anmeldelse materialer krydret innhold, få gratis ting for andre å betale, eller være fornøyd million besøkende, og vinne en premie.
  Sinnet dermed gi etter for følelser, og vi tror på hans heldig stjerne som ledet oss til en enestående suksess, når det faktisk alt er en annen smart tilslørt bedrag.
  Når vi har anmeldt viruset kan komme inn på datamaskinen og sørget for at vi er ofte deres godtroenhet og mangel på årvåkenhet i stor grad hjelpe angripere i dette, er det på tide å snakke om hvordan du kan beskytte mot de fleste virus.
  1.  Det høres kanskje latterlig, men det er nødvendig å installere antivirus. Og også være sikker på at det har blitt oppdatert, som alltid hatt hittil virus database. Mer ønskelig at det skal betales. Likevel, utviklerne betalte produkter, etter vår mening, mer motivert til å lage kvalitetsprodukter enn de som er finansiert av sponsing og slipp gratis antivirus. Spesielt som noen moderne kommersielle antivirus har en 30-dagers prøveversjon. I løpet av denne tiden kan du bruke alle funksjoner for å bekjempe virus så kan slutte å bruke det, eller fortsette å betale en viss sum, hvis du liker. Det er flere anerkjent leder i antivirus-programvare, spesielt hvilken du skal velge er ikke så viktig. Hoved skachyvayte antivirusprogrammer fra nettstedene til produsenter i stedet for programvare kataloger. I sistnevnte tilfelle har han antivirus kan inneholde flere virus.
   Hvis du ikke ønsker å betale for programvare du har bare én måte - å bli bruker plattform Linux. På grunn av sin lille størrelse, er denne målgruppen ikke ennå interessante angripere.
   Arbeider i Windows, sjekk at du jobber fra brukere som har administrative rettigheter. Denne feilen ofte gjør at selv erfarne brukere og systemadministratorer. Det gir store angripere å installere virus på datamaskinen din.
   Sjekk hvilken type driftsregnskapet kan gjennom Kontrollpanel, Brukerkontoer.
   Hvordan å rense datamaskinen holder virus?
    Hvis kontotype "Administrator", så må du opprette en ny konto med regelmessig tilgang til en datamaskin og kjøre ut av det.
   Hvordan å rense datamaskinen holder virus?

   Hvordan å rense datamaskinen holder virus?

   Hold årvåken. Ikke åpne, og umiddelbart slette e-postmeldinger fra ukjente e-postadresser som lenker til hoppe.
   Ikke last ned og installere på din datamaskin ødelagt program. Dersom du taper et viktig informasjon vil til slutt gjenopprette det kan du gjøre mer enn å kjøpe programvaren.
   Hvis du ikke kan stoppe å ikke besøke tvilsomt innhold, deretter besøke dem for å ikke støtte for javascript i nettleseren din. Hvordan påvirker ulike nettlesere vi fortalte i artikkelen hvordan du deaktiverer javascript. Dette vil i betydelig grad redusere risikoen for å infisere datamaskinen via disse nettstedene.
   Slå på automatiske oppdateringer i Windows. Som identifisere sårbarheter produsert av Microsoft for små filer oppdatere sine operativsystemer som eliminerer kjente sårbarheter og øke sin grad av beskyttelse mot cyberangrep. Det samme gjelder for nettleseren som du bruker regelmessig.
   Men selv om du gjør alle disse kravene, er det fortsatt en risiko for smitte av datavirus. Malware og antivirus stadig vydoyzmenyayuetsya alltid finne seg i rollen som catch-up. Det er som en konstant kamp rustning og prosjektil når utgangspunktet forbedret prosjektil som kan trenge gjennom panser, og deretter raffinert rustning til Shell kan ikke trenge det. Og så videre i det uendelige.
    Hvordan å rense datamaskinen mot virus. Praktiske råd.
   1.  Hvis du har et antivirusprogram installert, sjekk relevansen av sine baser og utføre en fullstendig skanning av alle stasjoner, inkludert minnepinner og andre flyttbare medier. Hvis ikke satt - settet og gjøre det samme. Hvis du har installert noen antivirus gammel, bør den fjernes, siden to ulike antivirusprogram installert på en datamaskin vil komme i konflikt.
    Hvis filene på datamaskinen mye, så en fullstendig skanning kan ta flere timer. I løpet av denne tiden, periodevis overvåke fremdriften for skanningen, som kan vises dialoger for bekreftelse av en transaksjon. Etter skanning antivirusprogram skal gi en fullstendig rapport om hvor mange filer som ble skannet som malware oppdages og hvor mange som ble drept.
    Noen ganger antivirus kan ikke takle eventuelle virus kan ikke fjerne dem. I dette tilfellet, kan bidra til å løfte din harddisk, koble hans venn ren datamaskinen med antivirusprogram og ytterligere fullføre sin vurdering. Denne aktiviteten gjøres best person har noen erfaring i slike saker. Ellers kan du ta med noe ned.
    Hvis du skanner viruset ikke oppdages, kan du prøve å rulle tilbake operativsystemet. Fra og med Windows XP under alle Windows-systemer innebygd Systemgjenoppretting. For sitt operativsystem med varierende frekvens skaper fulle kopier av viktige systemfiler til dags dato. Denne såkalte gjenopprettingspunkter. Hvis du velger et punkt og utføre gjenoppretting, får du en datamaskin på en slik måte at det var før forfallsdato. Så, på denne måten du kan bli kvitt viruset.
    Recovery Wizard kan du finne ved å gå til Start, Alle programmer, Tilbehør, Systemverktøy, Systemgjenoppretting. Denne metoden har flere ganger reddet forfatterne av denne artikkelen.
    Sjekk arkiv verter. Fordi denne filen er ofte blokkert tilgang til populære nettsteder som OpenID (Vk.com) og klassekamerater (odnoklassniki.ru). I tillegg, fordi det er blokkert av antivirus programvare som er tilgjengelig på nettstedet deres for oppdateringer. Derfor er det viktig å sjekke filen for ekstra oppføringer. Hvordan dette gjøres i detalj i artikkelen for å fjerne validerings konto.
    Starte Oppgavebehandling ved å trykke tastekombinasjonen Ctrl + Alt + Del, gå til kategorien Prosesser, velg "Vis prosesser av alle brukere" og se etter mistenkelige prosesser. Nå angripere var fornuftige og formålstjenlige prosessnavn som er veldig lik den prosessen navnet på operativsystemet. Derfor må vi se mot programmer og egenskapene til hvert program. For å gjøre dette, klikker Oppgavebehandling ved å høyreklikke på den aktuelle yspolnymomu fil med filtypen * .exe, velg "Åpne fil lagringssted."
    Hvordan å rense datamaskinen holder virus?
     Du åpne mappen med filen. Igjen vi klikker på høyre museknapp allerede i mappen og velge fra en meny vises, velg "Properties".
    Hvordan å rense datamaskinen holder virus?
     I den åpne kategorien "Details" og nøye studere beskrivelsen.
    Hvordan å rense datamaskinen holder virus?
     Hvis det er tomt, og filen og dens plassering, føre til at du mistenker at stoppe denne prosessen fra Oppgavebehandling ved å høyreklikke og velge "End Process". Deretter slette filen fra mappen og rengjør kurven.
    Det er mye enklere å følge prosesser som kjører på datamaskinen ved hjelp av Process Explorer verktøyet. Vi oppfordrer alle brukere til å ha henne opertsyonnыh Windows-versjoner, som ønsker å vite litt mer om din datamaskin enn normalt. Hvorfor er dette verktøyet så bemerkelsesverdig? Det gjør veldig praktisk og visuelt overvåke alle prosesser som kjører på datamaskinen. I det venstre kolonne navnet på den kjør kjørende prosesser, som når du utgang den fullstendige banen til det. De to mest høyre kolonne viser en annen nyttig informasjon for våre formål. Denne beskrivelsen av datafiler på engelsk og navnet på selskapet, som har utviklet programvare. Analysere denne informasjonen, kan du bestemme om prosessen er malware eller ikke, og om nødvendig stoppe ham fjerne. På erkjennelsen og viktigheten av dette verktøy er det faktum at det er beskrevet på Microsoft området på
    http://technet.microsoft.com/ru-ru/sysinternals/bb896653
    . Hovedskjermen for nytten arbeidet er som følger.
    Hvordan å rense datamaskinen holder virus?

    Dette er en meget effektiv måte å bekjempe virus manuelt, men ganske arbeidskrevende og krever ferdighet er over gjennomsnittet. Hvis du fjerner den i løpet av viktige systemfiler, kan du miste noen effektiviseringsprogrammer eller hele operativsystemet.
    Hvis alt annet mislykkes - da nødt til å installere operativsystemet på datamaskinen. Operation stygg liten, så det tar mye tid, og etter det, som regel, ofte mister viktig informasjon fra datamaskinen din. For å unngå dette, må du sikkerhetskopiere alle viktige data som er lagret på datamaskinen og i operativsystemet for å installere alle nødvendige drivere og tilleggsprogramvare. Men det vil gjennomføre en full format harddisken på datamaskinen. Som et resultat, er det garantert ødelagt all informasjon fra harddisken din, inkludert virus.
    Det er sannsynligvis alt vi ønsker å si om hvordan å rense datamaskinen mot virus. I sammendraget, understreker vi igjen at advare av virus på datamaskinen mye enklere enn å fjerne dem. Nøkkelrolle spilt av anti-virus programvare jevnlig oppdaterte databaser.  
Яндекс.Метрика