Alle datamaskiner bruker mer enn en gang hørt slike fraser som "computer oppgradering." Hva er oppgraderingen av datamaskinen og hvordan du gjør det - vil vi fortelle deg i denne artikkelen.
Oppgradere datamaskinen: hva er det og hvordan du kan gjøre
 Hva er en datamaskin oppgradering
 Oppgradering datamaskin (PC-oppdatering) - en utskifting av gamle deler datamaskin til ny, kraftigere. Komponenter av oppgraderingen:

 Installere ny eller ekstra harddisk
 De fleste brukerne som en oppgradering installere en ekstra harddisk, mye mindre erstatte det. Installere en harddisk vil øke lagring av filer: video, lyd, bilder og andre filer. For eksempel er det et must hvis du liker å holde datamaskinen din favorittfilmer, lagre og distribuere til ulike torrent-filer har musikk samling av sanger og mer, og for at du ikke har nok ledig plass på harddisken. For å løse problemet med mangel på ledig diskplass, kan du oppgradere datamaskinen din og installere en ekstra harddisk.
 Hvis du har en ganske kraftig maskin, men du likevel ønsker å oppgradere det, få en SSD-stasjon. Denne nye generasjonen av lagringsenheter som har erstattet konvensjonelle harddisker. SSD-stasjon har en høyere hastighet skriving og lesing av data sammenlignet med konvensjonell HDD.
 Økende RAM
 Hvis du ønsker å øke ytelsen til datamaskinen din, kan du utvide RAM. Alle dagens modeller av hovedkort inkluderer 4-spor for minnekort, så til eksisterende boards du kan installere ekstra. Denne nye styret skal stå på de samme parameterne som den forrige, for symmetrisk kanal. Hvis du trenger en kraftigere bord, så må du erstatte den gamle. Øk mengden av RAM vil øke ytelsen til datamaskinen din.
 Legg merke til at hvis du ønsker å øke mengden RAM og 2-minst opp til 4 gigabyte, ytelsen øker du vil legge merke til med en gang. Økende minne, for eksempel 4-8 gigabyte-E - mye forskjell i ytelse i sitt daglige arbeid du ikke vil legge merke til, bortsett fra i spill og spesialiserte programmer. Ved å øke RAM til 4 gigabyte må du installere et 64-bit operativsystem til operativsystem gjenkjenne det i full størrelse.
Oppgradere datamaskinen: hva er det og hvordan du kan gjøre
 Skifte CPU
 Dessuten kan for å øke datamaskinens ytelse være å erstatte en kraftigere prosessor. Når du velger en prosessor notat som socket CPU socket hovedkort svarte. For å oppgradere prosessoren veiledet av prosessor med flere kjerner og høyere klokkehastighet.
 Skifte grafisk
 Hvis du eller bremser ned spill video, er det sannsynlig at problemet er en svak skjermkort. Når du velger et nytt skjermkort, sjekk om det er støttet av hovedkortet ditt, kan du finne ut om det på den offisielle nettsiden til produsenten.
 Bytte strømforsyningen og / eller kroppen
 Hvis du kraftige komponenter mens den gamle strømforsyningen systemenhet, anbefaler vi at du oppdaterer det, på grunn av strømforsyningen avhenger av stabiliteten og ytelsen til datamaskinen din.
 Oppgradere den gamle datamaskinen
 Hvis du ønsker å oppgradere den gamle datamaskinen, er det nødvendig å begynne å forstå hvorvidt det er fornuftig å oppgradere eller bedre å kjøpe en ny datamaskin. Hvis datamaskinens komponenter ble produsert frem til 2010, noe som betyr at en datamaskin oppgradering, av og store, nei.
Oppgradere datamaskinen: hva er det og hvordan du kan gjøre
 Hvordan å starte datamaskinen oppgradering
 Hvis du har samlet nok penger og ikke vet hvordan du skal oppgradere datamaskinen din, deretter guidet sitt arbeid. Still lastindikator komponent datamaskinen, kjører du programmet du alltid jobber, eller videospill. Se på historien til nedlasting av systemressurser, som enheten har blitt lastet ned mer enn noe annet - og deretter oppdatere. Også valget til utfylling av oppgradering, vil du hjelpe ytelsen indeks av Windows. Det vil si at operativsystemet sjekker innstillingene for dine komponenter og gir sin vurdering, sammen med dette indikerer at den anbefalte oppgradering.
 Vi anbefaler deg å oppdatere og overvåke kjøpe mer forbedret modell med mer diagonal, med stor oppløsning og med tilstedeværelse av LED-bakgrunnsbelysning, etc. I tillegg kan du koble til to skjermer i parallell til en enkelt datamaskin som er svært effektiv og praktisk.
 Hvor mye er oppgraderingen datamaskin
 Pris oppgradere datamaskinen din avhenger av hva du ønsker å oppdatere. Det er et spørsmål: hvor mye vil det koste datamaskin - alt er valgt basert på mål og dine økonomiske evner. Det vil si at kostnadene ved oppgraderingen er en ond sirkel: alt avhenger av hva som er og hva du ønsker å oppgradere datamaskinen din, og det hele avhenger av dine økonomiske evner.  
 Huske den tiden da harddisken var bare noen få megabyte? Det var mange år har endret seg, og vi, selvfølgelig, endret harddisker. Med utviklingen av høyhastighetsinternett og økning i filene ble de betydelig økt i størrelse. I dag, ingen er overrasket harddisk kapasitet på 3 terabyte, og harddisken til 500 gigabyte eller enda terabytes med 1 er mest Medlemsområde hjemme-PC.
Hvordan velge en ekstern harddisk
 Enige om å lagre informasjon på harddisken av volumet er veldig praktisk. Disse trenger ikke å fjerne, for å frigjøre plass, kan du laste ned og kopiere store filer uten å nøle, som før, er skikket eller ikke. Men i tillegg til en høy kapasitet harddisker bli mobil. Nå trenger du ikke trenger å duplisere data på alle dine PC-enheter og ikke trenger å gå til vennene fjerne interne harddisken som en ekstern harddisk, som i stor grad forenkler vårt arbeid med datamaskinen enheter. Neste Vse-sekrety.ru fortelle deg hvordan du skal velge den eksterne harddisken.
 Hva er alternativene å velge den eksterne harddisken
 Velg en ekstern harddisk du trenger basert på de oppgavene som du legger på den.
 Begynn Velg volumet på harddisken. Hvis du trenger en harddisk til å lagre store mengder informasjon, velger du den største størrelsen, i dag er det 3 terabyte. Å sikkerhetskopiere noen data, for eksempel dokumenter og filer - det vil være ganske harddisk kapasitet på 250 GB. Mer informasjon om volumet av eksterne harddisker vil bli diskutert nedenfor.
 Hvis den eksterne harddisken du har tenkt å regelmessig kopiere store mengder informasjon, se den med filmer av høy kvalitet, og lagre utstyrt med moderne spill, du verdsetter høy hastighet på arbeidet. Så velg en ekstern harddisk, som vil støtter USB 3.0. Det er viktig å merke seg at alle harddisker koblet til enheten via USB-porten. Enheter som ikke støtter USB 3.0 vil arbeide med enheten i USB 2.0-modus på grunn av problemer på jobben vil ikke være noen. De viktigste forskjellene USB 3.0 USB 2.0 med dataoverføringshastigheter. Versjon 2.0 grensesnitt opererer med hastigheter på 480 megabit per sekund, når versjon 3.0 har en gjennomstrømming på 4,8 gigabit per sekund.
Hvordan velge en ekstern harddisk
 Legg også merke til volumet av buffer. Harddisk buffer er minne, det er også kalt disk cache, som lagrer de mest brukte filene på disk for rask tilgang til dem, som hastigheten på tilgang til filer fra cache flere ganger raskere enn harddisken i seg selv. Eksterne harddisker har en buffer volum 81 632 og 64 megabyte. Jo mer disk cache, så selvfølgelig bedre.
 Og sist viktig parameter, som trenger oppmerksomhet - speed spindel. Jo høyere rotasjonshastighet, jo raskere tilgang til filer som er lagret på harddisken. Alle harddisker har to spindelhastighet: 5400 rpm eller 7200 rpm - jo høyere hastighet, jo bedre.
 Hvordan velge en ekstern harddisk
 Vi anbefaler deg å velge eksterne harddisker bedrifter: Transcend, Seagate, Western Digital og Hitachi. Før du kjøper en bestemt modell ekstern harddisk må du lese anmeldelser fra kunder om det.
 Ekstern harddisk på 500 GB
 Dette volumet er egnet stasjon for lagring av musikk, bilder og en liten mengde av nedlastede filmer. Ekstern harddisk kapasitet 500 GB er et flott alternativ for å øke mengden av harddisken på den bærbare datamaskinen. De beste eksterne harddisker er mengden av selskapets Transcend.
 Ekstern harddisk 1TB
 Ekstern harddisk volum til 1 terabyte egnet for elskere av høy kvalitet filmer, TV-serier og tredimensjonale spill som du lett kan holde på denne eksterne harddisken. Dette ekstern harddisk volum i en terabyte velger ofte å TV og HD-spiller. Siden produsenter anbefaler å velge enheter selskapet Western Digital.
Hvordan velge en ekstern harddisk
 Ekstern harddisk 2TB
 Eksternt, harddisker med kapasitet fra 2 GB og mer brukt av dem som elsker lagre informasjon og ikke liker den fjernet, holder meget store filer eller gir torrents. Driver også et stort volum som passer for TV og Wi-Fi-rutere. Hvis TV-en er klar, så si noen ord om å koble en ekstern harddisk til Wi-Fi-ruter.
 Som kjent ekstern harddisk kan koble til Wi-Fi-ruter, dersom sistnevnte er mulig, på grunn av disse enhetene i nettverket vil være tilgjengelig diskplass som du kan laste ned informasjon og tilgang til alle nettverksenheter. Dette er flott å gjøre for fjernsynsapparater, datamaskin som kjører deg, slik som å laste ned filmer fra Internett til en ekstern harddisk som er koblet til ruteren og via LAN eller Wi-Fi på TV vil ha tilgang til stasjonen uten å koble det hver gang .  
Яндекс.Метрика