arter som nylig utgitt et nytt operativsystem fra Microsoft - Windows 8 er, selvfølgelig, alle nysgjerrige på å se hva nytt og interessant inkludere dette operativsystemet, og er det verdt det å installere.
 Så da vi installerte Windows 8 og hvordan du installerer Windows 8 vi beskrevet i vår siste artikkelen vil jeg prøve å få mest mulig informativ gjennomgang. Oversikt over Windows 8 vil bli fastsatt basert på versjonen PRO, med alle funksjonene, problemer på tidspunktet for denne artikkelen.
 Innhold gjennomgang:

 Windows 8 PC Review

 Windows 8 fordeler og ulemper

 Bør jeg installere Windows 8

Oversikt over Windows 8

 Windows 8 PC Review

 Metro
 Så, det første vi ser - et nytt grensesnitt Metro, som ikke er Metro, men navnet ble tatt i bruk, slik at brukerne siden beta-versjoner av systemet, selv sin døpe det hadde ingen effekt. Hva kan du si god eller dårlig om Metro? Dette spørsmålet kan besvares kun hvis du er satt Windows 8 og sies å proschupaete det. Etter min mening, Metro - er helt ubrukelig ting helt til "nesensoronom" desktop. Rull vinduet ved å dra glidebryteren under eller bla bla mus - det er ikke så kult som en finger på berøringsskjermen. Som for innholdet Metro, så det satt såkalt widget eller widgets, som kan, personlig liker jeg at brukeren er i stand til å bruke nettleseren hvor alle tjenester på hånd bokmerker, er dette unødvendig.
 Vanligvis er Metro designet for å "touch-filosofi", men ikke for ikke å standard desktop, men når du tenker på at "dette er her" erstattet den komfortable og kjent for mange eldre siden alder 95 Start-knappen i Windows og deretter kommentere er overflødig.
 Hvorfor dupliserte to innbyrdes uavhengige systemer: standard desktop og Metro!? Vel, hvorfor? Trenger et kjent Windows-skrivebordet på en tablett eller smarttelefon? Akkurat som trengs Metro på PC. En annen ting, hvis Metro ville løse de oppgavene som ikke kan løse de vanlige stasjonære og desktop-applikasjoner, og så må flytte fra skrivebordet til Metro, og etter å ha brukt programmet for å gå tilbake til det velkjente skrivebordet. Hvorfor er disse programmene om jeg kan gå til den offisielle nettsiden hvor jeg vil ha full funksjonalitet og ubegrenset ressurs.
 Noe for mye negativt, men det er tilfelle - Metro gjort malplassert, eller rett og slett feil introdusert og presentert. Hvis vi ser bare Metro, behager det tilstedeværelsen av animasjon som gir en viss "livlighet" grensesnitt på tvers av operativsystem.
Oversikt over Windows 8
 Lateral kolonne
 Nå kommer nok en nyskapning fra Microsoft - Sidebar innstillinger. Til denne venstre panel må ta musen til øverste høyre hjørne. Når det gjelder funksjonaliteten til dette panelet er i utgangspunktet ikke noe galt med hennes tilstedeværelse, ser jeg ikke noen ulempe mens den leverer. Når uvodysh markøren til han lukket vinduet, går den automatisk dette panelet, men personlig liker jeg ikke når noe kommer ut for mye når jeg ikke trenger. Hvis Microsoft besluttet å implementere dette panelet, måtte vi gjøre det, eller høyre, eller flytte til venstre side av vinduet kontrollknappene.
Oversikt over Windows 8
 Tilpassing
 Hvor er Aero!? - Dette var min andre spørsmålet etter et fravær knappen og Start-menyen. Igjen, jeg kan ikke forstå hvorfor ingen Aero (gjennomsiktighet vinduer), som ble introdusert i Windows Vista og hell overføres til Windows 7. Hvorfor det måtte gjennomføres, deretter slutte halvveis!? Nettverket jeg har sett ganske mange interessante konseptuelle løsninger for Aero, og tenkte at et sted i Windows 9 vil det utløse en virkelig vakker og helt nye moderne grensesnitt som vil erstatte den eksisterende fram til 1995. Men, dessverre.
 Men hva har erstattet Aero? - Selvfølgelig, ugjennomsiktige vinduer, og også mer og firkantet. Og deretter den andre gangen jeg har fem minutter til å arbeide med det nye operativsystemet har et spørsmål - "Hvorfor!? ". Hvis noe virkelig interessant erstattet, og så Gud Aero, men i tillegg til at det ble fjernet og erstattet med "lekkasje forbi." Kort sagt, Windows 8 Visualisering meg - den personen som elsker vakre designelementer, det er virkelig skuffende. Den nye utformingen av knappen "Close", "Open" og "Close" - jeg bare "drept".

 Visuell innovasjon
 Kontroller
 Nye kontroller i Explorer jeg umiddelbart rushed til øynene. De er så mange at jeg ikke engang undersøke dem umiddelbart. Store knapper flytte gjorde lite og flyttet til side. Kanskje alt dette introduksjon for noen å være svært behagelig, men jeg fikk ikke dra nytte av sagen. Mange praktiske funksjoner jeg gjøre med høyre museknapp og å navigere til side av Explorer, og fordele markøren opp - ubehagelig.
Oversikt over Windows 8
 "Blue Screen of Death"
 Oh, glemte jeg nesten. "Blue Screen of Death" - en skjerm som flyr i systemfeil, den "paleolittiske" bestått i dag, mer behagelig og ikke så skremmende. Det gledet meg.
 Arbeide med to skjermer
 På oppgavelinjen, ble det mulig å konfigurere flere skjermer - en bagatell, men hyggelig. Men ikke så Microsoft introduserte støtte for flere skrivebord - igjen vondt!?

 Ytelse
 I motsetning til hva en mye snakk om den mytiske ytelsen til Windows 8 jeg ikke merke til. Så kanskje det er - jeg vil ikke benekte, men det kan bare henvise til tester utført, og basert på tallene for å gjøre en slik konklusjon.

 Windows 8 fordeler og ulemper
 Nå la oss oppsummere litt over og analysere Windows 8 som helhet.

 Windows 8 mangler
 La oss starte med det grunnleggende. Ulempen, jeg tror mangelen på et nytt filsystem Windows 8 som angivelig skulle dukke opp i Windows Vista. I dag NTFS 20 år av sin eksistens allerede foreldet, den samme som gjør Linux-entusiaster og har vært i den tiden de hadde noen endring.
 Den ulempe, kanskje, ta og manglende muligheter i valg av etableringen av visse komponenter. For eksempel, hvorfor kunne ikke når du installerer Windows 8 gi brukeren et valg om ikke å installere Metro, og la på Start-knappen eller ikke. Det kunne være igjen for å sette temaet Aero, hvorfor det var rent, som praktisk talt alle likte det.
 Til tross for at jeg installerte den endelige sammenstillingen, er problemet i systemet, og det er et faktum. For eksempel, umiddelbart etter å ha kjørt av "Blue Screen of Death" (men en ny en var selv hyggelig å se, så å si kjent - faktisk fremtiden vil vi møte ham nærmere), men etter omstarten som om alt var normalt. Den andre gangen jeg liksom ønsket å vise en video monitor, men igjen besluttet å tilbakestille alt. Kanskje det er ikke avgjørende, men det er også noe sted å sette den.
 Vel, den siste ulempen, etter min mening, er mangelen på noen nyttige nyvinninger. Nyttig for meg som en bruker med mange års erfaring - absolutt ingenting.
Oversikt over Windows 8

 Windows 8 fordeler
 For å være ærlig, jeg vet virkelig ikke hva jeg skal skrive her, jeg skriver fordi det er nødvendig å skrive noe. Min vurdering er kanskje ingen gode ord mot Windows 8, men jeg er virkelig skuffet i dette systemet, og jeg forstår at radikalt ny og nyttig vil bli borte, Microsoft ble sprayet på de små tingene og går på desentraliserte systemer for ulike enheter til sentralisering, noe som er svært dum.
 Likevel, jeg skal ta fordelene av visuell innovasjon som bidro friske 7-ku. Men kanskje det viktigste her er å si, til tross for alt dette, jeg sannsynligvis vil holde seg på Windows 8.

 Bør jeg installere Windows 8
 Installere Windows 8 skal, i prinsippet, selv bare for å se hva det representerer det. Bruk som base system, i hvert fall på denne dagen, ville jeg ikke anbefale.
 Alt som kan bli implementert i Windows 7 Service Pack 2 - bestemte seg for å lage en Windows 8. Selvfølgelig, service pack - kan en utakknemlig oppgave, gratis, og det nye operativsystemet være tjent og ikke bare for å tjene penger, men for å sikre eksistensen av selskapet, som er begynner etter utgivelsen av Windows 8 for å gi naftalen, før neste mesterverk Windows 9 (som for øvrig allerede under utvikling).

 Bør jeg bytte til Windows 8
 Hvis du har installert Windows 7, og du er fornøyd med det da være fornuftig å bytte til Windows 8 - nei. Hvis du er en fan av innovasjon, i prinsippet, for å oppgradere til Windows 8 kan. Men på en datamaskin hjemme.
 De som bruker en datamaskin på jobben, og de trenger konstant og stabil drift av Windows 8 til det beste alternativet for dette. Minst vente på utgivelsen av Service Pack 1 for Windows 8.
 Og så betale ekstra 3000 rubler for unødvendig Metro, ingen Start-knappen, snaut ny visuell design og ingen reelle nyttige nye funksjoner - gir ingen mening!  
 Før hver bruker etter å ha installert operativsystemet eller koble til din ISP, det er en veldig alvorlig og vanskelig spørsmål: hva du skal velge antivirus? På dette spørsmålet vil vi forsøke å besvare i denne artikkelen fortelle om hva som må antivirus, hvordan du velger og behovet for sin beskyttelse.
 Hva er Antivirus
 Sannsynligvis de fleste av dere har hørt om noe slikt som en "datavirus". Datavirus - en type ondsinnet kode eller programvare som er ment å skade brukerens datamaskin, stjele eller slette informasjon eller for å fjernstyre en datamaskin for å få. Dermed noen av de følgende formål virus - forårsake betydelig skade på datamaskinen og lamme sitt arbeid.
Hvordan velge et antivirus
 Hvor farlige virus

 Et velkjent type ondsinnet virus programmer er trojanere. Trojanske hester er vanligvis forkledd som harmløse programmer, for å provosere dem til å kjøre bruker. Det ultimate målet er en trojansk skade brukerens datamaskin, både egoistisk og uselviske formål. Det er "trojanske hester", der formålet slette informasjon på harddisken, du har alle dine data, musikk, dokumenter, filmer, bilder - alt gå og gjenopprette dem ville være nærmest umulig. En annen type "trojanske hester" - et tyveri av passord lagret på datamaskinen i ulike programmer, ofte stjele passord fra nettlesere er, så hvis dette skjer, vil du miste tilgangen til e-post, sosiale nettverk og andre kontoer. Og sist vanlig type trojanske programmer - som blokkerer datamaskinen for å skaffe midler for å låse opp. Med andre ord, du slår på datamaskinen, og du har skjermlåsen med et krav om å overføre penger for å låse opp datamaskinen din. 
 I tillegg er det nok av typer malware som skade datamaskinen, men vi kommer ikke til å bo, så de er ikke så vanlig. Det viktigste at du innser at virus er svært farlig, og en "maskin" må beskytte.

 Hvilke andre funksjoner gjør antivirus

 I tillegg til å beskytte datamaskinen mot virus og trojanere, kan Antivirus også overvåke nettstedene du besøker, spesielt for å blokkere ressurser som vil skade datamaskinen din, bare de områdene som er virus. I tillegg kan anti-virus programvare blokkere annonser på nettsteder og pop-up bannere er veldig nyttig.
 Det bør bemerkes dette ekstra funksjon i enkelte antivirus som "Parental Control". Denne funksjonen er ment å beskytte barn fra å besøke uønskede ressurser på Internett.
Hvordan velge et antivirus
 Som en datamaskin er infisert med et virus

 Infisert med et virus program er bare fra utsiden, det er i seg selv et datavirus kan være. Det finnes to varianter av virus infiserer datamaskinen din, over Internett eller via flyttbare medier. Via Internett, kan datamaskinen være infisert med et virus nedlasting av filer eller når du besøker ondsinnede nettsteder. Som for flyttbare medier, er media et eksempel på pinne eller CD / DVD-stasjoner når de ble skrevet på den infiserte datamaskinen og ved å kopiere eller kjører virus flyttet på datamaskinen din. Antivirus i begge tilfeller beskytte datamaskinen din fra å få virus fra utsiden.

 Hvordan velge et antivirusprogram

 I dag er det mange anti-virus, og selvfølgelig, en konsensus om hva antivirus er bedre - nei. Dette er av flere grunner: dårlig virusbeskyttelse, problemer i arbeidet med antivirus eller den høye kostnaden av lisenser. Så hva slags antivirus velge - du bestemmer. Vi i sin tur vil gi deg et kriterium for å velge et antivirusprogram og listen over de mest populære de som er verdt din oppmerksomhet.
 Hvilke funksjoner bør inneholde antivirus
 La oss se på funksjonene til anti-virus, er nødvendig for å beskytte datamaskinen, i rekkefølgen av betydning:

 Antivirus Monitor

 Antivirus Monitor gjør overvåking av filer og mapper som du arbeider med å teste dem for virus.

 Skanner

 Scanner - en funksjon som skanner harddisken og RAM for virus. En veldig nyttig funksjon for å sjekke mistenkelige og potensielt farlige filer på datamaskinen din, spesielt nyttig scanner for å sjekke flyttbare medier.

 Selv antivirus

 Funksjonsselv antivirus ment å antivirus kan ikke beskytte seg mot eksponering for virus. Det finnes virus som forsøker å deaktivere noen av funksjonene i anti-virus og forhindre det fungere som en helhet, så det ikke forstyrrer viruset spredt over hele datamaskinen for dette formålet og nødvendig funksjon av selvforsvar.

 Kontrollaktivitetsprogrammer

 Denne funksjonen antivirus ment å overvåke ytelsen til programmer. Hvis programmet er infisert med et virus, vil det begynne å gjøre endringer i sitt arbeid, som umiddelbart skal oppdage antivirus kontroll nå.

 Network Control og Web Anti-Virus

 Disse komponentene gir antivirus av Internett. Nettverkskontroll overvåker nettverksaktivitet og Web antivirus sjekker HTTP-trafikk blokkerer true sikkerheten til datamaskinen din skript tilgjengelig på nettstedet.

 Permanente virus oppdateringer

 Det er veldig viktig å beskytte antivirus er i stand til å stadig oppdatere antivirus-databaser. Anti-virus database - en slags "kunnskap" av virus og deres funksjoner som Antivirus bruker til å oppdage og forhindre virus. I arter som nye virus dukker opp nesten daglig, antivirus utviklere i å identifisere nye viruset skulle lære sine produkter som er installert i brukerne kunnskap om sin oppdagelse og eliminering. Så hvis du vil at datamaskinen antivirus beskyttet ikke bare fra kjente virus gammel, men også på den nye oppdateringen skal være vanlig.

 Lav resursopotreblenye

 Et problem mange antivirus - stor resursopotreblenye. Når du velger antivirusprogramvare, prøv å velge et produkt som ikke vil være en tung byrde på systemet, fordi ellers jobbe på denne datamaskinen eller laptop vil være svært ubehagelig.
Hvordan velge et antivirus Omdømme og popularitet
 Omdømme og populariteten til anti-virus - en meget viktig faktor som bør vurderes når du velger et antivirusprogram. Hva er populære antivirus, så derfor flere folk bruker det, og derfor er det usannsynlig mange vil bruke upålitelige antivirus.
 Betalt eller gratis
 Alle forstår at betalte produkter har alltid bedre kvalitet enn gratis. Tenk: å antivirus godt beskyttet nødvendige personale som vil bli kontinuerlig samle informasjon om nye virus og malware fra internett, samt arbeid på deres nøytralisering. Deretter til data base av kunnskap er nødvendig danne en oppdatering og laste dem opp til serveren til klientprogrammer oppgradert - og det skal være konstant. Du trenger også å utvikle nye versjoner og antivirus funksjoner. Hvilken konklusjon kan trekkes fra dette? Å skape og opprettholde anti-virus krever en full stab og deres arbeid, og derfor å organisere det hele, bør det endelige produktet dekke alle kostnader for denne aktiviteten. Men hvem vil være enige om å jobbe gratis? Hvis plutselig og så er kvaliteten på dette antivirus hensiktsmessig.
 De aller fleste bedrifter og selskaper, samt vanlige brukere som bruker premium antivirus, og hvis det ikke regne ikke!? Derfor anbefaler vi at du gir preferanse til betalt antivirusprogram.
 Kjøpe en lisens for antivirus du kan i en databutikk, den offisielle nettsiden til antivirus eller nettbutikk.

 Hvordan du installerer antivirus

 Hva slags antivirusprogram installert på datamaskinen eller laptop - det er bare du, som det skal være utelukkende subjektive meningen fra hver bruker. Neste lister vi de mest populære antivirusprogrammer tilgjengelig i dag, kort beskrive sine fordeler og ulemper.
Hvordan velge et antivirus Kaspersky Anti-Virus
 Kanskje den mest populære oppdaterte antivirus som skapt og produsert i Russland. Dette antivirusprogrammet har flere versjoner, men den mest populære er Kaspersky Anti-Virus og Kaspersky Internet Security. Forskjeller mellom de to produktene fra hverandre er at Kaspersky Internet Security, i tillegg til anti-virus beskyttelse, som inkluderer Anti-Virus har Internett-beskyttelse, noe som er avgjørende for sikker drift av World Wide Web.
 Med fordelene av dette antivirusprogram kan notere en høy grad av beskyttelse for din datamaskin, et bredt spekter av funksjoner og fleksibel konfigurasjon. Ulempene med "Virus" inkluderer høye lisenskostnader, og overdreven kontrollprogrammer i enkelte aspekter.
 Pris for ett års lisens for Kaspersky Anti-Virus er 1200 rubler, og for Kaspersky Internet Security 1600 rubler.
Hvordan velge et antivirus Dr.Web
 Den nest mest populære antivirus, produsert i Russland - Dr.Web. Dr.Web har også to versjoner: en enkel Antivirus - Antivirus Dr.Web Antivirus + versjon og beskyttelse for Internet Dr.Web Security Space.
 Dessverre, Antivirus Dr.Web spille litt bakgrunnsinformasjon om "virus", både når det gjelder funksjoner og for å beskytte mot virus. Men Dr.Web bruke et stort antall brukere er helt fornøyd med sitt arbeid, og dette er en svært viktig parameter.
 Pris lisens for ett år: Antivirus Dr.Web - 990 rubler, Dr.Web Security Space - 1290 rubler. Som du kan se, gjøre Dr.Web mer attraktive tilbud til brukerne.
Hvordan velge et antivirus Avast! Free Antivirus
 Gratis tsjekkisk antivirus som er svært populært blant brukerne som en stor mulighet for gratis antivirus. Hvis du ikke vet hvilken du skal velge gratis antivirus, så Avast! optimale antivirus for disse oppgavene. I tillegg er dette antivirus og betalte versjoner, men de skjerpe oppmerksomheten, vi vil ikke. Med fordelene av denne antivirus kan skille sin gratis versjon.
Hvordan velge et antivirus NOD32
 Kjente slovakiske antivirus produsert siden 1987. NOD32 er posisjonert som en svært pålitelig antivirus bruker litt systemressurser og har en høy hastighet anti-virus scan. For funksjoner ESET NOD32 Smart Security holder opp sine betalte kolleger og inkluderer antivirus og Internett-sikkerhet.
 Pris lisens for ESET NOD32 Smart Security for ett år omkring 1267 rubler, noe som er vesentlig forskjellig fra prisene analoger.

 Hvilket antivirus er bedre

 Det er vanskelig å svare på spørsmålet om noe som er bedre antivirus. Hver av dem har sine fordeler og ulemper. Også, ærlig, 100% pålitelig anti-virus ikke, hver av dem kan passere viruset, men noen, er denne sannsynligheten høy, og noen er minimert. Også, kan arbeidet med anti-virus og dens nye versjoner føre til klager, vi snakket om det en litt høyere gjennomsnittlig inntak av store mengder systemressurser og andre defekter.
Hvordan velge et antivirus
 Antivirus for gadgets

 På grunn av den brede distribusjonen av gadgets som smarttelefoner og nettbrett, som på ingen måte dårligere enn funksjonene til hackere og andre ondsinnede virus er utviklet for disse enhetene. Det er verdt å merke seg at de fleste moderne mobile operativsystemer tendens virus. Du har sannsynligvis spørre, fiske eller Antivirus for Android? - Antivirus løsninger som er nødvendige for disse mobile operativsystemer-Android, Windows Mobile (Telefon), Symbian og Blackberry.
 Så for å svare på spørsmålet om antivirus for tablett, bør du vite sitt operativsystem (plattform). Hvis du har en av disse plattformene, antivirus i dette tilfellet, anbefaler vi at du installerer. Den beste antivirusprogramvare for plattformer som kan bli utsatt for virus er et produkt av Kaspersky Lab - Kaspersky Mobile Security produkt og selskap Dr.Web - Dr.Web Mobile OEM.
 Nå, som for spørsmål knyttet enheter for Apple. For enheter som kjører operativsystemet iOS, er anti-virus programmer ikke nødvendig, da viruset under den ikke er der. Derfor, hvis du er interessert i spørsmålet: om antivirus for iPad, er svaret enkelt - nei. Det samme gjelder for å svare på spørsmålet om antivirus for iPhone - trenger det ikke.
 Holde informasjonen!  
Яндекс.Метрика