Sosiale nettverk. Sosiale nettverk.Med utviklingen av teknologi, er vår verden blir mer virtuelt. Legg merke til hvor raskt vi ble vant til e-post, Skype og sosiale nettverk. Bruker mindre tid på å chatte med venner på telefonen, fordi du kan skrive en melding og sende bilder. I økende grad vi bo hjemme på kveldene på datamaskinen, i stedet for å gå, og livet til venner ser på nyheter på sosiale nettverk.
Sosiale nettverk. Sosiale nettverk.

Sosiale nettverkog
Sosiale nettverk er en spesialisert nettsted hvor folk kan kommunisere og dele informasjon. Det er et nettverk for kommunikasjon, dating partner.
Sosiale nettverk. Sosiale nettverk.


Verdens mest populære sosiale nettverk er Facebook.
 Nettverket består av en 3 milliard brukere, ble grunnlagt av Mark Zuckerberg i 2004. Medlemmer dele informasjon, bilder, synspunkter. Du kan opprette interessegrupper, og sider som du liker.

Sosiale nettverk Vkontakte brukere vet alle Ukraina.
 Det er også den mest populære russiskspråklige nettverk. Paul Durov opprettet i 2006. Sysselsetter 342 millioner aktive brukere per måned. Sannsynligvis vanskelig å finne en ukrainsk mann som ikke er registrert Vkontakte. Denne sosiale liv har fanget alle innbyggerne i Ukraina, Hviterussland og Russland. Brukere stadig oppdaterer statuser, musikk, bilder. Det skaper en masse interessegrupper er - filmer, musikk, sport, bøker og så videre. De fleste registrerte medlemmer er aktivt involvert i livet til en Internett-ressurs, og for mange har det blitt en nødvendighet.
Klassekamerater - Den andre i popularitet sosiale nettverk i Ukraina. Lansert i mars 2006, Albert Popkov. Publikum på over 205 millioner mennesker. 4. juli 2013 og prosjektet er tilgjengelig på engelsk.

My World Mail Ru Group.
 Et lite sosialt nettverk som er tilgjengelig for brukere som har en konto på posttjenesten Mail ru.
Sosiale nettverk. Sosiale nettverk.

Det er også en rekke sosiale nettverk av interesse, hvor alle kan finne ledsagere og venner i en viss rekkevidde av hobbyer. For eksempel Instagram, hvor brukere deler sine bilder, kan legge til venner, kommentere oppdateringer. Hver bruker er registrert i Instagram, bokstavelig talt forteller hans liv fra fotografier: Hvor var at spising som satte i dag. Medlem Myspace lever for det meste musikere og stjerner. Flics - en annen verdenssamfunnet.
Sosiale nettverk. Sosiale nettverk.

Likevel er det mange dating nettsteder der folk lære, kommunisere. Det er spesielle steder hvor folk lærer det spesifikke formål, for eksempel ekteskap og en familie. Populær russisk site: LovePlanet, Mamba.

Vilkår for sosiale nettverk

Stedet for alle sosiale nettverk, kan du finne reglene for oppførsel på dette nettstedet samtykker du til ved registrering. Bestemmelsen av opphavsrett, personvern og lovgivning i Russland (for russiske nettsteder).
Bruker skal ikke:
- Lag falske kontoer.
- Offensive samtalepartnere
- Å spre falsk informasjon.
- Fordel salgsfremmende informasjon i form av spamming.
- Å spre malware.
- Spre informasjon omfatter: fremming av kriminell aktivitet, trusler, uanstendig materiale, scener av vold.
- Ulovlig poste personlige materialer av tredjeparter uten deres samtykke.
Bruker må:
- For å rapportere alle brudd på administrasjonen.
- Ikke gi ditt brukernavn og passord fra din konto til andre.
- Bære det fulle ansvar for den informasjonen som er lagt på hans side i det sosiale nettverket.
- Når du registrerer deg, gi nøyaktig informasjon.
- Følg med bestemmelsene i lovgivningen i den russiske føderasjonen.
Sosiale nettverk. Sosiale nettverk.


Avhengighet av sosiale nettverk

Internett har gjort livene våre mye enklere. Post når et sekund, all nødvendig informasjon kan bli funnet raskt. På den ene siden er det veldig praktisk. Men det er et minus - et sosialt nettverk. Det er vanskelig å finne folk som ikke er registrert i minst ett slikt område. Ideen om å skape et sosialt nettverk var i stand til å kommunisere med folk og deler sin informasjon (bilder, opptak, video). Over tid kommunikasjon på virtuelle områder begynte å bli avhengig.
Sosiale nettverk. Sosiale nettverk.

Tegn på avhengighet av sosiale nettverk:
- Du har et konstant behov for å gå til siden din i det sosiale nettverket, sjekk meldinger, selv om du vet at du har ingen grunn til å skrive.
- Du har alltid tilbringe lese nyheter og blar gjennom sider med andre brukere, venter på oppdatering informasjonen i dem.
- Du trenger vises daglig statusoppdatering og publisere bilder som du bruker tid.
- Du spiller så lenge søknader, prøver å heve sitt spill.
- Har du en melding på alle enheter: telefon, datamaskin, e-post, lynmeldingstjenester.
- Å sitte ned ved datamaskinen for å sjekke e-post, mesteparten av tiden du bruker på nettsamfunn.
Sosiale nettverk. Sosiale nettverk.

For å håndtere dette på er ikke så vanskelig. Først og fremst prøve å fjerne varsling av nye meldinger og sosiale oppdateringer. Prøv hver gang du prøver å besøke nettstedet mer nyttig ressurs til å drive virksomhet: lese en bok, lære et nytt fremmedspråk eller se en film. Så en dag, prøv ikke å besøke siden din. Mer enn tilbringe tid med venner, stoppe å legge merke til, hvis du ønsker å snakke, bare ring. Etter en stund, innser du at det virkelige liv er mye bedre virtuelle. Tenk deg hvor mange tilfeller kan du gjøre uten å bruke tid på nettsamfunn.
Hvordan du rengjør en vegg i kontaktDet er ingen hemmelighet at livet til det sosiale nettverket VKontakte meget aktiv og full av en rekke arrangementer. Venner, fellesskap, sin egen status og eventuelle spam overveldet vegg nesten hver bruker, Willy-Bulle, så hun ser ut som en søppelbøtta er full. Hvordan du rengjør en vegg i kontakt, en gang for alle bli kvitt ekstra ting? Personer online håndverkere vanligvis brukt flere forskjellige måter å løse dette problemet.
Umiddelbart er det verdt å merke seg at utviklerne OpenID fullstendig rengjøring vegger eller annen grunn ikke er tilgjengelig, og bare lov til å slette meldinger separat. Men denne ulempen oppveies helt forskjellige programmer tilgjengelig på Internett. Med spesielle skript kan enkelt og raskt rydde veggen av alle innlegg sammen. For eksempel, Mozilla Firefox er det en ekstra nytte all-man-nøkkel, som kan lastes ned direkte på nettstedet leseren. En annen allsidig løsning for enhver oppgave OpenID er et program vkbot, det utvider området vkbot.ru.
Men, hvor hensiktsmessig er et annet spørsmål ved bruk av slike applikasjoner. Først må vi ikke glemme at reglene ikke tillater bruk av OpenID noe slag var ingen skript. Dernest er det viktig å huske om sikkerhet mens du arbeider med programmer. Derfor, til den mest logiske og pålitelig måte rengjøre en vegg i kontakt, det var fortsatt slette meldinger manuelt. Gjør det enkelt - bare trenger å sveve i øvre høyre hjørne av meldingen og klikk på korset.
Den sikreste måten å rengjøre vegger i kontakt - slette meldinger manuelt.
Og de som aktivt vegg altfor tett forskjellig spam, kan du forenkle oppgaven med rengjøring, sette de nødvendige parameterne i den samme sosiale nettverk. Gå til Mine innstillinger, velg Personvern og i «Hvem kan ta opp på veggen min" velg "Bare meg". Nå på veggen OpenID vises bare postene dine, og du kan enkelt fjerne dem hvis det er nødvendig.  
Hva er bufferminnet datamaskinen FiveSom nevnt tidligere, er statisk RAM vært anvendt icache. Den største fordelen med statisk minne - er dens hastighet. Den største ulempen - en stor fysisk volum som opptas minne og høyt kraftforbruk.
Husk at den statiske lagercelle basert på transistortrinn, som kan inneholde opp til 10 transistorer. Siden koplingstransistoren fra en tilstand til en annen er ubetydelig, da hastigheten av den høye statiske hukommelse.
En hurtigbuffer er et lite beløp, og er plassert direkte på prosessoren chip. Dens hastighet er mye høyere enn i det dynamiske minnet (RAM moduler), men lavere enn det som er generelle registre (ron) CPU.
For første gang bufferen var på 386 datamaskiner og er plassert på hovedkortet. Hovedkort 386 DX hadde cache kapasitet 64-256 KB. Fire hundre og åttisjette prosessorer allerede har cache ligger på prosessoren chip, men cache på hovedkortet har blitt lagret. Systemet cache har blitt en to-nivå, on-chip minne ble kjentførste nivå cache (L1), og på hovedkortet -andre nivå cache (L2). Over tid, den nest nivå cache "flyttet" on-chip prosessor. Den første gjorde prosessor AMD K6-III (L1 = 64 Kb, L2 = 256 Kb).
Tilstedeværelsen av to buffernivåer krever etablering av en mekanisme av deres interaksjon med hverandre. Det er to alternativer for utveksling av informasjon mellom cache første og andre nivå, eller som de sier, to cache arkitektur: inkluderende og ekskluderende.

Inkluderende cache

Inkluderende arkitektur innebærer duplisering av informasjon som er lagret i L1 og L2.
Ordningen fungerer slik. Når du kopierer data fra RAM cache er to eksemplarer, ett eksemplar oppbevares i L2, en annen kopi - i L1. Når L1 er fullstendig fylt, blir informasjonen erstattet med prinsippet for å fjerne det meste "gamle data" -LRU (Least nylig brukte). Tilsvarende skjer med andrenivåbuffer, men fordi mengden mer, og holdes der lenger.
Ved lesing av informasjon fra prosessoren bufferen, er det tatt fra L1. Hvis den nødvendige informasjonen i cache av det første nivået der, blir det søkt i L2. Hvis du trenger informasjon i andre nivå cache er funnet, blir det duplisert i L1 (prinsippet LRU), og deretter overføres til prosessoren. Hvis du trenger informasjon som ikke finnes i cache og andre nivå, blir det lest fra RAM ordningen beskrevet ovenfor.
Inkluderende arkitektur brukes i systemer hvor forskjellen i volumet buffer første og andre nivå høy. For eksempel Pentium 3 (Coppermine): L1 = 16 kB, L2 = 256 Kb; Pentium 4: L1 = 16 kB, L2 = 1024 Kb. I slike systemer, dupliseres liten del av andrenivåbuffer, er det ganske rimelig pris for enkel inkluderende mekanisme.
Eksklusiv cache

Eksklusive cache omfatter unike informasjonen som er lagret i L1 og L2.
Når du leser data fra minnet til buffer - informasjon umiddelbart inn i L1. Når L1 er fullt, da prinsippet LRU informasjon overføres fra L1 L2.
Hvis du leser informasjonen prosessor med L1 ønsket informasjon er funnet, blir det søkt i L2. Hvis du trenger informasjon funnet i L2, da prinsippet LRU cache første og andre nivå deler linjer (de fleste "gamle" linje fra L1 plassert i L2, og i stedet er skrevet på rad L2). Hvis du trenger informasjon ikke funnet og L2, er det en appell til RAM ordningen beskrevet ovenfor.
Eksklusiv-arkitektur brukes i systemer hvor forskjellen mellom det første og andre buffernivået er forholdsvis liten. For eksempel, Athlon XP: L1 = 64 Kb, L2 = 256 Kb. I en eksklusiv cache-arkitektur brukes mer effektivt, men ordningen av en eksklusiv mekanismen er langt vanskeligere.
Interaksjon cache RAM

Siden cachen er veldig rask, er den plassert i cache informasjon, som ofte blir referert prosessor - noe som gir det arbeidet. Informasjon i RAM er plassert i cache, og så viser det seg prosessoren. Det finnes flere ordninger for interaksjon mellom cache og hovedminne.
Cache-minne med direkte kartlegging. Den enkleste versjonen av samspillet mellom cache RAM. RAM er delt inn i segmenter (sider), volumet av hele cache volum (f.eks, volum 64 kB cache og minne er delt inn i sider med 64 KB). Samspillet av cache RAM, er én side plassert i RAM cache, fra null adresse (dvs. fra begynnelsen cache). Ved reoperasjon interaksjon, er det neste side lagt over et eksisterende - det vil si i virkeligheten den gamle data blir erstattet av den nåværende.
Fordeler: Easy Organization panel, minimal søking.
Ulemper: ineffektiv bruk av hele volumet av buffer - det er ikke nødvendig at dataene vil oppta hele volumet av bufferen, kan de ta og 10%, men den neste bit av data eliminerer det forrige, slik at vi faktisk buffer mye mindre volum.
Ringe-assosiativ cache. Alle buffer volum er oppdelt i flere like segmenter, flere dviytsi i hele utstrekning (2, 4, 8). For eksempel kan 64 KB cache deles inn i:
Segment 2 av 32 kB hver;
Segmentet 4-16 kB hver;
8 segmenter og 8 KB hver.
Pentium 3 og 4 er 8-kanalstrukturen buffer (cache er delt i åtte segmenter); Athlon Thunderbird - 16-kanal.
I et slikt arrangement, blir delt inn i RAM side nivå i form av ett segment buffer (en buffer bank). Side RAM er skrevet til den første cache bank; neste side - i andre cache bank og så videre, helt til alle cache banker er fylt. Ytterligere informasjon rekord er bufret i banken, som ikke har vært brukt lengst (inkluderer de fleste "gamle" informasjon).
Fordeler: øker effektiviteten av cache størrelse hele - de større cache banker (ovenfor assosiativitet), jo høyere effektivitet.
Ulemper: mer kompleks administrasjon av cache; ekstra tid til å analysere informasjonen.
Assosiativ cache. Denne grensetilfellet forrige alternativ, da volumet av cache bank er lik en linje av cache (aksjen er ingensteds). Således hvilken som helst linje RAM kan lagres i en hvilken som helst sted buffer.
Lagringsbuffer matrise består av rader av lik lengde. Kapasiteten av denne linjen er lik størrelsen av pakken schytыvaemoho RAM 1 syklus (f.eks Pentium 3-32 byte, Pentium 4-64 byte). Linjen er lastet inn i buffer og bare fullt ut.
Fordeler: maksimal plassutnyttelse av cache.
Ulemper: største sløsing med tid på å lete etter informasjon.  
Яндекс.Метрика