I dag vil vi vise deg en av de beste vurderingene iPad Mini. Med det, vil du lære mye nyttig og lærerikt, noe som vil gjøre det riktige valget - kjøpe tablett iPad Mini, eller ikke.
 Så, la oss beskrive å starte de viktigste egenskapene til enheten som forårsaket en stormfull debatt blant brukere og potensielle kjøpere.
Video gjennomgang iPad Mini
 De viktigste egenskapene til iPad Mini:

 Installert mobile operativsystem: iOS

 Ganske stor skjerm 7,9 inches;

 Oppløsning: 1024x768 piksler;

 Kapasitiv skjerm;

 Det finnes flere alternativer Internminne: 1632 og 64 GB;

 Med fasiliteter: Wi-Fi og Bluetooth;

 Meget lys: 308 gram;

 Kamera 5 millioner piksler;

 Det er også et ekstra kamera (foran) 1,2 millioner piksler.


 Video gjennomgang iPad Mini til Vse-Sekrety.ru:

 Hvis du har dine egne inntrykk av iPad Mini, kan du legge inn en kommentar i kommentarfeltet nedenfor!
Hvorfor datamaskinen ikke holder se skriveren?Hvorfor datamaskinen min ser ikke skriveren? Med et slikt problem møtt av mange brukere. Og med begge enhetene all right. I tillegg kan skriveren fungere fint på en annen datamaskin. Og når den er koblet til en buggy. Ikke påvist eller krasjer. Hvorfor datamaskinen min ser ikke skriveren? Hvordan å fikse?
Hva hvis datamaskinen ikke ser skriveren?
1) Sjekk serviceforbindelse.
Oftest er det på grunn av dårlig kontakt PC reagerer ikke på enheten. Så koble fra og re-sette det inn. Sørg for å koble begge sider: fra skriveren og fra systemenheten.
Kontroller at ledningen er satt inn i datamaskinen trengs, fungerende USB-kontakten. De fleste skrivere krever tilkobling til USB 2.0. På kontroll kan frigjøre andre kontakter (slå av mus, tastatur). Koble deretter kabelen i sin tur til hver av dem. Kanskje for en utskriftsenhet kontakten og reagere.
Banal og morsom sak usynlighet skriver ikke trykk på knappen på / av. Bare glemme. Hun er i en vanskelig sted (eller ryggen eller siden). Sørg for at du har trykket på den. Hoveddelen av utskriftsenheten slås på en lyspære.
Hvis forbindelsen skal, rozbyrayemosya på.
2) Ta av enhetsdriver.
Du glemte å installere det i det hele tatt. Først må du vurdere situasjonen for glemsel.
For at systemet gjenkjenner den tilkoblede enheten, må du laste ned spesielle programmer. Nødvendige drivere må kjøre som gikk i ett sett med skrivere. Sett inn en plate i stasjonen og utfører installasjonsveiviseren. Det er klart. Hvert etterfølgende trinn som vises på skjermen.
Hvis ingen stasjon, sjåførene har å søke på Internett. Se oss skriverprodusenten, modell (alle data er på enheten), og skriv inn denne informasjonen i en streng søkemotor. Velg produsentens offisielle nettside. De finner en driver seksjon. Opplastinger nødvendig. Hva du skal se etter? I samsvar med drivere og verktøy
skrivermodell;
operativsystemet på datamaskinen (drivere for 64-bit, 32-bit operativsystem, osv).
Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen, følger forespørsel.
Nå må du sjekke resultatet av arbeidet. Hvordan kan jeg gjøre?
Gå til menyen "Start". Slå på "Skrivere og fakta" ("Enheter og skrivere"). Det skulle være nødvendig skriveren.
Men ofte, ligger alt til rette, men problemet er der fortsatt. Det er i operativsystemet. Så hvis den bærbare datamaskinen ikke se Wi-Fi-nettverk, må du først sjekke innstillingene til den bærbare datamaskinen.
Vurdere situasjonen der driveren er installert, men det er buggy. Ta av. Utskriftsenheten kan vises, men det fungerer ikke. Her er fremgangsmåten fikse problemet kan beskrives som følger:
gå til "Start" - "Kontrollpanel" - "Legg til eller fjern programmer" (i forskjellige systemer kan være litt annen måte);
finne navnet på utskriftsenheten og fjern den;
Igjen gå til "Start" - "Skrivere og telefakser" - "File" (øverst til venstre) - "System Properties" - "Drivers" (i noen systemer måten føreren er gjennom "Device Manager");
velge skrivermodellen og fjerne (hvis systemet ikke viser ønsket navn, fjerne alle)
installere driverne på nytt.
3) Standard skrive ut en annen enhet.
Ikke noe problem, men problemki. En veldig vanlig og derfor lett løses. Ved å installere skriveren, klikk på høyre museknapp og sjekk boksen merket "Bruk som standard".
4) Tjenesten Funksjonshemmede automatisk utskrift.
Gå til "Start" - "Kontrollpanel" - "Administrative Tools" - "Print Spooler". Dobbeltklikk for å åpne kategorien. Vi leter etter ordene "Startup type". Vi setter "Auto" ("Auto").
5) Svikt i operativsystemet.
Hvordan å sjekke det? Koble utskriftsenheten til en annen datamaskin eller laptop. Hvis skriveren fungerer, så problemet er systemet. Vi må endre det.
Angivelig, det er alt i god stand fører usynlighet skriver.  
Hvordan brenne en stor fil på en flash-stasjon?
 Utviklingen av datateknologi og tilhørende lagringsanlegg er svært rask. På begynnelsen av 2000-tallet hjemme PC-brukere til å registrere all relevant informasjon var ganske harddiskkapasitet i et par gigabyte, og nå må operere separate filer av tilsvarende størrelse. Det er praktisk og kompakt lagringsmedier - minnepinner som har volum 163 264 GB eller mer til en rimelig pris. Men det er et problem som kan møte enhver innehaver av flash-kort stort volum.
Problemet er at du prøver å kopiere på lagringsfiler større enn 4GB mislykkes og budskapet om at nok plass på disken for posten, selv om stasjonen helt ren. Hva hindrer brenne å stikke en stor fil?
Svaret er ganske enkelt. I produksjonen av USB Flash Drive lagringsformat av standard FAT32 filsystem som gir høy kompatibilitet enhet for å kjøre på forskjellige plattformer og operativsystemer, men takler ikke filer større enn 4 GB.
Denne begrensningen kan omgås ved å splitte stor fil i flere mindre deler for å lagre dem på en flash-kort, for eksempel gjennom arkivet WinRAR. Men, av åpenbare grunner, er ikke praktisk.
Den beste måten å holde seg etter store filer vil formatere den i NTFS, som i tillegg til å jobbe med store filer har en annen viktig fordel - som gir økt sikkerhet ved hjelp av kryptering.
Vurdere måter du kan tilbringe et format for opptak på flash-fil.
Windows 7 USB flash-stasjon format er enkel.
 1.  Sett inn flash-enheten i USB-port.
  Kopiere det med all den informasjonen som kan gå tapt under formatering.
  Klikk "Start" på hurtigmenyen, velg "Computer".
  Hvordan brenne en stor fil på en flash-stasjon?

  Klikk på ikonet for flyttbar disk som tilsvarer din flash-stasjon, høyreklikker.
  Fra menyen, velg "Format".
  I dialogboksen, velger NTFS formatering fra listefeltet "File System".
  Hvordan brenne en stor fil på en flash-stasjon?

  Klikk "Start".
  Etter formateringen du får NTFS-filsystemet format flash-kort som du kan skrive store filer.
  I Windows XP, er standard NTFS filsystem ikke tilgjengelig for valg. For å aktivere den, gjør følgende.
  1.  Klikk "Start" og deretter "Control Panel" og deretter "System".
   Vinduet Systemegenskaper klikker du på vkldku "Maskinvare" og klikk på "Enhetsbehandling".
   I Enhetsbehandling utvider linjen "Disc" nadyte i listen over alternativer etter navn pinne og gjøre det til en dobbeltklikk unna.
   Hvordan brenne en stor fil på en flash-stasjon?

   A egenskaper vindus flash-kort, som velger de "Politikk".
   Hvordan brenne en stor fil på en flash-stasjon?

   I denne kategorien sjekke alternativet "Optimaliser for ytelse", som i dette bildet kalles "optimal ytelse" som vi brukte Windows 7 for bilder.
   Klikk "OK" for å lagre endringene og lukke alle vinduene var igjen åpen.
   Starte formatering stikke på samme måte som beskrevet for Windows 7. Nå klikker NTFS bør være tilgjengelig for valg.
   Tradisjonelt, kan vi ikke se bort fra de som er ute etter enkle måter og er ikke redd for å jobbe fra kommandolinjen. Tåpelig modig Ekstra hyggelig bonus i form som endrer filsystemet kan gjøres uten tap av data. Dette betyr at det ikke er behov for å kopiere data fra en flash-stasjon til harddisken og deretter tilbake.
   Endre filsystemet gjennomfører program convert.exe, som er til stede i alle de nyeste Windows-operativsystemer og ligger i c: / Windows / system32.
   Du kan starte den som følger.
   1.  Press Vinn + R og gå inn i feltet teamet cmd. Trykk på Enter på tastaturet.
    Cmd i Windows 7 og Windows Vista kan også taste inn i søkeboksen som vises på "Start" -knappen etter å ha klikket det.
    Ved ledeteksten skriver format
     konvertere [brev stick]: / fs: ntfs / nosecurity / x
     og trykk på Enter (Enter). Eksempel kjøre kommandoer vist.
    Hvordan brenne en stor fil på en flash-stasjon?

    4. På slutten av programmet, vil det gi beskjed om at konverteringen er fullført.
    Til tross for at tap av data i konvertering av FAT-filsystemet til NTFS med programmet konvertere usannsynlig, men det anbefales å lage en bare i tilfelle tilbake opp informasjon fra en minnepinne. Få mer informasjon om arbeidet med programmet kan være fra den offisielle Microsofts nettsted på
    Denne siden
    .  
Яндекс.Метрика