Hvorfor brenne øret?Jeg lurer på hvorfor ørene brenner? Og la denne saken - til å stole på eller ikke skilt, fortsatt trenger litt mer for å forstå emnet. Alle en gang i mitt liv opplevde at ørene begynner å "Chamber".
Men i noen tilfeller kan du bare vente til alt er normalisert av seg selv, mens andre virkelig ønsker å fremskynde prosessen. Så spørsmålet er ikke bare av hva drevet ørene, men også hvordan du kan redusere deres reaksjon på visse punkter i livet.
Ørene brenner? Tegn lyver eller ikke?
Folks fordommer kjenner ingen grenser. Men opplever noen ganger forfedre vises verdifullt i situasjoner der vitenskapen er maktesløse. Det er mulig at i noen år fenomenet vil bli forklart ved hjelp av et anerkjent faktum. Samtidig er hver bestemme om du skal tro tegn på varme ører.
Hva betyr det når ørene brenner:
Begge på en gang - man tenker, "peremyvaye bones" løgn. Det er den personen som tar energi nivå av den samlede aura av jorden. Og da snakker avstand fra ham, all informasjon umiddelbart å bruke i forskjellige retninger.
Derav tendensen av noen mennesker for å diskutere sin egen person utenforstående. For å finne ut hvilken tone er snakk, kan du bruke smykker. Hvis de holder på øret, skal venstre peke på ros (lyse søyler) eller kommentar i et negativt lys (mørke flekker på huden).
Venstre øre - respondere dårlig, utskjelt, onde ordning. Vanligvis til denne visningen av det faktum at folk ofte begynner å føle noe ubehag eller angst. Å kvitte seg med angst, råder eldre generasjon si, "Burns venstre øre - hva med meg? "Så du sakte teller forskjellige navn kjent.
I en tid da navnet på høyttaleren gjettet dårlig øret bør stoppe "brenne" og bry. Skandalen er en kraftig energi angrep som kan frastøte fra seg selv, mentalt plassere hele kroppen i et speil kuppel. Så all den negative virkningen som det sendes tilbake til den personen som elsker å sladre i et negativt lys på andre ...
Høyre øre - si vel, husker sannheten ros. Eldre mennesker er spesielt tro dette omen. En god idé er ingen skade. Fra besteforeldre noen ganger kan du høre: "Åh, begynte noe å brenne høyre øre. Kanskje Serafimovna for min retseptyk roser som nylig ga henne. " Deretter møtes og selv avklare, forbereder det for ham nylig.
Det er vanskelig å si hvorvidt dette fungerer tegn. Noen ganger hele greia til en begrenset krets av kommunikasjons eldre mennesker og et sterkt ønske om å ta sine kjære. Det er grunn til å glede liv, si til deg selv: "Det er ikke for ingenting er mer land. Var i stand til å hjelpe en annen. "
"Hva brenner høyre øre, venstre eller begge deler? "- trodde sykepleiere
Men i tillegg til å ta i livet er det et sted og et mer prosaiske ting. I forhold til fysiologi, er det en enkel forklaring ører brennende, skarp blodstrømmen på grunn av økt aktivitet i hjernen. Men endringen i blodstrømmen kan skyldes ulike årsaker:
Den plutselige frykt. Med kraftig adrenalinrush blod ikke bare ørene, men kinnene, leppene og til og med hendene. Avhengig av de individuelle egenskapene til annen reaksjon å frykte eller en sterk følelse av frykt.
Økt aktivitet hjernen. Periode av kontroll i skoleeksamener i videregående skole, "brainstorming" på jobb er en seriøs test av menneskelig styrke. Når hjernen blir tvunget til å tenke intensivt, begynner han å trenge økt oksygen fôring. Dette er bare mulig når du mottar mer blod til hjernen.
Fordi øret i noen mennesker, som en indikator på hjernen begynner å rødme. Australske forskere mener at fargemetningen av det ene øret forteller andre om hvordan hjernen involvert mest til enhver tid.
Følelser av skam. Som forbedret hjerneaktiviteten stressende situasjon (forekomst av skam) fører til et rush av blod til hodet. Hjernen som det tenker: "Hva må gjøres for å skjule vanskelig situasjon? "Og begynner å jobbe med dette problemet.
Føler varmen. Når temperaturen av legemet og la øret for å behandle kroppen forteller legen. Men denne gangen starter automatisk kjøleprosessen, som mange punkt som rødhet i huden. Og mens noen av denne tiden litt rosa hele kroppen, mens andre kan merke flushing og spesielt øre.
Enhver situasjon med røde og "brenner" ører må ses i lys av de enkelte arrangementene. Opprinnelig anbefales å slette alle fysiologiske årsaker, og deretter se etter en passende omen.
Menstruasjon jenterHvordan fortelle jenta om menstruasjon, månen? Historien om menstruasjon for jenter
Bare rolig!
Hvis du frykter at under menstruasjon ystechesh blod og dø, det er helt ubrukelig. Faktisk, under menstruasjon kroppen mister ca 200 ml blod. Det er ikke mye, særlig ettersom menstruasjon selv varer ikke lenge - bare 3-5 dager. I tillegg er den menstruasjon 70% epitelvev foring inne i livmoren. Bare 30% av utslippet - er blodet.
Vel, hvis den som væske, uten klumper. Men hvis klumper og var ikke redd; Dette betyr at et sted inne i deg litt burst blod kolbe. Dette er ikke farlig.
Bekymre starter bare hvis menstruasjonen varer mer enn 7 dager, eller kommer mer enn en gang i måneden, mens du føler deg konstant trøtthet, og utvalget er lyse rødt. Umiddelbart fortelle moren din om det og bedt om å gå med deg til en gynekolog.
Menstruasjon vanligvis smertefri. Men mange jenter såkalte kritiske dagene ledsaget av konstant verkende smerter i magen, og noen ganger kramper.
➣ Menstruasjonssyklusen kan vare 21 -24, 25-28, 29-32 dag. Den gjennomsnittlige varigheten av menstruasjon - 3-6 dager. De første 6-12 månedene av menstruasjon kan være uregelmessig.
Ifølge statistikk, menstruasjon bedre tolerere sunne, herdet jenter som spiser godt og fullt og spiller sport. I kontrast, svake, altfor sliten, dårlig matet jenter, samt de som er overvektige, under menstruasjon føler ubehag, hodepine, ryggsmerter og underliv.
Lett sykdomsfølelse og svakhet kan i disse dager være sunne jenter, men ikke å bli betraktet som en sykdom. Leve et normalt liv, gå mentale og fysiske aktiviteter og selv deltar kroppsøving leksjoner.
Den eneste begrensningen - bør ikke utføre oppgaver som krever økt fysisk stress. Disse typer belastninger inkluderer ridning, hopping, sykling, vektløfting. Ikke utfør stativet på bladene og risting over hodet. Du kan prøve å forhandle med utøverne ikke til å delta på sine leksjoner på den første dagen av menstruasjon.

Ingen grunn til å tåle smerte!

Prøv å håndtere det. For å gjøre dette, prøve forskjellige måter. Ikke det faktum at du hjelper at zhodylosya din venn. Fortvil ikke! Les tipsene nedenfor. Kanskje noen av dem vil redde deg.
Hvordan bli kvitt smertene under menstruasjon
Hvis smertene vanligvis følger menstruasjon, har du sannsynligvis vet hvordan de skal håndtere det.
- Ingen pereohlazhdaysya. På grunn av den kalde smertene øker. Det er bedre å sette på sokker skjule teppe, drikke varm søt te.
- Vel å stryke den nedre del av magen. Dette hands flytte fra midtlinjen av magen til siden og litt oppover, uten press, lett. Du kan stryke magen og myke bevegelser med klokken.
- Prøv å gjøre selv-massasje lumbosakralskiver regionen. Det ligger under midjen, like over baken. Brette knyttnevene til sacrum og trykke hardt, gjør sirkelbevegelser med klokken.
- Bruk av urter og eteriske oljer. For eksempel vil kamille te hjelpe rolig og geranium olje lindre smerte. Hvis alt annet mislykkes, påvirker komplekse smerte! Drikk en kopp kamille te, bruke en dråpe geranium olje på whisky og zakutaysya et varmt teppe med en favorittbok.
Vel, hvis du føre menstruasjon kalenderen. Det er nødvendig! Alltid oppmerksom på kalenderen første dag av menstruasjon. Dermed kan du bestemme hyppigheten av menstruasjon. Vær også oppmerksom på lengden av menstruasjonsblod og omtrent hvor mye du taper. Selvfølgelig, ingen av dere trenger ikke å måle det i milliliter! Bare et notat, rikelig, moderat eller dårlig utskilt blod. Du får definere graden blir våte pads og hvor ofte endrer du.
Hvis du har disse dager er smertefullt for tre dager før drikken 10 dråper anstrøk av vendelrot hver morgen. Dette vil hjelpe deg å roe nervene og lette smerter.
Når menstruasjon er svært viktig å observere personlig hygiene! Med andre ord, er det nødvendig å holde ren vulva. For å gjøre dette, må du vaske dem i dusjen rennende varmt vann, dirigere det fra foran til bak. Brukes med såpe eller gel for intim hygiene. Podmыvaysya minst to ganger om dagen, før og etter denne prosedyren vaske nøye hendene. I tillegg anbefales det å ta en varm dusj hver dag, som under menstruasjon du mer og mer svette. Ikke svømme enten på badet eller i sjøen eller i elva! Spesielt siden du ikke kan svømme i kaldt vann - dette kan øke varigheten av blødning og forårsake betennelse i reproduktive organer.
Bruk en spesiell pad, best i individuelle beholdere. De kan kjøpes i en butikk eller apotek. Ofte solgt sammen med avstandsstykker tilfeller, som er veldig lett å bære i vesken. Hvis menstruasjon begynte på feil tid, og du ikke har på hånd pads kan gjøre det selv - med vatt, gasbind eller noe annet stoff, sørg for å rengjøre. Padding Endringer i omfanget av forurensning - 3-4 ganger om dagen og noen ganger oftere.
❧ utidige tømming av blæren og tarmen fører til livmor forskyvning, brudd på utstrømningen av menstruasjonsblod og utvikling eller forverring smerte.
Forresten, hvis du tror at tamponger kan bare voksne kvinner, er det ikke slik!
Du kan også bruke tamponger. De enkelt og raskt inn via en applikator. Siden plast tampong, det tar riktig form. Du trenger ikke engang føler det, så det er praktisk. I tillegg til pinnen kan spille sport, bade og svømme selv. Kjøpe tamponger, husk at de er forskjellige: man kan bruke tamponger jenter, og andre - bare voksne kvinner. Så spør legen din, hans mor eller apotek hva tamponger du trenger før du kjøper dem.
Bare husk: det er nødvendig å lese instruksjonene til pinnen og endre dem selv etter kortere tid enn det står.
❧ Hvis du er en elsker av varme krydder, for eksempel sennep, pepper, pepperrot eller under menstruasjon bedre gi dem opp. De bidrar til å styrke menstruasjonsblødninger.
Det må sies også om klær. Under menstruasjon sommer neser tettsittende bukser og vinter Foretrekker å ikke skjørt og bukser og varm fottøy.
I mellom perioder kan du merke misfarget slimete utflod fra vulva. Deres tall varierer. Ikke bry deg om deres nummer ble - viktigst, ikke glem om reglene for personlig hygiene! I andre valg zasyhayuchi på huden kan forårsake irritasjon. Men hvis du føler ubehag eller utflod for tung, skummende eller vond lukt, slår Du gynekolog.
Når menstruasjon blitt regelmessig, noe som betyr at full modning oppstått.  
Яндекс.Метрика