Kinesisk maleri neglerEn av de mest populære trendene i spiker-arte er en slik nyhet som kinesisk maleri negler. Interessen for østlig kultur og rekreasjon av elementene på negler dukket opp tidligere i dette århundret. Abstrakte bilder gradvis falming, og i deres sted kommer naturlighet, skjønnhet, harmoni og enkelhet av bildet. Vanligvis, negler og anvendt blomstermønstre variert i farge, form og størrelse. De inspirerer sin besitteren kinesisk maleri naturlighet og fylle deres iboende liv. Figur vi kan alltid velge basert på preferansene til kvinner, eller velge en bestemt hendelse, situasjon.

Historien om kinesisk maleri

Kinesisk maleri negler dukket opp relativt nylig, men mønstrene ble opprettet før, selv i antikken, og avsettes på biter av pergament. De fleste av dem avbildet natur - Sakura grener, vakre blomster, planter, gress, fugler. Denne trenden hadde navnet hans - Guohua. Over tid, ble de kinesiske jentene brukte blomstermotiver til å dekorere sine negler. Så en kinesisk maleri negler.
Omtale av denne teknikken nail art først dukket opp i den kinesiske fagtidsskrifter, raskrыvavshem hemmeligheter manikyr. Teknologi bare fikk fortjent popularitet både i Kina og verden rundt. Mens i Kina åpnet to skoler, undervisning kinesisk manikyr spiker kunst, grunnleggende om denne trenden i spiker-dell'arte.

Maling og pensler for kinesisk maleri negler

Å dekorere negler kinesisk maleri, manikyr med en flat børste og ganske tykk akrylmaling. Manikyr, i stil med kinesisk maleri, ikke tar mye tid, og selv om det ser bra ut, ser ryddig. Kinesisk maleri negler er spesielt motstandsdyktig, og effekten av bilder - rett og slett fantastisk. Tykk akrylmaling med høy fargetetthet, som ikke påvirker prosessen med tørking maling. Ser flott ut i denne forestillingen ikke bare blomsterarrangement eller mønstre og blonder og ganske realistiske stilleben og portretter.
Master of kinesisk maleri negler foretrekker børster med naturmaterialer. Sammenlignet med kunstige børster er bedre vasket og tjene lenger. Kvaliteten børster nytes manikyr avhenger av hvordan bildet vil slå ut. Hvis børster er gammel og begynte pushitsya, kan bildet bli smurt utover.
Kinesisk maleri design
De mest populære elementer av kinesisk maleri kan bli funnet i magasiner nail art eller i kataloger workshops som omhandler manikyr som kan presentere du er klar til å jobbe. For det meste kinesisk maleri negler design inkluderer forskjellige farger og blomstermotiver. De fleste mestere skildrer negler peoner, syriner, roser, liljer og andre blomster. En sann mester i kinesisk manikyr improvisert stand til å skape unike bilder og spille den vakreste blomst fancy negler klient.
Kinesisk maleri negler

Kinesisk maleri kan gjøres både naturlige og kunstige negler. Alt utstyr er basert på slag - på denne måten, en skisse. Deretter en særegen blanding av farger laget "flyter", som er forvandlet til flotte eksklusive bilder på neglene.
Kinesisk maleri negler


Implementering av kinesisk maleri


For å oppfylle kinesisk maleri, trenger vi:

- Akryl maling sarte pastellfarger
- Naturlig flate pensler i forskjellige størrelser, spiker skapelse bakgrunn
- Lakk-finish for den endelige belegg.

Du må først gjøre bakgrunnen, som er direkte søkt og floral. For å gjøre dette, dekke neglelakk valgt farge. Deretter set-sidig børste maleri og både sin ende dyppet i maling av forskjellige farger som er sikker på å harmonisere med hverandre. Deretter lette slag på negler laget tegninger. Hvis bildet inneholder fine detaljer (f.eks, er det nødvendig å trekke sakura gren), bruk en tynn pensel for maling som ornament ble gjort ryddig. Når belagt akrylmaling på negler, må du vente til de er helt tørre ut. Bare da kan dekke neglelakk, etablerer og beskytter bildet. Lakk finish negler også legge til ekstra gnisten som vil gjøre Kina enda vakrere manikyr.
Kinesisk maleri negler

I mestere som det er noe slikt som en festlig kinesisk maleri negler. I denne utførelsesformen anvender master gull og sølv maling for å gi en fest utseende manikyr. Maling og skal være i harmoni med den grunnleggende palett å skape en eneste sammenhengende bilde.
I mange floral håndverkere bruke mer abstrakte bilder. Det kan være geometriske figurer, sommersolen, og om vinteren kan du dekorere neglene morsomme snømann i teknikken av kinesisk maleri negler.
En kvinne som har bestemt seg for å lage kinesisk maleri og dermed dekorere manikyr vil sikkert skiller seg ut fra mengden. Og etter alt dette, og gjør mest krevende fashionista. I tillegg vil kinesisk maleri og vakker manikyr designet i denne stilen kan du stupe inn i øst føler eventyr av ro og fred, navevaemыy kinesisk motiver.  
Symptomer på pankreatitt hos voksnePankreatitt er forårsaket av hyppig overspising, drikke alkohol, spise skadelige matvarer som bidrar til at bukspyttkjertelen er følelsen tung belastning. I tillegg til utvikling av pankreatitt påvirker utseende i sundet kjertel stein eller sand, galleblæren sykdom, postcholecystectomical syndrom, allergiske reaksjoner på legemidler. Mennesker i alderen ekstra utløsende faktor er dårlig sirkulasjon bukspyttkjertelen - aterosklerotiske prosesser i blodårene, trombose.
Pankreatitt hos voksne forekommer i to former. Akutt pankreatitt er forårsaket av utseendet i Strait kjertel steiner, drikking, overspising, etc. Den akutte formen av sykdommen fører til nedbryting av vev i bukspyttkjertelen i fremtiden er det atrofi og forkalkning kroppen. Pankreatitt manifesterer seg som betennelse og hevelse av kjertler eller nekrose og pussdannelse. I tilfelle av jern dekket med mange pustler og sykdom kan resultere i døden.
Kronisk pankreatitt utvikler seg langsomt. Samtidig forstyrret fungerende bukspyttkjertelen. For sykdom preget av perioder med forverring og remisjon. Komplikasjoner kan bli kreftvev fibrose.
Symptomer på pankreatitt hos voksne
Den viktigste funksjonen av sykdommen - magesmerter. Oftest de er permanente og kan være sløv eller skjæring. Med utviklingen av pankreatitt blir forsterket. Det kvalme, hyppig oppkast. Andre symptomer: tørr munn, raping og hikke. Hvis pankreatitt er i rask utvikling, voksen status forverres, temperatur, puls, redusert blodtrykk, hud blek, kortpustethet, etc .. På undersøkelse der oppblåsthet og symptomer på pareser i magen og tarmene. Akutt pankreatitt fører ofte komplikasjoner av indre organer, forekomsten av hepatitt, karbohydrat metabolismen.
Ved kronisk pankreatitt pasienter klager over smerter av ulike slag, oppkast, diaré, vekttap, etc. For perioden av remisjon karakteristiske symptomer som murrende smerte, kvalme, brudd på stolen.
Diagnostisering av pankreatitt hos voksne
Symptomer på kronisk pankreatitt er vanskelig å påvise, er det fordi bukspyttkjertelen ligger dypt i det menneskelige legeme. Dette skaper utfordringer i å sette en nøyaktig diagnose.
Diagnose innebærer å finne ut det samlede kliniske bildet av pasientprøver, blod- og urinprøver. Når det gjelder spesifikke enzymanalyser kan diagnostiseres i en pasient pankreatitt.
Indirekte symptomer kan bidra til å oppdage røntgen. Men denne metoden er lite brukt fordi det har alvorlige bivirkninger. Mer effektiv er computertomografi. Den lar deg se vev og svulster i bukspyttkjertelen. For å fastslå graden av vevsnekrose, nivå av metabolisme, iskemi gjennomført forsknings MRI.
I noen tilfeller, en laparoskopi og angiografi. Med disse diagnostiske metoder kan angi typen og formen av sykdommen, identifisere dårlig sirkulasjon kjertler og andre organer. Nylig, men de blir sjelden brukt.
Behandling av pankreatitt hos voksne
Ved første tegn på menneskelig sykdom bør legges inn på sykehus fordi utgangspunktet kan du stoppe betennelse. I løpet av de tre første dagene anbefales sengeleie, drikke alkalisk, ventrikkelskylling ved hjelp av en sonde og kaldt rent vann, medisinsk sult og medisinering.
Suksessen av behandling avhenger av oppgivelse prosessen. Hvis tiden ikke søke medisinsk hjelp, folk dør.
Ved kronisk pankreatitt i akutt og anbefalte umiddelbar sykehusinnleggelse. Foreskrevet sengeleie, faste, alkaliske løsninger. Det er fortsatt nødvendig å følge en diett og tar medisiner. Alkohol bør utelukkes helt. Imot en sunn livsstil og moderat trening.  
Ingeniør selvforsvar. Metoder for selvforsvarI denne artikkelen de grunnleggende tips og teknikker for selvforsvar, som er et resultat av mange års arbeid fagfolk. De lånt fra ulike kampsporter og brukes til å slå tilbake angrepet, selv om det er plutselig.
Læring selvforsvar teknikker
Hvis du går til en hvilken som helst del av kampsport, bør dette gjøres regelmessig, ikke av og til. Stil, i prinsippet, uansett, så lenge blokker, slag og kast har blitt utarbeidet til automatikk. For å kunne beskytte deg selv og dine kjære trenger regelmessig praksis. Bøker, filmer er veldig nyttig, men de kan ikke erstatte vanlig trening.
Martial arts master trenger ikke bare av sikkerhetsmessige grunner. Kjennetegn på kampsport teknikker vil tillate deg å føle tillit, gunstig effekt på fysisk tilstand. Trening i stor grad bidra til utvikling av selvdisiplin, spesielt unge mennesker som trengs for å unngå trøbbel.
Valget av stil kamp
Det er ingen kampsport som ville passe alle anledninger. Hver arter eller kampstil består av ulike elementer, de fleste som har sportsbruk, helt i alle kampsport er begrensninger som stammer sportslige regler og de nødvendige sikkerhetskrav.
Denne artikkelen inneholder elementer av alle kampsporter, slik at du har oppnådd reelle resultater i urbane områder. Noen kampkunst som vil lære erfaren veiviser vil skape grunnlaget for fremtidig vekst. Velg hva du liker best. Men vi må ta hensyn til særegenheter av hans fysikk, fysisk utvikling, karakter, alder og tenkemåte. Uansett hvilken stil du velger for deg selv, bør du likevel være i stand til å bruke den i reelle situasjoner, som ofte ikke er noen regler.
Det bør bemerkes at i urbane miljøer kan brukes i forskjellige stiler av kampen. Så jo mer kunnskap om kampsport du kommer, jo mer sikker på du skal føle. I den virkelige verden, når du vil legge press for å prøve å skremme du trenger et par sekunder for å vurdere situasjonen og reagere riktig på det.
Praksis
Trenger så mye tid til å vie til studiet av selvforsvarsteknikker. Hvis du blir vant til treningsdisiplin, sunn livsstil, du snart vil føle deg bedre og mer komfortabel. Hvis en seksjon der du begynte å gå, trenger du ikke liker, finn deg noe annet.
Du trenger en god instruktør. Det er bedre å høre tilbakemeldinger om det, lære om arbeid stil, stil av kommunikasjon.
Du må like den personen som du gå til klassen. I tillegg kan du trene utenfor delen. For eksempel, hjemme kan du henge en boksesekk der du vil arbeide av strømmen og teknologi innsats.
Du kan trene hjemme og med venner som vil spille rollen som angripere, så skal du dem av triks som du ikke klarte å lære av en seksjon. Av og til mine roller. Jo flere partnere du skal trene den bedre. Så vil du være i stand til å lære teknikker for refleksjon angrep motstandere av forskjellig høyde, vekt, alder.
Trening sinnet
Husk også om trening sinnet. Dette kan praktiseres i det hele tatt når som helst, for eksempel på bussholdeplassen venter på transport. Du kan bla i mentalt ulike livssituasjoner av denne typen, kan du forsøke å analysere de ulike trusler og finne en vei ut av denne situasjonen. Det er nødvendig å tenke over hvor kan utgjøre en trussel, og hvordan du kan hindre det. Vandre nedover gaten, se på menneskene rundt, analysere deres utseende og oppførsel.
Du må tenke gjennom alternativer for redning i tilfelle fare. Men husk at det er bare øvelser primært rettet mot hvordan de kan beskytte seg selv. Ellers kan utvikle en idé som du stadig forfulgt, og dette er en reell psykisk sykdom.
Legemet som våpen
Vet du hva en dyktig bruk alle deler av kroppen din vil hjelpe deg å forsvare seg mot fiender? Selv ubevæpnet, men med riktig trening og kunnskap vil du være i stand til å slå tilbake angrepet kraft. For folk flest, det eneste middel til selvforsvar er deres kropp, og må være i stand til å bruke det som et våpen for å frastøte plutselige angrep.

Kampstilling

Hvis du fant seg ansikt til ansikt med mobberne som er klare til å angripe deg, og det er ingen måte å unnslippe, motta en positur der du vil være komfortabel å forsvare. Det er nødvendig å opprettholde en stabil likevekt, men være klar når som helst for å bevege seg i alle retninger.
Sett føttene skulder bredde hverandre. Den venstre foten er bedre å sette litt fremover, men mange gjør som de foretrekker. Hvis du ikke var i stand til å regne ut sin egen defensiv holdning, bedre Dra nytte av denne bred. Det gir en mulighet til å bevege seg fremover, bakover og sidelengs.
Vekt er best å konsentrere på hælene, da tyngdepunktet vil ligge i midten av kroppen. Kne Flex, hake tilt, presse albuene til kroppen og heve hånden. Fists bedre ikke komprimere så vel som med åpne hender du vil være mer fleksibel. Husk at dette stativet er ikke aggressiv, men hvis du står med knyttede never som en bokser klar til å kjempe og ikke å trekke seg tilbake, så kan du bare aktivere raseri angriper. Uansett holdning du ikke valgte å lagre den.
De viktigste kriteriet forsvars stativer - Enkel det for deg. Forresten, selv profesjonelle krigere alltid bruke ett og samme rack, og bringer den til perfeksjon.
Hode
Hvis du fast grep, og du ikke er i stand til å bevege armer og bein, kan hode skudd spare deg - motstanderen vil svekke eller selv la gå grepet deg. Hodet kan også være svært effektivt våpen når angripe bakfra - et slag brukt i dette tilfellet var på vei. Husk at toppen av hodet - krone og timelige deler - svært sårbar. Forsøk på dem kan være livstruende.
Hands

Vanligvis angripere søker å slå hendene. Hvis du har ingen erfaring, kan du bare skade hånden, angriperen uten å forårsake noen betydelig skade. Fingers effektivt kan fange angriperen.
Ingeniør selvforsvar. Metoder for selvforsvar

Blow kan også være svært effektiv. Hvis angriperen er mot deg, gjør et skritt fremover og faller på den nedre delen av hånden på haken. Denne utfordringen krever ikke store ferdigheter. Du vil ikke skade min hånd, men fienden kan påføre betydelig skade.
Sideflaten av børsten kan også brukes til å slå på fienden. Disse sjokkene passer å angripe de myke delene av kroppen som for eksempel hodet eller nakken. Dessuten er det en veldig god måte å angripe leddene, for eksempel albuer, tvinge fienden til å svekke fangst. Rett fingrene og bruke en utfordring at en del av håndflaten, som ligger mellom håndleddet og undersiden av fingrene.
Den enkleste måten å lære slag i magen. Men du skal lage en knyttneve - bøye fingrene og hvordan å presse dem tett til hånden. Tommelen skal være utenfor mellom de andre fingrene og håndflaten, men ikke på toppen eller inne. Å sette en effektiv punch, håndledd og underarm bør danne en rett linje. Ved flytting børste sving slik at et slag på den tiden ble vendt ned. Sam kulestøt første og andre ledd. Å sparke høyt som mulig, må du returnere den øverste organ i den grad av armen, og begynne å snu før hånd rettet.
Ett slag vanligvis ikke er begrenset. De to første streik i stand til å distrahere angriperen. Han begynner å åpne, prøver å blokkere slagene som vil hjelpe deg å fange det 1-2 og sette den avgjørende slag.
Å slå albuen bør ta en hånd foran brystet diagonalt ned til hånden og lage skarpe hånd presse fremover.
Albuene kan forårsake uventet slag som ikke krever noen alvorlige ferdigheter.
Hvis du prøver å hente tilbake, bringe kroppen og høyre albue i magen hvatayuschemu. Matche Beat kort skritt til siden.
Føtter
Sparker brukt veldig ofte. Det er best å bruke selv knær og føtter. En enkel trening vil hjelpe deg å mestre den formidable våpen mot mobberne.
Musklene i beina er den sterkeste i kroppen vår. Hvis du bruker dem, kan du sette en meget effektiv treffer knærne selv om du hadde vazhysh eller lav vekst.
Slå kneet kalles "dead leg". Han satte kneet i midten av den siden av låret.
Ingeniør selvforsvar. Metoder for selvforsvar

Sette et kick, sikter du lavt, fortrinnsvis i kneet, og raskt komme opp i racket. Den største fordelen med dette arbeidet er at du ikke mister balansen, selv om promahneshsya.
Mester i kampsport som har tilstrekkelig erfaring, kan banke på døren med foten, men i det virkelige liv er det lite sannsynlig at du trenger. Nok til å lære bare ett spark - sparke foten mot retur til fiendens side.
Beat nødvendig å sette lav, er det best for ben eller lap angriper, raskt tilbake til utgangsposisjonen. Denne utfordringen har en fordel over andre: hvis du promahneshsya, deretter holde seg på føttene.
Hvis angriperen er nær deg, kan korte spark til knær, hofter, ankler og føtter være svært effektive. Hvis ansiktet mot deg, kan foten treffer den fra toppen og ned på kne.
Selv i tilfelle av en glipp kan oppnå et bestemt resultat, beveger seg på foten og leggen hit utvinning. Under visse forhold kan et hjerneslag strekke musklene og med skade senen.
Hvis fienden kommer fra siden, deretter sparket i sidekollisjon kan bryte kneet. Når du prøver å fange en god blow tilbake foten kan forårsake alvorlig skade på leddene i bena.
Hverdagsgjenstander i selvforsvar
Det er trygge gjenstander som en stokk eller paraply, i en nødsituasjon kan redde livet ditt. Bruk dem til å beskytte seg mot angrep.
For selvforsvar kan du bruke ting som vanligvis er i veien. For eksempel, den ideelle deodorant, kam, spesielt metall.
Poser kan svinge og føre til ganske smertefulle slag. Det er sannsynlig at du promahneshsya, men fienden vil trekke seg tilbake. Dette vil få flere sekunder for å angripe fienden, bruker noen metode for smerte eller flukt.  
Яндекс.Метрика