Sorte øyneSannsynligvis hver av oss minst en gang i sitt liv ble gitt i en situasjon der "på nesen" ansvarlig arrangement eller ferie, og vi har til å vises før andre i all sin prakt av denne, og treffer dem på stedet. Og det er svært upassende synes uklart hvor gjorde blåmerke på seg selv, så å si, på et synlig sted.
Dette truer ikke bare utseendet vårt, men også rykte. Det er sannsynlig å ønske å vite hvordan dette var et blåmerke. Men, er de neppe til å lytte til din historie detaljert hvordan du kom inn i mørke-mørke rommet og trakk den bryteren som er i et mørkt hjørne pretemnom. Som ved et uhell tråkket på en rake (eller noe sånt), og de håndterer igjen på vårt ansikt (skulder, ben) dårlig mark i et hematom eller blåmerke.
Og mest sannsynlig komme opp med sin egen versjon av grusomhetene vыtvoryaemыh din mann (kjæreste), og begynner å "vaske" din ætt med ham. For å unngå dette, bør du vite et par folks ukomplisert måte å bli kvitt blåmerker raskt, effektivt og permanent.
Hva blåmerker
Hematom (blåmerke eller) kalles en av de varianter av blåmerker begrenset opphopning av blod i offentlig og privat skade vev og organer fra skade (ruptur) fartøy.
Blåmerker klassifisert avhengig av tilstanden av blod, som er utøst (smittet, krøllet, nahnoyvshyysya) forhold til årehulrommet (nepulsyruyuschyy, bankende) og lokalisering (intramuskulær, subduralnыy etc.)
Behandle blåmerker bruker folk rettsmidler kun tillatt dersom hematom er underhudsfett. På de samme symptomene som forårsaker mistanke om tilstedeværelse av indre blåmerker, bør du straks oppsøke lege. I slike tilfeller selv alvorlig blåmerker ganske upassende.
Den mest populære folk rette for blåmerker
Derfor konkluderte vi med at det er vi bare subkutan hematom og truer våre nevidpornosti hovedsak, ikke helse. Hva du skal gjøre, hvordan du gjenoppretter den opprinnelige fargen selv?Bli kvitt blåmerker ved å bruke disse folk rettsmidler testet selv våre bestemødre:
• Kjøle komprimere. Hvis du blåmerke fortsatt ganske fersk, er det mest effektive middel for det kaldt. Det skal brukes til blåmerker for en stund et stykke is eller hvis det ikke er funnet, en pose frosne grønnsaker (eller noe annet som kommer godt med i fryseren). Det viktigste er ikke å overdrive det og ikke overdriv komprimere og anvende hans pre-pakket inn i noen klut eller gasbind. Dette gjøres for å unngå å få en annen skade - forfrysning hud.
• oppvarming lotion. I tilfelle hvor det var et blåmerke på huden for lenge siden, og hevelsen har endelig falt, kan du ty til motsatte middel for å håndtere blåmerker - termiske kompresjoner. Fest til området blåmerker pose med forvarmet salt eller sand. Stå til avkjøling.
• Påfør bodyagi. Ganske effektiv i kampen mot blåmerker er folk rettsmidler for eksempel sjal, tilberedt med bodyagi. For å gjøre dette, fortynne to deler bodyagi en del vegetabilsk olje (eller vanlig vann) og lys sirkulær bevegelse gni den resulterende løsningen i de berørte huden. Men være veldig forsiktig med å bruke denne metoden for ofte, fordi når de utsettes for svært sensitive områder av huden kan forårsake irritasjon bodyaga og selv dermatitt.
• Jod. Tegning på huden for hematom mesh med jod løsning 5% er et godt middel for blåmerker.
• Potet stivelse som et middel for blåmerker. Veldig effektivt populær metode for å bli kvitt blåmerker er kashopodibnyy stivelse løsning med vann. Påfør slurry til det skadede området og neste morgen du finne at posvitlishaly blåmerker.  
Hvordan tegne blomster trinnvis blyant (video)Når barnet ditt for første gang vil ta opp en blyant eller penn, vil han begynne å male blomster eller mann, han trenger ikke å lese artikler om hvordan å tegne en blomst barnet og ta bilder. Han innser ubevisst at blomsten er et ordnet sett av enkle geometriske former, som er plassert rundt en sentral figur.
I en tidligere artikkel skrev vi om hvordan å trekke en rose, hvis du ønsker kan du følge linken og se. I den samme artikkelen, la oss starte med de mest grunnleggende og hjelpe deg å se på prosessen med å tegne hundre blomster som noe ubevisst, kreativ og fri for primitive kopiering. La oss se noen god video om hvordan du kan male blomster i blyant, vekt, olje, gouache, akryl og selv pasteller.
Hvordan Draw Flowers
Tilnærmingen til male blomster kan være to - den første naturalistisk, som forsøk på å flytte et stykke papir blomst i nøyaktig samme form som vi ser og dekorative tilnærming - ved hjelp av forenklede former, vilkårlige farger, forskjellige strukturer og komponenter viktige å være gjenkjennelig og Det er klart at dette er en blomst. Nå lære å male blomster på den første videoen:

Vi så på? Hva trekk ved denne leksjonen varsel? Det er riktig, selv ikke attraktive, og det er ikke klart hva trukket sirkel etter hvert kan bli til vakre blomster. Nå kan du begynne å forstå hvordan å tegne blomster blyant, må du følge noen regler - trekke den sentrale delen av blomsten og krans rundt henne med identisk form og størrelse på kronbladene. Så din fantasi bør ikke begrenses til noe mer, tegne en blyant blomst, hvis du ønsker å legge den noen futuristiske elementer color akvarell eller pastell og henge på veggen. Selvfølgelig, den enkleste å bruke fargestifter, kan de mest lett forstå hvordan å male blomster og gjøre dem lyse og kunstnerisk.

Barna tegne blomster blyanter og ikke prøve å ha dem komme ut klare og ryddige linjer og konturer. Denne grunnleggende funksjonen fin figur - du kan gjøre slag eller berører alle farger og form, og den opprinnelige måten de er, jo mer interessant og samobыtney bildet. Ikke begrens kreativ flytur kan representere syadite blomst, og i prosessen vil lære å tegne naruto og Draw denne anime karakter. Nå er det tid for å se hvordan du kan tegne vakre blomster farger neste video kalt blomster akvarellmaling og vise spesiell teknikk for å tegne på papir, når vattpinner gi gjennomsiktig film artisteri.

Snakker om teknikker for bildefarger bør definitivt påvirke programmer for å arbeide med grafikk. Det faktum at i dag, selv på barneskolen prøver å innpode i barnet ditt ferdighetene til en vakker blomst tegning i Photoshop og Paint. Et barn skal ikke føle noen grenser og fordommer i kommunikasjon med datamaskinen. Hvis det er mulig, umiddelbart venne den brukes til å tegne tegnebrett, hvis ikke, så kan du gjøre unna. Se hvordan du kan male blomster grafiske programmer, eksempelet solsikke

Til slutt vil jeg vise deg en av de enkleste og video i form av visuell fantasi og bruk av repeterende elementer som gir blomst futuristisk, stylyzovannosty til visse krav og dekorative blomster viser som et vesentlig element av ornament. Hvor mye ville du ha trukket Corolla og kronblad, hvis du gjør det systematisk og ryddig, vil det lære å tegne blomster, og betrakteren ser på jobben, hva du ønsker og lære som felt.

Blomster uendelig sett, du kan lære å tegne og male dem alle. Men mer kan tenke på nafantazuvaty fordi to identiske mennesker og det finnes ikke to identiske blomster de ikke trekker. Skape vakre buketter, tegne dem på postkort og gi til slektninger for helligdager eller bare. Lær barna å tegne, fordi rett og slett lære barn å tegne, og for å leve det med denne evnen vil være mye enklere. La livet ditt vil være like lyse og vakre som vårblomster.  
Hvorfor håret vokser på magen?Q: Hva er hår som vokser på magen, heller vanlig blant menn og kvinner. Dersom menn overdreven hårvekst ikke noe problem, da kvinners slike ting bringe en masse problemer.
Fremveksten av kvinner i mannlig mønster hår over hele kroppen kalles hirsutisme. I de fleste tilfeller er problemet rent estetisk, skade fra overdreven hår der. Men det er deres utseende kan føre til svært alvorlige psykiske problemer.
Hirsutisme
Som vi har nevnt, hirsutisme - utelukkende kvinnelig sykdom når kroppen hennes begynner å dominere mannlige hormoner. Samtidig begynner å vokse hår i helt feil sted: på ansikt, bryst, mage, armer, etc. Og dette håret er ikke som en fin enkel lo. De er helt sorte og ikke legge merke til dem hardt.
Utseendet til noen få hår på feil sted vanligvis ikke fører til store problemer: De kan bare trekke forsiktig med pinsett. Når en masse hår - situasjonen har endret seg. Ofte disse er ledsaget av andre symptomer, menstruasjonsforstyrrelser, plutselig vektøkning.
Også økt oiliness av huden, såre bryster. Derfor er det viktig å finne ut hvorfor det skjer i tid for å tåle alle de problemer umiddelbart. I dette tilfelle bedre å se en gynekolog og endokrinolog.
Fra hår på magen jenter?
Vanligvis hår på magen jenter vokser av samme årsaker som vokser hår på brystet:
Genetisk predisposisjon. De fleste problemene oppstår i mørkhudet brunetter, representanter for de østlige nasjoner. Å håndtere slike manifestasjoner ubrukelig. Vi må bare fjerne den ekstra hår, velge det beste på denne måten.
Hormonelle forstyrrelser, forstyrrelser i det endokrine systemet. Av denne grunn, kan håret vises i alle jente eller kvinne, selv ikke opprinnelig er plassert i overdreven volosatosti. Slike problemer er vellykket behandlet hvis riktig justert metode nødvendig hormoner.

Fordi da er det hår på magen under svangerskapet?

På grunn av hormonelle endringer i gravide kvinner begynner å vokse hår på magen og brystet.
Dette påvirker i stor grad progesteron, som hjelper livmoren til å forberede seg på fødselen. Den samme hormon fremmer retensjonen av embryoet i livmoren, hindre avvisning av et befruktet egg. Han bidrar til å forberede brystene til dannelse av melk.
Nesten hver kvinnes kropp er nesten umerkelig lite lo. Progesteron hindrer hårtap, og tilgjengelige hår blir mer tett og stiv. Dette er et midlertidig fenomen: postpartum hår forsvinner.

Pelsen på magen hos menn

Mannens mage som hele kroppen volosatee kvinne. Hår vokser det på flere områder: fra pubis til brystet. Antall hår, deres tetthet og farge avhengig av genetisk konstitusjon og individ. Vanligvis er sterk kroppshår arvet.
Behovet for å håndtere det, de fleste menn ikke bryr seg. Noen av mennene ønsker å se glatt som en gutt. Så disse kvinnene foretrekker uttalt ytre kjønnskarakteristika.
Hvordan bli kvitt hår på magen min?
Det er flere måter å bli kvitt hår på magen og andre områder hvor de ikke skal vokse. Men alle disse metoder er like effektive og ufarlig. Bedre når du velger et egnet middel til å se en spesialist. Vi bare vise de beste tilgjengelige metoder og teknikker i dag sliter med overflødig kroppshår.
Fine og sjeldne hår kan bare lette opp. De er praktisk talt usynlig. I dette tilfellet er voksing ikke egnet. Etter hennes tynt hår kan bli tykkere og mørkere. Videre hårfjerning trenger for å leve rundt det var ikke merkbare overganger. Og det er ganske smertefull prosess.
Som et middel til belysning brukes konvensjonelle-blondt hår fargestoffer. I tillegg kan de bruke spesielle lightening kremer, hydrogenperoksid, supra. Problemet kan løses helt hjemme.
Harde og mørke hår kan fjernes med pinsett eller voks hårfjerning. Du kan også bruke hårfjerningskrem. Ikke bruk væske for å fjerne hår barberhøvel, de blir tykkere og enda mørkere og tykkere. Depylyruyuschyy krem ​​foruten kvitt utseendet av inngrodde hår.
Problemet med inngrodde hår kan også avtale med spesielle kremer eller Scrubs som treg hårvekst. Disse midlene helst bruker regelmessig.
I den inngrodde hår trekke må du først dampe huden på stedet av sin forekomst. Dette håret er veldig skjør, kan rett og slett perepadet.
Barbermaskiner hårfjerning kroppshår for kvinner er bedre å ikke bruke det. Etter denne prosedyren er sikret frodig vegetasjon og mørke prosedyrer på plass. Og så må barbere nesten hver dag.
Bioepilation blir kvitt hår for en stund. Gjenta prosedyren vil ha til en gang i måneden. Ulempen med denne metoden er at du må vente på håret industrien minst 5 mm. I mellomtiden, vil kroppen måtte gjemme under klærne.
I noen tilfeller, er hjelpen bare riktig utformet hormoner. Også eksperter anbefaler å berike deres meny med kalsium. Kast matvarer med GMO. Og da vil du ikke bli forstyrret problemet med overflødig hår.  
Яндекс.Метрика