Trykksår behandling hjemmeEn av de viktigste problemene som lå syke - seng sår. Og det største hinderet er å kjempe mot sengen sår som tar tiltak for å eliminere dem og hindre en daglig basis. Men til tross for dette, for å takle slike hudlesjoner kan bli enda hjemme.
Årsaker til trykksår
Liggesår kalles nekrose (død) av humant vev som utvikler seg som følge av press på benet huden i lang tid. Selvfølgelig, er risikoen for trykksår vises ikke bare håpløs i-pasienter seng, men at de resulterer i permanent seng hvile enkelte områder av kroppen (hovedsakelig de hvor bein er nær huden) er komprimert på den ene siden seng på den andre - bein . I disse områdene vises først på hudirritasjon, hud rødere kan litt opuhnuty. Hvis det er en flekk på kantene på en hard kant, til det presserende behovet varsle og begynne å behandle trykksår, eller deres tilstand vil bare øke, de blir dyp, som ville bli skadet underhud, og muligens muskel. Uten rettidig behandling hjemme på huden vil sprekke, og en direkte vei til infeksjon, noe som kan føre til utvikling av alvorlig betennelse.
For å diagnostisere liggesår ikke å være en lege. I de fleste tilfeller, bare se på det berørte området, kan du identifisere problemet. I de tidlige stadiene av trykksår er ganske enkelt lindre sår hud press på ham. Men hvis skaden er mer alvorlig, deretter hjemme for å foreta en forsvarlig behandling.
Behandling av trykksår
Å behandle liggesår hadde et positivt resultat, kan du bruke hjemme rettsmidler laget av calendula. Dette anlegget bidrar til å helbrede huden sår, har antimikrobiell og anti-inflammatorisk effekt. Vel gjenoppretter huden salve med Calendula. Forberede det ganske enkelt. For å gjøre dette, slipe til pulver 20g marigold blomster (tørket), tilsett 50 g av vaselin og bland godt. Påfør salven på de berørte områdene. Marigold blomster kan også brukes som decoctions eller infusjoner. De er best å vaske de berørte områdene, men inntak på dette problemet vil også være å hindre sykdommer.
Hjelp med liggesår og andre oppskrifter:
- I hjemmet kan holde behandling av skader i huden ved hjelp av vegetabilsk olje og bivoks.100 gram vegetabilsk olje, kok opp og oppløse den 35-45 g bivoks. Blandingen bland godt og la det avkjøles. For konsistens betyr at det vil minne salve, bør det brukes for behandling av infiserte liggesår steder, og snart vil du se hvordan alt vil leve
- Hvis den skadde huden kan hjelpe en lin håndkle. I 200-grams glass pour 7 g soda og hell kokende vann. Fukt den resulterende løsningen håndklær og sengetøy, klut når litt avkjølt, klem det, men svært lite. Deretter fester du håndkle til stedet der de dannet liggesår. Hvis du etter en stund vil du se at vevet gjødsel, gjenta prosedyren, men med et annet håndkle. Denne behandling utføres hensiktsmessig i hjemmet, som netrudomistka prosedyre og krever ingen investering, men vil resultere i såret rent og liggesår vil gro.
- Raskt kan du glemme hudskader, hvis behandlet dem ved hjelp av urte.Av disse ekstrakter gjør best. For eksempel er behandling med legemidler utført blader og knopper av bjørk, gress og hypericum celandine og salvie blader. For å gjøre dette, 30 gram urt blanding hell 200 ml varmt vann og la blandingen i en termos eller lukkede beholdere i 50 minutter. Den resulterende verktøyet brukes til å vaske sår. Også, kan infusjonen brukes som applikasjoner for trykksår, som etterlater huden skade på 10 minutter.
- Veldig bra for hudskader spesiell madrass.Selvfølgelig, det er en utrolig mengde av medisinske madrasser i butikker, men du kan hjemme. Normal dekning for madrass fylt med høy og spredning på sengen, og setter det under en bolle med vann. I stedet kan du bruke vanlig høyet tørt gress. Vannet bør skiftes daglig og seng sår vil trekke seg tilbake. Vel denne behandlingen er kombinert med behandling av sår betyr forberedt for denne oppskriften, varme til koke 200ml solsikkeolje, gi avkjøles litt og rør inn ham pisket eggehvite.

- Copes med seng sår avkok av eik bark.
 For å gjøre det, 40 g pulverisert bark (tørr) hell 200 ml varmt vann og kok på svak varme i 20 minutter. Når det er nødvendig å drenere suppen. Prosessen skade av huden av kjøretøyet, soaking klut og dekke såret i 10 minutter tre ganger om dagen.
- Trykksår (selv i den andre fasen) kan med hell fjernet fra pasientens kropp, hvis de håndterer denne salven: i en emaljert overflate kapasitet 0, 5 liter olje (råolje) til en byll og hell ham en håndfull av gran svovel og 100 g bivoks. Blandingen småkoke på svak varme i 30 minutter og tilsett beholderen 10 nedre deler av pærene (med skall). Kok fortsatt 30 minutter, kjølig og belastning. Noen få minutter senere blandingen slå inn en salve. Det viktigste når du lager mat ikke kaste alle pærer på en gang, eller buljong begynner å skumme sterkt.
- Behandling av hud skader kan gjøre salve løk.For å gjøre det hjemme, trenger du 2 finhakket løk koke i 20 minutter på svak varme med 20 ml vegetabilsk olje. Løk burde kjøpe gull farge. På dette punktet, må du velge det fra tanken og fyll på olje til den varm voks (¼ av kirke stearinlys). Den resulterende struktur etter avkjøling i kjøleskapet kan brukes som en salve mot liggesår, zmazuyuchy påvirkes kroppsdel ​​to ganger om dagen.
Cope med liggesår og kan hjelpe med hirse. Du må kjøpe hirse, damp det, og hell i små poser laget av bomull / bomull stoff. Slikt stoff "kapasitet" av hirse bør legge under en person mens de fortsatt er varme. Liggende under kroppen trenger de i 3 timer. Gjenta denne prosedyren for behandling beste dagen 7 dager etter at alle sår og sår helbredet.

Forebygging av liggesår

Når pasienten har forbedret hudens tilstand, bør du regelmessig inspisere kroppen i form av tilbakefall av sykdommen, samt periodisk forebyggende vedlikehold. Det bør være flere ganger i uken for å smøre de stedene mest utsatt for skade, tindved, nellik, anis, gran eller eucalyptus olje, olje av propolis eller nastoyannom på calendula, johannesurt.
For zadublyvanyya huden etter hud skade som vel brukes avkok av jordstengler burnet eller eik: 300 ml varmt vann hell 10-15 gram rå og kok i 20 minutter kjøttkraft må brukes utelukkende for tørking bandasjer og komprimerer ikke!  
Яндекс.Метрика