Hvordan å lære barn å lese flytende?
 Gjeldende læreplan for første klasse er komplekse og krevende. Barnet som går til skolen, bør du ikke bare vet bokstaver, tall, men også være i stand til å skrive og lese flytende. Evnen til å lese er svært viktig for ung student, for å lese - den viktigste lærdommen til alle klasser og i løpet av lekser. Barn som leser dårlig, fallende bak i skolen. I prosessen med lesing forbedrer hukommelsen av barnet og hans intelligens. Hvis barnet ikke kan lære å lese flytende, kan du prøve disse tipsene:
 1.  Sørg for at barnet vet vel alle bokstavene. Ofte forveksles barna noen brev, og det er den viktigste årsaken til vanskeligheter i lesing.
   Hvis kunnskap om alfabetet er OK, sjekk om barnet er i sine varehus.
   Når du sørge for at barnet kan leses av stavelser, gå direkte til læring. For å starte, ta en bok med vakker klar skrift og lese et par linjer selv tydelig. Deretter be dem om å gjøre det samme barnet.
   Noen barn leser en lang forslag kan ikke konsentrere seg. Derfor, før babyen kommer til å lese de siste ordene han glemmer begynnelsen av tilbudet. Dette kan korrigeres ved hjelp av spesielle øvelser for å bedre barnas oppmerksomhet. Også prøve å lese baby bøker som interesserte ham i første omgang. Hvis et barn er interessert i å lese, vil læringsprosessen være mye enklere og raskere.
   Noen ganger hender det at barnet har et snevert synsfelt, som ikke fullt ut kan omfavne ordet. Dette skjer ofte hos barn med dårlig ordforråd. Bruke ulike øvelser som tar sikte på å forbedre ditt ordforråd ung student, mange lese den høyt.
   Veldig effektivt kort leksjon før sengetid. Pjokk husker godt den informasjonen som han lærte sent på kvelden. Du kan tilby barnet ditt en liten lese liggende nede, men vær forsiktig at lyssettingen var behagelig.
   Barnet ferdig med å lese den meget interessant sted og stopp. Fortell dem at du er sliten og be barnet til slutt å lese uavhengig. Pass på at barnet ikke er trøtt i timene, er det mulig å ta motet fra hans ønske om å lære å lese.
   Skriv kid lite interessant notat ber om å gjøre noe hjemme. På kvelden, sørg for at barnet oppfylt dine ønsker. Sørg for å prise og oppmuntre student.
   Etter å ha lest historien, for eksempel, spør barnet spørsmål om innholdet. La barnet klare og detaljerte svar på hvert spørsmål. Deretter pominyaytesya noen ganger la barnet komme opp med spørsmål og vil gi det til deg.
   Sørg for å undersøke barnet små dikt og patters. Denne utmerkede hukommelse og fyller tog vokabular.
   Ordne barn tidvis visuell diktering. Skrive på et stykke papir med en liten setning på 2-3 ord, la barnet lære i noen minutter det opplest. Deretter fjerner bladet synet av barnet. La barnet skrive som husket. Denne øvelsen vil utvide synsfeltet av barnet, kan han lære ord helt uten å lese dem på lager.
   Gode ​​øvelser bidra til å utvikle visuell hukommelse. Skrive brev vrozkyd og la barnet vil sette dem i alfabetisk rekkefølge. Du kan skrive noen tall i rekkefølge, utelate noen. Barnet må sies at de manglende tallene. Disse øvelsene trene stor oppmerksomhet og hukommelse.
   Er effektiv parallell lesning, du leste høyt og barnet i mellomtiden overvåker tekst og fører fingeren. Dermed barnet lærer ikke bare lære ord visuelt, men lese med riktig intonasjon.
   Vær oppmerksom på at teknikken av skimming barn kan lære bare 12 år gammel. Ikke bekymre midlertidige tilbakeslag ung student, prise ham for de minste suksesser. Klasser bør være vanlig og spennende. Vær tålmodig, og snart vil barnet lære å lese godt.  
Hvordan lære barnet bokstaverLiteracy er en av de grunnleggende krav som gjelder for moderne siviliserte mennesket. I dag, er evnen til å lese og skrive et must. Selvfølgelig ønsker alle mødre å ha henne dyrebare barn har mestret disse ferdighetene så raskt som mulig, fordi alle foreldre er overbevist om at hans barn - strålende.
Men hvordan? Hvordan lære barnet bokstaver? Gjør det egentlig ikke er for vanskelig. Det viktigste - ikke slå inn i en kjedelig Malvina fra den berømte eventyr av Alexei Tolstoy og ikke behandle disse aktivitetene som disse leksjonene. Tro meg, notasjoner og lære nok for ditt barn på skolen. I stedet konvertere bokstavene til læring gøy og spennende actionspill! Da vil du og barnet ditt får fra disse studiene glede.
Læring ved å spille
Husk at spill for barnet ditt er fortsatt den viktigste aktiviteten. Derfor lære barnet bokstaver bør som et spill. Det finnes mange metoder for dette komplekset øvelsen. De faktisk koker ned til det faktum at du bør først undersøke barnet lyder, ikke bokstaver. Ellers vil barnet ikke kunne lese i fremtiden, fordi det er det viktigste formålet med klassene. Du ønsker ikke å favoritt i stedet for ordet "mor" barnet ytret studerte navnene på bokstavene - 'em-og-en-em ". Så først lære barnet hvordan å uttale eller den bokstaven, og så hvordan det ser ut. Jeg skal begynne med studiet av vokaler, konsonanter og deretter bokstaver.
Hovedprinsippene i klassene for å være tålmodig, rolig og konsistens. Ta deg god tid. Ikke prøv å lære et barn når alle bokstavene i alfabetet. Ikke overbelaste din baby. Læring brev bør diskret og varer bare noen få minutter om dagen, og selv de første sekundene!
Se på babyen butikkskilt, reklameskilt, reklametavler, prøver å finne en bestemt kjent brev. Oppmuntre barnet ditt. Mer ros for sin suksess og ikke skjenne for feil. Leke seg med det et brev.
Dag i salgsnettet, kan du finne en rekke pedagogiske spill som tar sikte på å lære barnet bokstaver. Galt og ulike fargerike alfabetet blokker og fargede bokstavene fra bildet.
Men du selv tror, ​​er i stand til å produsere lærebøker for barnet ditt å bidra til å undervise ham bokstaver. For eksempel lage et kort med bokstavene, som vil bli vist i et dyr eller objekt med navn som starter dette brevet. Få en slags mini alfabet i bilder. Du kan stikke kortene på kjøleskapet, og forholde seg til et barn å lære bokstaver, forbereder ham frokost, og kan vekselvis vise dem mens du spiller eller går. Husk brevet ditt barn kan og presentere sitt image mosaikk og leire, kvister og frø - alt det er for hånden. Det viktigste - under streng veiledning, og enda bedre med din direkte deltakelse.

Når du skal begynne å lære babyen bokstaver

Ikke begynne å trene for tidlig. Ikke overbelaste barnet på forhånd en stor mengde informasjon. Etter undervise barn bokstavene du i løpet av få måneder, men hva blir det neste? Kunnskap uten å bruke dem i praksis svært raskt glemt. Og barnet ditt til å lese bøker før tre år, sannsynligvis ikke vil. Så lærer bokstaver og før dette tidspunktet er ikke nødvendig. Bedre enn de fleste ser barnet, at han var til fremtiden for lesing. Deretter din innsats vil ikke passere forgjeves.  
Hvordan å forutsi kjønnet på babyen din?
 Barnet er alltid en glede. Men som ofte skjer, han ønsker en jente og en gutt blir født. Og vice versa. "Gjett" som hadde fått selv om spise tonnevis med sjokolade, som angivelig hjelper unnfange en jente. Eller lam er ryktet å bidra til fødselen gutten. Det viser seg at de metoder og midler til å planlegge kjønn på babyen som det ikke er der. Så det var tenkt inntil nylig, har ennå ikke blitt publisert studie av mannen, som er 25 år som arbeider med planlegging sex. Av yrke matematiker Albert Seleznev, så etter mye observasjon og sette et mønster bursdag gutter og devochek.Y aldri feil i sine prognoser.
 Ifølge ham, bestemmer barnets kjønn ikke en mann og en kvinne. Og det skjer på levekår: stilne sin flyt eller stress. Og alt som den menneskelige rase kunne forsvinne helt. Det er selve innholdet av en kontrollert balanse.
 Kort sagt, en slik teori. Vi vet at i haremene alltid flere gutter blir født. Hos kvinner, enslige mødre bare spratt gutter. I stressende situasjoner (krig, sult) - igjen gutter. Men samtidig familiene til sjømenn og polar født, nesten alltid jenter. Hvis du tror at bare folk bestemmer sex, er kretsen brutt. Og hvis en kvinne - er å få på plass.
 Men for å forstå hvordan den biologiske mønsteret bør abstrahert fra sosiale forhold. Tenk deg en vill stamme som lever i isolasjon. Mennene gikk til krig og døde, venstre, for eksempel, 100 kvinner og ti menn. Uansett hva de var helter, møte så mange kvinner de ikke har råd. Kvinner, derfor er i en tilstand av biologisk frustrasjon for dem et signal.
 Hos mennesker, en kontrollmekanisme for frø fungerer som: mangel på menn tilstand av misnøye, naturlige seksuelle behov hos kvinner - modne egg "en gutt". Den motsatte situasjonen: 100 menn og ti kvinner i stammen. Menn trenger å møte, ellers de Skjær hverandre og kvinner også. Kvinner i denne situasjonen kommer i en tilstand av oversaturation, og som et resultat er født jenter. Slik ordning. Dette, forresten, forklarer fenomenet krigsårene, da bare gutter ble født.
 Med andre ord, hvis du vil ha en gutt, er det fornuftig å avstå fra sex for en stund - to måneder før egg modnes.
 Og hvis du vil ha en jente - to måneder igjen å leve som om partneren er ikke bare én, men tre av dem. Ifølge forskere, hvis en kvinne er i en tilstand av fysiologiske (ikke sensuell!) Misnøye, gutten hennes. Hvis den fysiologiske tilstand av oversaturation - jente.
 Slik teori kort. Vi er i alle fall ikke anser seg sine tilhengere, men likevel bestemte seg for å fortelle henne om våre mødre. Vi tror mange foreldre lider spørsmålet om hvordan å forutsi kjønnet på barnet. Vi vet ikke nå, men fortsatt håp.  
Яндекс.Метрика