Har barnet ditt vaksineres?Det er minst to fundamentalt forskjellige syn på behovet for immunisering, delt inn i krig leirene ikke bare vanlige borgere, men også leger.
En av disse ideene, såkalt offisiell-helse. Vaksinasjon kan bidra til å redde et barns liv. Blant de sykdommer som gjør vaksinasjon er svært alvorlig og med dødelig. For eksempel polio virus påvirker nervesystemet, forårsaker paralyse, inkludert musklene i brystet kan føre til døden.
Difteri - en sykdom i strupehodet, som har konsekvenser som påvirker nervesystemet og hjerte-systemer. Farlig og stivkrampe er forårsaket av bakterier, etterfulgt av barnet alvorlige muskelkramper og lammelser.
Kikhoste også bakterier. Sykdommen er preget av smertefulle anfall av hoste, oppkast og kramper. Hjernehinnebetennelse også behandle bakterielle sykdommer og forårsaker alvorlig betennelse i hjernen.
Under meslinger sykdom påvirkes av luftveis, har kramper, mulig hjerneskade.
Virussykdommer "gris" vil føre til smertefull betennelse i spyttkjertlene. Gir komplikasjoner i nervesystemet, mulige hjernehinnebetennelse.
En annen farlige virussykdommer - meslinger. Huden er dekket med et utslett, ledsaget av høy feber, meget farlig for fosteret syke mor.
Den "opposisjon camp" av den oppfatning at hvis vaksinasjoner, kan det forårsake alvorlige og noen ganger uopprettelig, skade et barn, gjør det lammet for livet.
Grunnlaget for denne stillingen er en rekke vitenskapelige og navkolonaukovi fakta. Risikoen og kompleksiteten av barnesykdommene altfor overdrevet. For eksempel, det er skremmende statistikk: en sjanse til å dø av bivirkninger etter DTP 1 \ 1800, og dør av kikhoste 1 til flere millioner.
Den viktigste grunnen for å redusere antall sykdommer i den utviklede verden ikke spre vaksinasjon og bedre hygieniske forhold. Statistikk forekomsten er gjennomført i den tredje verden.
Av de forferdelige konsekvensene av vaksinasjon inkluderer: juvenile diabetes, astma, nevroser, et syndrom av nyfødt død i søvne, autisme, luftveissykdommer.
Medics er vanligvis ikke gjennomført dopryvyvochnoe undersøkelse av barn. Men studenter ofte gjør vaksinasjoner ikke varsle foreldre. Dette er ulovlig og meget farlig, på grunn av tilstedeværelsen av massekontraindikasjoner. For eksempel, et barn led banalt ARI kan vaksineres tidligst en måned etter utvinning.
Hva som er tenkt å følge, hvordan du skal opptre, ta ansvar ikke bare for seg selv, men også for barnet? Først motstå flokken refleks, følger individuelle planen. Å bli vist i sin "favoritt" barnelege og hans kolleger (nevrolog, allergolog, gastroenterolog, kardiolog, etc.) som du stoler på.
Alltid sjekke ektheten av vaksinen og dens egnethet. Føl deg fri til å be om mer informasjon om vaksinasjoner, kontraindikasjoner og mulige komplikasjoner. Nekte hvis du ikke ønsker å forklare noe.
Hold babyen var helt frisk når han vil bli vaksinert og vytrymuvavsya et spesifisert intervall fra tidligere sykdom. Ta hensyn til overholdelse av hygieneregler vaksinasjon.
Ikke planlegge turer og arrangementer ved tidspunktet for vaksinasjon. Observere nøye barnet før, under og etter vaksinering. Hvis det er den minste ille - ringe ambulansen.  
Vitrianka hos barn - symptomer, tegn, behandlingVannkopper, vannkopper eller - en akutt infeksjonssykdom overføres hovedsakelig av luftbårne dråper og oppdaget utseendet på utslett over hele kroppen i form av bobler som er svært kløende, feber, symptomer på forgiftning (svakhet, tretthet, hodepine, etc.).
Det er kopper virus kalt varicella zoster, som i tillegg er det et forårsakende middel for herpes zoster.
Vitrianka refererer til de typiske "barn" sykdommer. Ofte sine syke barn i førskole og tidlig skolealder. I tillegg er en barnesykdom mye mykere og roligere enn hos voksne.
Vitrianka - en meget smittsom sykdom. Smittekilden er syke barn som begynner å spre viruset noen dager før fremkomsten av utslett. I denne forbindelse, beskytte andre barn fra infeksjon er nesten umulig fordi vannkopper ofte fremstår som et "flash" av sykdom i barnehager og skoler.
Barnet er fortsatt smittsom før han dukket opp nye utslett. Så snart nye lesjoner vises lenger - sannsynligvis få fra det stuper.
Vitrianka barn - Inkubasjonstiden
Inkubasjonstiden av vannkopper er mellom 7-23 dager. På denne tiden selve viruset viser ikke - barnet utsiden ser helt frisk. Ved slutten av inkubasjonstiden for de første tegn på sykdommen, forverret helse, tretthet vises, blir barnet lune, feber.
Under vannkopper hos barn, symptomer på vannkopper
Det starter med vannkopper som vanlig ARD - skarpe temperaturen stiger, er det tretthet, kvalme, hodepine, svakhet, apati. Jeg mistenker at dette kan bare vannkopper etter utslett første vises.
Utslett med Kopper begynner vanligvis med utseendet på rødlige flekker på huden, vanligvis i ansiktet først. Over tid blir de såkalte vesikler eller blemmer.
Kløende utslett sterkt og levere en masse problemer. Men de kan ikke røre, siden ødeleggelsen av integriteten til boblene meget god sjanse til å bli med sekundær bakteriell infeksjon som kan føre til fester. I dette tilfellet, på dette punktet ofte igjen stygge arr. Dersom vesikler forble hele - til slutt det dekket skorpe og forsvinner uten å etterlate seg spor.
Utslett i de tidlige dagene av sprer seg i hele kroppen, påvirker ikke bare huden, men også slimhinnene. Hva er karakteristisk for vannkopper - er fremveksten av nye "podsypaniy." I denne forbindelse kan en pasient ses rødlige flekker og blemmer, skorper.
Forresten, bobler fett grønn maling ikke bare for å hindre at de blir betent, men for en annen grunn - som brilliant grønt lange opphold i kroppen, kan det bidra til å enkelt finne ut om det er nye utslett.
Den akutte fase av sykdommen vanligvis varer i 3-4 dager. På denne tiden, fremdeles holder feber, symptomer på forgiftning, ny polstring. I fremtiden, er den hyppigste sykdommen avtar. Crust forsvinner vanligvis i løpet av 1-2 uker etter utbruddet av utslett.
Komplikasjoner av vannkopper
Den vanligste komplikasjonen av vannkopper er å bli med sekundære bakterielle infeksjoner, suppurating blemmer. Dette forverrer sykdommen. Vanligvis i slike tilfeller foreskrive antibiotika.
Andre komplikasjoner er mye sjeldnere. Når noen av dem trenger å se en lege. Snarere, i slike tilfeller kreves sykehusinnleggelse. Her er noen av dem:
Vetryanochnaya lungebetennelse (pneumoni). I noen tilfeller kan viruset komme i lungene og forårsake betennelse dem. Ofte kan dette bli svekket barn, røykere og gravide kvinner.
Viral encefalitt - betennelse i hjernevev. Barn ofte påvirket regionen i lillehjernen, som er manifestert dårlig koordinering av bevegelser. I eldre mennesker viruset påvirker andre områder av hjernen som kan manifestere alvorlig hodepine, kvalme, lysfølsomhet og andre symptomer.
Synstap - i noen tilfeller, kan viruset infiserer hornhinnen, noe som fører til utseendet av arr, som blokkerer se.
Leddgikt - betennelse i leddene. Manifestert i form av leddsmerter. Vanligvis går bort etter forsvinningen av utslett.  
Hvordan lære barnet å snakke korrekt og rasktLære barnet ditt til å snakke
Metoder for å undervise barnet riktig og sammenhengende tale basert på sin alder, avhengig av det som brukes visse metoder og teknikker etter som dannet raskt og korrekt det så snart som mulig. Hvis du ikke følger disse prinsippene, vil det forsinke utvikling av språk og ikke riktig uttale av enkeltlyder, slik som den samme p, l, og dette i sin tur vil bremse utviklingen av skriving og mental utvikling generelt. Nyttige tips i denne artikkelen vil fortelle hvordan å lære et barn til å snakke.

Hvordan lære barnet å snakke

De første rudimenter av språket begynner å danne opp til fire måneder, i løpet av denne perioden babyen utstede usammenhengende lyder, kalt hulenyem. Opprinnelig de var kortvarig, men over tid tillit og varighet. Høres helt latterlig, de er et tegn på at barnet er i godt humør. I denne alderen anbefalinger om dannelsen av språket må ofte kommunisere med barnet søker respons av latter, glede eller smil, fange hans oppmerksomhet med en rekke gjenstander og tydelig uttale navnet på hver av dem. Etter åtte måneder, begynner barnet å snakke komposisjoner, er det sammenlignes bable, hans uttrykks intonasjon og feiret imitasjon av lyder hørbare rundt.
De er markert på en annen måte, med intonasjon og stress blir modifisert vilkårlig. Denne perioden bør være mer kommunikasjon uchastyty prosedyre navngi gjenstander, dyr og ulike tiltak for at barnet var klar over hva som foregikk. Vi må oppmuntre barnet til å utføre en handling, ba om deres hånd eller munn åpen, mens vi ikke kan erstatte ord forenklinger, vil det bremse språkutvikling.
Selvfølgelig til et poeng å ikke bruke tung oppfattet tid. Etter halvt år med et barn aktivt ta ca førti ord, ligger den største byrden på kilden, bør det beskrive gjenstander og levende vesener som bruker adjektiver, verb og andre deler av talen. Vi må ta hensyn til sammenhengene mellom dem, for eksempel: "Se ka, drikker hunden vann." Dessuten er det på tide å slå til et barn med komplekse forespørsler, be ham om å åpne boken eller ta en penn. Det legges vekt på å øke ordforrådet til to år barnet bør ha tre hundre ord. Opptil tre år med et barn bruker leddsetninger, er det nødvendig å stimulere barnet til å endre avslutninger og koordinering av ord i setninger. Stadig oppmuntre barnet ditt, vil det tillate ham å føle seg trygg.
Hvordan lære barnet å snakke, det samme brevet, l, l, mamma
Hvordan lære barnet å snakke mamma mange foreldre drømmer at første ordet var et barn min mor, men til tross for deres ønske om å første barn chlenorazdelnыm perle er ordet av tre bokstaver "gi". Feil av foreldrene at de ikke tar hensyn til de nærmere detaljer om barnet ditt huske ord. Baby vil levere det første ordet som han hører oftere å studere ordet, ikke nødvendigvis gjenta ordet, bare kommentere noe som har slike "mamma gjorde ..." eller "mamma tok ..." . Underveis i spillet med et barn, bør det oppmuntre uttalen av ordet tydelig, nøyaktig og i butikker, spesielt barna fanger repetisjon av stavelser voksne.
Hvordan lære barnet ditt å si bokstaven L: produksjon sound "l" innebærer bruk av spesielle øvelser, for det meste barn det er erstattet uttale lyden "a". I dette tilfelle er det ikke tilstrekkelig mobilitet av språk og brudd av luftstrømmen. Egnet øvelse "hest" og "Ridning stille" gjør deres barn begynner stille og høyt tikkende språk. Som for luftstrømmen, deretter arbeide på dem ved hjelp av trening "blåser" gjennom hvilke blåst luftdyser.
Hvordan lære barnet å snakke sh brev: uttale sound "sh", samt problematisk for barn. Du er nødt til å lære enkel bevegelse "cup". Barnespråk gjelder underleppen, mens oppdra sine sider og tips. Resultatet er et spor. I tillegg er det øvelser for å strekke leppene, 'Chat' tale og tygge bevegelser.

Hvordan lære barnet å si brevet var:
 sannsynligvis en tredjedel av alle barn ikke uttale bokstaven "r" lyd er den mest ekkel, noen ganger han ikke uttale, erstattet av lyden av "l". For å unngå dette, må vi oppmuntre barnet til uttalen av ord med denne lumske brev, for eksempel hånd, ravn eller en bil bil. Den skal vise korrekt artikulasjon, dvs. hvordan er tunge og lepper. Du kan plukke opp bilder av dyr eller gjenstander og gir barnet ditt til å navngi dem. Dikt og mønstre, er også en god metode.

Hvordan lære barnet å snakke det samme brevet:
 undervisning uttale høres "g" bør fokusere på ordene som nevner den tilsvarende bokstaven, de uttales sakte, for eksempel, som skildrer billen er tillatt bare summende.
Utviklingen av et barns tidlige språk
Vanligvis barn danner en distinkt og koblet den til tre år, hvis foreldrene ønsker å lære barnet ditt til å snakke før det faktisk betydelig akselerere sin intellektuelle utvikling, er det nødvendig å radikalt endre tilnærming til å lære språket. Tidlige språkferdigheter anses å være dannet av ett år, i løpet av denne perioden barnet vil bli bedre tatt gjentatte ganger gjenta korte setninger som inneholder en idé. Naturligvis, noen av de ord han ikke forstår, for å avklare situasjonen for barnet, er det nødvendig å koble sin fantasi, undervise ligning og tenkning.
For eksempel, hvis barnet spiser cookies, må vi be ham om å beskrive smaken, form og oppgi navnet, som er typisk bedre å holde samtalen temaer som interesserer barnet ditt. Dette vil raskt øke ordforrådet, utvikle intuisjon og fantasi. Snakker med babyen på sine egne handlinger, lære deg ham til å identifisere dem og matche med ord. Det vil være faktiske finger spill, tegning, applikasjon og andre aktiviteter som bidrar til utvikling av motoriske ferdigheter, som direkte påvirker språket. Snakk med barnet ditt er den eneste sanne måten å korrigere dannelsen av sine språkferdigheter.

Hvordan lære barnet å snakke videoHvordan lære barnet å snakke, video brev
Яндекс.Метрика