Barnet ikke si i to år: grunner til å gjøre

 Hvert barn er unikt, har sin egen måte å utvikling og bør ikke sammenligne sine prestasjoner med andre ferdigheter. Det gjelder spørsmålet som mødre ofte uten grunn panikk fordi nabo barnet sier mye og hardt, og din fortsatte å snakke bare den første halvdelen av ordet.
 I dag skal vi snakke om hvorfor barnet ikke snakker i to (2) år, finne ut årsaken og lære hva du skal gjøre i slike tilfeller foreldre.
 Hvis et barn ikke si i to år, er det ikke det verste. Hvis det ikke er noen problemer med hørsel, har i dannelsen av vokal apparater og forsinkelser i utvikling, går den raskt til det normale. Listen problemløsning eksperter.

 Årsakene til at et barn ikke snakker i to (2) år:
 Kanskje tilstedeværelsen av verbal gap, som manifesterer seg i en utilstrekkelig antall ord i vokabularet. For å fikse det du trenger å snakke mer med barnet, kalt objekter som omgir den, be om å vise visse ting. Vanligvis er årsaken til at barnet ikke snakker i to år ikke utydelig tale, at Dyslalia. Det er diagnostisert senere.
 Dersom barnets tale ikke er forbundet med fysiologiske forstyrrelser, grunnen til at barnet ikke si i to år, må du se etter en familie. Når barnet ditt betaler lite oppmerksomhet i stedet for kommunikasjon inkluderer tegneserier eller bare gi deg selv, så vil det ta steds. Tiny viktig å høre riktig språk, se et objekt som er knyttet til et navn, utføre en handling som er kalt og ikke ellers.
 Hva hvis barnet ikke snakker for to (2) år:
 For å utvikle et barns tale, bør du lese hennes dikt, ordtak, imitere lydene av naturen og dyr. Det er viktig å stimulere ønsket å gjenta ungen for voksne til å svare på spørsmål og beskrive aktiviteter som foregår rundt.
 Når lesing rader eller favorittsanger for å lære din baby "hjelp" voksen. Det er å sette ord inn i det samme sted. Hvis et barn ikke sier i 2 år, se du ham foreldre og fagfolk. I denne alderen er vanskelig å fastslå tilstedeværelse av alvorlig sykdom (autisme, psykisk utviklingshemning, etc.) kan holde en rekke medisinsk forskning og korrigerende økter med en logoped.
 Vi fant ut hva de skal gjøre hvis et barn ikke si i to år, og som forårsaker fenomenet.  
Hvordan å forklare barnet multiplikasjon, divisjon for å forklare barnet?

 Undervise et barn matematikk er vanskelig, men nødvendig. Først utvikler det minne, intelligens, logikk, og for det andre, ta all nødvendig hele tiden. Multiplikasjon og divisjon - ett av de komplekse matematiske operasjoner som barn lærer på en gang. Likevel, som forklart ved å multiplisere barnet? Hvordan forklare fordelingen av barn?

 Når du skal begynne


 Når nådd en alder når et barn kan forklare multiplikasjon? Det er ikke alderen, og beredskap av barnet. Begynne å lære multiplikasjon kan være bare når barnet er sikkert kjenner tallene ett hundre og allerede vet hvordan å legge til og trekke.
 Bare merk at foreldre trenger tid, tålmodighet og oppmerksomhet. Må tilbringe med barnet ditt hver dag, ikke når det er ledig tid. Hvis du begynner å forklare multiplikasjon barn i alderen 4-6 år, husk at i denne alderen formet fantasien til barn fortsatt underutviklet og behov for opplæring av visuelle hjelpemidler, kart, bilder, artikler av regningen. Ikke lenge engasjert med barnet og, selvfølgelig, alle leksjonene er i form av et spill.

 Multiplikasjon


 Hvordan å forklare barnet multiplikasjon på en enkel og forståelig for ham? Det første du må forklare til barnet - er prinsippet om multiplikasjon: tegne de samme tallene, gjenta. Det er en lang prosess, det er nødvendig for å sikre at barnet forstått prinsippet om multiplikasjon.
 Den neste fasen - forklare barnet ditt at det å gjøre mange av de samme tallene, særlig store de er lang, kan du bare huske svaret. Start med å lære stillingen 2. La barnet finner elementer: to, fire, seks, og så videre. Når en slik konto ville bli vel lært, kan du gå til tre.
 Foreldre må vise fantasi og kreative talent, tenker problemer og eksempler, dikt og sanger. Ditt ultimate mål vil studere gangetabellen. Men det er ikke bare å lære utenat. Barnet må forstå hva hvert eksempel i gangetabellen og være i stand til å fortelle deg.
 Når barnet forstått prinsippet om multiplikasjon og studert tabellen, kan du forklare for barnet divisjon.

 Divisjon


 Separasjon av de vanskeligste å forstå barn. Hvordan forklare fordelingen av barn?
 Den enkleste måten å forklare fordelingen av barn - fordeling av spesifikke elementer mellom mennesker. Oppmuntre barnet til å dele med deg godteri. Nå kan du forklare barnet ditt på den måten han delte noen nummer to. La barnet fortelle hvor mange søtsaker, godteri mellom hvor mange personer som delte ut store og små. Så dele et stort antall små.
 Dette er konkrete eksempler for å hjelpe forstå barnets divisjon. Da han var sikker på at han skal dele fagene kan læres hans rekord divisjon og forklare sammenhengen mellom multiplikasjon og divisjon.
 Nå vet du hvordan du skal forklare barnet hvordan å forklare divisjon og multiplikasjon barn.  
Flat Feet hos barnFoot person som utfører kritiske funksjoner - støtter og amortisering gange og stående. De føler seg tung last, holde vekten uten å la det falle. For å sikre avskrivninger i strukturen av føttene er hvelv, langsgående og tverrgående, som er i stand til å endre form og sprette sluknings støt og vibrasjoner når han går.
Foten misdannelser som et resultat av å redusere høyden av buene kaltflate føtter, som et resultat av dens bakre seksjon tilbake inne og front - rozplastuyetsya. Disse deformasjoner er ledsaget av en endring i plasseringen av foten bein i forhold til hverandre, en krenkelse av riktig ernæring og blodtilførsel.
Flate føtter - er en av de vanligste sykdommer i barnas bevegelsesapparatet, utflating av buen av foten (vanligvis langsgående), noe som gjør det flatt og hviler på gulvet.
Også av smerte mens du går, kan flate føtter i barn utvikle seg raskt og føre til mange sykdommer i voksen alder, isjias, skoliose, leddgikt, leddgikt, ryggsmerter, åreknuter, etc.
Flate føtter i barn diagnostisert med ca 5-6 år, siden bare i denne alders hvelv stopper helt dannet. Rettidig påvisning av sykdommen er viktig fordi bare i denne alderen kan være fullstendig kurert.

Dannelse av foten hos barn

Nesten alle barn under 2 år diagnostisert fysiologiske flat, dvs. ingen bue. Det er vanlig at denne alderen, som benvev hos barn er fleksibelt og mykt, hadde de mineraler som gir dem styrke, ikke er fullt utviklet muskelsystemet. På første forsøk på å gå på beina og tar rollen som sjokk trekk fett puten såle.
I en alder av 2-3 år med foten blir mer voksen skjema, leddbånd og musklene blir sterkere, bein blir sterkere. Gutten kan godt stå og lage lange turer. Denne prosessen fortsetter inntil en alder av 5-6 år, etter som det er trygt å hevde fravær eller tilstedeværelse av sykdom. I denne perioden er det nødvendig å overvåke kontinuerlig forming buene av foten.

Type flat

Flate føtter kan væremedfødt (Syndrom med medfødt flat fot, som kan diagnostiseres 5-6 år), noe som er ganske sjeldent - om lag 2%, ogervervet. På grunn av fremveksten av den sistnevnte er delt inn i:
- Paralytisk - oppstår etter å ha fått polio som barn eller cerebral parese, noe som resulterer i lammelse av musklene i foten vises og tibial muskler;

- Rickety -
utvikler seg etter overførings rakitt, som forstyrrer den normale bein dannelse føtter, de blir mindre sterke, svekkede muskler og leddbånd, under belastning deformert fot;
- Traumatisk - oppstår etter benbrudd av foten og leggen;

- Statisk -
 forårsaket av svakhet av muskler og leddbånd i føttene og ben, overvektig barn, arvelige faktorer, iført ubehagelig sko eller galt.
Ifølge statistikk, står den siste typen for 80% av alle diagnoser. Dette er tilrettelagt av foreldrene som satt på baby sko for noen flere størrelser du ønsker å spare penger til å kjøpe en ny obnovok. Disse skoene er ikke i stand til å hjelpe slitne muskler til å holde foten i riktig posisjon. Skade kan føre til altfor trange sko, noe som fører dårlig sirkulasjon, sko uten hæler eller sko donoshuvannya av ungdommer som allerede har problemer med dannelsen av buene av føttene.

Symptomer flate

De viktigste symptomene på babyen flatfoot:
- Verkende føtter når han går og står;
- Tretthets føtter;
- Hevelse i føttene i kveld, som finner sted etter en natts søvn;
- Sko slites fort ut innsiden av sålen;
- Barn turer med bena langt fra hverandre, knærne litt bøyd, fot å bli bredere, og var lettere å gå;
- Ankelen valgus misdannelse der foten kollapser innover.
Ett av symptomene kan være en hodepine etter en tur på bakgrunn av det ubevisste ønske om å unngå ekstra stress på føttene.
Norm betraktet rette ben og fem av midtaksen for benet. Med utviklingen av patologier hælen kan bevege seg til innsiden av benet (varus) eller utvendig (valhus). Begge varianter er omtalt flate og forstyrrende ben i form av brev O og X, henholdsvis.
Opp til fem år i babyen kan av og til dukke opp både avvisning, men 5-6 år de har gått, og den eneste bør alltid være sentrert midtlinje føtter.
Diagnose flat
Bare 5-6 år kan nøyaktig bestemme om et barn misbruk eller ikke. Ved denne alderen bein maskinføttene ikke er helt fullvoksen og delvis består av brusk, muskler og leddbånd heller svake og utsatt for strekk. I tillegg slot bue babyen full fett myk klut som masker skjelettramme. Nødvendig for en effektiv utføring av sine funksjoner danne buen på foten tar bare 5-6 år.
Du kan diagnostisere flat hjemme. Du må smøre fotsålen baby fett krem ​​eller male og sette den på et stykke papir. Som et resultat, vil papiret forlaget som karakteriserer tilstanden hennes. Ved den indre kanten av bildet er det ingen hulrom som inneholder mer enn halvparten av foten, eller det er ikke stort nok - barnet flat. Medisinske metoder for diagnostisering flatfoot (radiografi og 3D-skanning) gi et klarere bilde av avviket.
I en tidlig alder, ennå ikke dannet bue, er det ikke nødvendig å diagnostisere hjemme - fett pute av foten nesten alltid gi ploskostopnыy krets. Denne metoden er praktisk å vurdere effektiviteten av denne behandlingen.
En annen måte for å påvise sykdommen - evaluering av de første baby sko. Skrå såler eller hæler på innsiden viser at beinet er i en vinkel, ikke rett.
Kontroll av flate føtter i barn bærer orthopedist fra en tidlig alder. På 1, 3 og 6 måneder vurderinger ble utført for å identifisere rakitt. Etter 12 måneder riktigformasjons kurver i ryggraden, og graden av bevegelighet i leddene. I tre år evalueres gangart, holdning, tilstand av føttene, målt lengde armer og ben.
Behandling av flate føtter i barn
Etter å diagnostisere sykdommen i et barn er tildelt sin omfattende behandling som inkluderer:
- Fysioterapi;
- Fysioterapi;
- Myke teknikker for manuell terapi;
- Spesial massasje;
- Iført spesielle ortopediske sko med en stiv hæl og en back eller ortopediske innleggssåler, gjøres individuelt til fots.
I noen tilfeller vist påbud kastet å danne en skikkelig bue. Ytterligere progresjon flate føtter kan kreve kirurgisk behandling, men det kan ikke utføre før utbruddet av 10 år.
Nedgang i demping funksjon stopp fører til betydelig permanent "risting" av bein og ledd av ben, korsryggen, asymmetri av korset. Ofte det fører krumning av ryggraden, så behandlingen av flatfoot gir behandling og dens mulige konsekvenser i form av lesjoner i muskel-skjelettsystemet av barnet.

Forebygging flatfoot hos barn

Forebygging av barne flatfoot er allerede i barnehagen. Hennes oppførsel komplekset:
- Utføre spesielle øvelser for å trene musklene i buen på foten;
- Iført spesielle sko med en fast såle og en liten hæl, som er godt festet på leggen.
Utmerket forebygging vil være gåing og løping på ujevnt underlag (grus, sand, gress, åser), trene for å forbedre balansen på en fot, klatring barbent på ribbeveggen, tau, pol, gå på dekk, innhenting og flytting av objekter ved hjelp av føttene. Når det gjelder bolig gress og småstein kan lykkes med å erstatte den hard plast teppe eller tepper med en lugg.
Kunstig plant underlag (betong, asfalt, laminat, linoleum) bidrar ikke til å styrke foten, som de erke musklene fungerer ikke og sag.
Barn under fem år med innledende fasen eller flate føtter er ikke anbefalt myke sko (støvler, ballett leiligheter, Gym sko, myke tøfler sandaler eller åpne hæler) og jenter - sko med smale tær høye hæler.
Det er viktig for småbarnsforeldre å huske at du ikke kan presse dem i omløp. For tidlig uttalelse på bena inntil hans ben og muskuløs ramme og bånd er ikke klar for store belastninger, i de fleste tilfeller fører til press!
Går svømming er også utmerket forebygging under trening bør prøve så mye som mulig for å jobbe ned.
Øvelser for behandling og forebygging av flatfoot
Klasser bør foregå i en enkel form av et spill ikke å forårsake bivirkninger hos ham.
Den første gruppen av øvelser rettet mot elementer av tur - på sine tær, hæler eller på utsiden av foten. Hensikten med treningen - for å utvikle muskel bue og ikke la barnet gå på sin indre overflate.
Den andre gruppen øvelser - lagene spille. På gulvet spredt baller, små leker, blyanter og andre småting som barnet har å samle fingre ben.
Den tredje gruppen øvelser - tegning på sand ben av ulike former - trekanter, firkanter, sirkler.
Utføre disse øvelsene bør være flere ganger om dagen i ca 5-7 minutter til et barn er ikke trøtt. Den første gruppen av øvelser kan utføres på et sted - på gaten, i kø på butikken, etc.
Den siste gruppen av oppgaver - å gå på en massasje matte og skøyter ben flasker, krukker eller spesielle tre massasjerulle.  
Яндекс.Метрика