Mr. Man er ett: psykologisk rådgivning

 En alkoholiker i familien - det er problemer. Alkohol ødelegger familien skjemme relasjoner med andre, og generelt, bryter livet til mange. Alkohol fører til en ufarlig vane å drikke et krus øl i helgen, feire bursdager på jobb, spesielt i store grupper, og andre. Hva kvinne i denne situasjonen?
 Psykologer anbefaler i alle fall ikke til å gjøre skandaler og krangler når beruset mann kommer hjem. Det vil ikke gjøre noe, fordi den menneskelige hjerne er "off". Alkohol overtalelser eller vil falle for hans føtter og gråt, og lover å fikse det, eller aggresjon.

 Man drikker ett: psykologisk rådgivning
 Det er noen tips for å bidra til å løse problemet med en drukkenbolt. Hvis dette ikke er helt det falne menneske, har kona til å ta for seg selv. Man vil ikke endre sine vaner, hvis det bor en kone som går i den gamle slåbrok, tøfler og ikke slitt tiltrekker seg oppmerksomhet.
 Når situasjonen har gått for langt og bør bare behandling, og mannen nekter, så er det noen viktige tips. De kan være hadde kalt straff eller bot.
 For en stund for å vise sin misnøye, kan du:

 stoppe vaske sine klær og lage mat;

 bringe samtalen til et minimum nødvendige ord;

 stoppe intime relasjoner;

 å føle seg frisk følelse av sjalusi;

 ta det på video drukket;

 snakke og skremme utsiktene til alvorlig sykdom;

 gå til den generelle bygningen;

 sparke ham ut av huset hvis det hvor du skal dra;

 Du kan ta ut skilsmisse, viser dokumenter og lover å ta når du går til en spesialist;

 husk antall spesielle psykiske helsevernet.

 Det er klart at ikke alle sanksjoner bør brukes samtidig, må du starte med en, og det på egen hånd. Ikke vær redd for å ringe politiet hvis folk viser aggresjon ved hjelp av batte.
 Disse var anbefalingene, hvis folk drikke en psykologisk rådgivning.  
 Unge foreldre før barnet har til å løse en haug med forskjellige problemstillinger. Og ett av problemene - lage en liste over ting for en nyfødt, og deretter de samme tingene på listen utarbeidet. Det virker enkelt, men uerfarne foreldre sjelden godt tenke seg at ting virkelig trenger nyfødt. Mer på video.

 Liste over nødvendigheter for en nyfødt til sykehuset


 Først bør vi definere hva ting må nyfødte for første gang. Etter kjøpe alt på en gang er praktisk talt umulig, og upassende. Så:
Liste over ting for en nyfødt


 Minimum Klær (raspishut detalj nedenfor);

 Bleier;

 Flytende babyen såpe;

 Barn krem;

 Bleie.

 Dette er ting som må nyfødt i de første dagene etter utseendet på lyset, mens på sykehuset. Ved tidspunktet for utslippet må fortsatt satt til å bli utladet - klær for sesongen, konvolutt eller teppe. Den nøyaktige liste over ting for en nyfødt er bedre å avklare på sykehuset hvor fødselen plan, fordi reglene og kravene til sin overalt. Forresten, kan sykehuset samle ting selv, men du kan bruke populært i dag tilby - ". Bag til sykehuset" klar Produsenter har tatt vare på den vordende mor og forberedt alt du trenger: en del av denne vesken er en hel liste over ting for en nyfødt baby og mor ting som postpartum pads, bryst pad etc. Og selvfølgelig er denne Spartan ikke begrenset til et minimum.

 En detaljert liste over elementer for en nyfødt


 Hygiene:
Liste over ting for en nyfødt


 bleier;

 våtservietter;

 babyen krem ​​(valgfritt: Cream bleie salve "Bepanten";

 babyen bomullspinner (eller vanlig steril bomull);

 Flytende babyen såpe;

 babyen spiker clippers;

 børste håret.

 For mer informasjon om listen over hygieneprodukter i videoen.

 Klær:

 bluse (lys og varme);

 kroppen;

 glidere;

 sokker;

 hansker-tsarapky;

 Hattene (tynne og tykke);

 kjeledress og lue eller en konvolutt (for sesongen);

 bleier (tynne og tykke) - trenger enten det er planlagt å svøpe babyen.

 Hår tilbehør:
Liste over ting for en nyfødt


 bad

 Vann termometer

 stort håndkle

 Sleeper:

 crib med madrass;

 sengetøy;

 teppe.

 Det er lurt å gjøre uten folkelig lister og Canopy - ekstra lagringsplass sammen med en baby støv til noe.
 Bryst: ikke være overflødig å skille liten kommode for baby ting.
 Barnevogn: tidlig plukke en god barnevogn. Mer informasjon om hvordan du skal velge barnevogn her.
 Førstehjelpsutstyr: selge spesielle kits for barn, men du kan bare bite tennene sammen hjem kit grønn maling, kaliumpermanganat, baby termometer, steril bomull og vaselin olje.

 Justere listen over ting som trengs for en nyfødt for sesongen


Liste over ting for en nyfødt

 Reflektere over de tingene som trengs nyfødte for første gang, må du vurdere forholdene der familien bor, og tid, der barnet vil bli født. Selvfølgelig, listen over ting for barnet, født i løpet av våren, vil være forskjellig fra den samme listen for vinteren nyfødt.
 Vi går fra det faktum at denne Listen over - en liste over ting for en nyfødt som ble født i sommer.
 Vår og høst
 Tidlig vår og høst høst suppleres liste over ting aller, konvolutt eller teppe i vognen, chunyamy på bena, cap.
 Vinter
 Listen over ting å bli født i vinter ekstra ullsokker, hansker (men vanligvis selges med vinter kjeledress), Fleece eller ull bukser og bluse.
 Mer om klær for babyer i videoen nedenfor.

 Til slutt vil jeg gjerne gi råd til nye foreldre. Sikkert det ufødte barnet er en bestemor besteforeldre, onkler, tanter og andre slektninger og venner som ønsker å delta i utarbeidelsen av medgift eller ikke vet hva de skal føde. Skriv en spesiell liste over ting som trengs for en nyfødt slektninger og distribuere til alle comers - la vil gjøre mulig bidrag, frata deg av kostnadene for flere timer brukt i butikkene.  
Hva er 20 ting som trengs på sykehuset en ung mor?
 Hver kvinne forbereder for levering på forskjellige måter - noen "forstyrrende case" skal samles nesten fra andre trimester og den andre nevner det bare i tidlig fødsel. Men sannsynligvis er alle enige om på forhånd for å lage en liste over hva du skal ta til sykehuset, mye bedre enn å kjøre rundt i leiligheten på jakt etter de riktige tingene når det er "tid X".
 Erfaring viser at for mange ting å ta til sykehuset ikke nødvendigvis tilstrekkelig at trenger umiddelbart ved fødselen i de første dagene etter det (alt annet, om noe, vil ta omsorg slektninger).


 Her er de 20 beste tingene som trengs på sykehuset:
 1. tøfler som er lette å rengjøre. Et annet alternativ, tøfler og flip-flops for dusj. De bør ta noen par splitter nye søte sokker, fordi du mange timer vil bare være i dem og i sykehus skjorte.
 2. slåbrok eller dress hjem i sykehuset vil være svært nyttig.
 3. Favoritt pad, festet på baksiden av pop-up lindre kramper.
 4. Klokken trenger ikke bare å bestemme de intervaller mellom kontraksjoner. Huske den tiden da du vann blakk, og etter 8-12 timer minne ansatte om det.
 5. Pakninger, vil du trenger mest ultravpytыvayuschye og lang. Ikke skimp på kvalitet - din daglige pad vil nøye undersøke leger sykehus.
 6. To eller tre par ikke altfor trange truser og BH for amming.
 7. I listen din må være å drikke vann. Under fødselen er det bedre å ikke bli involvert væsker (og plutselig trenger narkose?), Men deretter vannet er veldig mye ut av sted. Du kan også ta din favoritt kopp, ikke å tigge retter i spisesalen.
 8. Engangsbleier vanntett 90x90 cm (et par stykker). I den første postnatal dag selv de mest absorberende pads skal levere fra små lekkasjer og styrke og ønske om å stadig perestylaty stort ark, mest sannsynlig vil du ikke.
 9. Barn såpe. Erfarne barneleger råde kvinner nylig gitt normal bruk i hjemmet babyen såpe uten tilsetningsstoffer for å unngå allergier.
 10. Ikke glem tannkrem og tannbørste, kam, hår gummi, bomull baller, ansikt lotion og deodorant (ingen skarp lukt, for ikke å skremme barnet fra brystet).
 11. Toalettpapir, kunne gjøre uten det!
 12. Cream "Bipanten" for å forhindre sprekker i nippelen.
 13. Baby bleier og våtservietter luktfri. Tips: ikke bare gjøre store mengder av en type bleier - de plutselig forårsake allergi i din baby eller noe du ikke liker (ikke tørr rumpe svak borrelås, elastisk natyrayuschaya).
 14. Ta sykehuset et par kombynezonchykov eller separate bukser og rubashechek for det ufødte barnet.
 15. Sokker (enkle og ull) for en nyfødt.
 16. God mutch for barnet ditt. Det er sjelden brukt, men plutselig i huset vil være kul?
 17. Hvis du ønsker å legge babyen hjem, kan du ta med teppe og bleie.
 18. Ikke glem å komplettere listen over ting som trengs på sykehuset, kamera lading.
 19. Mobiltelefon og lade den. Kontroller at kontoen hadde nok penger. I prenatal avverge mobiltelefonen skal være, fordi den hindrer medisinsk utstyr.
 20. Pass, forsikring, fødselsattest, utveksle kort og en penn med en bærbar PC.
 Det er naturlig at etter noen timer tilbrakt sammen med en nyfødt, kan du ha noen egne ønsker. Gjør deg klar for hva som vil være en liste, og kanskje mer enn én. Men det vil være et svært annerledes liv, en hvor du vil være på en mann mer.
 Lunge fødsel deg!  
Яндекс.Метрика