Gaver til foreldre for det nye åretNyttårs gave til foreldre

Foreldre, selvfølgelig, er hjertet av familien og folk nærmest oss. Men, tross alt, og til tross for at du har levd med dem så lenge, og nesten alle av dem vet å velge den rette gaven til foreldre og tilstrekkelig nytt år virker veldig utfordrende.
Foreldre, selvfølgelig, vil ikke du bli fornærmet hvis du bare kommer til festen, og bringer blomster, men når du bestemmer deg for å lese denne artikkelen, da det viser seg at du bestemmer deg for å velge god og verdifull gave som vil bli husket av dem i lang tid. La oss prøve å svare på det enkle spørsmålet "Hva å gi foreldrene det nye året? »
Gaver for menn kan være den dyreste som en virkelig nødvendig ting for familien, og kan også deles i to.

Mamma gave til nytt år

Det viktigste når du velger en gave til en kjær mor - er å gjøre dette med omsorg og kjærlighet, og selvfølgelig Eugene saken ikke kan bli forstyrret av ulike typer utenforliggende tanker om sine personlige problemer og problemer som hindrer oss i arbeid. Husk min mors glede og sine vaner. Gave mamma for det nye året har bare føre til følelser og følelser, så godt som mulig til å møte kriteriene for praktiske og estetiske. Ikke gi husholdningsartikler hvis de ikke er noen nødvendighet.
Men ikke nødvendigvis bare kaste ting fra listen over programmer, akkurat det motsatte, for å gjøre mamma en gave for det nye året noen tekniske husholdningsapparater, det forenkler rutine og kjedelige lekser, det vil være uendelig takknemlig. Hvis du bestemmer deg for å gi henne te sett, er det behov for å lage en original bruke tjenestene til spesialiserte firmaer som brukes på kopp og skål bilder eller gode ord som du uttrykker din kjærlighet og takknemlighet til hans store hjerte til en venn. Hva mamma, vil far være umåtelig glad for å ha noe som vil minne dem om barn.
Gaver til foreldre for det nye året

Gave mamma for det nye året.

En god gave mamma kan være et objekt som er designet eksklusivt for det, for eksempel innendørs klær, kosmetikk, smykker eller en feminin tilbehør.
Gave pappa for det nye året

Mine foreldre, som de fleste andre medlemmer av den sterke halvparten av menneskeheten, som å få en gave noe praktisk, så i alle fall ikke prøve å presentere som en gave til dem noen bilder, statuer og mer. Prøv å gjøre det vekt på hva han liker å gjøre i hans fange eller ta noe stilig. Dette kan være en ny stilig slips, skinnbelte, eller en ny veske. Prøv å velge en gave som han likte ham, og han selv ville det neppe kjøpt.
Gaver til foreldre for det nye året

Gave pappa for det nye året.

Hvis faren din er ansett som en ekspert og kjenner av god brennevin eller sigaretter, kan du gi ham en flaske god konjakk eller en pakke med sigarer, som han aldri har prøvd. Også en god gave til pappa for det nye året kan være en uvanlig type askebegre eller sigarett.

Nyttårs gave til foreldre? Ett til to

Hvis du bestemmer deg for å gi fortsatt en felles gave, som er til stede i dette tilfellet? Meld deg på portrettfoto. Det vil være en flott gave, glad hver dag. Fordi digital teknologi er på høyeste nivå, gjør denne type portrett er ikke ganske dyrt i forhold til om det var et klassisk portrett malt av ekte oljemaling. Ser det vil være mye lysere.
Gaver til foreldre for det nye året

Gaver til foreldre for det nye året?

Gode ​​nyttår gave foreldre kan være variert, for eksempel, kan du kjøpe DVD-spiller, og for å gi ham et sett med disker med din favorittfilm ganger sin ungdom, eller prøve å lage en veldig familiefilm, bruker til dette formålet bildene og familie video. Ikke en dårlig nyttårsgave foreldre skal kjøpe billetter til showet, en tur hjem eller reise. Ikke dårlig vil skje hvis min far unna pyjamas og kappe mor. Foreldre vil også være svært glade for å motta en gave fra hans barnebarn. Hvis du har barnebarn, la dem prøve å gjøre sine egne hender den opprinnelige tingen, foreldre vil bli lykkelig. Uansett hva slags gave du velge dine foreldre, vil det være bare noen av vedlegg til hovedpremien - en kjærlighet, omsorg og oppmerksomhet.  
Foreldre tvillinger

 Mange kan virke som et lite barn hvis aldersforskjellen, det gjør livet enklere for foreldre. Faktisk, ting er ikke så enkelt. Foreldre tvillinger-en kompleks prosess.
 Tenk deg ett års gutt som følte den fulle mors kjærlighet, og plutselig hans verden helt forandret. Beliggenhet i nærheten av mors bryst syssels andre. Hvis barnet er eldre du kan ha noe å forklare, da, hva om dette barnet?
 Blant barn med tvillinger oppstår ofte rivalisering, og håndtere det kan være svært vanskelig.

 Men hvis foreldre tvillinger føre riktig, blir de sanne venner.

 Diet barn pohodok


 For å takle to barn, trenger du å kunne organisere dagen din. Pohodky - det er ikke tvillinger og ønsker og behov de er ganske forskjellige.
 Selv før fødselen av hennes andre barn venne barnet til strenge regler. Du må vite nøyaktig hvor barna spise når gå til sengs.
 Ikke nekte hjelpe slektninger, hjelper det deg å frigjøre minst noen av tiden.
 Når du mate babyen, de eldste også bygge med deg. La ser ut som et barn spiser. Du kan snakke med ham eller spille enkle spill, kan du lese en bok. Senior barnet desperat sjalu "nybegynner" til moren. Foreldre pohodok - en konstant kamp med denne sjalusi.

 Tvillinger - to personlighets


 Husk alltid at barna dine - de er to forskjellige personligheter med karakter og preferanser. Tenk at hvert barn hadde sitt eget lille hjørne hvor han kunne trekke seg tilbake. Hvert barn vil være sine leker, og barn bør forstå dette tydelig. Ta leker bror eller søster kan ikke uten tillatelse fra eieren. De kan spille, men de kan ikke bryte.

 Hvordan man skal håndtere med tvillinger


 Du kan gå inn med to barn på en gang. En av øktene gjør lettere å junior kunne bevise seg selv, og den andre delen - vanskelig - for senior. Junior vil nå for seniorer.
 Spille med barn, kan du prøve å oppfinne spill der barn er nødt til å samarbeide med hverandre for å vinne de bare kunne oppnå sammen. Disse spillene vil bidra til å samle og bringe sammen "rivaler".
 Igjen, vurdere de forskjellige smaker av barn. Hvis en av dem er glad i musikk, trenger du ikke å kjøre til en musikkskole og en andre barn. Foreldre tvillinger - er utdanning av to personligheter, to forskjellige barn, om enn med en svært liten aldersforskjell.  
Handleliste for en nyfødt

 Begrepet av babyen er i nærheten. Hvis dette er det første barnet, de unge foreldrene er forvirret og vet ikke hva du skal kjøpe for en nyfødt. Hva han trenger i de første dagene av livet?
 Handleliste for barnet bedre bli imponert at det var på tide å tenke på alt. Snakk med venner som allerede har barn, vil de dele sine erfaringer.
 Vanligvis en handleliste for en nyfødt ser ut.

 Store kjøp


 Barnevogn for en nyfødt. I rullestol bør være voksduk, madrass, cover fra regn og myggnett.

 Crib for baby. Crib bedre å kjøpe to nivåer av madrass stilling med senket frontveggen og boks. I sengen madrass trenger solid, fortrinnsvis med naturlig filler. Voksduk barnesenger. Tepper: ull, bomull og Baikove. Pute, hvis du bestemmer deg for å bruke den. Bedding: prostыnka med elastisk strikk, quilt.
 Bath. Setet hvis bilen er.
 Denne handleliste for en nyfødt spedbarn er designet for installasjon og tilgang til turgåing.

 Barneklær


 Hvilke klær for nyfødte behov for å kjøpe? Bleie: tynn og flanell. Tøy for street kombinezonchyky tynn, tynn og flanell skjorter, luer og tynn flanell, skjorter med lange ermer "netsarapalky" glidere, varm genser, sokker, varme og tynne, caps og street tynn konvolutt for barnevogner og et stort håndkle.

 Hygiene for nyfødte


 Her er listen hygieneprodukter for baby, som bare trenger å kjøpe.
 Bleier, urter: kamille og storfe, baby såpe, baby krem, baby olje, bleie etter olje, pulver, baby shampoo, kluter, bomull sirkler, baby vaskemiddel, voksduk, myk børste og kam, saks med avrundede kanter.

 Førstehjelpsutstyr for en nyfødt


 Pipetter, sprøyter №1 hydrogenperoksid, termometer (helst elektrisk), steril bomull, steril bandasje, bomullspinner, termometer for vann, alkoholisert løsning av strålende grønn, jod, kalium marhantsevokyslыy, alkoholisk løsning hlorfylypta,

 For flaske-matet babyen


 Sterilizer for flasker, oppvarming babymat, termos bag, børste for vaske flasker, melk formel, flaske brystvorter.

 Liste over ting til nyfødt uttalelse


 Bleier, vester, Hattene, konvolutt, teppe, lekeplass og tape.
 Dette er de mest nødvendige ting å gjøre en handleliste for en nyfødt. Selvfølgelig kan disse listene varierer fra familie til familie. Antall nødvendige elementer er bedre å diskutere med kunnskapsrike mennesker.  
Яндекс.Метрика