Hvordan komme opp for å slå i barnehagen

 Barnehage - Hovedproblemet for foreldre nesten fra fødselen. Til tross for at barns rett til pre-school utdanning er garantert i grunnloven, barnehageplasser er ikke nok, og du kan stå i kø før barnet begynner på skolen.
 Hvordan komme opp for å slå i barnehagen?

 Hvor å gå for å komme på linje for barnehagen


 Det første trinnet i å sette hele barnehagen bør appellere til en egen kommisjon for rekruttering av skoletjenester. Kommisjonen er i hvert distrikt. Foreldre trenger å vite for Kommisjonen i samfunnet. Provisjons bygninger er vanligvis i barnehagen, men de jobber hver dag. Kommisjonen kan du ta direkte kontakt med spørsmålet "hvordan å få alle i barnehagen."

 Hva er de nødvendige dokumentene for barnehager


 Når du åpner Kommisjonen er pålagt å ha følgende dokumenter for barnehage, foreldrenes pass, fødselsattest for barnet
 Dette er dokumenter som trenger nødvendigvis, men på forskjellige steder i forskjellige byer, selv i ulike regioner kan ha sine egne krav, så spesifisere hva andre nødvendige dokumenter for registrering av et barn i barnehage, bedre i hvert område.
 Lister over stønadsmottakere også forskjellig i hvert område. Dette problemet er også bedre å spesifisere på forhånd. Hvis du faller i listen over begunstigede, så må du ha dokumenter som beviser rett til ytelser.
 Kommisjonen har all informasjon tilgjengelig i barnehager i området. Når setene er utgitt, foreldre gi en billett til å melde i barnehagen. Her er hvordan du får opp for å slå i barnehagen.

 Andre nyanser


 Gitt en start i barnehage, foreldre gjøre ut barnet i barnehage. For å gjøre dette, må de gi denne hagen følgende dokumenter: en erklæring om barnets fødselsattest, pass, helsekort barn billett med retningen på denne barnehagen. Og selvfølgelig hvis du har fordeler, må du være dokumenter som bekrefter dette.

 Uttalelse av barnehage


 Barnehage foreldre inngå en avtale. Lese nøye gjennom kontrakten. I generelle regler, kan det være foreskrevne punkter av veldedighets assistanse eller reparasjon fasiliteter.  
Riktig walking med babyen

 Ifølge psykologer, den mest levende inntrykk av at folk husker for livet, fra barndommen. På den tiden, synes verden mystisk og fantastisk, og dagligdagse hendelser blir oppfattet som en ferie. At han aldri tok slutt, foreldre må lære å bruke tid sammen med barnet. Vi anbefaler historie barnet ditt på en tur for deg på de vanlige stedene, men med fantasi og entusiasme. Derfor

 Gå til hotellet


 En god start kan være en felles Turen starter ved hotellet. Av bokstaver lese den et navn. For eksempel, Severodvinsk. Forklar at dette vil bli ditt nye hjem. Rett i lobbyen, gi barnet ditt et pass og lommebok med penger. Fortell oss hva han har å gi hans navn, og få nøklene til rommene. Dette vil føre til at babyen haug med positive følelser, fordi barn elsker å skildre voksne.

 Gå til fontenen


 Forklare sin døs, er det en magisk kilde som oppfyller ønskene alle lydige barn. Vi er bare kaste en mynt i vannet. Hold barnet å bygge bro Fountain gi penger og la kast. Du kan deretter ordne i samme park en liten buffet, pryhostyvshy babyen kaker og iskrem, kjøpt på en nærliggende kiosk og snakke om noe usannsynlig sjarmerende.

 Vi samler herbarium


 Vårt land er svært rik umylytelnыmy bilder av natur, skoger, stepper og dammer. Derfor en synd ikke å forlate en monumenter av deres besøk. Dette etterlater og blomster, som vil bli samlet inn for herbarium, skjell, kvister og intrikate snags. Husk å ta med kameraet for å "forevige" alt jeg så. La ungen prøver å skyte seg sommerfugler, fugler, maur, og hvis du er heldig, kanin eller en hjort! Hans fangst vil ikke ende! Hjemme kan du lage en notatbok på resultatene av turen, med et bilde og beskrivelse av egenskapene til flora og fauna.

 Går til flyplassen


 Denne turen virkelig underholde barna. Ta matvarer, velg riktig område for gjennomgang og se på takeoff og landing av fly. Det er mulig å spille piloter. Du spør: "Kamerat Kaptein, la meg vite hvordan du skal fly fra Moskva til St. Petersburg på flyet?" En baby kan ringe når som helst. Ta ham opp og svinger så mye som han ville si hvis du kan. Du ikke glemmer å fortelle deg at tidligere fly var ikke, og mannen ønsket å erobre himmelen. I samsvar med dets alder og generelle utviklingen av barnet, fortelle ham historien om romforskningen  
Og barnet ditt klar for skolen?
 Klar for et barn til skolen

 Kommer i første klasse, barn er i en annen verden. Livet går preschooler endres dramatisk. Han trenger å lære ikke bare lesing, skriving og matematikk, men også for å tilpasse seg en ny daglig rutine assimilere reglene for oppførsel som brukes til lærere og klassekamerater. Suksessen til den lille mannen i skolen i stor grad avhengig av sin psykologiske beredskap for å lære. Ifølge eksperter, for å studere i vanlig skole, gikk lett nok bare å utvikle intelligens. Trenger andre ferdigheter: evnen til å underordne sine handlingsregler (vilje beredskap), meningsfull vilje til å lære (motiverende beredskap), teamarbeid (sosial beredskap).

 Bedre forhånd ideelt sett - seks måneder før første klasse, yrkesutøvelsen diagnostikk av skolen modenhet. Med våre tester vil du kunne sjekke fremtidige første-grader. Det er viktig å velge riktig tidspunkt oppgaver, bør barnet ikke være sliten eller anspent, må hans humør plasseres i felles samlinger. Tester eventuelt utføre "på en gang", kan du gjøre det med en pause på noen timer eller dager. Forsiktig Vår metode er ikke en ekte vitenskapelig test. Det er bare et verktøy for elementær Readiness barn til skolen. Det vil tillate foreldre å føle problematiske punkter, men for enkelte anbefalinger trenger å se en spesialist - en barnepsykolog.  
Spill "får klar for skolen" for barn

 Å lære barn å lese, skrive og regne, selvfølgelig, veldig viktig for fremtiden til skolehverdagen, men ikke det viktigste. Mer viktig å forberede barnet for evnen til å oppfatte kunnskap i skolen og for å vekke lysten til å lære det. Barnet bør ønske å bli en førsteklassing.
 Forberedelse for skolen innebærer ikke bare kunnskap og ferdigheter, men også evnen til å konsentrere seg, evnen til å kontrollere meg selv, for å være i stand til å sette mål og finne sine løsninger.
 Det er tre kriterier for barns skolemodning - et kriterium intellektuell, vilje og motiverende. På alle tre punkter og bør forberede barnet til skolen. Opplæringen gjøres best i form av spill.

 Utvikle Intelligence


 Hvilke spill "forbereder seg til skolen" for barn å bidra i utviklingen av intelligens?
 Nå på salg ymee6tsya mange ulike sett av arbeid: mosaikk, farget sand bad. Disse pakkene er designet for å utvikle et barns kreativitet, men også hjelpe barnet å lære å trekke konklusjoner, oppsummere, analysere, dvs. utvikle intellektuelt.
 RPG spill også bidra til den intellektuelle utvikling av barnet. Slike spill føre barna til å tenke i overført betydning.
 Oppgaver og gåter vekke lysten til å tenke svaret og utvikle utholdenhet.

 Utdanning vil


 Hvilke spill "forbereder seg til skolen" for barn å bidra i utviklingen av vilje kvaliteter? Kan komme igjen, applikasjon, broderi, mosaikker. De krever nøyaktighet og grundighet.
 En annen viktig metode - et spill av reglene. Barn lærer å operere innenfor visse regler. Oppnå resultater og for å kontrollere seg selv. Det kan være ulike brettspill.

 Motivasjon


 Mange førskolebarn ønsker ikke å gå på skolen.
 Å vekke interessen til barna på skole og å lære bedre egnet rollespill med et skolefag. La barna prøve ut forskjellige roller: elever, lærere.
 Det viktigste å huske på at lære godt, de som ønsker å lære. Slik er designet for å vekke begjær og spill "forbereder seg til skolen" for barn.  
Hvordan forberede barnet ditt for skolenDet var en gang slutter barndom, deretter stille fløy førskolen, og det er ikke langt av skoleuken.
Arkivering og inntekt barn til skolen regnes som et vendepunkt for hvert barn på seks år. Fra de første dagene av tilstedeværelse på skolen et barn varierer sterkt og endre hele sitt liv. Tidligere, alle kunne kontrollere mamma eller pappa, og nå er det hele avhenger av barnet.
Hvordan forberede barnet ditt for skolen og dens begrensninger
Førskolen livet tryggere, sikker og rolig. Det er et spill skiftende omsorg og skole - det er ikke et sted å spille. Her barna blir eldre, som per deres måte, tapte mål, tap av noe og så videre, må møte oss selv, ikke min mor. Skolen må tydelig holde lærere, og det er begrensninger i hagen som er sjelden nevnt. I barnehagen barn ofte gjør "innrømmelser" og tillate "pofylonyt" fordi det anses at selv små barn og deres sorry "press". Men ikke alltid føre til positive resultater.
Det er nødvendig å forberede barnet for hva som går på skole, skal han bli pålagt å jobbe hele tiden, utføre lekser Lim fast dag skolens regler og oppfylle kravene for å lytte til læreren i klasserommet og gjøre hva læreren spør, ikke at Jeg vil studenten.
For å lære hvordan å forberede barna på skolen, en enorm mengde skriftlige avhandlinger, forskning og vitenskapelige artikler. De er kjente pedagoger og barnepsykologer beskrive de viktigste funksjonene i skolen modenhet. Men nylig, foreldre har en måned til skolen eller før den første av september eller begynner å tenke at barnet er klar for skolen, vil han overvinne nye og utfordrende stadier av livet. Og på grunn av dette panikk, forhastet løsning på alle problemer. I de siste uker, måneder eller foreldre prøver å forberede barnet ditt, prøver å "drepe head" som måtte gi en halv til to år på skolen. Etter denne mengden av informasjon i barnets sinn, selvfølgelig, betyr "rotet" fordi barn ikke er i stand til å behandle i denne alderen så mye informasjon, og det spiller ingen rolle at det er nyttig. Selv et par måneder med litt preschooler kan ikke gjøre student.
For optimal tilpasning til skolehverdagen til barnet bør være forberedt gradvis og minst ett år før skolen, snakker om de positive egenskaper som det utvikler seg. Men ikke glem om det nære forholdet til barnet med interesser, temperament og lek. All trening skal foregå bare i form av et spill. I løpet av spillet, barnet som trengs for å få fatt på ham informasjon mye raskere enn du setter den på bordet og vil bli tvunget til å huske noe.
I vår moderne verden, er foreldre delt inn i kategorier: én, noe som tyder på at barnet skal gå på skole forberedt, at han bør være i stand til å telle, lese og skrive. Andre, derimot, mener at skolen er utformet for å lære barn lærere og foreldre til å lese, skrive og regne. Men for å forberede barnet for alle disse basene vanskelige, er det nødvendig å utvikle fantasien, tenkning, motor finger, hukommelse, oppmerksomhet, utholdenhet, og selvfølgelig vi er. Og alle disse punktene bør vurderes når foreldrene prøver å forberede barnet til skolen.
For å bedre barnets tidligere ervervede ferdigheter, og må være så ofte som mulig å utføre alle slags pedagogiske øvelser som vil vise svakheter i utarbeidelse barnet til skolen og betale det mer denne gangen.
Utvikle barnets behov fra fødselen av. Og grunnen er ikke fordi hans tid han trenger for å gå på skole. Stock kunnskap er alltid nødvendig. Hvis barndommen barnet til å vie mye tid og prøve å forberede den for skole og voksenlivet, er at for å utdanne ham, det vil bli utdannet, kunnskapsrik og senere på skolen vil det være mye lettere å lære enn de barna som vil ha ingen opplæring. Barn som kreativt utviklet som enkelt kan kommunisere med sine jevnaldrende, og jevnaldrende. Fin forme, male, bygge noen struktur med å telle pinner, at de føler seg mye mer trygg overalt. Vanligvis er disse barna som voksne bli ledere.
Til et barn ønsket å kreativt utvikle, trenger den litt hjelp og forberede. Foreldre bør prøve og vekke og "trekke" uten dette begjæret, som det er alle barn, men ingen vet hva dybde, så det kommer an på foreldrene, de har nok tålmodighet og vilje til å engasjere barnet ditt. Å bånd mellom barn og voksne trenger å se på verden gjennom øynene til barn. Også å tilbringe tid med barnet ditt, og prøver å forberede ham for noe, være forsiktig, prøv å stole på ham, ta kontakt med ham, og hvis du trenger noe å forklare ham, og han var den første, andre eller tredje gang forsto ikke, være rolig og ikke skrike på ham, så spenningen umiddelbart overført til barnet ditt. Men dette bør ikke skje. Snakk med barnet ditt bør være glad og optimistisk. Barn kan lett identifisere liker eller misliker foreldre kommunisere med ham, og etter tapet av "kommunikasjon", mister barnet interesse for kommunikasjon og slutte å være aktiv.
Prøv så mye som mulig for å snakke med barnet, ros, fremme og bare være der for å forberede ham til skolen. Selv om barnet ditt noe betyr ikke at du må gjøre en stor innsats og bevise for ham at han snart vil lykkes. Det er absolutt ikke lett, men du vil ha barn.
Dermed, med barnets foreldre, vil få erfaring og selvtillit.
Hvis foreldrene ikke har mye tid til å tilbringe den sammen med barnet ditt, betyr det ikke at deres barn skal lære dårlig. Siden det er alt bra. Det viktigste at foreldre forstår at skolen forberedelse bør ikke være kjedelig, lang og svært abstruse. Det bør være interessant og spennende.
For klassene var interessant og forberede barn til skolen enklere, mer fanta, lek, oppfinne noe selv. Sakte inn logiske problemer, uansett hvem de kom opp med anerkjente lærer eller forelder selv. Over tid, barna blir eldre og får tillit og erfaring.
Foreldre prøver å forberede sine barn til skolen, slik at deres førskolealder satte uten frustrasjon, stress og konflikter med deg. Førskolebarn trenger å elske og respekt, fordi snart vil de begynne sin reise i den voksne og selvstendig liv som er helt usynlig fra preschoolers utvikle seg til studenter.
Vi må være forsiktige, oppmerksomme, pasienten til hans lille student, så vil alt komme ut.
Husk at foreldrene kommuniserer med hverandre, deres foreldre og andre slektninger i familien spilte ingen liten rolle i relasjoner og utdanning. Avhengig av utvikling og suksess av barnet, og kanskje svikt i klasserommet. Start i livet et barn blir dannet først og fremst i familien.
Foreldre må forstå - å forberede barna for skolen krever mye styrke og energi. Dette er en veldig lang og kreativ prosess som bør tilfredstille barnet ditt, og han søkte ny kunnskap for seg selv. Trening bør være gradvis og individuelle, som alle barn er ganske annerledes.  
Яндекс.Метрика