Hvordan avvenne en baby kamp? Hva om barnet ville etsya?I en viss alder barn kommet til den konklusjon at det er lettere å oppnå de ønskede nevene. Evnen til å stå opp for seg selv vil ikke være galt, men fortsatt i fremtiden, evnen til å løse problemer uten bruk av brute force barnet ditt svært nyttig. Hvordan lære barnet å løse konflikter uten batte?
Studenten lærer vunnet
I en alder av ca 2 år, begynner barnet å kopiere oppførselen til foreldrene. I dette tilfellet, kan du vilkårlig forklare ham at å kjempe og sverger dårlig, men hvis foreldrene ikke skyr sterke få ord, eller enda verre, batte, alle disse forklaringene er ubrukelig.
Mobbe med vennlige og rolige foreldre også, generelt, ikke et paradoks. Men det overalt "stikker" effekt av gaten. Tross alt, trenger foreldrene ikke alltid vet hvordan de skal oppføre seg gutta i hagen eller på turer i gården. Når et barn begynner å oppløse hånd (for eksempel hoppe med nevene på sin far) kan bli presset ham til fast omfavne og prøve å forklare at så han ikke vil oppnå noe. "Playing krenkelser" kan også være svært effektiv måte. Når barnet lot seg for mye, kan du midlertidig slå bort fra det, for ikke å støtte en samtale med ham og fikk ikke spille. Dermed i praksis, ungen innser at kampen nok en gang ikke verdt det. En annen måte - en balk. Som tilfellet er med barns raserianfall, gjør det klart at dette barnet ikke oppnå. Videre har denne fremgangsmåte også kombinere godt med bildet.
Derfor, for å avvenne ung fighter oppløse hånd, må jobbe hardt. Men hvis den økende forståelse av det nytteløse i å kjempe fra en tidlig alder, for å podrostnychestvu kan du fullt forgrenet tre av dyd.
Steel Fist
Men én ting - å prøve å vinke knyttnevene i native vegger, og noe helt annet når barnet prøver å bruke makt mot sine jevnaldrende i gården, hage og så videre N. Vi trenger å forstå situasjonen mer nøye.. Siden han kan kjempe, sier de, "for rettferdighet." Etter skjenn barnet for hva han kjempet av mobberen som prøvde å ta bort hans leketøy galt. Her eksperter gir svaret: ". Forklar at kampen - en ekstrem måte å løse situasjonen" Det var ingen anbefalinger og berømte "I-uttalelser". Det er når babyen tatt bort kraften i maskinen og skyv den og den oppfyller gjerningsmannen: ". Jeg begynner å bli sint" Selvfølgelig, disse uttalelsene gjelder å advare overgriper. Vel, hvis du har audacity krysser en linje blir nødt til å bruke makt. Og mobberen, som ved et trylleslag, forlater scenen.
Hvis situasjonen ikke krever en slåsskamp, ​​foreldrene mens, paradoksalt nok, anbefales det ikke å gripe inn.
Under kampen til gatene generelt bør oppføre seg nøye. Hvis instigator "batte" var barnet ditt, bør du forklare situasjonen til ham, behovet for å be om unnskyldning, og gjør det på en rolig tone. Kan handle score på andre, "OTA tante er også naruhaet deg." Dersom den unge mobber går på å si at rettferdigheten på sin side, og nekter å be om unnskyldning, så holdt diskvalifisering, og det er fjernet fra sandkassen.
Svart Ninja
Trening, trening og trening igjen. Den eneste måten å lære et barn å ha sine følelser.
Og ut av aggresjon kan gis til sport, hvis temperament hvitglødende farge, kjøpe en boksesekk. Prøv å begrense tiden brukt å spille dataspill, se tegnefilmer eller filmer. Dermed må de gjennomgå en forelder kravet. Det er ikke bare på hver disk er merket med hvor mange år du spiller et dataspill eller se en bestemt tegneserie.
Mange foreldre kan si at aggresjon overalt, men i det minste noen grense daglig dose av aggresjon er fortsatt mulig, og deretter barnet ditt vil forbli på den lyse siden.  
Besøks leger barnTurer til legen med et barn som trengs og også problematisk. Ikke alle barna glade for å gå til den obskure mann i hvit frakk, spesielt hvis det forrige gang det gjorde vondt belohalatnыy: protыkal fingre, noe som gjør skudd, boret tenner og så videre D. Men det finnes måter å bidra til å gjøre å gå til legen mer rolig..
Babyer
Den største byrden under et besøk til legen med en baby faller på mor. Derfor er det bedre å bruke støtte. Ta med noen (barnepike, bestemor, far, kjæreste eller barn) som assistent. Alltid vil trenge noen til Guys å passere ting i garderoben, ta en tur eller holde babyen når du trenger å forlate.
Det anbefales også å samle inn fra en stor bag, som vil være to svøp, reserve bleier, bind, nippel, smokk, rasle, to tomme poser - en for brukte bleier og våtservietter Watoku, den andre - for ting å vaske.
Må også være oppmerksom på muligheten for å mate babyen. I alle fall, for å roe ham ned, bedre å ta med vann eller juice. Men hvis barnet er sulten, så gi ham har direkte i klinikken.
Og det viktigste er ikke moralsk eller belastning under besøket, mye mindre forhånd. Gutten kan oppføre seg annerledes, men min mor ikke å ha for mye stress, anbefales det å være litt frittliggende. Før eller senere, gå til legen over.
2-5 år
I denne alderen, er det anbefalt å foreta et besøk til legen slags ritual. Slik at barnet vil være en følelse av stabilitet og sikkerhet. Med jenter kan plukke antrekk for et besøk til klinikken, kunne guttene lære et dikt eller tegne et bilde for legen.
Til gikk alt rolig som mulig, kan du ta barns favoritt leketøy, hjelper hun ham å flykte fra ubehagelige inntrykk som fortsatt har til å teste i selve sykehuset. Forresten, barna hjemme eller i barnehagen lek lege, færre turer til klinikken frykt.
Hvis et barn er engstelig, den beste forberedelsen utelatt. Det anbefales å forklare ham hvordan og hva legen vil gjøre. I noen tilfeller viser. Sørg for å inkludere de verktøyene som legen vil foreta en gjennomgang. Siden direkte på kontoret av sabel kan føre til panikkanfall babyen.
Ikke i noe tilfelle skal terroryzyruyte barn. Berolige det må ikke diskreditere lege. "Den onde Legen med stor sprøyte" er åpenbart ikke det bildet som skal brukes til å berolige babyen. Og tenk hvordan jobbe legen, vel vitende om at døren satte sin uniform sadist?
Det er best å roe barnet, være sammen med ham. Hvis det begynner å bli nervøs og forvirret, klappe ham på hodet, la hånden på skulderen hans. Etter barnet ditt ikke er nødvendig for å være av god oppførsel av en lege. Han er redd, og det er hans juridisk rett.
5-10 år
Forklar barnet hvorfor du går til legen. Han er gammel nok til å forstå hensikten med visse legemidler og prosedyrer. Mer fortelle hvem som behandler sykdommen legen, med hjelp av verktøy. Det er mulig at barnet ditt er en fryd så mye at han bestemte seg for å bli lege.
På legekontoret anbefales å gjøre noe underholdende som følelsesmessig stress kan overføres fra foreldre til barn og vice versa. Hovedoppgaven for oppvekst er å gjøre legen ikke "fugleskremsel med en stor sprøyte", og en høyt kvalifisert spesialist som hjelper folk når de har noe vondt.
Fordi, tross alt, vil fremtiden barnet har til å delta svært mange forskjellige fagfolk. Hvis bleien på det vil bli lagt sin frykt, gjør ingen feil, da han var en voksen, vil han også føler det.  
Hvordan velge Baby Sko?I de fleste tilfeller overtar sykdoms bena mannen i løpet av livet og gange. 98% av barn er født med sunne føtter. Så, for å bevare helsen til føttene, riktig fottøy må bæres fra barndommen.
I Tsjekkia helsen til barn engasjert bena hele den sosiale organisasjon kalt Association of tsjekkiske sko. Eksperter, som består i organisasjonen, har utviklet noen grunnleggende prinsipper som må oppfylle baby sko.
Fasjonable sko betyr ikke - bra. Tusenvis av fashionistas og fashionistas kan vise bevis slitte fingre og gned hælen. Et barn trenger å spille, vi må flytte fordi om noen mote herligheter og kan være noen spørsmål. Romslig rund nese som gir maksimal plass for fingrene. Avstanden mellom fingrene toe sko og baby bør være 1-1, 5 cm. Ikke i noe tilfelle fingrene skal hvile mot tå! Den indre kant av skoen skal være så justert til tommelen var i sin naturlige posisjon.
Å demme pustet og følte meg komfortabel, bør du foretrekker naturlige materialer. Listen
materialer som bidrar til beinet for å puste og ta det danne vises tekstiler, lær og vanntett materiale med en spesiell membran som er pustende. Innersålen i skoen bør være absorberende. Barns føtter svetter mye, så det ville være om de ville være i en komfortabel, ikke fuktig miljø. Støtte foten også nødvendig fordi sålen må være ortopedisk. Bakteppe må opprettholde og fikse beinet. Dens viktigste kjennetegn: høye, trange og vanskelige å unngå unødvendige bevegelser. Som for stilen av skoen øvre, er det best å kjøpe sko med borrelås, lisser eller hekter. Эyu hjelpe fikse foten når han går.
Test sko for fleksibilitet må fortsatt kjøpe. Stedet hvor foten bøyer seg i gang - en av de vanskeligste. Her fottøy bør være verken for løst eller for stramt. Jo tykkere plate, jo mer vanskelig å bøye sko. Derfor, når du kjøper beste nye ting å prøve å bøye deg for å se hvor behagelig det vil være å flytte barnet. Flere krav såle - en liten hæl som vil hjelpe barnet ditt lære å arbeide bena når han går, og gode støtdempende egenskapene til sålen. Hoppe på en hard overflate kan føre til uønsket deformasjon av foten.
Vekt sko - et annet viktig poeng. På dagen barnet gjør 18-20000 skritt, så skoene bør være ganske lett. Den aller beste skoen kjøp plan for kvelden, som dagen selv baby leg sveller. I gjennomsnitt, om kvelden, er det få 5% i volum, 1 cm i bredden og 3 mm i lengde. Mål sko bør bare stående som en sittende eller liggende posisjon etappe blir mindre.
Bestem felle sko i størrelse på følgende måter: klikk på tå, hvis fingertuppene hvile på tå, eller komme opp lite plass, bør du be om en litt mer størrelse. Et annet tegn på skoene er ikke størrelsen - bakteppe, naplыvayuschyy til hælen på innsiden eller utsiden av støvelen.
Et siste spørsmål - prisen. Kostnader til barne- og voksen sko er omtrent det samme, så se etter en billig barnas sko, definitivt ikke verdt det. Men hvis voksne kan gå til å ofre for å få til mote eller redde familien budsjett, så barnet slike triks vil ikke fungere. I dårlige sko begynner han å bli lei raskt, plakater når han går og spør for hånd. En god vil komfortabelt utforske omverdenen. Foreldrene får et par tusen joyous anledninger til å fotografere hennes baby ansikt.  
Яндекс.Метрика