Hvorfor ikke feire bursdagen på forhånd?Det er interessant, hvorfor ikke feire bursdagen på forhånd? Helligdag faller på en mandag, og besøkende ønsker å samle i helgene? Som er bedre - alt samtale på forhånd for å overføre til helgen eller på tid bemerket i tide?
Spørsmålet er så spennende, det er på tide å forholde seg til det bedre. For bursdag er viktig å holde motet oppe i løpet av dagen, så bør du først tenke på tid og sted for feiring.
Hvorfor ikke feire bursdagen på forhånd:
Du kan ikke leve opp til den verdsatte dato.
Hvert år livet uunngåelig bringer mennesket til sin død. Ingen vet hvor mange år utmålte ut fremover. Men i tinsel festlig mas kan betraktes som ville leve ett år mindre ... Hvis du feire bursdagen din på forhånd, så går lenker i universet, "Jeg vil ikke være i stand til å markere i tid." Det er som en "ønskeliste", som skal oversette til hans død.
Hva venter den som har tid til å oppfylle hvert listepunkt? Legge seg ned og dø i fred? Eller bare lage en ny liste? Skal jeg argumentere, hvorfor ikke feire bursdagen på forhånd? Det finnes mange eksempler på de som år etter år feirer en annen dag og fortsatt i live. Men folk har en tendens til å fokusere på det negative, så vel opphisse fantasien til historien av serien "døde fordi tidligere feiret hans bursdag! ".
Å tro eller lignende fordommer? Ingen vil fortelle deg nøyaktig statistikk på hvor ofte folk dør som feirer bursdagen sin på forhånd ... som fremtidig bursdag må følge den moralske overbevisning.
Fornærmede ånder av forfedre.
I antikken, ganske alvorlig om begrepet "sjel". Det ble antatt at etter døden kroppen hans ånd beveger seg inn i en annen verden, og til å besøke deres levende etterkommere. Bursdag var bare en av de øyeblikkene når det kan forventes å besøke åndene til døde slektninger. De kunne nyte for en bursdag, å formidle sin anmodning med ønskene til den overordnede instans (Gud). Her ligger hele betydningen av en bursdagsfeiring på samme tidspunkt.
Tross alt, hvorfor ikke redusere graden av alkohol? - Vil slå tilbake som kvalme. Så her. Tilbaketrekningen fra den vanlige datoen vil medføre sinne ånder til avtalt tid, kan ikke delta i feiringen. Men selv om de holder en positiv holdning til bursdagen, vil hans ønske forbli ukjent.
Så ånder kan ikke positiv innflytelse i verden for å lette gjennomføringen av drømmer. Denne advarselen er ikke bare feire på forhånd, men bærer bursdagsfest på et senere tidspunkt.
Gjestene vil være vanskelig å finne en hilsen.
Vanligvis de fødselsdag du kommer til å hilse med en slik betydelig hendelse. Gitt den økende antall aborter og infertile par muligheten til å bli født var helt unik. Men hva om hendelsen, jubileum som faktisk kommer senere? Gjester vil være flau for å si: "Gratulerer med dagen FUTURE!
Det er slik et flott arrangement, da verden var elskede ektemann. Og hvis vinden off for mange år siden, var du i min mors liv. Så vi feire den tiden som gikk inn i arbeid. " Merkelige gratulasjoner går ut, ikke sant? Det er mye mer kjent for å feire festen dag til dag. Deretter høyre ordene selv der ...
Tapt hele innholdet i ferien.
I form av betydning bursdag er mye høyere enn det nye året, 8. mars 1. september bryllup jubileer og andre arrangement. I bestemt dato en overgang av sjelen fra en tilstand til en annen. Til denne dag var liv i mors liv, da - i denne verden. I går var en av alder, og i dag - er en annen.
Revurdere livet, for å finne nye mål, være bedre enn på noe annet tidspunkt. Men på denne dagen det hele gjør en stor forskjell. Hvis du flytter feiringen til en annen dato, vil all fokus rettes mot å studere i stedet for bare en feiring av livet.
Du kan feire bursdagen på forhånd?
Løsningen av denne planen har rett til å ta bare bursdagsbarnet. Ingen av de ovennevnte grunner har ikke blitt bevist fakta. Hvis faktisk økt antall dødsfall blant de som bestemte seg for å feire fødselsdagen på forhånd, ville forbudet bli plassert i statlig nivå. Men en analyse gjort for året og kan Akkurat under et juletre.
Så tror en gammel overtro? Alle definerer for seg selv. Men det er ikke noe mer enn farlig i feiringen av fødselen av en dag eller to tidligere eller senere. Veldig overtroisk bør anbefale å markere begivenheten med flest mennesker nær den eksakte datoen, men mer massive feiringer ordne senere. Dette kan være nettopp den "gyldne middelvei" der nyte "vår, og din".  
Hvordan holde barnebidrag?Foreldre - folk er komplekse og skiftende. I dag ikke er i morgen. I dag, elsker hverandre, og i morgen søker om skilsmisse til registraren. I dag pappa kjøper baby klær, leker, utdanning - til neste måned sender en halvkilo tørket fisk innpakket i avispapir. For å komme i stedet for sjømat fortsatt ekte penger, må du bli enige om barnebidrag. Vel, eller for å lade dem i retten.
Vedlikehold - penger som loven krever en forelder til å betale i tilfelle skilsmisse. De brukes til å støtte barnet oppnådd myndighetsalder. Betale barnebidrag kan både mann og kone, det kommer an på personen som barnet bor. Statistisk mer byrden faller på menn underholdsbidrag.
Enig
Å være gift eller umiddelbart etter en skilsmisse kan forhandles trygt. Inngå en avtale om å betale barnebidrag til enhver tid bare ved gjensidig samtykke. I en slik transaksjon er nødvendig for å indikere mengden av betalingsprosedyre, slik som de vil bli utført (overføring til kortet, og moren ført gjennom t. F.). Avtalen må også forsikre en notarius, ellers vil det være ugyldig.
Ofte foreldre skilsmisse og er enig i ord, fordi det virker så lett. Men tomrommet, i så fall, slike ordninger har. Og med "tilfeldige ting" kan strekke hverdag og juridiske konflikter som vil sikkert påvirke barna.
BY THE COURT
Hvis pre-rettssaken prosedyrer ikke klarte å bli enige, må vi søke støtte fra offentlige myndigheter. Retten til å sende inn en uttalelse i tre eksemplarer, noe som nødvendigvis inkluderer navnet på den domstol som søknaden er gjort, fornavn, mellomnavn og kjønn av saksøker, etternavn, mellomnavn og bosted av tiltalte. Ett eksemplar sendes til kontoret til retten og den andre er en tredjedel går til tiltalte. Uttalelsen må være sikker på å liste opp de forhold som forårsaket innsending av, fra den dato som støtter betalingene ble avviklet. Dokumenter vedlagte dokumenter: fødselsattest for barnet, som belastes underholdsbidrag, sertifikat bosted for barnet avhengig av saksøkeren - utdrag fra huset bok. Kopi av søknaden sendes til tiltalte.
Tilfeller av underholdsbidrag tradisjonelt ansett av øvrighetspersoner, men hvis dette er ledsaget farskapstvister, oppsigelse av foreldrenes rettigheter, adopsjon, saken er hørt av tingretten.
Hvis du velge hvor mye som er beregnet barnebidrag virker ikke (uregelmessige inntekter, "svart" lønn), kan retten oppnevne i fordeler alene en fast sum penger i stedet for aksjer. Vedlikeholdet er gjenstand for regelmessig indeksregulering er økende. Øke størrelsen på deres autoriserte frøken eller regionale regulatoriske organisasjoner, ifølge heve minimum brutto lønn.
Hvordan overvåke resultatene fra deres barnebidrag?
Men det er et annet spørsmål. For eksempel folk regelmessig betale barnebidrag, men "tar" av sin tidligere ektefelle. Hvordan å kontrollere at de har brukt det på generell barn og ikke for de personlige behovene til andre omgang?
For å gjøre dette, foreslår vi at du kontakter vergemål myndighet på bosted for barnet. Senere denne servicearbeider eller inspektør juvenile kan sjekke resultatene fra sine barnebidrag.
VIKTIG:
Mengden av underholdsbidrag kan bestemmes av retten som foreldre og deg selv, men det bør ikke være mindre enn en fjerdedel av lønn per barn, en tredjedel-to og en halv til tre eller flere barn.
Dersom vedlikehold er fortsatt ikke betalt, med en uforsiktig far også begynne å lade straff. Og husk at frøken i stand til å finne defaulters selv i «Klassekamerater». Også kjent historie da hans far ikke hadde råd til å betale barnebidrag på grunn av økonomiske vanskeligheter, og han fant arbeid.  
 Kravene i gjeldende lovgivning til dokumenter borgere er økende, listen over nødvendige informasjons øker, men samtidig blir flere programmer av denne dokumentasjonen, økt tjenestenivåer i medisin, utdanning og andre nisjer. I dag er det ofte situasjoner hvor det trenger spesielle dokumenter, navn og formål som ikke er klart for alle, og det er en rekke forhold som er viktige for å finne svaret. Som oversatt Forkortelse

 Snils - en forkortelse forsikring tall for individuell personlige kontoer statsborger tatt for system ops. Dokument snils er et unikt individ personlig konto for bare én person. Stillingen inneholder informasjon om kostnader som er gjort og informasjon om betaling av forsikringspremier av arbeidsgiveren, og lengden på ansiennitet og andre aktiviteter borgere tatt senere i tilfelle av avtale eller beregning av pensjoner.

 Hvem kan snils?

Hva snils og hva er det for?
 Forsikringsbevis er alle beboere registrert i personlig system for regnskapsføring av pensjonsfondet, uavhengig av yrke og sosial status. Inkludert:

 •  sysselsatte mennesker;
 •  arbeidsledige;
 •  militære;
 •  barn. Hvordan kan jeg få snils voksen?

   Pensjonsforsikring sertifikat er tilgjengelig både selvstendig og sammen med arbeidsgiver. I det første tilfellet, må borger:

  •  gå til en av de lokale myndigheter EFE (som han tilhører på stedet);
  •  legitimasjon;
  •  fylle ut et skjema for forsikring.
  •  Begrepet papirene til to uker.

   I det andre tilfellet, slår EFE arbeidsgiver ofte gjøre mer arbeid når arbeidstakeren har SNYLSa. Han vil fylle ut forsikring om at arbeidsgiver sender inn til pensjonskassen, etterfulgt av en borger registreringssystem ops. Deretter EFE åpner en konto i navnet på borger og produserer et sertifikat, og prosedyren tar opptil 3 uker. Deretter fikk arbeidsgiver forsikringsbeviset må passere innen en uke av sine ansatte.

   Selvfølgelig er det lettere å få et dokument gjennom en arbeidsgiver, men hvis en borger har ingen fast arbeidssted, kan han alltid få snils eier. Alle personer som betaler for seg selv premiene, motta en forsikringsbevis direkte til den lokale regionale gren av RPF i bosted (registrering).

   Hvordan komme snils barn?

  Hva snils og hva er det for?
   Barn trenger også dette dokumentet er å fullføre barnehagen og skolen der institusjonen har rett til å kreve et komplett sett med dokumenter, og foreldre må kjøre, fylle skjema for ulike typer sertifikater og lisenser.

   For å få snils personer yngre enn 14 år til fødselsattest og et dokument som bekrefter identiteten til sine foreldre eller annen representant. Barn over 14 år kan ordne snils ganske selvstendig, forutsatt at de har på hånden et dokument som bekrefter deres identitet. For de mindre alder over 14 år trenger bare et pass.

   Hva er snils?

   Forsikringsbevis er den eneste identifikasjon av alle personlige opplysninger om enkeltpersoner for alle instanser på føderalt og regionalt nivå, Denne identifikatoren til noen universell sosial kort. Med disse borger kan få ulike nødvendige tjenester:
   medisinsk behandling,
   konsesjonskraft reise på offentlig transport,
   sosiale tjenester (for visse kategorier).
   For å registrere for utførte tjenester visse grupper - funksjonshemmede, store, lav inntekt, er forsikringsbevis nummer som brukes til å oppveie kostnaden av forsikringssystemet til de tjenester av bedriften. Ellers ingen registrering antall forsikringsbeviset at ingen utbetalinger vil bli gjort, noe som er uakseptabelt i tjenestene. Så nå er det klart hva som må snils og hvordan å tegne, og som kan bruke den i det hele tatt. Snils er din bekreftelse statsborger sikkerhetssystem som tillater folk å bruke ressursene til medisinske, pedagogiske og andre sosiale sfærer. Benytt deg av dette dokumentet kan ikke nykommere, personer uten registrering, folk som bor i landet ulovlig. Sammen med passet ditt og TIN, er snils obligatorisk og nødvendig dokument som du ønsker å trekke alle borgere.
Яндекс.Метрика