Navnene for gutter (født) i desember, januar, februar

 Winter styrker ikke bare kroppen, men også karakter. Det antas at gutter født i vintermånedene, er motiverte, hardt arbeidende, viljesterk. Uforsonlighet og uvilje mot å kompromisse blande seg inn i familielivet. De er kreative mennesker oppnå betydelige resultater i sin karriere interesse. Til påkjenningene av vintermånedene "utvanne", du kan plukke opp "myk" navn.
 Navnene for gutter født (født) i desember, januar, februar variasjon, er det nok å velge.

 Desember


 Desember skaper betennelse, sta, vedvarende avkom. Varianter navn: Alex, Andrew, Athanasius, arcade, Arseny, Anton Adrian Arkhyp, Valery, Basil, Valerian, Vsevolod, Gregory, George, Gabriel, Guri, Gennady, Daniel, Yegor, Sakarja, John Clement, Leo, Michael, Mitro, Max, Marco, Makar, Nicholas, Orestes, Peter, Procopius, Roman, Stephen, Sava, Sevastyan, Simon, Trifon, Thomas, Theodore, Filaret, Christopher, Yuri, Yaroslav.

 Januar


 Januar gutter forskjellig kroppsholdning og tålmodighet. Varianter navn: Athanasius, Basilikum, Benjamin, Valentine, Bogdan, Gregory, George, Daniel, Omelian John Egor, Yelyzar, Elias, John, Ignat, Cyril, Clement, Constantine, Max, Michael, Marker, Nick, Nikita, Nicanor Paul Prokhorov, Peter, Proclus, Sava, Sevastъyan (Sebastian), han, Sergei, Timothy Feoktist, Nifont, Seraphim, Simon, lite, Philip, Thaddeus, Stephen, Theodore, George, James.

 Februar


 Februar har utstyrt sin gutter besluttsomhet, styrke, utholdenhet og effektivitet. Navnene for gutter født i februar: Alex, Arseny, Arcade, Akim, Anton, Benjamin, Valerian, Valentine, Vasily, Vsevolod, Valery, Vitali Victor Vlas, Gregory, John Herman, Gennady, George, David, John, Ohrid, Yegor, Eugene, Zahar, Hippolyt, Ignatius, John, Ignat, Innocent, Cyril, Clement, Constantine, Leonti, Lawrence, Luke, Dmitry, Makar, Maxim, Nicholas, Elias, Nikita, Paul, Porfyr, Roman, Simon, Stephen, Sava, Timothy Pankraty, Prokhorov, Theodore, Feoktist Philip, Felix, Julian, George, John, Yaroslav.
 Dette er navnene for gutter født (født) i desember, januar, februar, sannsynligvis egnet for vinter barn.
 Navnet kan gjøres mykere å nevne hennes baby kjærlig. Jaroslaw går Yarik, Paul - Pasha, med Yefim - Fymko etc. Hovedfremvisningen kreativitet og navn for gutter født (født) i desember, januar, februar, slik at et valg å smake.
 Det er mange måter å velge en baby navn, men det er bedre ikke å nevne baby i ære av noen fra familien, spesielt død. Det er spekulasjoner om at han kan gjenta skjebnen til denne mannen. Hvorfor gjenta hvis navn for gutter født (født) i desember, januar, februar, tilbyr en rekke alternativer.  
Mysterier sopp for barn med svarMysterier grønnsaker for barn
Barn gåter med svar
Små, søte,
Gjennom land passert,
Little Red Riding Hood funnet.
(Mushroom)

Verdt babyen huset
På ett ben.
(Mushroom)

Earth boret,
Spine permisjon,
Sam har blitt født,
Prykryvsya cap.
(Mushroom)

I skogen på ett ben
Økt kake.
(Mushroom)

Ett ben og cap
Og høvdingen gjest.
(Mushroom)

Noen ene beinet,
Og uten en sko?
(Mushroom)

Når klumper baby,
Bare hat og ben.
(Mushroom)

Mens barn - en i beret.
Modnet - iført hatter.
(Sopp)

Jeg står på den tykke stilken,
Jeg står på benet glatt,
Når brun cap
Med fløyel fôr.
(Mushroom)

Det bør være kake
På ett ben,
Hvem vil være fortid,
Alle tilbedelse.
(Mushroom)

Under furutrærne i nærheten sporene
Hvem er gresset?
Stammen er, men ingen støvel,
Hetten er - ingen leder.
(Mushroom)

Hood og ben -
Det er hele Ermoshka.
(Mushroom)

I Elko,
Under osynkoyu
Står Tom Thumb,
Det kaftanchik august
Hat Crasnencoe.
(Sopp)

I skogen under treet chips -
Bare så hat etappe.
(Mushroom)

Og fjellet, og under fjellet;
Under bjørk og under
Runaround og tall
I hettene er godt gjort.
(Sopp)

Vokser på kanten
Rudy kjæreste.
Og hans navn er ... (volnushki)

Han sto på en sterk stilk,
Nå liggende i en kurv.
(Boletus edulis)

Jeg har en rød cap vekst
Blant røttene av osp,
Jeg kjenner igjen en kilometer unna,
Zovus jeg ... (osp)

Hva soppen er på haugen
I rød fløyel hustochtsi?
(Aspen)

Jeg ble født i en regnfull dag
Når unge osp,
Rund, glatt, vakker,
Til fots tykk og rett.
(Aspen)

I skogen, i skogen
Stående gammel gammel mann
De er røde caps.
(Aspen)

Den står på en lysning
I rød kjole Tetyanka:
Alt i hvit krapynkah.
(Amanita)

Men noen viktig
På den lille hvite ben.
Det er en rød hode,
På panseret mar baller.
(Amanita)

I nærheten av skogen på kanten,
Pynte mørk skog "
Oppveksten fargerik som persille,
Gift ... (sopp)

Langs skogsveier
Mange hvite ben
I fargerike hatter,
Særlig avstand.
Samle uten forsinkelse!
Det ... (Russula)  
Kalender ConceptionDu står fast på at det er på tide å øke familien til en mann. Du vil aktivt prøve å bli gravid, men akk .... og beklager. Men fortvil ikke, og ikke få panikk, fordi det er mulig at testen ikke finner sted i disse dager. For å bestemme den mest gunstige tidspunktet for unnfangelsen du trenger for å lage en individuell kalender unnfangelsen.
Så det hele? Først må du finne ut de dager da prosessen med eggløsning, passerte unnfangelse en spesiell kalender. Du må vite lengden på perioden av menstruasjonssyklusen. I de fleste tilfeller er varigheten 28-31 dager. For større nøyaktighet må du spore de såkalte "gode" dager for 2-3 måneder før planlagt befruktning. De mest gunstige dager er perioden fra 12 til 16 dagers menstruasjonssyklus. Det er i disse dager eggløsningen skjer, men heller slimet i livmorhalsen blir mer følsom og sperm synes mer sannsynlig å befrukte et egg.
Mange par ønsker å bli gravid i en gitt periode, som er forbundet med å planlegge kjønn på baby, baby fødsel måned eller andre grunner. For å øke sannsynligheten for unnfangelse kan starte basal temperatur. Måle det er gjennom den ordinære termometer på et bestemt tidspunkt i morgen etter å ha sovet, ikke stiger opp fra sengen. Alle funnene bør markere kalenderen grafikken på den vertikale aksen - temperatur og horisontal - antall dager i menstruasjonssyklusen. Det er gjennom denne kalenderen kan du spore utbruddet av eggløsning. På kalenderen planlegge en kort nedgang observert temperatur og deretter stige til 0, 2-0, 4 grader. Også, ved hjelp av denne metoden, kan vi fastslå tidspunktet for eggløsning. Forutsetningen er konstant vedlikeholdsplan for måneder.
I tilfelle du ikke vil telle dager og måle basal temperatur, har du et annet alternativ, kan du ta kontakt med eksperter som vil gjøre deg en ultralyd. Med denne metoden er det mulig å spore vekst og utvikling av hårsekken, og den høye prosentandel av nøyaktighet for å bestemme tidspunktet for brudd, dvs. eggløsning.
Ved hjelp av spesielle tester, kan du selv hjemme for å drive sin egen forskning og bestemme tilstedeværelsen av luteiniserende hormon i urinen, uten kalendere. For å gjennomføre disse testene trenger to ganger om dagen fra 9 til dag 15 av menstruasjonssyklusen. Tilstedeværelsen av et positivt resultat indikerer forekomst av eggløsning i 16-28 timer.
Ved å bruke en av metodene foreslåtte ovenfor, kan du fremskynde prosessen for unnfangelsen. Du vil nyte denne vakre utbruddet periode i livet ditt, og ser frem til din lille verden.
Hvis det øyeblikk av unnfangelsen vil skje i løpet av våren, vil det være nyttårs bursdag eller julegave. Sommer tidlig i svangerskapet kan du nyte nyttig og rik på vitaminer og sporstoffer frisk frukt og grønnsaker. Imidlertid kan varme ødelegge helse og resulterer i svelling og fødsel i dette tilfellet faller bare råolje og kaldt vær.
Barn unnfanget i vinter å treffe verden i sommermånedene og før utbruddet av vinteren allerede gjøre det litt sterkere. Uansett hva dere unnfangelse kalender, så lenge barnet var sterk og sunn.  
Hvordan lage ost for babyer?
 Fra fylte ni år da indikeres og på anbefaling av observatøren baby baby barnelege kan gi cottage cheese. Det inneholder nyttig kalsium, melkefett, melkeprotein, vitamin A og D. Protein ost inneholder all informasjon som er nødvendig for vekst og utvikling av barns aminosyrer, og godt spaltet. For spedbarn bedre egnet med en spesiell ysteri mat. Butikk ost kan gi barnet bare som gryteretter eller lagt til bakevarer, utsette dem for denne varmebehandling, som det er et forgjengelig produkt og en yngleplass for bakterier. Mamma kan lage ost selv fra baby melk, yoghurt eller kefir. Trenger bare å følge reglene for hygiene.
 Hvordan lage ost for babyer?
 1.  Kjøpe tre baby melk emballasje og pakking yoghurt 2 200. Fra denne blandingen ut 100 gram yoghurt. Hell melken i en kjele, koke, og hell yoghurt inn i det og slå av komfyren. Melk vil begynne stvorazhyvatsya. Pan satt i en bolle med kaldt vann og la avkjøle. Den resulterende oste ztsidit og gni gjennom en sikt.
   For 100 g syrlige ost trenger 4 pakker av babyen melk 200 gram og 50 gram usøtet yoghurt eller yoghurt barn. Hell melken i en kjele, koke og slå av komfyren. Hell yoghurt eller yoghurt gryte, dekk, og la sitte i 3 timer. Deretter bringe mye til temperaturen rundt 60 grader og hell i en sil.
   Motta ost hjelp fryser
   Tre barn pakking yoghurt 200 g sted over natten i fryseren. Så ut, fjern emballasjen frosne massen, legg den i en bolle tøvær. Du kan sette direkte på en sil. Når massen er helt smeltet og drenert forblir frisk ost. Tørk det gjennom en sil.
   Fremgangsmåter for fremstilling av ost i en vann-bad
  1.  Kjøpe barne yoghurt. Med to pakker med 200 gram ut 70 g ost. For å gjøre det enda trenger de store og små potter å gjøre vannbad, og en fin sil. I en stor gryte, hell vannet koke. Sett den i en liten kasserolle med den allerede strømmet hennes yoghurt, lage en liten brann. Snart fra kantene til sentrum vil bli separert klumper av ost, trenger de ikke å røre det med en skje.
    Bringe temperaturen av den tidligere yoghurt til 60 grader og slå av ovnen og la den stå i en halv time. Slipp deretter bunnen av kjelen, hell den i kaldt vann og la den i en liten kasserolle i 20 minutter. Innholdet i pannen helle en liten sil - og osten er klar! For enkel tygge ungen fikk ren skje ost gjennom en sil.
    Forresten, fra ost whey ikke kan kaste, og brukes som grunnlag for pannekaker: de kommer og svingete kosthold.
    Kjøp usøtet yoghurt barn. Med 500 g av yoghurt ut 90 g av ost. Ost fremstilt på samme måte som med yoghurt - et vannbad.
    Hvordan lage ost beriket med kalsium?
    Noen ganger er det situasjoner når barneleger foreskrive brent spise ost: avbøyning av hofteledd, lang grodd fontanel, forsinkelse i tenner. For å gjøre dette, skrive ut en resept for kjøp på apoteket 20% løsning av kalsiumklorid. Dette kalsium-rik ost er tatt ikke mer enn to ganger i uken. For 100 gram ost trenger du 4 pakking baby melk 200 g. Hell melken i en kjele, kok. Tilsett 1 ss kalsiumklorid løsning, rør og slå av komfyren. Sett kjelen i kaldt vann. Avkjølte blandingen helles i en sil, drenere væske og gi den resulterende ost gni gjennom en sil.
    Ost har en tendens til å forverres raskt, så blir tilberedes umiddelbart før bruk, og resten kan bare lagre i kjøleskapet og bare i løpet av dagen. Kjøpt ost spesielt for barn også oppbevares i kjøleskap bare og alltid i en forseglet pakke, og for å se til overflaten hadde ingen riper eller hevelse.  
Яндекс.Метрика