Jeg må gjøre for å snakke med den nyfødte babyen?

 Alltid. Og prøv ikke å lespe. Selvfølgelig er det vanskelig å motstå å se disse vakre, mel kinnene, men vi trenger mer selvdisiplin. Som barn allerede hører lyden av stemmen din og deponert i hans minne "syusyukayuschye" lyder som i stor grad kan påvirke sin tale, han vil tale for seg selv.
 Snakke med ham om hans handlinger, lese korte rytmiske barnas dikt, synge sanger. Sangrepertoar kan være ganske omfattende, ikke bare vuggesanger. Barn for en måned reagerer på de sangene som han synger mamma.
 På slutten av den andre måneden i barnebidrag vises smil. I utgangspunktet møter han folk smile ansikt. Dermed et sett av visuell og stemmekontakt gi barnet en følelse av trygghet og han er glad verden, møte hans smil. Et smil er en slags "provoserende" oppførsel av babyen. Etter en smilende child'd gjerne si noe, og dette i sin tur tilfredsstiller hans behov for lyd mors eller annen nær slektning av barnet.
 Blant annet snakker til barnet, koker du det til de viktigste funksjonene i sin utvikling - språktilegnelse. Maste Foredraget bygger på to pilarer: dannelsen av fonemisk hørsel. Denne evnen til å skille mellom vokaler og konsonanter, harde og myke, stemt og ustemt, knitring og plystring. Og andre, lyder dannelsen av talen.
 Hvis du ikke gjør det snakke med babyen din du vil utvikle phonemic høre det? Så snakke og snakke aktivt med barnet ditt. Og la alle slektninger og venner snakke med ham. Jo flere ord du bruker når du snakker med barnet, jo raskere vil han trenge for utvikling av tale fusjonen lyder han hører i "voksen" språk og lyder som vil uttale seg. Og passivt ordforråd vil fylle hans betydelige og tidligere aktive enn barn med hvem snakker ikke.
 Det er ennå ikke forstått det adressert til ham, men tonen med hvilke talte ord, skaper et visst bilde av hjernen og til slutt, hvis vi fortsetter hele tiden å snakke med ham, vil han lære å forholde ord og tone og begynne å fange innholdet, først på tone og med utviklingen allerede ved hjelp av ord.  
 Foreldre er i ferd med å varsle når babyen var ca to år, og han fortsatt snakker. Det er mulig at leger og foreldre ikke merke til at utviklingen av barnet noe gikk galt, men kanskje foreldre har måttet forholde seg til det.

 Stadier av språkutvikling hos barn

 På den vanskelige banen for utvikling språk alle barn går gjennom flere grunnleggende trinn:
 først (ca 2-3 måneder) - enkel reproduksjon av lyd kombinasjoner;
 sekund (ca 5-7 måneder) - en klar gjengivelse av lyder og stavelser;
 tredje (ca 7-9 måneder) - erklæring av de enkleste ord som barnet ikke korrelerer med gjenstander av verden;
 fjerde (etter 9 måneder) babyen reflekterer tydelig ikke bare ord, men også setter dem i en spesiell følelse.
Hvordan lære barnet å snakke - råd for foreldre
 I en alder av ett år barnet har allerede noen få ord, vanligvis svært enkle, slik som "mamma", "pappa", "au-au" og andre. Men deretter forbedre ordforrådet starter med enorm fart.

 Det er normalt at hvis et barn etter seks år er allerede i ferd med å uttrykke sine egne enkle setninger, for eksempel "mamma mens" eller "Baba Ku." Men etter to år bør ha din pjokk lære noen nyansene i språket, for eksempel, å sette ord i riktig rekkefølge, lære ord og indusere endring på sakene, og kombinere dem med preposisjoner.

 Når et barn begynner å snakke - det første han prøver å gjøre - for å beskrive disse objektene som omgir den. Så første baby lettest å huske substantiver - navn på objekter og en forenklet beskrivelse av handlingen. Så begynner barnet å bruke demonstrative pronomen - "det", "der" og andre, da - den verb, som disse trinnene, og etter - adjektiver.

 I en alder av to år gammel baby allerede har trygt tatt possessive pronomen og snakke om sine følelser (kvalm, redd, skadet). Den neste fasen av språkutvikling er svært viktig som barnet skal være i stand til å beskrive seg selv på forskjellige sider. På dette stadiet er det identitetsdannelse. Nærmere tredje leveår uchyysya gjøre enkle abstrakt proposisjoner, og forklare noen årsakssammenhenger mellom hendelser.

 Noen foreldre har en tendens til å lære barnet snakker så snart som mulig. Og hvis du er bare en av dem, vil du sikkert være interessant noen av våre anbefalinger.

 Hvordan lære barnet å snakke - tips og triks


Hvordan lære barnet å snakke - råd for foreldre
 Så, noen enkle tips om hvordan å lære barn å si:
 snakke, ser inn i øynene til et barn, at han så din artikulasjon;
 hvis barnet prøver å si ordene, deretter gjenta det så mange ganger som vil være tilstrekkelig for barnet;
 Les med barnet bøker og dikt, mens bildene viser dyr og kalle dem;
 må utvikle finmotorikken - hvis håndtakene godt utviklet, da hjernen vil trives.
 Husk at jo mer du snakker med barnet ditt, jo før han begynner å snakke til deg. Koble med pjokk konstant: Klar til å spise - fortell oss hva du skal gjøre og hvor du går for en spasertur - fortelle oss hva vi skal sette på barnet og hva gjør du på gaten, etc.. Det kan appellere til folkekunst - poesi og potishky sikkert nyte din baby. Introdusere babyen din med lyder - som vinden hyler som dryppende regn som flyr bug. Barnet snart begynner å gjenta seg selv for deg. Du trenger også å bare vise ham hvem som gjør det, eller fortelle. Prøv å oppmuntre din pjokk å nevne gjenstander. For eksempel ønsker ungen å spørre deg om noe, og viser det ønskede objektet håndtak. Ikke rush å etterkomme anmodningen og prøve å forklare barnet ditt at du ikke forstår og ønsker å kalle det en ting som han trenger. Og viktigst av alt - være tålmodig. Barnet ditt må snakke!
Barnet gikk til barnehagen og dro bort fra sine foreldre
 Vær tålmodig
 og anerkjenner retten for et barn å oppleve dine følelser, og med negativ. Gi barnet ditt forstår at bildet - det samme naturlig følelse som lykkelig. Det er viktig å holde den i seg selv og diskutere med foreldre alle nye misforståelse. Forklar barnet at du vil elske det i alle fall, selv om du uttrykker ubehagelige, "haster" følelser og vise sitt bilde. Men for å forstå årsakene til denne holdningen til å hjelpe mødre og fedre leker.
 Oppmuntre barnet til å leke i hagen, fortell oss om Teddy, som gikk til barnehagen Så spør ungen til å fortelle noen bjørn møttes i hagen. Og lytte til hva barnet sier. Prøver teddy helten rolle for seg selv, vil han snakke om sin bekymring, som er dens tilpasning til hagen, hva følelser han føler. Ikke nøl med å spørre hans "historieforteller" problemet.  
Hvordan lære et barn å snakke?

 Hvordan lære et barn å snakke? På Child Care, lære å snakke og uttrykke sine synspunkter er viktig for dannelsen av hans personlighet.
 Prøv å snakke barnet begynner fra de første dagene etter hans fødsel. Dra nytte av dette og hjelpe barnet å riktig uttale ordene først, deretter fraser, deretter setninger. Jo før han lærer å uttrykke sine tanker, jo før det kan begynne å lese. Han kan fortsatt lære et fremmed språk.

 Hvordan snakke med barnet ditt?


 Etter fødselen, sier barnet noe sånt som "august". Han ytrer ordene som det er lettere å si, ved hjelp av tale apparater, tunge, lepper. Prøv dette stadiet av barnet til å kommunisere med sine enkle ord og gester viser at disse ordene betyr. For eksempel "mamma" - viser fingeren på seg selv, "Pappa" - viser fingre på pave etc. Et barn kan ikke bare gjenta ordene, men etter hvert vil du merke at det begynner å snakke tydeligere og tydeligere og viktig å forstå at disse ordene betyr.
 Som uttalen av ord, og hvis du ser at barnet allerede forstår og prøver å gjenta etter deg, utvide ordforråd sett. Du sier ordet, peker umiddelbart til et objekt eller ting som legemliggjøre det. Dermed auditiv og visuell hukommelse av barnet fange betydningen av talte ord og du raskt huske dem.
 Etter et år, tale aktivitet barnet er bedre. Barnet sier han lærte ord, men hans tale var ikke så eksplisitt og klart. Begynner å chatte med ham ikke i ord, setninger, bestemme en handling. Eksempel: "bring meg maskinen" eller "gi dukken til min mor," osv, og også viser at hvem må det gi eller gjøre. Ved år gammelt barn minne umiddelbart fanger hørt uttrykket. Også verdt å lese nyttig artikkel om hvordan å skille barnet fra brystet?
 Når barnet var 15-2 år, tenketanker raskt voksende språklig område. Det blir bedre og her gir et resultat av en tid da du snakket med ham noen ord og uttrykk, jo mer han dannet ordforråd mer raskt og tydelig har han til å lære å si "voksen" språk. Selvfølgelig alle barn er forskjellige og lærer forskjellig sett noen tidligere, noen senere.
Hvordan lære et barn å snakke?
 Opp til tre år i barn praktisk talt dannet tale områder av hjernen. Men barna ikke alltid kommunisere klart og godt. Vi trenger å ta hensyn til uttale og kan rådføre seg med en logoped for å hjelpe barnet ditt tydelig uttale bokstavene og lydene. For eksempel, mange barn, til de blir eldre problemer med uttalen av bokstaven "p" eller fresende lyd.
 Til babyen har dannet godt språk, kommunisere med dem mer enkle og klare setninger, lese, studere med ham patters. Lære alfabetet med hans klar og enkel måte for ham. Ved å studere hver bokstav, viser visuelt hva det betyr. Bokstaven "L", deretter skjeen og vise ham emnet. Bokstaven "K", så spiser og vise ham den prosessen, mens barnet må gjenta dette trinnet for deg, er følgende ikke en smart måte barnet vil lære raskt ikke bare alfabetet, men han vil danne et godt ordforråd og riktig språkforståelse handling og betydningen av ord.

 Hvordan lære et barn å snakke video


Яндекс.Метрика