Liste over ting til sykehusetTing på sykehuset bedre samle forhånd for en til to uker til under fødselen ikke går rundt i leiligheten, glemme halvparten av nyttige ting. Forberede flere pakker: pakke for mor og baby bag. Pass på når du lage en liste over ting til sykehuset, snakk med legen din på sykehuset - alle føde ulike forhold, et sted kan ta med eget, og et sted de fleste ting er.
Pakke med dokumenter
Alle relevante dokumenter bedre satt i en separat pakke eller pose. Generelt, er det bedre å alltid bære med seg, siden den åttende måned av svangerskapet.
- Pass og kopi av pass (Side med navn og adresse på boligen)
- Medisinsk forsikring og dens kopi
- Kontrakten for levering eller henvisning til sykehuset
- Utveksling kortetmed resultatene av testene, vil du bli tatt uten smittsomme avdeling

- Maternity Certificate

- Telefon(I noen fødselspermisjon sykehus for å forby det, så du bør vite på forhånd)
- Penger(Noen ganger kan det være nødvendig selv på sykehuset)
Pakken "ting til sykehuset for mamma"
- Badekåpe- Det praktisk å gå nedover gangen Hospital
- Slippers- Ta gummi tøfler som lett kan vaskes
- Nattkjole- Romslig nattkjole være nyttig før og etter fødselen, er det bedre å ta to eller tre (helst velge de som var praktisk å få amming)
- Sokker- Ta varm bomull, den beste par parene i tilfelle infisert blod
- Wipes - Tørk av svette fra ansiktet og hendene
- Vann, du vil drikke under og etter fødsel, mange ikke verdt å ta en eller to flasker nok, kan du lage en infusjon av urter
- toalettsaker - Tannbørste, tannkrem, flytende såpe, kam, toalettpapir, ansiktskrem og hender.
- Engangs bukser for kvinner i arbeid- Velg mellom mesh
- Engangs pads- Absorber pad, 2-3 pakker
- Bleie klut eller disponibel- Bruk engangs noen ganger ikke tillate shorts eller ubehagelig, engangsbleier eller klut vil absorbere godt blodet som kommer noen dager etter fødselen
- Frottéhåndklær - Veldig nyttig hvis tilgang dusj
- Papir servietter- Sannsynligvis er nødvendig, for eksempel for å tørke hendene
- Notisblokk med penn eller blyant- Sannsynligvis trenger å legge inn nødvendig informasjon
- Hygienisk leppestift leppe
Pakken "ting til sykehuset for et barn"
Liste over ting til sykehuset- Baby bleier, en pakke er nok
- Cap- Bedre ta et par
- Body- Cotton, en varm og en tynn
- Bleie - Et par av enkel par flanell og noen ganger gi bleier på sykehuset
- Såpe- Hypoallergenic buy
- Sokker - Vil være veldig nyttig å ikke frosne babyen ben
Pakken "ting å trekke ut"
Denne pakken med ting bør ikke tas umiddelbart til sykehuset, la det bringe deg til sykehuset på dagen av utslippet.
- Klær og skotøy for mamma
- Konvolutt for barn
- Klær for barnplukke avhengig av årstid

På sykehuset kan ikke ta spillere og bærbare datamaskiner, har du sannsynligvis ikke vil, tar et barn hele tiden.
Som er bedre å kjøpe en barnevogn for en nyfødt

 Barnevogn - og det dyreste elementet i listen nødvendige medgift for barnet. Utvalget av barnevogner store, så velg en barnevogn er svært vanskelig. Så, har du kommet til butikken før du barnevogner, vugger, transformatorer, glede. Hva du skal se etter, og hva er vel bedre å kjøpe en barnevogn for en nyfødt? Sjekk punktene nedenfor. Det er de små tingene, men de kan skape alvorlig ulempe, og deres mangel på en farlig sving for rullestolbrukere.
 Lys - er en viktig ting. Tilstedeværelsen av reflekterende flekker reduserer sannsynligheten for fotgjengerulykker og dermed faller inn under hjulene på bilen.
 Sikkerhetsbelter: et utvalg av tre vogner - eller p'yatytochkovymy bilbelte! Husk at de tre-punkts setebelter å takle babyen mye enklere.

 Tilstedeværelsen av "vinduer" i barnevogn hette - hvis ikke, så har du en lukket kalesje periodisk gå til barnevognen, vil barnet sitte ansikt fra deg, som ville sjekke det behagelig eller ikke.
 Som er bedre å kjøpe en barnevogn for en nyfødt
 Enkel montering - dette er veldig viktig! Spør selgeren å vise deg hvordan du gjør det, og prøve å bygge vognen og gjøre ut i butikken.
 Innvendig polstring barnevogn og hette må være av naturlig stoff, helst vanlig.
 Av stor betydning er stiv ramme, høydejusterbare fotbrett, avtakbart trekk. Vogner er rizni.ale må vurderes når du velger behovene til mor og baby. Hvis barnet sover på gaten, trenger du en barnevogn helt nedbrutt og hun hevet fotstøtte. Og et annet viktig poeng - tilstedeværelsen av reversibel håndtak. Det bidrar til å kontrollere barnevogn som passer. Endring av type bevegelse skyver tid når barnet blir lei. Hvis du er fornøyd med vendbart handtak alternativet, må du handle i ulike varianter.
 Og et annet viktig poeng - gå din baby. Hvis ja, så du holder den mest enkle og lett barnevogn - en stokk. Gutten elsker å synke, og en vogn av og til vil fortsette som en stokk.
 Og min mor må bestemme hvordan du skal bruke vognen. I butikken vil gå med barnet eller gå? Er det et sted å oppbevare din barnevogn? Veldig flytte eller være hjelpere? Og det er mange faktorer som skal vurderes når du skal avgjøre hvilken barnevogn beste kjøpe for en nyfødt - trapper, fortauskanter, heiser, veier  
Vogner

 I dag vognen for tvillinger finner ikke er mulig. Imidlertid vil jeg gjerne denne vognen og var allsidig og komfortabel, og ikke for dyrt. La oss vurdere hvilke alternativer og du bestemmer deg for hvilken barnevogn for tvillinger som er egnet for deg.

 Graco


 Bredden på denne vognen for tvillinger Graco 60 cm, lengde 113 cm. Denne rullestolen-lokomotiv. Den mest populære modellen for rullestoler pohodok på grunn av sin relative fordi. Pluss denne vognen satt. Det er stabil, lett å kaste seg, foregår i alle dører. Men det er ulemper. Barnevogn tunge, dårlig sjokk fordi følte alle uregelmessigheter i veien. Om vinteren er det vanskelig å kontrollere.

 Phil og Teds


 Phil og Teds - veldig behagelig vognen for tvillinger - multi-transformator. Barnevogn ganske smal - 64 cm, kort - 105 cm, men dyrt. Denne vognen er en nyhet i våre markeds vogner. Barnevogn har mange fordeler. Vognen rack, store oppblåsbare hjul, gode støtdempere, god manøvrerbarhet. Men alle disse fordeler og ulemper er. I den andre vognen sete som ligger bak og under først. Det andre barnet er for nær bakken. I tillegg kan han ikke se noe fra det første setet. I vinter, ikke det faktum at det andre setet vil passe konvolutten med barnet. Hvis både barn barnevogn, synes matfat for å være nei, det er ikke tilgjengelig. Ubeleilig sted penner, har det å nå.

 ABC


 Vogner ABC - et svært interessant alternativ Vogner for tvillinger. Spesielt attraktiv mulighet til å angi forskjellige moduler. Du kan installere rør og sete eller to seter. Bredde på vogner - 67 centimeter lang, avhengig av installerte moduler - fra 130 cm til 167 cm.
 Dette barnevogn begge har utmerket gjennomgang, hjul komfortable, gode støtdempere. Men selvfølgelig, det finnes ulemper. Vognen er svært bredt, hjul er ikke veldig sterk, du kan ikke overbelaste barnevogn og det er ikke veldig manøvrerbar.

 Jane Powertwine


 Vogner for tvillinger Jane Powertwine hvis spesielt laget for våre utfordrende veiene. Store holdbare hjul kan overvinne alle hindringer. Design - et klassisk lokomotiv, ganske smal - 62cm, lengde - 127 cm. Barnevogn lett brettes, har god håndbremsen. Meget høy kvalitet barnevogn. Av cons inkluderer liten plass og ikke helt nedbrutt forsetet.

 Macloren Twin


 Vogner Macloren Twin med seter ved siden av hverandre, så jeg si sin bredde - 73 cm. Dette er den smaleste av alle barnevogner barnevogn av denne typen, i tillegg til dette stokk. På turen denne vognen er rett og slett uerstattelig, men i normale situasjoner kan føre til en rekke problemer.  
Hvor bedre å kjøpe en barnevogn for en nyfødt

 I de første seks måneder av en barnevogn, bærebag behov. I dag er spørsmålet "hvor du kan kjøpe en barnevogn for en nyfødt? "Ikke lenger relevant. Mange butikker og salonger tilbyr deg noen vogner å velge mellom. Hvis du har begrensede midler, henviser vi til nettbutikker, vil det være rimeligere vogner. Mulig muligheten til å kjøpe gamle barnevogner, vil barnevogner slik koste enda billigere.
 Mange foreldre nekter vogner for nyfødte. Hjemme barnet sover i sengen, og overføre det ved hjelp av en ryggsekk eller slynge Kangaroo dessuten at mange barn ikke liker å sove i en rullestol og gråt.
 Barnevogn for en nyfødt tar bare seks måneder, så vel tenke over spørsmålet om å kjøpe en barnevogn og bestemme hvor du skal kjøpe en barnevogn for en nyfødt.
 Krav barnevogn

 Barnevogn for en nyfødt er annerledes. Bunnen av vognen må være fast. Skal bli blåst ramme vugge for vinteren, og for sommeren skal det gi ventilasjon. Vugge bør være flyttbare belter for dra og slipp.
 Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot hjulet vogn. For våre vei- og værforhold bedre egnet barnevogn med store hjul.
 Vognen skal skje til hver dør og gå ned rampen, så ta hensyn til bredden av vognen.
 På trucken må være justering av regn og vind. Vel, hvis inkludert er og myggnett.
 En annen viktig detalj - bagasjevogn.
 Som er bedre å kjøpe en barnevogn for barnet
 Barnevogn for en nyfødt tar bare seks måneder, og kan ikke være fornuftig å kjøpe en barnevogn bare i denne perioden.
 Bedre å kjøpe en barnevogn-transformator. Denne vognen kan brukes fra fødselen til den tiden når barnet begynner å gå trygt. Men disse barnevogner harde.
 Det vognene på "to i ett" der flyttbare bassinet og sete kan installeres etter behov.  
Яндекс.Метрика