Hvordan velge klær min mor som mater?

 Etter utgivelsen av et dekret for en gravid kvinne kommer plagsom tid - å arrangere et rom for barnet å kjøpe bleier, vester og, selvfølgelig, fôring BH.
 Det første kravet - Det må være riktig størrelse.
 Fordi, når en gang dannet peredavlyvanyy duct tetting smertefullt.
 Og vel, hvis et barn han vil spare deg fra dem.
 Ofte er det behov for å mate på gaten - du vil undertøy med avtagbare kopper. Tilsvarende, i avdelingen for gravide kvinner, kan kjøpes for sykepleie skjorte - det er nyttig ved at den har en hemmelig kutt under brystet eller på sidene.
 Også på nettstedet er en nyttig artikkel om "Hvordan å uttrykke og hvordan å lagre morsmelk? »
 Å sove bedre kjøpe spesielle elastiske topper på brede stropper. Ta bedre enn en, fordi melken kan lekke spontant og liners ikke alltid redde.
 Hvis du bruker vanlige klær, prøve å gjøre pitted, selv om jenter med store bryster er problematisk.
 Men skuminnlegg har til å gi i det hele tatt. Hva de samler inn melk, ville representere en utmerket grobunn for bakterier.
 La oss ikke glemme bunnen av settet - shorts bør ikke dra kroppen - dette er forverret sirkulasjon og lidelse amming.

 Klær for gravide og ammende mødre Video


Hvordan å bade en nyfødt Video

 Topp 10 regler når bading barnet:
 1. Du må bestemme hvilken baby bad vask. Og i barndommen og i voksen bad har sine fordeler og ulemper. Det er ønskelig at fargen av badet var hvit som forelder vil se hvor vannet er klart.
 2. Ikke glem om vanntemperaturen. Du kan bruke en spesiell termometer, men du kan bruke populær måte å måle temperatur - bare dyppe albuen i vannet og bestemme egnetheten av vann for bading.
 3. Hvis den nyfødte kroppen stede rødhet eller prilosti - vil være nyttig hvis du legger vann urtete. Suppen er bedre å lage det selv, og det er bedre å ikke bruke kjøttkraft er klar, så det kan være preget av inneholder alle typer fargestoffer og dufter.
 4. Når du har matet barnet kan ikke bade.
 5. Babybad nødvendig ned.
 6. For svømming er ideell flytende såpe, som bør merkes "ingen tårer".
 7. Nyfødte bør behandles med navle såret.
 8. Barnet kan ikke bade for ofte og bading bør ikke vare mer enn 10 - 15 minutter.
 9. Hvis du er redd for å forårsake skade når bading barnet kan bruke bitter bad. Det er av tre typer mesh, spenning og plast. Hvis du bruker en plast kar, må du huske å legge en bleie, barnet var ikke redd for kaldt touch siden da å elske å bade babyen vil være mye vanskeligere.
 10. Hvis plutselig barnet begynner å gråte eller zavereduye, er det best å stoppe svømming.
 La oss svare på de vanligste spørsmålene.
Hvordan å bade en nyfødt Video

 Når du skal begynne bade babyen?
 Når et barn blir født det kan ikke bade, til helbredelse av navle såret, tørk den med en fuktig svamp. Til å begynne med kan du svømme i en alder av 2-4 uker.
 Internasjonale standarder tyder på at bade barnet bør være to til tre ganger i uken. Siden barn som ble født bare ikke bli skitten så fort, er det ikke tilrådelig å bade babyen oftere enn angitt ovenfor.
 En mer hyppig bading kan du sette barnet til økt tørrhet i huden. Ikke strever for å holde barn i alle aldre i også, under sterile forhold. Forskere har funnet ut at hvis økningen krav til hygiene øker sannsynligheten for allergi og astma sykelighet.
Hvordan å bade en nyfødt Video

 Hvor du skal bade babyen din?
 Den enkleste og sikreste alternativet er svømming i et stort og romslig bad.
 Pros:
 i et stort bad barnet får rikelig med plass for bevegelse uten risiko for blåmerker (minst til barnet er fire måneder, og da blir det mye mer aktiv og krever mer oppmerksomhet);
 stort bad kan ikke falle eller perekynutsya;
 i et slikt bad lett trekke vann og derfor lett senke den;
 det er ikke nødvendig å bruke penger, som i alle hjem det er til stede;
 Cons:
 alle barn bading i et stort kar med brus for å vaske, gel for å vaske barnas klær, som den fra hverandre for å rense hele familien barnet;
 når bading foreldre må bøye (men du kan bare å knele eller sitte på en krakk).Bade spedbarn i tusenfryd

 En perfekt følgesvenn for moms fra fødselen av barnet kan være ulike urter som har en rekke nyttige medisinske egenskaper. En av disse urtene vil utvilsomt kamille. Bad med kamille gunstige effekter på den nyfødte babyens hud, og gir bakteriedrepende handling. Babyen kamille te renser kroppen og er en god beroligende.

 Bading en nyfødt i en tusenfryd


 Nyfødte kan ta et bad med kamille. Bading en nyfødt i en daisy - en slags ritual i mange familier, som de helbredende egenskapene til urter kjent siden antikken. Bade babyen kan en gang helbredet navle, er allerede et sted etter den andre uken av fødselen. Bading en nyfødt i en tusenfryd desinfiserer huden og helbreder det.

 Bad med kamille nyfødt


Bade spedbarn i tusenfryd


 Bad med kamille baby før seng ville være en stor beroligende. Den første gangen du trenger å bade barnet i en svak løsning av gress. Før dette, er det tilrådelig å ta prøven på individuell toleranse. Hvordan sjekke om et barn er allergisk mot kamille: Bare bruke en liten albue løsning kamille og vente i to eller tre timer hvis det ikke er rødhet, gjerne ta et bad med kamille nyfødt. Best bad med kamille nyfødte viste 20 minutter før sengetid.

 Kamille te for babyer


 Også, i tillegg til badet kan gjøre kamille te for babyer. Det er kjent at kamille inntak er et utmerket middel for kolikk baby. Brygg kamille blomster i en gryte med vann og la det brygge kamille kjøttkraft for 20-30 minutter. Te med kamille nyfødte kan bli tatt i løpet av dagen. Kamille te for babyer styrke barnet og gi ham fred under dag og natt.

 Hvordan å bade en nyfødt i en tusenfryd


Bade spedbarn i tusenfryd

 Hvordan å bade en nyfødt i en tusenfryd? Det ville synes at det er ikke helt dekkende spørsmålet. Hvilken skade kan bringe Tusenfryd? Men dette er ikke sant. Likevel, bedre å bade babyen i tusenfryd hver dag. Ta pauser i bading innen 10 - 12 dager. Prosedyren for bading bør ikke vare mer enn 10 minutter, spesielt hvis du tar et slikt bad for første gang. En annen anbefaling vil være at barnet skyll med vann etter bading er ikke nødvendig. Man bare vaske avkok av huden, slik at den terapeutiske effekt kan ikke forekomme. Det var svaret på spørsmålet hvordan å bade en nyfødt i en tusenfryd og hvor ofte det kan gjøres.

 Kan du gi kamille nyfødt


 Bare hadde en baby, selvfølgelig, ikke gi kamille. I hvilken alder et barn kan gi kamille? Buljong med kamille og kamille-te kan gi barnet ditt bare etter at barnet har nådd en måned gammel, men svømming kan begynne den andre uken etter fødselen. I alle fall er det nødvendig å løse hver mor individuelt.

 Video kamille te for babyer


 Må se denne videoen av kamille te for babyer.
Utviklingen av den nyfødte i flere ukerHver mor bør vite hvordan man skal utvikle nyfødte liv hver uke, for å se om han er frisk. En nyfødt baby er ansett som de første tjueåtte dager etter fødselen.
Utviklingen av den nyfødte i den første uken
I løpet av denne perioden, blir barnet utskrevet fra sykehuset, og han kommer hjem, hvor han er ukjent. På forsiden av barnet kan se og negative og positive følelser. Kid økende vekt, en stol opp til åtte ganger om dagen. Bevegelsen av armer og ben er spontan, men dannet ubetingede reflekser.
I de tidlige dager nyfødte sover mye - opptil tjue timer. Men selv i søvne utvikler han. Tiny massasje kan gjøre, når han sover. Følg ham gymnastikk hender og føtter - det styrker bein skjelett og gir normal muskelutvikling. Etter den første uken vil du legge merke til et stort antall av baby reflekser. Den vil søke etter morens bryst, ta fingeren. For et barn er det viktig å føle at du er interessert i sin utvikling. Dine felles øvelser alene vil hjelpe ham være aktiv.
Den første uken - en tid når babyen gir en annen lyd, og viser misnøye krevende høyt rop. Fra de første dagene av barnet gjenkjenne stemmene til foreldre og smiler når han hører dem. Barnet har allerede en følelse av smak. Følsomhet for bitter og søt tilstede fra fødselen, men responsen på salt ble observert til fem måneder. Nyfødt diskriminere lukt.
Utviklingen av den nyfødte i den andre uken
Kid få ett hundre og femti gram. Hormonelle kriser fysiologisk gulsott eller blåmerker denne tiden passere. Stolen blir bløt, blir gul. Navlestreng forsvinner. Øker varigheten av våkenhet.
Thermoregulatory systemet er ennå ikke utviklet, kan oppleve angst og feber, som barnet pereohlazhdaetsya og overoppheting raskt.
Visjonen er fortsatt uklare baby: han ser bare de lyse kontraster og lignende objekter. Fra den andre uken av en nyfødt og vurdere ansiktet hver gang ved å identifisere ham lykkelig. I tillegg kan ungen må reagere på plutselige lyder vzdrahyvanyem.
Den andre uken er preget av intens manifestasjon av appetitt. Ved mating lenge og han kan fokusere suge morsmelk og spise mer enn en uke siden. Med nyfødt kan gå.
Hvis en to-ukers babyen slem og komfort det ikke fungerer, kanskje kolikk begynte. For å lette barnets tilstand, la ham dill vann, medisiner, la legen din. Kan hjelpe rundt navlen massasje utført med klokken, rocking babyen gråt under angrepene.
Utviklingen av den nyfødte i tredje uke
Vekt babyen økt med to hundre gram. Et barn vet når det vil bli matet. Liggende på magen hans, prøver å løfte hodet som tar den vanlige formen. Passere alle generiske effekter.
Barnet er interessert i noen lyd fra omgivelsene: han viser interesse for ham. Aktivert kognitiv funksjon: barnet gråt lett kan få det som han vil. Newborn lærer gradvis å kontrollere kroppens hans bevegelser blir mindre farlig og kaotisk.
En av de viktigste punktene i den tredje uken av livet baby - fôring. Ansett som den beste ammingen - det best oppfyller behovene til et lite barn. Mamma kan føle at melk er ikke nok, men problemet vil løse hyppige søknad til brystet.
I tre uker barnet utvikler en følelse av balanse, det vil si evnen til å bestemme posisjonen av legemet. Disse følelse snart nok barnet lærer rasle, rull på magen.
Utviklingen av den nyfødte i den fjerde uken
Vekten av babyen skal nå indikator 5-8 gram. Gutten vokste opp til tre og en halv inches. Utvikle fysisk aktivitet. I den fjerde uken barnet er i stand til å avgjøre hvem som er ved siden av ham, smiler som svar på dine ord. Miljø babyen absorberer alt både positive og negative følelser. Så ikke krangle i hans nærvær - det kan dårlig påvirke den fremtidige utviklingen. Ved utgangen av fjerde uke barnet er nesten helt tilpasset den ukjente verden og den kommer med en generisk stress.  
Яндекс.Метрика