I hvilken alder og hvordan du kan lære et barn til potten?

 I hvilken alder bør lære et barn til potten? Dette spørsmålet har ikke noe klart svar, siden hvert barn skjønner at du trenger å sitte på potten kommer i forskjellige aldre.
 Ifølge barneleger, den mest gunstige perioden venne til potten - 14 måneder. Med seks måneder til ett år i barn begynner vilkårlig forsinkelse vannlating og avføring, i denne perioden, barna begynner å lære kroppen din, kan palmer plaske gjennom pytter, nøye undersøke tildeling av kroppen hans.
 Samtidig barna er det en "krise på ett år" (når et barn kan gjøre opprør mot restriksjoner og tvang voksne) i den samme perioden, barnet kan slutte å gå til potten, hvis stand til å gjøre det. Fra 14 måneder baby kan undervise i potten når "krisen" er over.
 Noen foreldre prøver å lære barnet ditt så snart som mulig til potten, men jo tidligere et barn lærer, kan han like raskt miste alle ferdighetene. Å venne år vil ta flere måneder, og 15-2 år - ett, to uker.
 Hvordan lære et barn til potten uten å forårsake skade på psyken til barnet? Japanske forskere har observert de to familiene, som var små barn, en familie brukt gasbind bleier, andre - disponibel. Som et resultat av bleier barn fra både familier forlatt i en alder av 27 måneder. Fra dette eksperimentet kan sees at i noen tilfeller bør tvinge barnet til å "gå" på potte hvis han ikke er klar mentalt.
 Den enkleste måten å forhandle et toårig barn enn de helt unge, fordi mange flerårig forstår og er i stand til å forklare hva de vil.
 Så snart som mulig for å lære barnet til potten, prøv å følge disse retningslinjene:
 - Se barnet som han oppfører seg før vannlating eller avføring (roer ned, og krekche tilbud på dette punktet potten;
 - Bruk bukser som ungen kan fjerne deg selv;
 - Pot bør være innen rekkevidde;
 - Pot bør foreslås med ordene: "Kom popysaem eller pokakaem";
 - Hvis barnet "savnet" i alle fall ikke forbanne, men prøve å forklare hvor du vil den skal gjøre, for ikke å avsky utviklet seg til potten;
 - I tilfelle av en vellykket kampanje på potten klem, ros barnet, så han bodde hyggelige følelser knyttet til potten;
 - Plant per pott etter fôring, etter å ha sovet, før og etter turen;
 - Ikke bruk gryter musikk som barnet ikke ta det som et leketøy, bør potten være komfortabel.
 Lære barnet til potten kan være når:
 - Han kan holde seg tørr to timer eller mer;
 - Uttrykker et ønske om å endre våte bukser;
 - Forblir tørr etter en lur;
 - Tegn eller ord prøver å vise at han ønsket å bruke badet;
 - Vet hvordan å sette på og ta av buksene.
 Barn etter to år begynner å spørre om en pott på 25-35 år, og er ikke lenger urinere om natten. Hvis problemet vedvarer, er deretter fem år anses som normalt og ingen grunn til bekymring.
 Hvis du har en lang tid kan ikke lære et barn til potten, ikke bekymre deg, er denne prosessen svært kompleks, og dens suksess avhenger av tålmodighet og oppmerksomhet foreldre.

Er det mulig å straffe barnet?
 Mange vil være enige om at en av de mest interessante spørsmål foreldre har spørsmål om straff: kan gjøre det, og i så fall hvordan, etc. Selvfølgelig, barna vokser opp ikke alltid oppfører seg som engler utvilsomt lyttet til foreldre og de eldste, deres atferd fører ofte oss til vårt avkom i fullstendig uorden, noe som krever tilstrekkelig og riktig reaksjon. Hva du skal gjøre i slike situasjoner, hvordan man skal oppføre seg - prøve å forstå denne artikkelen.
 Innholdet i artikkelen:

 Normal eller ikke?
 Psykologi av fysisk straff
 Hvordan å unngå bruk av fysisk avstraffelse?
 Vilkår straff
 appetitt. Eller foreldre straffe barnet for hva han er bak i å lære fra sine jevnaldrende, er det heller ingen grunn til, som hvert barns eget tempo i utviklingen, og det kan ikke gå utover disse grensene.
 Men på samme tid og grenseløs overbærenhet overbærenhet til alle foreldre og barnas innfall, ikke unngå konflikt, derimot, gjør dem uunngåelig. I dette tilfellet, barn er ikke bare dannet en idé om grensene for hva som kan og ikke kan, under denne fører til neuvazhytelnomu эhoystychnomu og respekt for andre. Men det betyr heller ikke at vi skal ty til fysisk avstraffelse.
Er det mulig å straffe barnet?
 Barnet er ganske komplisert og møysommelig prosess, så det er nødvendig å behandle dette svært alvorlig, som i dette tilfellet dannet karakter, personlighet baby, og om det gjorde vondt i øyeblikket, men i fremtiden kan det ha problemer med psyken. Hvis du ikke vet hva du skal gjøre i en gitt situasjon, og du bare dyppe hendene, og barnet er også fortsatt ikke lytter til deg, ta kontakt med en barnepsykolog, vil det hjelpe deg å forstå denne komplekse situasjonen.  
Språk og kreativitet preschoolersHvordan er språk og kreativitet preschoolers
Til tross for det faktum at det er vanskelig grammatiske systemet, barn raskt og lett å lære den. Det kombinerer alle mentale prosesser: minne, tanke, persepsjon, innsikt, fantasi.
Før utvikle språklige, litterære ferdigheter, er det viktig å sørge for at vi utvikler alder uten funksjonshemninger. For å gjøre dette, bli kjent med de grunnleggende parametrene for tale.
Dannelse av tale foregår i flere etapper. Av det året barnet begynner å uttale noen ord, og opp til 2 år - en dom på to eller tre ord. Opp til fire år gammelt barn kan kommunisere fritt med både jevnaldrende og voksne. Vokabular 5-7-åringer er 4000 ord. Det er sammenhengende og riktig uttale. Hvis barnet sier, slik at den kan forstås bare nære folk bør vise sin spesialist - logopedi.
I tilfellet av normal språk utvikling, sier barnet mye. Det ikke bare forteller om hendelsene rundt arrangementet, men også prøver å tenke, drømme. Voksne kan støtte og oppmuntre litterær kreativitet for barn.
I en alder av 3-6 år, mange barn elsker å fortelle historier om sin egen produksjon. Den første historien er veldig enkel og velkjente fraser inkludere barnet fungerer: Once upon a time, plantet min bestefar nepe og t E. helten historier kan være en hvilken som helst person tema som fanget øyet av et barn.. Enfoldig historien (som jeg ser det og synge), mangel på logikk sier at barnet ikke er i stand til å skape historier, men ønsker å fortelle dem hvordan det gjør mamma eller pappa.
Tendens til kreativitet, evne til å skrive historier vises hos barn 5-7 år. Tales forfattere har liten tomt, som tydelig spores sine ønsker, interesser og erfaringer. Det kan være historier om magi, nyttige for tennene godteri, den lille valp eller kattunge, som skjermet fe. Lignende historier har en terapeutisk effekt. De hjelper ta presset av barnet, forestille en drøm blir virkelighet.
Tales of Baba Yaga ,, ulv, Koshchei viser økt angst barn. Noen ganger barnas frykt er en indikasjon på at foreldrene er for krevende, harde eller aggressiv mot sitt barn.
Ofte slitt fortelling eventyr i naturen, der helten overvinner alle fiender lett overvinner test. For usikker barn - en måte å føle seg sterk, modig, uavhengig.
Ofte fortelling historie er ledsaget av tegning. Tales kunstverk stimulere til utvikling av tale og mental aktivitet, som tenker i førskolen visuell-bilder. Veldig nyttig i prosessen med å trekke barnet til å be høyt for å snakke om hva det representerer.
Ønsket om å høre historien om barnet, som beskriver hvordan å bygge og drive en rekke enheter, hvordan og hvorfor glødende lys, er en TV, telefon, sa barnets interesse for teknologi. Hvis du opprettholde denne interessen, tilbøyelighet til å utvikle design, er det mulig at barnet vil åpne teknisk talent.
Be barnet å oppfinne historier i bilder, historier om objektene som omgir den. Så forfatteren Nikolay Nosov i barndommen berikes møblene i rommet hans. Trodd at garderobe, sofa, seng stand til å tenke og erfaring livne i fravær av eierne.
Sørg for å oppmuntre ditt barns fantasi, hans tendens til å skrive og fortelle historier, historie. Vi råder deg til å skrive historier, samle bilder for publisering samlinger av historier innenlandske små etiketter.
Oppsummere
• Språk preschooler er ikke bare et middel for kommunikasjon, men også en indikator på kognitive prosesser: tenkning, hukommelse, persepsjon, representasjon, fantasi.
• eventyr, som er barn, foreslår en voksen, er barnet interessert i, at det bekymrer hva han er redd for drømmene.
• Tendens til dagdrømming, følelser, følsomhet for andres følelser - forkunnskaper humaniora, litterære evner.  
Hvorfor barnet sover med en leke?
 For en ung barns favoritt leketøy - er symbolet på fred, som erstatter mor, hvis det lar seg ikke lukke. Favoritt leketøy vil hjelpe barnet ditt sovner, da plutselig våkner han opp om natten, og du ikke rundt. Men en favoritt leketøy som vil gi ham tillit til at alt er bra, og han faller raskt i søvn ved siden av henne.
 Hvis du er plaget av det faktum at barnet vil ikke en del med en favoritt leketøy, prøv å tilbringe mer tid med barnet som han fant deg stabilitet, fred og komfort. Les godnatthistorier han liker mer enn å sitte rundt babyen, at han følte ditt nærvær, stryke hans fortelling gjennom opplesninger, synge en vuggesang eller bare sitte ved siden av ham.  
Яндекс.Метрика