Hvordan lære barnet å leseModerne barneskolebarn komme til å lese bøker svært vanskelig. Bare den fjerde klasse barn forstår hva de trenger, og er satt til hodet engang begynne å elske å lese. Da kan du lese selv om natten, men først ...
Hvor mange år skal lære et barn å lese

Å lære et barn å lese, bør så snart som mulig. Siden halvt år gammel, show, la oss berøre, fortell meg hva boken?
Den første boken barnet ditt har som regel å være ABC. Prøv å lære barnet ditt brev, men ikke glem om deres nøyaktighet, lese "es" eller "eff" og "s" og "f". Betale litt tid på å lese hver dag og barnet ditt vil snart uttale bokstaven selv, og deretter lese.
Hvordan lære et barn til å lese av stavelser
Å lære et barn til å lese av stavelser, kan du bruke en hvilken som helst metode for undervisning lesing. Til dags dato, den boken de kan kjøpe hver bok butikk eller marked. Spille terninger med bokstaver, henge plakater - det er en positiv innvirkning på barnet ditt. Alternativt kan du leke med barnet på et rent ark skrive kjente figurer og deretter snakke høyt. Dermed kan vi skrive bokstaven "M" ved siden av bokstaven "A", les "MA". Det viktigste at han innså som to separate brev innhentet sammensetning. Når barnet vil forstå, vil den øyeblikkelig bli lest av stavelser. Fanger opp med barnet alene, vil du være vitne til den første "mirakel", vil dette være din belønning for arbeid og flid. Litt senere, kan stolt skryte av å starte ditt barn lært å lese av stavelser, men ikke slappe av.
Liker du å lese for barnet ditt
Notat av interesse eller lese barnet ditt? Gjør det det? Trekker oppmerksomheten til: Shop for skilt, inskripsjoner på gjerdet, leste han produktnavn, og så videre. Fryd deg ikke på forhånd vanskeligheter fremover.
Trinn skilting passert, vi beveger oss fremover. Vi håpet at barnet vil bli lest og som kommer hendig, men håpet dør sist. Fange den nye er rask og glede over, som landet er også veldig fort. Barnet begynner å lese hardt og breke breke det. På samme side vil sitte time. Noen foreldre tror at på dette stadiet av oppdraget er over, en annen ting for en lærer, og andre tvert imot, begynner å bruke mer tid på lesing, prøver å lære et barn å lese og innpode en forkjærlighet for denne aktiviteten. Hvis du tvinger et barn til å lese fra morgen til kveld, så vil det starte en aversjon mot å lese, men hvis denne prosessen er å flytte til "senere" så problemet bare går bort for en senere periode.
Når skal lære å lese bøker
Ikke tishte om håp om at barnet vil bli trent lesing lærere, mange barn kommer til første klasse og bli godt lest. Barnet ditt vil begynne den første dagen bak. For eksempel, et barn som leser godt, et par minutter lese oppgaver og løse det, og barnet ditt vil tilbringe mye tid til bare å lese, og så videre, en rekke eksempler. Husk at nesten alle barn går på skolen, og vite hvordan du skal lese, så det vil være mye lettere å oppfatte og huske ny, også i en god skole for grunner som dårlig lesning rett og slett ikke kan ta. Ved den første av september må et barn være i stand til å lese og skrive litt, telle til fem slik kunnskap gitt utdanningsprogram.
Vær tålmodig, lese, spille vekselvis lese, se bilder sammen. Leser sengetid bok barnet bare seg selv, må ros lese regelmessig og små tekster, noe stort historier skremme barn også kjøpe baby barne innenlandske tidsskrifter, var det en masse tekst og bilder og oppgaver som du må lese og kjøre.
Etter å ha lært et barn å lese, vil han oppdage den mest interessant bok verden.  
Følelser og chat barn fra 3-7 årUtvikling av emosjonelle sfære preschooler
Følelser og kommunikasjon er avgjørende for den generelle utviklingen av barnet og for utviklingen av hans evner. Noen ganger er det situasjoner der et barn har musikk eller andre evner, men ønsker ikke å gå på skolen fordi han ikke liker læreren eller jevnaldrende vondt. Derfor er det viktig å forstå stemningen i barnets hensyn til særegenheter av sitt forhold til andre barn, ikke bare for å oppnå det.
Følelsesmessige opplevelser sammen med barnet i verk, og i spillet og i kommunikasjon. Fra den følelsesmessige velvære er avhengig av suksess for enhver bedrift.
Komfortabel kommunikasjon - en tilstand, ikke bare for kognitiv, kreativ, men også for sosial utvikling.
Anbud appell, respekt for den lille mannen, barnet støtte inspirere tillit, ønsker han å glede voksne sine prestasjoner. Er spesielt i nød usikker, engstelig barn.
Altfor avslappet holdning kan føre til motvilje barnet noe å gjøre, for å vekke den egenrådighet eller isolasjon. Dersom barnet ikke ønsker å gå på skole, lære hvorfor - så du advare nedfall. Hvis han ikke ønsker å snakke om det, kan du bruke fargetest for å identifisere emosjonelle tilstander humør av barnet i klasserommet.
Kommunikasjon med jevnaldrende, som oppstår under spilløkter, felles handling, alltid emotive og varierte opplevelser.
På kommando gruppeaktiviteter og barnet lærer å overtale, argumentere uttrykk, lede andre, være ansvarlig. Disse kvalitetene er tegn på lederutvikling. I tillegg har barn setter pris på deres kommandant munter disposisjon, evne til å komme opp med morsomme spill og aktiviteter.
Engasjert i idrettslag, lærer barnet hva "team spirit", "vil vinne". Å være en sports camp på møter, barn lærer det grunnleggende for selvhjulpenhet, selvlærende ferdigheter, evnen til å stå opp for seg selv, samarbeide med lagkamerater, for å vise solidaritet. Disse kvalitetene er nødvendig ikke bare for å oppnå høy idrettslige prestasjoner, men også for utvikling av den enkelte, hans barndom.
Noen barn liker å være i søkelyset. De setter også pris på kunstnerens rolle, de elsker å stå på scenen og hjemme. De pleier ikke skam, de liker å gjøre inntrykk på publikum.
I spill med jevnaldrende de følger kinogeroy, liker å snakke om de ekstraordinære ting som skjedde med dem, overdrevet bekymring. Alt dette - tegn på scenen ferdigheter som verdsettes følelser, ansiktsuttrykk og fakter mangfold, spontanitet.
Vanligvis disse barna liker å gå til barns lek, se teaterforestillinger. Selv svært smarte karer fryse, ser på scenen, et uttrykk for deres ansikter harmoni med hva som skjer på scenen.
Positive følelser, valgfag, konfidensiell behandling til treneren, omgjengelig, vennlig kommunikasjon med jevnaldrende har stor betydning for utvikling av ferdigheter og oppnå suksess.
Oppsummere
• Følelser og kommunikasjon henger nøye sammen. I håndteringen av voksen-lærer ikke bare å utvikle individuelle ferdigheter, men også sosiale ferdigheter dannes trekk barnet.
• I håndteringen av jevnaldrende i barn oppstå og nye kommunikasjon og organisatoriske ferdigheter.
• livlige følelser, ansiktsuttrykk, gester, spontanitet på scenen - et tegn på scenen for kreativitet.
• Den emosjonelle tilstand under klasse kan både stimulere til utvikling av ferdigheter og hemme dem. Positive følelser akselerere utviklingen evne, negativ - treg.
• Hvis barnet ikke ønsker å ta klasser, lære den grunn, snakke med barnet ditt, se på måten han gjør det, vil diagnostisere stemning ved hjelp av en fargetest emosjonelle tilstander.  
Pestushky Barn

 Barn pestushky 1 år


 Når barn begynner å forstå språket i den voksne, moret hans korte dikt - pestushkamy (pestuvaty - "sykepleier, næring, utdanne»

 Rhymes for babyer opp til ett år


 "POTYAHUSHENKY, PORASTUSHENKY"


 Raspelenav, setter stor baby, leke med ham, forsiktig stryke og sa:
 * * *
 Potyahunushky, porastunushky,
 Across tolstunushky,
 Og ben - hodunushky,
 En penn - hvatunushky,
 I rotok - hovorok,
 Et hode - razumok.
 * * *
 Jeg tishu knagger,
 By jeg bryte ned veggen,
 Jeg grønnkål sot
 Liten hvit carbon black,
 Razveselenkuyu.
 * * *
 John, John,
 Dra ugress,
 Å vokse nepe
 Søt så sterk,
 Til dyrket agurk,
 Acanthocinus stipendiat
 * * *
 I hagen, hagen
 Økt Malinka.
 Solen varmer det,
 Regn cherishes.
 I lys teremochku
 Økt Lyzusha!
 Folk liker det,
 Alle holubyat.
 * * *
 Kate, Kate Lille,
 Katrusia dristig,
 Gå gjennom dorozhenke,
 Topni, Kate, nozhenkoy.
 Kaste opp og prymovlyayut:
 Skrotter-tutushky!
 De satt på puter.
 Kom kjæresten -
 Dyttet av puten.
 * * *
 - Hvem har du mest?
 Og de fleste som har mindre?
 - Vi vokser opp,
 For mus gå.
 En bestefar katt
 Vil bo hjemme
 Så ligge på komfyren.
 Vi venter på det gode!
 * * *
 Trushko-potrushky,
 Hell kvinne terter,
 Vatrushechky,
 Kolobushechky,
 * * *
 Tyushky-tyutyushky,
 Fjellet ptashynky,
 Det var Vanyushka,
 Pychuzhku fanget,
 * * *
 Chuk chuk-chuk-chuk ,,
 Bestefar fanget gjedde,
 Baba helvete fisk
 Pan lekket.
 Seat barnet på kne, holde hender og vippe i forskjellige retninger, pryspivuyut:
 Tonyu trekke fisken fangst,
 I perednychek eksempel
 Og en ershok
 Jeg satt i en gryte -
 Wuhu kokk
 Danylushku mate!
 Sete på kne, rister i takt med sangen og prymovlyayut:
 Tyushky-tyutyushky,
 Funny alle honning.
 Hev Frolku
 På den bratte bakken.
 Buch! Valsede -
 På åsene kollapset!
 * * *
 En en-til-1-1!
 Må ikke koke grøt kult.
 Variere sparsom,
 Variere myakonkuyu
 Så moloshnenkuyu.
 * * *
 Tprushky-potprushky,
 Gikk gammel,
 Damn dem led,
 Ikke salvede hjul
 Hjul flyktet,
 Baba de tapte.
 Når et barn eller hulyt ahukaet:
 Goulue, Goulue, hulychek!
 Syng, syng, holubochek
 * * *
 Oh, synge, synge
 Nightingale!
 Oh, synge, synge
 Young;
 Young,
 Pretty
 Pryhozhenkyy!
 Undervise bevegelse av hender, sakte rette dem horisontalt:
 Lun flyter, flyter LUN.
 Galer flyr kråkene flyr!
 * * *
 Chavarыky, chavarыky!
 Lun flyter (drawl).
 Chavarыky, chavarыky!
 Lun flyter.
 * * *
 Himmelen - meter!
 Mor - meter!
 Brother - meter!
 Søstre - meter!
 Og jeg - gjeld, gjeld, gjeld.
 * * *
 Trekk, trekk
 Stoffer er enkel,
 Slurk,
 Across vedlegge.
 * * *
 Pull lerret
 Nippe!
 I boksen
 Pålegger!
 Denne mor lerret
 Dette tyate lerret
 En Vovochkyn lerret
 Med musen halen!
 Barn, sitter på fanget til sin mor, holder håndtakene og riste den fra seg selv, eller til seg selv og sa:
 Tonyu trekke,
 Fisken fangst,
 I vesken lå,
 Hjem am.
 Pickerel - en håndfull,
 Plotychky - i polichki.
 En ershok -
 Og i én pott.
 Suppe buljong,
 Nicholas mate,
 Satt til å sove.
 Sleep-TCR gutta
 Ikke chuhkayte.
 Lær barnet ditt å løfte håndtaket og hodet opp:
 Gjess flyr,
 Svaner flyr,
 Gjess flyr,
 Svaner flyr.
 * * *
 Uta, Uchi fløy,
 Innerst sat.
 De satt, lør, lør
 Så igjen fløy.
 Uta, Uchi, Uchi
 Forsiktig poshlepыvayut barn på fotsålene:
 Kui, Kui, kovalek,
 Gjør hestesko chebotok:
 I en liten ben
 Gull podkovku.
 Ta med en hammer
 Chebotok sko!  
Яндекс.Метрика