Hva om et barn på skolen fornærme?

 De fleste barn i skolen kan være gjenstand for forakt fra klassekamerater eller eldre barn, så vel som av lærere.

 Hvordan være en forelder hvis et barn skadet i skolen? Hvordan snakke om problemene med barnet? Mange barn liker ikke å snakke om alle foreldrene, fordi de anser det som nedverdigende, prøver å forstå seg rundt. Det er noen punkter, og bemerker at foreldre forstår at et barn noe sånt som dette:

 - Redusert skoleprestasjoner, dagboknotater vises på sent til klassen;
 - På klær eller koffert spor av skitt eller de er revet;
 - Ut av skolen barnet kommer trist, deprimert eller bitter;
 - Ofte mistet sine personlige eiendeler, selv små, inkludert markører eller stiratelnaya tyggis;
 - Barn utgir seg for å være syk og leter etter andre grunner til ikke å gå på skolen.

 Ingen far ikke ønsker at hans barn misbrukt over, så den første reaksjon - å gå på skolen, snakke med deg selv aggressor og klasselæreren. Men det er ikke bare ikke løse problemet og lage en ny lærer, lære om klagen vil bli behandlet verre enn et barn, og lovbrytere vil bli enda mer fornærmelse og true juling hvis han fortsatt vil klage.

 Barnet kan fornærme:
 - Fordi han ikke liker seg selv, føles verre klassekamerater, for eksempel, i utdanning, ferdigheter fasjonable kjole, kan ingenting imot latterliggjøring og mobbing tar alt for gitt;
 - Se svakhet og ubesluttsomhet, kan det være en fysisk og moralsk svakhet, uvilje og manglende evne til å kjempe tilbake. Først da barna se eksterne defekter og oppførsel av barnet, og klamre seg til disse kvalitetene.

 Dersom barnet blir skadet i skolen, prøve å slå svakheter til styrke:
 - Skole ytelse vil bidra til å øke sysselsettingen av en veileder;
 - Hvis et barn blir ertet av uflidd utseende eller umoderne klær, prøv å bevilge penger fra familiens budsjett på noen nye ting, alt tilbehør. Se opp for hans utseende, og tvinger observere personlig hygiene;
 - Defekter språk i alle aldre kan fikse logopedist, bør barnet engasjere seg i retorikk, kultur, språk, hjelpe barnet ditt fint og klart uttrykk;
 - Du kan legge til et barn i sportsdelen hvis det kompleksuye av fedme eller dårlig fysisk form.
 For gutter og jenter svømming perfekt. Gutter kan bli skrevet i seksjoner hockey, fotball, kampsport. Jenter - en sirkel dans eller gymnastikk, som er god holdning forbedrer.

 - Hvis det er feil i utseende, som et barn som ikke gjør det, bedre å rette dem i barndommen, kan det være feil okklusjon eller utstående ører.

 Med disse tipsene, kan du hjelpe barnet ditt til å sette sine fordeler over eventuelle mangler. For å stoppe irriterende ham og fornærmelse på skolen, prøve å arrangere en klasse besøk hos sine foreldre i landet, der barn er fanget hendelsen, og barnet vil være i stand til å se alle de beste kvalitetene i en avslappet atmosfære.

 Det er også viktig å påvirke lærernes konflikter mellom elevene, samt kontroll over situasjonen i skolen når de er engasjert i et stort ansvar. Barnas forferdelig grusomhet som ikke har noen grenser. Oppgaven med lærere - slutte å følge elevene "på vintreet".

 Foreldre, i sin tur, bør prise barnet ditt ser bare positive kvaliteter korrigere det negative i en avslappet atmosfære, bare barnet vokse seg sterk og selvforsynt person.  
Hvordan å føde en baby jenteFor foreldre å ha et barn - er ikke bare en lykkelig begivenhet, men også et stort ansvar. For noen foreldre absolutt ingen rolle hvem de er født - en gutt eller jente, andre foreldre i lang tid grublet over dem som de ville ha mer, og ofte tenkt forventningsfull mor og fremtiden pave stemmer ikke. Det er ingenting galt hvis du velger å gjøre det jente. I familier der det er barn, og dette barnet - gutt, ganske naturlig ønske om å ha en jente. Men er det bare en baby av det ønskede kjønn?
Ulike meninger på dette punktet. Mange fordømmer forsøk på å unnfange et barn av et bestemt kjønn for religiøse eller andre tro. Andre rolig til denne bekymringen, og selv ønsker det velkommen. I tillegg, kan ønsket av foreldre å ha en jente være på grunn av medisinske grunner, for eksempel genetiske sykdommer som blir overført bare gjennom den mannlige linje. I dette tilfellet må vi bruke kunstig inseminasjon, der sannsynligheten for å ha en jente helt fordi livmor embryo injisert noen kvinner.
I fravær av strenge indikasjoner for å ha et barn av et bestemt kjønn, kan du prøve å gjøre en jente ved hjelp av tradisjonelle metoder. Det er, selvfølgelig, folketroen og varsler, som effektiviteten er tvilsom karakter, men det er mer overbevisende metoder, ifølge mange, virkelig fungerer. Effektivitet av dem, selvfølgelig, forblir et stort spørsmål.
En metode er basert på en jente til å gjøre noe for å gjøre beregninger om litt tid til å ha sex, fordi sex er en baby ved unnfangelsen. Prøver å bli gravid, paret forsøker å elske under eggløsningen. Å føde en jente, bør du har samleie rett etter slutten av syklusen, og to dager før eggløsning til å avstå fra sex - eller kan gå gutt. Denne metoden er basert på vitenskapelige fakta. En kvinne og en mann er kromosomer som er ansvarlig for barnets kjønn, menn - X-kromosom og Y-kromosom, mens kvinner - to kromosom X. Derfor, det avhenger av mennesket kjønn på babyen. Femti prosent av sperm bærer X-kromosomet, den andre 50 prosent - Y-kromosom. Den første er mindre mobile, men de kan leve i en kvinnes kropp om tre dager venter på egget. Hvis egget zaplidnytsya X-kromosomet, så vil du føde en jente.
Like viktig for å føde en jente er ute der paret engasjert i kjærlighet. Poserer med dyp penetrering er ikke bra, men misjonæren holdning passe best.
Mange hevder at jenta kunne, følge en spesiell diett. Tilhengere av denne metoden hevder at kostholdet bør inneholde honning, sukker, krydder, urter og syltetøy. Bør unngå salt mat og mat som inneholder koffein.
Det er en annen metode for å ha en pike, basert på teorien om små blod. Mange tror faktisk at denne faktoren har en avgjørende innflytelse på kjønn på babyen. Kvinnen blod oppdateres hvert tredje år, og en kvinne - hver fjerde. Det er å holde oversikt over den siste store blodtap, abort, kirurgi, fødsel. Dermed, hvis morens blod yngre vil være i stand til å føde en jente.
Mange føde en jente, kreditert japansk eller kinesisk kalender. Denne metoden er basert på å beregne alderen på den vordende mor, hennes fødsel måned og måneden unnfangelsen. For eksempel, hvis du tjuefem hele år, din bursdag i juni, og ønsker du en jente i september. Alle tall består av (25 + 6 + 9 = 40). Så partall, kan du gi fødsel til en jente. Hvis et oddetall vil da være en gutt.
Tips om hvordan å ha en jente mye, men gir ikke en absolutt garanti noen av dem. I alle fall, husk at barnet - er den største glede i livet, uansett hva kjønn det er.  
Dill vann for nyfødte - oppskrift

 Den mest effektive folk rette for behandling av kolikk i babyen dill vann er. Barnet er født fra mage-tarmkanalen, er det mistilpasset til et normalt liv. Ulike barn reagerer ulikt på de samme matvarene som deres mor spiser. Tarmgass og gassproduksjon - er de mest skadelige effekter forårsaket av avvisning av en liten kropp produkter. Apotek i dag mange ulike moderne fasiliteter designet for å gjøre livet lettere for mor og baby, som ifølge statistikk fordøyelse rammer ca 80% av alle nyfødte. Men så mange fortsatt ikke stoler på dem og behandle kolikk i sine babyer dill vann. I dag forteller vi deg hvor mye vann for å gi den nyfødte Dill. For nyfødte er den mest harmløse og trygg type omsorg, dette utsagnet sannsynligvis forbli relevant i dag, og hundre år. Instruksjoner dill vann for nyfødte er veldig enkelt - la noen spiseskjeer med vann slik barnet hver dag frem til magen stopper forstyrre. 


 Hvordan lage dill vann for en nyfødt hjemme


 Nå vil vi fortelle deg hvordan du koker dill vann for en nyfødt hjemme. Dill vodichku kan enkelt gjøres hjemme, som ikke alltid er en leger godkjenning. Barnet på et så tidlig alder er svært viktig sterilitet av alt, hvorfor og hva han står overfor. Oppskrift Dill vann for spedbarn vet fortsatt ikke være over.
 Faktisk er det veldig enkelt - tatt en spiseskje fennikelfrø og brygget en termos i en liter kokende vann. Infusert i en time. Før matlaging alle retter må skålde med kokende vann. Før bruk, sørg for å drenere den resulterende kjøttkraft. Husk at netto må ikke bare retter, men hendene. Som du kan se, er oppskriften dill vann for nyfødte hjemme veldig enkelt med det håndtere selv en nybegynner. Disse var enkle regler, hvordan å lage mat dill vann for en nyfødt hjemme.

 Dill vann for spedbarn hvor du kan kjøpe


 Ikke alle vet hvor du skal kjøpe dill vann for babyer. Den enkleste måten å kjøpe den i spesialiserte apotek der narkotika blir produsert. Dette er hvis du ønsker det Dill vann, slik som du vil forberede deg. Hvis du heller holde dill vann produsert i fabrikken, som har en lengre holdbarhet, så dette vannet kan kjøpes på apotek. Eller lage mat hjemme. Hvordan forberede barnet dill vann vi har beskrevet ovenfor, sammen med oppskriften. Apotek kan kjøpe fennikelfrø, som kan kokes dill vann hjemme.

 Hvor mye dill vann for å gi den nyfødte


 Mange mødre lurte på hvor mye dill vann for å gi en nyfødt baby. Doseringen er vanligvis en teskje tre ganger om dagen. Instruksjoner dill vann for babyer som du kjøper på apoteket ferdig, akkurat det samme.  
Яндекс.Метрика