Som dill vann for å gi den nyfødte?
 Fødsel radikalt forandrer hele livsstilen og hele familien som en helhet, og hvert medlem av familien på sin egen måte. Alle vil ha å venne seg til de nye reglene og funksjoner som var i huset sammen med en liten, men så hektisk og krever så mye oppmerksomhet til liten mann. Han våkner opp om natten, spør ofte spiser, lunefulle og gråt - synes å være noen grunn. Men tro meg, det er ikke søtere enn deg. Etter at kroppen hans er veldig følsom og er ikke tilgjengelig for de fleste av de omkringliggende realiteter. På grunn av egenskapene til og tilpasning til miljøet og mange andre interne og eksterne faktorer babyer føler ubehag, problemer med fordøyelsen og selv merkbar smerte. En vanlig og en av de mest populære barne problemer er kolikk. Den eneste tilgjengelige metoden nyfødt å fortelle deg om sin lidelse - gråter. Du har også minst et par måter å hjelpe ham og lette hans angst. Du kan gå på apoteket og der, etter samråd med apoteket for å kjøpe medisiner for halsbrann. Eller du kan bo hjemme, sammen med barnet, og dra nytte av tid-testet naturlige midler som moren har lenge blitt fratatt sine babyer intestinal spasmer. Det Dill vann, og sannsynligvis likte det mer enn én gang og din familie. Og hvis ikke - så er det ikke noe vanskelig å forberede og gi Dill vann nyfødt. 
 Intestinal kolikk spedbarn: Årsaker og symptomer
 Fordøyelsesbesvær - er ikke en sykdom og ikke en patologi, de lider nesten alle nyfødte. Dette skjer fordi hele fordøyelsessystemet av babyen begynte å jobbe nylig, og akkurat nå er det en slags "prøvekjøre" og kjøre. Mens i livmoren, får barnet alle de næringsstoffene den andre veien, og først nå hans fordøyelseskanalen starter fullt brukt, men før at han må tilpasse seg å spise. Selv om babyen mates morsmelk eller spedbarn passende blanding i kroppen hans rett og slett ingen komplett sett av enzymer som kreves for å fordøye dem. Kvaliteten og kvantiteten av mat på noe - kolikk betraktet som en normal utviklingstrinn du ønsker å ri ut og overleve og småbarn og deres foreldre i ca tre måneder på rad.
 Men i teorien, men i praksis sundet har alle tre. Kolikk ledsaget av oppblåsthet, økt gass og smerte. På denne tiden babyen gråter og prøver å presse magen bøyde ben, hans ansikt rød og tilbake ufrivillig bøyer. Begynn disse problemene umiddelbart, men om den tredje uken etter fødselen av babyen. Smerteanfall oppstår vanligvis under eller rett etter fôring ham, og varer fra noen minutter til flere timer, at tortur og pine slik at han kan i lang tid, minst til avførings og kramper i tarmen er borte. Hva foreldre kan trygt se dette bildet? Og de begynner å berolige barnet å amme ham bære på hendene og stryke magen hans, sette på varme bleie og gjøre mange andre nesten unødvendige handlinger. Selv om effektive virkemidler har blitt oppfunnet for lenge siden, og det ble brukt av våre bestemødre og deres bestemødre, også: Dette anlegget skjær, som er det populære navnet "Dill vann". 
 Dill vann: resept og egenskaper
 Dill vann gjør virkelig ikke "Dill" - som ikke er kokt med dill at vi satt i salater, og dens nære slektning, fennikel, dill, eller apotek. Den totale oljekonsentrasjonen 01% forbedrer fordøyelsen, reduserer tarmkramper, reduserer oppblåsthet og forsiktig lindrer. I tillegg infusjon av fennikel eller dill vann, fremme amming og styrke immunforsvar, dvs. ung mor også gjorde ikke vondt å ta det for ekstra beskyttelse og berikelse av babymat. Aksje opp på det på forhånd dersom møtes på apoteket. Synes det kan være, men ikke alltid, vanligvis, dill vann kjøpt på apotek, gjør reseptbelagte legemidler. Men hvis du kjøper klar dill vann mislyktes, kan du forberede deg for denne teknologien:
 1.  Ta en teskje fennikel frø eller dill (tilgjengelig på apotek) og hell en kopp kokende vann.
   Etter en 15-2 timers infusjon press gjennom cheesecloth. Fjern frø og hell væsken i en ren retter.
   Klar dill vann kan oppbevares i kjøleskap, men ikke lenger enn 5 dager (både apotek og kokte sine egne hender skjær).
   Bruk dill vann: metode og dosering
   Kjøpe eller selv forberede medisiner - det er halve kampen. Vi trenger å gi den nyfødte dill vann og vente på hennes handlinger. Videre til smaken av hennes spesifikke og usannsynlig nyte enda voksen: krydret, enda litt bitter. Og, selv om det kan og bør gi den nyfødte etter to uker av livet, essensielle oljer av planter har veldig sterk biologisk aktivitet, særlig med hensyn til barnets kropp. Du kan løse begge problemene samtidig, til dill utvannet skjær morsmelk næringsblanding eller vann å drikke. Du kan gi barnet dill vann som følger:
  1.  La nyfødt utsatt for kolikk, 1 ts dill vann (ren eller fortynnet forholdsmessig) tre ganger daglig mellom feedings. For å gjøre dette, forsiktig prochynit munn og hell væsken rett fra en skje, og pass på at babyen hennes svelget og gulpet ikke.
    Hvis du gir Dill vann regelmessig, vil det være mye svakere kramper og smerte begynte lull i ca 15-20 minutter etter inntak dill vann.
    For første gang, å begynne med en teskje dill vann en dag og se reaksjonen av babyen, utelukke muligheten for en allergi mot komponenter av medisinen. Over tid, kan avhengig av kolikk og anbefalinger pediatrisk dosen økes opp til 5 teskjeer dill vann per dag. Men ikke glem at barns rettsmidler for allergi bør alltid være i hjemmet medisinskapet.
    Dill vann fjerner ikke fordøyelsessykdommer helt og bare letter sine symptomer. Gradvis, under påvirkning av magen og tarmene babyen snart nalashtuyutsya orden - være tålmodig.
    Anstrøk av fennikel frø er raskere og mer effektiv enn den anstrøk av fennikel frø, og beroligende og avslappende effekt av sin søknad varer lenger.
    Dill vann kan brukes som et omslag for å lindre kolikk. For å gjøre dette, en liten bit av varme opp, våt bleie eller cheesecloth og gjelder for babyen magen.
    Det er mange farmasøytiske legemidler som erstatter dill vann og unngå stresset med matlaging og oppbevaring. De fleste av dem også laget av fennikel og / eller dill, men gå på salg i form av dråper eller løselige pulver. Fullt klar til bruk, de er tillatt for barn til og med to uker av livet, men før du bruker noen medisiner bør konsultere en barnelege. Som alt som skjer med babyen din, inkludert bruk av dill vann. Forresten, kan min mor uforvarende forbedre intestinal kolikk baby og selv negere effekten dill vann hvis ikke holde seg til et balansert kosthold sunt kosthold anbefales under amming. Etter at du har ventet på utseendet sitt barn til lys som litt tålmodighet inntil kroppen hans blir brukt til å fungere selvstendig og ikke være så sårbar, du definitivt råd. Elsker det selv, og lykke til!  
Hva gjør håret i skolenHva bør være de beste frisyrer for skolen? Selvfølgelig, vakker og moderne, komfortable og ryddig og enkel i utførelsen, at hver tenåringsjente ville gjøre håret alene til skolen uten å ty til hvis hjelpemiddel. Og moderne unge stylister har virkelig sex mange interessante alternativer, fullt ut oppfyller disse kravene. La oss undersøke dem nærmere.
Caudatus
Halen - en svært enkel og lett å tilfredsstille frisyre, som lett kan håndtere hver jente. Og du skal vite at de utførelser ukladok med haler det er mange - ikke nødvendigvis bare for å knytte en lav hestehale som det en gang gjorde våre mødre og bestemødre. Du kan for eksempel nachesat foran tråder i pannen, mens de andre samle håret i en høy hestehale glatt, gjemmer seg under en tynn tråd tyggis - det er svært fordelaktig.
En annen opprinnelige versjonen som kan gjøres med sine egne hender - en bevisst unøyaktig hale av ryggen og hadde en skrå avskjed. Spesielt interessant å se på det jenter med langt hår og uten smell. Om natten er det nødvendig å knytte trådene i flettene at de blir bølgete og god morgen for å gjøre en sideskill og samle håret i en lav hestehale, og etterlater en gratis rokk på den ene siden av ansiktet.
Hva gjør håret i skolen

Med fletter
Lignende konklusjon for ungdom trolig kalt en av de moderne varianter av frisyrer med fletter. De ser veldig stilig og selv elegant styling og gjøre slike ikke utgjøre noe arbeid.
Pensle hårgelé eller balm uutslettelig og knyt en høy hestehale.
Deretter dele hele massen av håret i to like deler og rull dem i bunter tett pereplitayuchy sammen.
Fest enden av en liten elastiske tråder og deretter holde dem ved haleroten ved hjelp av usynlig eller umerkelig liten krabyk.
Hva gjør håret i skolen

Med bjelker
Noen jenter tenker på hva du skal gjøre håret i skolen, ikke betaler oppmerksomhet ukladok med bjelker. Og alt fordi navnet "beam" assosiere dem med kjedelig kontor pakking, passer kanskje for kvinner før pensjonsalder.
Faktisk, det ser veldig moteriktig, stilig og moderne - bare ikke trenger lav og fjernlys og dekorere det eventuelt tilbehør. I tillegg kan du lage nærlys side (dette alternativet er veldig krøllete hår eiere) eller bunt av flettene.
Med Braids
Til alle tider, konkluderte med fletter forbli relevant - de er alle raseri i dag. Og ikke rart, fordi vakre flettet lokker ikke bare gjøre utseendet ditt mer delikat og romantisk, men også forskjellig forbløffende letthet og funksjonalitet. Du kan bruke greske fletter, fransk flettene opprinnelige, kombinert med haler eller bjelker og mange andre alternativer utføre lignende frisyrer.
Hva gjør håret i skolen


Med sitt hår

Hvis du har langt og vakkert hår, ikke skjule det, fordi du kan gjøre deg et originalt og vakkert hår, fremhever hennes skjønnhet håret.
Bare samle en del av håret på kronen og andre forsiktig gre - en meget praktisk konklusjon som aldri mister sin relevans. Hvis du vil ha noe mer originalt, så supplere denne konklusjonen fleece eller flettet i to musefletter templer, og knytte dem til toppen.
Attraktive aksenter
Og selvfølgelig, må du bruke en rekke av hår tilbehør - hoops pannebånd, barrettes vakre, hayratnyky. Dette vil se vakker og elegant hverdags, gi glede og selvtillit.
Hva gjør håret i skolen

Hva gjør håret i skolen
Яндекс.Метрика