Enkle frisyrer for jenterHer vil vi snakke om frisyrer som krever ikke mer enn fem minutter av gangen. Bare om hverdagslige frisyrer som du kan ta jenta til skole eller barnehage om morgenen når svært lite tid. Men jenter blir ofte bedt om å gjøre forskjellige frisyrer, og det er derfor vi liste ulike alternativer elementære frisyrer for jenter i grunnskolen og førskolebarn.
Enkle frisyrer for jenter, som håndterer selv pappa eller bestefar Alternativene på neobhodymosty.15 enkle frisyrer for jenter.
- Halen av toppen av håret. Gjort raskt. Takle en slik frisyre kan og pappa og bestefar
- To hale. Dette frisyre er bra når du er sent til barnehage eller skole. Dette gjøres i et par minutter. Det er nesten alle jenter i grunnskolen og førskolebarn.
- Halen side. Også lett og veldig fort frisyre for jenter.
- Høy hale. Dette frisyre kan også gjøre bestefar eller far som har ingen kunst zapletenyya fletter.
- Braid.
- Braid på halen. For å gjøre dette enkelt frisyre, må du binde en gummistrikk jente hale (høyt eller lavt på vilje). Og deretter fra håret av halen flette pigtail og knytte en gummistrikk. Dette frisyre er velstelt og veldig aktive jenter. Hvis den nedre tannkjøtt og spytte raspletetsya tapt, vil halen og håret ikke fanget.
- 2 side fletter. Dette frisyre er egnet for idrettsgrupper. Med sin praktiske opprørt. Og også egnet for ekskursjoner og turer i bilsetet. Musefletter på hver side vil ikke forstyrre når hun hviler hodet på albuen baksetet.
- Hair "fyhushka." Flott for bading. Holder fast og gjort på et par minutter. Hvordan lage denne enkle frisyre jente, knytte en strikk stramt høy hestehale. Stram hånd håret rett. Og for å konkludere vridd håret rundt strikken holder halen. Jeg vred en bug hår gummi band tett knytte den andre et par svinger. Alt håret er klar.
- Double hale. For å gjøre dette frisyre tie hale, deretter kaste den i to og deretter dra viskelær.
- Hoop i langt hår eller dressing i langt hår.
- Braid på toppen av håret. Resten av håret løs. Og kan også håndtere far og bestefar, zapletayuschyy jente om nødvendig - Frisyre for jenter - bagels. Zaplitayutsya 2 side fletter. Deretter hver flette består i to og bandt en gummistrikk. Dette frisyre er holdt ganske godt, selv i aktive jenter.
- Braid på siden.
- En enkel frisyre for jenter - oppreiste krabbe hår. Denne enkle frisyre jente førsteklassing kan gjøre selv.
- Kolosok. Under visse ferdigheter kan flette øre og bestefar og pappa jente  
Hvordan å konkludere med en baby til å sove

 Mange barn så lidenskapelig poznavanyem denne verden som noen ganger synes de glemme søvn. Men fordi min mor vet at riktig og fredelig søvn - garantien for helse og munter stemning baby. Det er derfor viktig å innpode i barnets modus, så han visste natt og dag, bør han sove.
 Standarder for barna sove ved siden av tre måneder - 16-20 timer, etter 6 måneder - 145 timer, 12 måneder - 13 5 timer fra år til to år - 13 timer, 3 år - 115 timer i 4 år - 115 timer, fra 6 til 12 måneder - 95 timer. Babyen sover ikke, ikke på grunn av hva han ønsker å irritere foreldrene, er det sannsynligvis en bekymring.
 Til en mann stille sover, bør han slippe ut alle cellene i hjernen. Følgelig er han bekymret for smerte eller han føler en viss spenning på den delen av foreldre. Også sove kan forhindre emosjonell utmattelse av barnet. Uansett hva årsaken kan være, er det viktig å finne sine løsninger. I sykepleie, pleie baby morsmelk, problemer med å investere mindre som et barn til å sove fredelig på brystet hans.
 Hvis et barn gjør vondt noen smerte, må du oppsøke lege for behandling formål. Dermed er spedbarn ofte plaget av kramper, effektivt å bli kvitt dem kan ta nødvendige medisiner gjøre varm komprimerer og avslappende massasje.
 Hvis et barn opplever litt spenning i familien, han kan heller ikke sove lenge fordi for mye går gjennom. Til dette ikke skjer er det viktig at barnet ikke blir et vitne til familie problemer, ikke drevet for et barn hans tretthet eller frustrasjon med det som skjedde.
Hvordan å konkludere med en baby til å sove
 Et barn som spilte og lo lenge, for snart vil ikke være i stand til å sove. Det er svært viktig at babyen til å sove mindre aktivt spiller. Pryhlushit lys, slå av TV-en, sette langsom musikk. La rundt en koselig og fredelig setting som konfigurerer seg selv for å forberede barnet til å sove. Ikke verst ved sengetid spasertur i gården, og få litt frisk luft. Snakk med barnet ditt trygt, eller i tilfelle noen ikke straffet og ikke lys. Før du går til sengs som et barn kan lese en fortelling eller synge en sang.
 Eldre barn ofte klager over at de sover redd og ensom. Dette er den beste tiden for å gi barnet ditt en liten teddy venn. Fortell oss om det, la barnet komme opp med hans navn. Når det gjelder tid til å sove, sette leken i en barneseng, og invitere tilbake baby.
 Gjør sengetid barnet en rekke hyggelige ritualer, og deretter avgjøre å sove det vil være mye enklere.

 Hvordan å konkludere med en baby til å sove video


Som barn inngå søvn i løpet av dagen?
 Ofte unge mødre klage om sine venner at deres barn ikke sove på dagtid. Sliter med uregjerlige barn, omsorg mamma komme opp med flere nye triks: å tilby en ny serie av barn se på tegnefilmer glede søtsaker, nye leker - kort sagt, gjør sitt beste for å kid lur avtalte et par timer. Over tid, til måter overtale barnet til å sove på dagtid sakte smelter sammen med morens tålmodighet. Hvordan å investere trassig smårolling seng? La oss innse det. Utformet timers søvn
 Før vi snakker om behovet og viktigheten av dagtid søvn for barnet ditt, la oss se på hvor mye søvn bør et barn under skolealder? Barnet i de første tre månedene av livet ved å sove 17-20 timer i døgnet. Barn i alderen 3 til 6 måneder sover i gjennomsnitt på 145 til 17 timer, 45 timer av som står for naps. Ettersom antallet vokser opp dagers pause for søvn blir redusert, og en ett-årig pjokk sover i gjennomsnitt en gang per dag i 2 timer. Den totale mengden av søvn per dag er minst 14-15 timer. Småbarn i alderen to til tre år sover i gjennomsnitt 12-13 timer i døgnet, mens den daglige søvn faller 15-2 timer.
 Eldre barn (4 til 5 år) skal sove i flere dager minst 115 timer, mens ettermiddagen - 1-2 timer. Podhotovyshky under 7 år sover i gjennomsnitt 113 timer per dag, og dagen for 145 timer.
 De ovennevnte standarder sove - omtrentlig. Hvis barnet sover mindre eller mer enn det daglige behovet, mens god følelse, så bør du ikke bekymre deg for noe. Ellers bør du seriøst tenke på hvordan å lage en baby søvn.
 Danner et barn modus
 Form regime baby er vanskelig, spesielt for de mødre som ammer on demand fan. Derfor prøver å justere søvn og våkenhet hos barn i alderen 4-6 måneder er vanskelig. Med innføringen av komplementære fôring mor kan sakte begynne å bygge en profil for din pjokk. Når barnet blir ett år, bør regimet dannes.
Som barn inngå søvn i løpet av dagen?
 Modus for barnet - et flott verktøy som lar deg justere søvn pjokk og gjøre livet lettere for en ung mor. Bygget rutine hjelper mamma til å planlegge alle dine daglige aktiviteter uten å falle i fortvilelse fra nevymytyy retter, lunsj og nepryhotovlennoho gråt pjokk på hånden. Derfor tapper svært viktig ikke bare for barnet, men for de fleste mødre.
 Så før du tar grunnleggende metoder som vil det være lettere å sette barnet til å sove, til å svare på spørsmålet: Hvor mange timer om dagen barnet sover? Svært ofte den lille mor, forgjeves prøver å roe hans rasende avkom falle i fortvilelse nå. Men mange mødre glemmer at barn kan helle daglig rate på søvn om natten. Det er hvis barnet sovner i 21-00 hele natten, våkner opp med deg i 9-00 og ønsker ikke å gå i løpet av dagen, det er verdt å vurdere. Mest sannsynlig, gjør barnet per natt helle deres daglig rate på søvn, så aktivt protestert mot å legge ved siden av sengen. Men hvis du er 100% sikker på at barnet ditt ikke er øser daglig rate på søvn om natten, går slakk, sovner på farten, slem, men aktivt motstår går til sengs, er tips for å hjelpe deg.
 Nyttige tips: gjør babyen sove i løpet av dagen uten tårer!
 •  Først av alt, må min mor skaper ideelle forhold for å sove baby. Kontroller temperaturen i barnehagen, bør det ikke være høyere enn 18-22 ° C. En slik temperatur er egnet for sovende barn. Hvis du har en luftfukter, må du huske å ta den med. Gardiner bedre shove, fordi babyen kan flykte til de lyse strålene fra solen skinne gjennom vinduet, fjærfe, proletevshuyu av og andre. Ikke akkumuleres barneseng baldakin. Det vil bare samle støv, forårsaker barnet ubehag.
  Som barn inngå søvn i løpet av dagen?

   Sørg pereodevayte baby i pyjamas. La det være klær med din favoritt tegneserie helter, eventyr tegn, biler. Tot kjærlighet er alt som kan forbindes med søvn. Det vil sette opp et barn i den riktige måten, fordi om natten mens du sover, han sov også i disse klærne.
   Prøv å mellom natt og dag seng vytrymuvavsya periode på ca 5-6 timer. Denne gangen er nok, babyen hadde lei av spill og annen underholdning, og var klar til å samle krefter til nye seire.
   Følg NPT-regimet. Ikke legg barnet til sengs tidligere på bare en time eller to bare fordi du snarest trenger å gå et sted eller gjøre noe. Kroppen tilpasser seg barnets vel-mode, så når babyen kommer tid til å sove, er han aktivt vise deg hva som kjennetegner: gjesping, gni øynene, strekke armene og beina.
   Like før sengetid, prøv å ungen fikk ikke spille aktive og mobile spill. Mange tror at hvis et barn vil løpe og hoppe, han snart sliten, og sovnet yzmotaetsya. Men i praksis viser det seg den andre veien rundt. Barnet blir forstyrret, det tar mer tid enn voksne til å slå seg ned, så han kan ikke sove. Lek med barnet ditt rolige spill, pomalyuyte eller lese.
   Skape for deg baby daglig ritual som ville ha betydning for dere to. For eksempel, du drikker babyen varm melk før du går å sove og spise cookies. Og så sette barnet under puten bok av eventyr for barnet nasnyvsya interessante drømmer. Disse ritualene hjelpe deg å sette opp barnet på riktig måte, og i hans minne utsatt at etter en kopp varm melk med cookies og lese historier bør sove.
  Som barn inngå søvn i løpet av dagen?

   Hvis du ønsker å lage en baby med ingen problemer med å sovne i løpet av dagen, kan du prøve å sette opp barnet ditt under behandlingen. For eksempel ikke et barn ønsker ikke å gå til sengs når min mor mens du ser en god film eller Paven godtar støyende gjester. Smart oppførsel vil føre til gode resultater i baby og montering modus våkenhet og søvn.
   Hvis barnet ditt plutselig våknet opp, trenger ikke å bruke krefter kjøre den til sengs. Kanskje barnet ditt hadde ikke sove i 2 timer, og i en halv time, og ønsker ikke å sove. Hvis du ser at barnet våknet opp på grunn av en ekstern middel (bilalarm, ringe telefon intercom signal), ikke hastverk med å oppdra et barn. Kanskje du bare trenger å bo hos ham, riste den, endre en bleie eller sitte på potten, og deretter satt i en barneseng.
   Sjekk babyen sover. Hvor godt et barns sengetøy. Madrassen for et barn å være ortopedisk sengetøy bør være laget av kvalitetsmaterialer (helst bomull). Munter farge lin tiltrekke barnets oppmerksomhet, og det vil være interessant å fylle ut denne fantastiske omgivelser.
   Hvis du har prøvd alle metoder, og barnet ditt er fremdeles i gang og hoppe rundt i huset og ønsker ikke å sove, tenke, enten du gjør. Svært ofte svært mor oppfører seg på feil måte, irritert, øker en barnestemme, prøver å begrense babyen noe eller han står overfor avbestillings tegneserier. I slike tilfeller barnet bare ikke ønsker å sove. Prøv å være så vennlig til hennes baby. Vær tålmodig - og du vil lykkes!
   Legge barnet til å sove på dagtid er ikke så vanskelig! Compliance enkle reglene vil hjelpe deg til å konkludere med en baby til å sove på dagtid uten innfall, nerver og tonnevis med sjokolade og karameller. Den eksisterende daglige rutinen, rolige spill, frisk luft på soverommet - alle gir en lyd søvn babyen dag!  
 • Яндекс.Метрика