Et barn fra en tidlig alder begynte å studere ikke bare kroppen, men også i verden. Denne kunnskapen er i konstant bevegelse. Første baby bare smiler, flytter sine små armer og ben, deretter begynner å krype og gå deretter. Crawling - en svært viktig fase i et barns liv og god trening muskler, en slags forberedelse for turgåing. Derfor, til spørsmålet om hvordan å lære et barn gjennomgå, veldig viktig for alle foreldre.

 Hvordan lære barnet å krype - nyttige tips og råd

 Barneleger sier at gjennomgangen er svært nyttig for barnet. Det er ikke bare kunnskap om i verden. Når kryp barnet utvikler fysisk og han styrket nesten alle musklene og forbedrer motorisk koordinasjon. Men kravlesøk ansett som viktig ikke bare i form av fysisk form til babyen walking - gjennomgang, begynner barnet å tenke og bestemme hvor du skal gjennomgå og hvordan best å gjøre det. Jada, noen barn veldig raskt begynne å bevege seg ordentlig, men hvis barnet ditt kategorisk nekter å krype eller bare lat, kan du hjelpe den. Her er noen tips for foreldre å lære barna hvordan de skal gjennomgå:
Hvordan lære barnet å krype - enkle tips og triks
 fjern eventuelle romlige begrensninger - barnet ditt skal være på gulvet, ikke en crib eller lekegrind;
 på gulvet ved siden av et barn - så det vil være lettere å utvikle en ny type bevegelse;
 plassere på gulvet av interessante elementer for barnet slik at han måtte komme til dem alene;
 oppdra et barn på magen og fortsatt skape et fotfeste, viser hvordan du bevege seg riktig.
 Når barnet ditt er kryp, lærer han selv navigere i verdensrommet, utforske overflaten, må du huske plasseringen av objekter i rommet. Denne kunnskapen er ikke bare verden, men studiet av sin egen kropp og sine evner - ved å berøre ulike deler av kroppen overflater av ulik alder, en baby på hennes egen kropp ordningen.

 Når babyen kravlesøk forbedret visuell persepsjon og bedre samspill mellom halvkulene, som bevegelse samtidig han har til å flytte sin høyre hånd og venstre fot. Forresten, denne type krypende (kalt kryss), er den mest effektive.

 Like viktig er det faktum at den uavhengige bevegelse babyen begynner å bevege seg bort fra moren. Selvfølgelig, først denne nye "evne" vil skremme barnet, fordi du som foreldre, er forpliktet til å holde seg nær til ham fordi ungen må være sikker på at når som helst kan gå tilbake. Når barnet begynner å bevege seg, må du hele tiden passe på ham som et barn, og har ingen anelse om hvilke farer kan ligge på lur for ham.

 Øvelser for småbarn

Hvordan lære barnet å krype - enkle tips og triks
 Her er noen enkle øvelser som vil hjelpe deg med å løse den vanskelige problemet med hvordan å lære et barn å krype. Imidlertid bør man huske noen viktige punkter:

 •  barnet må være et insentiv til å begynne å bevege seg;
 •  Jo før du begynner å få en barneseng eller lekegrind, desto raskere vil begynne å bevege seg uavhengig;
 •  vil være et eksempel til barnet ditt - polzayte i forskjellige retninger på alle fire.

 Den første øvelsen vil hjelpe deg å sette scenen gjennomgangen - form for motstand til rette armer. Sett babyen på magen og henge leken foran ham slik at hvis barnet ønsket å ta henne, ville han måtte gå opp på armene og dro henne. Hvis barnet ditt er spesielt sta anses uinteressant leketøy, kan du først gi ham holde den og deretter sakte løfter. For å styrke det vestibulære apparat barnet kan bruke denne øvelsen. Gjør valsen med tepper og sette barnet i brystet (babyen på denne tiden skal ligge på magen). Denne babyen hendene og hodet skal henge over ryggen, og ben og mage til å være på et flatt underlag. I denne stillingen kan barnet snu hodet og hendene til gjenstander. Å lære barnet å stå på alle fire, kan du bruke denne øvelsen. Roller, som ble brukt i forrige oppgave, denne gangen du trenger å sette barnet på brystet og magen, slik at bena og håndtak hengende over gulvet. Instinktivt ungen ønsker å stole på dem, og for at han blir nødt til å komme opp på alle fire. Disse øvelsene er ganske enkel, men effektiv, og hvis du gjør dem hver dag, snart din pjokk uavhengig undersøke leiligheten. Din oppgave som i dette tilfellet - å sørge for at forskeren med litt problemer skjedde. 

Svømmeundervisning for barn
 Vann - et naturlig miljø for babyer, barn elsker vann og over. Vann Behandlinger positiv innvirkning på fysisk og psykisk helse, styrke immunforsvar og ryggrad, bidrar til å forme hele muskel-skjelettsystemet og kardiovaskulære systemet.

 Første dykket for barn


 Leger anbefaler å starte varmer fra de tidligste dagene av livet babyen når navle såret leget, og de er vanligvis i en spesiell barne badekar eller hjemme. Det viktigste på denne tiden - er å gi barnet blir vant til vannet, for å lære ham å tilpasse seg til det, for å innpode i barnet ditt kjærlighet og tillit av vann. En lengde på oppholdet i vannet miljø bør øke fra 5-8 minutter i de første månedene av livet 20 - 30 minutter før napivodnorichnoho alder.
Svømmeundervisning for barn

 Svømmebasseng barn


 Svømming - er ikke bare en levetid ferdighet for en person for et barn er en god mulighet til å trene og forbedre helsen. Det er viktig at i timene ungen ikke føler frykt og ubehag, positive følelser, glede og glede.

 •  Svømming vist i nevrologiske abnormiteter uten anfall, med underernæring og muskeltonus, rakitt og anemi, samt mild hypoplasia i muskel-skjelettsystemet av barnet.

 • Svømmeundervisning for barn
   Etter seks måneder, bør du tenke på svømmebassenget med babyen. Fordelene med disse leksjonene er klare - vann er mer behagelig å holde babyen og ha det gøy med det. Dens foreldre-barn-gruppe består av 5-6 par og leksjon varer ca 40-50 minutter. Trening Komplekset inneholder flere nyttige øvelser og instruktør overvåker sikkerheten og nøyaktigheten av bevegelser.

 •  Etter et år med regelmessig trening 2-3 ganger i uken, kan barna ha sin egen dykk og svømme i bassenget. Her barna lære å koordinere, utvikle sin utholdenhet og dyktighet, lære å puste og bevege seg. Hovedregelen å være i vannet med et lite barn - er å kontrollere sine handlinger alltid være der for å sjekke.

 •  Etter et år med å lære barn de beste dykking i spesielle grupper i form av spillet for å skape tillit og morsom atmosfære. Gradvis svømming leksjoner for barnet å bli en av favoritt hobbyer innehar sesongen, toning og forebyggende effekt.

 •  Alle barn fra bryst til oppvekst desperat behov for å kommunisere med foreldre og jevnaldrende, og bassenget - en flott mulighet til å forbedre helse og å uttrykke seg.

   Med alle sine argumenter for svømming har noen kontraindikasjoner og begrensninger, som bør være kjente foreldre som ønsker å lære barn å svømme og søke å lede dem til bassenget:
 •  nevrologisk patologi krampaktige syndrom;

 •  fødselsskader;

 •  brudd på hjerte-aktivitet;

 •  akutt sykdom med feber;

 •  endringer i muskel-skjelettsystemet og så videre.

 •  Før det første besøket til bassenget obligatorisk konsultasjon med lege baby!

   Sjø vann spill


  Svømmeundervisning for barn
   Svømming gunstig effekt på hjerte og blodkar, styrker nervesystemet, utvikler og forbedrer blodsirkulasjonen luftveiene. Denne type aktivitet er bra for skjelettet og musklene i kroppen, fremmer en harmonisk utvikling av barnet, stimulerer følelse av balanse og riktig holdning. Svømming for barn - kroppsøving og idrett. Den mest favoritt ferie for barn - sjø, lar barnet ditt til å møte med det store havet. Saltvann godt støtter kroppen og øker kroppens forsvar, maritim barnet lærer å holde pusten og puste riktig. Når et barn lærer å trygt og lang dupp, kan du begynne å lære grunnleggende svømmebevegelser.  
  Svømming leksjoner barn under 3 år

   Spørsmålet om hvorvidt eller ikke å lære en baby svømming, er ikke lenger foreldrene. Svaret er klart: selvfølgelig nødvendig. Mange foreldre begynne å undervise babysvømming i hrudnychkovoho alder, før året. Hva du skal gjøre hvis et barn svømming trening foreldre engasjert og ønsker å fange opp etter ett år gammelt barn? Svømming leksjoner barn under 3 år - helt mulig oppgave.
   Selvfølgelig, vi snakker ikke om hva du lære et barn noen form for sportsdykking, men barnet kan fritt flyte og nyte bading - det er i din makt.

   Hvordan lære barnet å svømme 3 år


   Først av alt, bør vi lære barn ansikt dyppes i vann. For barn som har lært å svømme fra fødselen, er det ikke noe arbeid. En annen ting, hvis et barn engasjert i svømming. Han først denne prosedyren kan ikke liker.
   Hvordan lære barnet å svømme tre år:

   Svømming leksjoner barn under 3 begynner med læring puster under vann og inhalere vann. Begynne å lære alternativer når du bader babyen i badekaret eller i et basseng.
   I en bøtte med vann hadde andre ideer båt. La barnet blåser på båten, stuper i vannet med ansiktet mot haken. Dette spillet er som et barn.
   Under badevann pours barnets ansikt. Ordne spillet med "diving". Du kommanderer et barn "dykk! "Og på den teller til tre barn hold pusten mens du helle ansiktet med vann.
   Når et barn mestrer disse enkle øvelser, kan du gå videre.

   Hvordan lære barnet å puste luft inn vann


   Barnet er ikke redd for å møte dyppes i vann, er det på tide å lære ham å puste i vann. For å gjøre dette, leke seg med det en ubåt. Et barn med ansiktet ned i vannet og la boblene.
   Hvis barnet begynner etter kommer til å tørke ansiktet og øynene hans med hendene, prøver å avvenne ham fra det.
   Engasjere seg med barnet til regelmessig. Du kan ikke hver dag, flere ganger i uken, noe som gjør hver klasse en spennende kamp.
   Når et barn har mestret teknikken vыdыhanyya fritt i vannet og holder pusten, kan du må lære deg å gjøre "flyte".

   Grunnleggende regler for hvordan du kan lære et barn å svømme 3 år


   Svømming leksjoner barn under 3 krever tålmodighet. Ta deg tid til å lære alle triksene i én klasse. Vel konsolidere ferdigheter. Det viktigste er at barnet har lært å ikke være redd for vannet og ble venner med henne. Og en annen ting: når et barn på badet, ikke vike fra det et øyeblikk.  
  Яндекс.Метрика