Hvordan lære barnet å svømmeEvnen til å flyte er en nyttig egenskap for alle. Mange tror at lære barn å svømme bedre når det vil være minst fem år. Faktisk, anbefaler barneleger starter trening med 3-5 ukers gammel baby. På denne tiden, barnet fortsatt husker vodichku og ikke redd for det, foruten han fortsatt opprettholdt svømming refleks som hjelper deg raskt lære å svømme. Selvfølgelig kan noen foreldre og ikke forestille seg hva en liten og hjelpeløs skapning kan læres opp til å svømme. Derfor er de fleste barns kommunikasjon med vannet passerer i løpet av bare noen få minutter bading i pediatrisk vannochtsi som ikke tillater barnet ditt til å flytte igjen. I slike øyeblikk, noen foreldre tror at vann er veldig kjent og kjent habitat for barnet. Etter svangerskapet, babyen svømmer fritt i magen, da, selvfølgelig, stedet var mindre, men likevel det var omgitt av vann vakuum.
Hvor å lære et barn å svømme bryst
I de første ukene av livet skal bade i kokende vann for å unngå å få bakterier i navle såret. Hvis du bestemmer deg for å lære et barn å svømme i den alderen, bør du forstå at først må du bli kvitt sin frykt, fordi barnet opplever. Derfor, de første gangene etter at du har besluttet å lære et barn å svømme, bør skje når du og barnet ditt er i godt humør. Husk, jo mindre vil være din frykt, jo raskere vil du være i stand til å lære et barn å svømme.
Først etter at navlestrengen er grodd, kan du bade barnet i et stort badekar og begynne å lære å svømme.
Hvorfor lære et barn å svømme
Mange foreldre kan spørre forståelig spørsmål: "Hvorfor er kjedelig å lære et barn å svømme bryst? ". Faktum er, hvis du kommer til å lære et barn å svømme, bestemmer du flere problemer på en gang:
- Gjennom økt vannmotstand temperaturendringer og styrke immunforsvaret;
- Vann påvirker hud og små blodkar i barnet, noe som letter oksygenmetning bløtvev og forbedrer blodsirkulasjonen i hjernen, som igjen fremmer raskere utvikling av barnet;
- Du får muligheten til å lære et barn å holde pusten og øve riktig pust, som fører til riktig utvikling av bronkopulmonal system;
- Vann er den beste huden massasje for et lite barn, er hun veldig skånsom og effektiv innvirkning på huden.
Forberedelse bad og badeanlegg barn
Rommet der du bestemmer deg for å lære et barn å svømme, bør ikke være varme eller passasje, utkast og bør ikke være. Temperaturen må være på plass at det var en sterk forskjell i temperatur på vannet. Bad, som størrelse er egnet til å lære et barn å svømme komfortabelt, har du å desinfisere. Å starte vaske hennes baby såpe og rent soda, deretter parboiled.
Forutsetninger for å lære et barn å svømme:
- Rolig og trygg bevegelser foreldre;
- Barnet må nyte hvordan du lære ham å svømme, så klasser bør holdes bare hvis de leverer glede for deg og barnet ditt;
- Å lære et barn å svømme, bør leksjoner foregå hver dag, fortrinnsvis på timeplanen på samme tid, 40 min. etter fôring;
- Før du lære et barn å svømme, ta kontakt med barnelege, nevrolog og konsulent på ammingen. Du må være sikker på at barnet ditt ingen kontraindikasjoner for svømming.
Før bading bør forberede barnet for klasser. For å gjøre dette, gjør lette øvelser (bøy og unbend armer og ben og flytte dem opp og ned), massasje (elte og stryke). Varigheten av en slik charge bør være minst 20 minutter.
Senk babyen bør gradvis, sakte og alltid oppreist. Unngå brå bevegelser som kan skremme barnet. Snakk med ham, forklare at nå vil han ha litt vann, du vil lære å svømme, etc. Kid selv ikke forstår hva du sier, men han føler intonasjon av stemmen din, og den har en beroligende effekt på ham. Dersom et barn gråter, trenger ikke å tvinge ham til å dyppe i vann, helst noe skulle avlede hans oppmerksomhet, hurrarop og deretter prøve på nytt. Barn reagerer positivt å svømme med sine foreldre, så kan de raskt lære å svømme.

Hvordan å bestemme den optimale temperatur, som kan lære et barn å svømme?

Å lære et barn å svømme uten uønskede forkjølelse, bestemme optimal temperatur bad. De første 10 timene har det å møte barnets kroppstemperatur - 36, 6 - 37, 2 ° C. Gjennom tiden temperaturen å gradvis redusere frekvensen av en halv grad per uke, med en bade omvendt økes med 5-10 minutter. Nå i faglitteratur kan man finne en rekke metoder for å redusere temperaturen i vannet, men før eventuell bruk, husk at hvert barn er unikt. Tro meg, vil reaksjonen av to barn på samme vanntemperatur være forskjellig. Definere ° t behagelig for barnet ditt kan være når du ser ham i de første badetider:
- Ved demping barnet gråter og ikke roe ned i 5 minutter, så mest sannsynlig, kjølig vann for ham;
- Dersom barnet pohnыkal og umiddelbart roet seg ned, og begynte å aktivt flytte armer og ben, så han favoritt og mest behagelig temperatur for å lære ham ikke å være redd for vannet og svømme;
- Dersom et barn i vannet stopper å bevege seg og blir passiv, så temperaturen er for varmt for ham, vil dette vannet bøye babyen sove og lære ham å svømme vil ikke fungere.
Stor støtte som vil hjelpe deg å lære et barn å svømme.
Foreldre bør fokusere på støtte de som er som baby. Den første støtte, som vil fortelle deg hvordan du kan lære barnet ditt å svømme - en hånd under haken støtte. Reverserer babyen på magen, la ned sin hånd under haken slik at han kunne stole på midten falanks av ringfingeren. Pekefingeren og langfingeren skal styre plasseringen av hodet. I denne posisjonen, vil barnet ansiktet ser fremover og litt oppover, må hodet holdes rett. Second hand bør omfavne babyen langt borte fra din hånd og gi kroppen horisontal stilling. Tommelen på venstre hånd bør plasseres på baksiden for forsikring. Denne støtten vil bidra til å lære barn å svømme.
Den andre støtten vi holde hodet med hånden. Sette babyen på ryggen på vannet, en hånd å holde hodet under nakke, rygg og annen støtte nedsenket i vann slik at vannet kunne bare ansiktet. Denne støtten vil lære barnet å ikke være redd for vann.
Og en tredje støtte under muse du kan holde babyen oppreist type. Også det vil ta for spillet og gå fra en øvelse til en annen.
Grunnleggende øvelser for å hjelpe lære barn å svømme:

Øvelse 1:
 Plyuhaem på vann.
Babyen ligge på magen, støtter du ham under haken og vise hvor morsomt og spennende plyuhalysya på vann som avvikende utvalg. Dette vil lære barnet å ikke være redd for vann, og han innser at det kan spille.
Oppgave 2:Duck fanger opp.
Akkurat som i den første øvelsen, babyen ligge på magen. Du tar noe leketøy, og skyv den inn foran babyen. Denne øvelsen Følge frasen "la oss fange opp duck" eller "Se, båten flyter", etc.
Øvelse 3:La oss ben vil fungere
Denne øvelsen kan gjøres på klaveret og ligge på magen. De fleste barn forstår hva de ønsker, glad for å gjøre denne øvelsen. Det vil ikke bare lære et barn å svømme, og lære dem å gå (med tid, selvfølgelig). Følgelig, svømme til kanten av badekaret, vpyrayemosya han ben og vidshtovhuyemosya. Ofte barna refleks frastøte slike morsomme og var veldig glad.
Disse er ikke vanskelige øvelser for å hjelpe lære et barn å svømme og elsker vann.
Trenger jeg å lære barn å dykke?
Dykking er en integrert del av reisen, så hvis du bestemmer deg for å lære et barn å svømme, må du lære ham dykke. Etter å ha undervist barn dykking, kan du være trygg på at når du spiller på vannet gjør han ikke frykter noe og uhell drukne.
Lære barnet kan dykke i tre trinn:
Første - Når laget "en, to, tre - dive" blåser i ansiktet baby, han refleksivt prymruzhytysya og hold pusten. Denne prosedyren må gjøres innen 10 dager.

Sekund
 scene - med samme lag i stedet for slag, plaske i ansiktet med vann. Også do i 10 dager.

Og den tredje
stadium - dykk. Den beste plasseringen for dykking - vedlagt. Du sier det samme laget og et andre barn helt nedsenket i vann. Jeg må berømme barnet posmiytesya at han innså at alt er vel. Disse korte dykking bør gjøres 2-3 ganger per klasse, bare etter at du mestrer dem, du kan gå videre lenger. Så enkelt et barn kan læres opp til å dykke.
Svømming er en av de beste sport. Det fremmer både fysisk og mental utvikling. Hvis du bestemmer deg for å lære barn å svømme fra barndom, så ikke vær redd. Ikke sikker på nøyaktig gjøre disse instruksjonene. Dette er bare grunnlaget, og deretter du improvisere, plukke de oppgaver som er praktisk for deg og barnet ditt, slik at du rett og slett ikke kan lære ham å svømme, og når han vil nyte prosessen. I tillegg, gjennom tettere kommunikasjon, vil du lære å bedre forstå barnet, og han i sin tur vil stole på deg mer. Slå intuisjon og lytte til din mors hjerte, og det vil fortelle deg hvordan å lære barn å svømme.  
Når barnet begynner å sitte

 Når barnet begynner å sitte? Dette spørsmålet og kalt til å svare på vår artikkel. Den naturlige ønske av foreldrene er den raske utviklingen av deres avkom, men verdt det i dette hjelpe? Tidligere, da nåværende bestemor brakt oss, ble det antatt at barnet ikke visste hvordan det bør være rundt og undervise. Det er da ideen om å sette barnet i 3-4 måneder, propping sine puter. Er dette riktig? Dessverre, moderne leger nekte utdaterte programmer, slik at barnet til å bestemme når du skal begynne å sitte. I dag snakker vi om tidspunktet for når barnet begynner å sitte.

 Når barna begynner å sitte


 Det antas at barnet selv styrer sin utvikling og begynner å ta de nødvendige tiltak for å flytte setet eller uavhengig avhengig av graden av sin egen formasjon. Det er den perioden når barnet begynner å sitte, grunnla han og genetisk uønsket påvirkning det. Forskere tror at fødselen av et barn er utstyrt med genetisk program der han utvikler i hjernen som er planlagt intervaller stiger, sitter, går, etc. - Forstyrrer denne prosessen ikke er anbefalt som det kan påvirke utviklingen og helsen til barnet. Gjennomsnittlig tid når barna begynner å sitte, er det ca 9 måneder.

 Early Girl Sitting Down


Når barnet begynner å sitte

 Det blir ofte sagt at tidlig Sitting Down er ikke anbefalt for jenter samt virkningen kan påvirke kjønnsorganene. Med andre ord, kan danne en bøyning av uterus, noe som ytterligere påvirker evnen til å få barn. Leger imøtegå dette kravet, som livmor bend kan kjøpes, men det er en genetisk funksjon som overføres av arvelighet. Denne funksjonen har ikke eliminere muligheten for en jente, så det er patologi.

 Hvorfor kan ikke tvinge barn til å plante


 Tidlig sete anbefales ikke på grunn av det faktum at i denne alderen på barnet ikke er dannet muskel-skjelettsystemet, som fører til krumning av ryggraden. Det truer ikke barna som er i "kenguru", som de er utstyrt med en stiv rygg, som lindrer stress på ryggraden.
 Estimert tid når barna begynner å sitte: I pediatri, er det en foreløpig tidsplan for prestasjoner baby, men ikke bekymre deg for mye hvis barnet ditt ikke oppfyller standardene. Når et barn begynner å sitte, da hans ben heller styrket for dette. Ikke bekymre deg om babyen er litt bak. Han skal nyte alle sine mangler. Utenlands sete ansett alder 9 måneder, så det kan være en forsinkelse. Nå vet du, når barn begynner å sitte.

 Video når barnet begynner å sitte


 Hvis du er interessert i spørsmålet om når barn begynner å sitte, anbefaler vi deg følgende video.

Яндекс.Метрика