Hvor mange babyer begynner å krype

 Et barn i det første leveåret er en svært viktig fase av det å vokse opp, det viktigste. På denne tiden får han alle de grunnleggende ferdighetene som trengs for selvstendig liv. En av de viktigste punktene i sin utvikling - dette er begynnelsen på krabbing. Når et barn begynner å krabbe og sitte foran det bare åpner opp nye horisonter i kunnskap om verden. Og hver og unge foreldre lurte på hvor mange barn begynner å krabbe.

 Når barna begynner å krabbe


 Omtrentlig tid når barnet begynner å krype - 6-7 måneder. Umiddelbart bør gjøre en svært viktig påminnelse: alle vilkårene i barnet første året kun veiledende, som hvert barn utvikler annerledes, i ditt eget tempo. For eksempel kan noen barn begynne å bevege seg i rommet så tidlig som fem måneder, og noen krabber i det hele tatt, bare å begynne å gå. Derfor et klart svar på spørsmålet, i hvilken alder barnet begynner å krype, trenger du ikke gi noen. Mer på video.

 Crawling et utviklingstrinn


Hvor mange babyer begynner å krype


 Som nevnt ovenfor, det første året av livet barnet blir en stor opplevelse. Men de alle kunnskaper utvikler seg gradvis. Så spørsmålet: "hvor mye barnet begynner å krabbe? "Kan betraktes ikke helt riktig. Det er bedre å omformulere det: "Når barn begynner å krabbe? ". Svaret er - når de er klare. Før barnet begynner å krype, armene og beina er sterkere nok til å være en pålitelig støtte ham. Og motorisk koordinasjon skal nå et visst nivå.
 Ulike typer kryp
 Forresten, kan krype også være forskjellig. Derfor, møte fora spørsmål som "hvor mange måneder barnet begynner å krype," Jeg ønsker å spørre, hva som menes. For barn og krype på buken, og sitter på paven, og på alle fire. Vanligvis, krypende på magen - et barns første forsøk på å bevege seg uavhengig. En slik barnet kan vise aktivitet siden i fem måneder. Senere, når musklene blir sterkere nok, kan han komme opp på alle fire, vil svinge i denne posisjonen.
 Hvor mange måneder, men barnet begynner å krype egentlig? I gjennomsnitt, fra den tiden da barnet kom opp på alle fire, racing til leiligheten er ca to måneder. La grov rettesnor vil figuren 9-11 måneder. Snart vil du ha den neste fasen av selvtillit stiger og de første trinnene.

 Handlinger Foreldre


 Så, når barnet begynner å krype - sin egen virksomhet. En sak foreldrene - å hjelpe ham på dette punktet. Hvor mange måneder barnet begynner å krype, ikke så viktig, er viktig at den er aktiv, ønsker å lære nye ting. Oppmuntre hans ønske, ofte satt i arenaen eller på gulvet, legge ut foran gjenstander av interesse for barnet, ringe til ham.
 Men det er ikke alt. Når et barn begynner å krabbe og sitte i blikket faller elementer og steder som ikke har sett det før. Så, uansett hvor mange måneder ikke starte gjennomgangen baby, må du forberede dette. Bla til gulvet, se på ditt hjem gjennom øynene til et barn. Fjerne unødvendige elementer, erstatte kontakten i det trygge, lukker de skarpe hjørner med spesielle beskyttende overlegg. Barns sikkerhet i dine hender! Hvordan hjelpe barna begynner å krype på video.

 Fjerne tvil siste


 Det er naturlig at foreldre heve førstefødte, lurer på hvilken alder et barn begynner å krabbe. Men spør denne erfarne mødre eller leger på forumet og du vil se at de eneste sanne tanker om hvor mange barn begynner å krabbe, nei. Hvis, for eksempel, er barnet 7 måneder er ennå ikke krypende, det er ikke en katastrofe, det er greit. Det kan ikke gjennomgå, og umiddelbart gå (nærmere et år). I dette tilfellet ville være bra hvis du da lære ham å bevege seg på alle fire - det er nyttig for ryggen.

 Når du trenger å begynne å bekymre


Hvor mange babyer begynner å krype

 Bekymring er bare nødvendig hvis barnet er 7 måneder, ikke krypende, ikke prøver å sette seg opp, ikke aktiv i det hele tatt. Selv om kanskje det er mer innstilt til intellektuell utvikling. Observere. Snakk med din barnelege. Kanskje bare bør ta et kurs i massasje, etter som det store flertallet av barn er en bølge av fysisk aktivitet.
 I alle fall, alltid husk: alle barn er unikt, tempoet på utviklingen i alle de forskjellige og endeløse sammenligninger med andre barn ennå ingen nytte.  
Når et barn begynner å krabbe?

 Krypende - en av de viktigste stadier av barns utvikling at foreldre venter ivrig og tar gjerne imot. Vanligvis barn begynner å krabbe mellom seks til ni måneder. Dette er bare gjennomsnittstall. Hver gang et barn kommer kryp et tidspunkt, kan man begynne å krype opp til seks måneder, mens andre går glipp av gjennomgangen stadium og umiddelbart overført til sirkulere. Men hvis barnet ditt ikke har begynt å krype opp til ni måneder, er det best å konsultere en barnelege på muskel- og skjelettsystemet av barnet.

 Stadier kryp


 Første baby krypende på magen hans. Barnet kan flytte både forover og bakover. Han prøver å dytte bort armer og ben, men likevel klarer å rive magen på gulvet.

 Så barnet reiser seg på alle fire. Bevegelse det er ikke sikker på at han pohytuyetsya, men etter hvert blir han mer selvsikker, og snart lærer å krype veldig fort. Når et barn begynner å krabbe foreldre ekstra bryet.

 Plass og sikkerhet


 Babyen begynte å krype og bli mer aktiv. Ta vare på at babyen var kryp plass. Det er ønskelig å fjerne alle små gjenstander fra gulvet. Spesielt se opp for renheten av gulvet som de ikke har noen unødvendige elementer og smuler som vil trekke barnet i hennes munn. Det er bedre å fjerne alle elementer som kjemper og blomster. Når et barn begynner å krabbe, er han interessert i alt som omgir det. Observere at barnet ikke kunne trekke duken av bordet, sammen med kjøkkenutstyr.
 Separat tenke over krypende overflate for barnet ditt. Tregulvet kan la splinter og fluffy teppe er ikke egnet for hygieniske grunner og stikkende hud av barnet. Best av alt - en quilt teppe, vasket og praktisk, og behagelig baby.
 Bør tenke på babyklær. Crawl naken babyen la ikke verdt det. Når et barn begynner å krabbe, sette den på glidere eller tights.
 Hvis det er en stige, du bedre gjøre kalytochky toppen og bunnen av trapper, kan barnet krype til trappen.
 La barnet ditt til å berøre og utforske gjenstander trygt for ham. Bena av bord og stoler, gardiner og persienner og leker. Så barnet lærer. Gjør hjemmet ditt trygt som mulig for barnet.
 Nå vet du når barnet begynner å krabbe.  
Hvordan overleve i dekretet?
 Hvilke av jentene i barndommen drøm å gifte seg og føde minst to barn? Trygg nådd en viss alder, mange jenter oppfylle sine ønsker. Så, med beven, til stor glede for hans, en mann og en stor familie, det første barnet vente. Barnet er født. Blomster, jubel, ballonger er på terskelen til sykehuset. Og etter hans ankomst hjem de vil "overraskelse".
 Her begynner den etterlengtede fødselspermisjon, som er representert i fantasien til mange en lang (flere år) hvile. Neppe! Kvinnen ble forskrekket over å innse at denne ferien ikke kan navngis. Ingenting er umulig: ingen favoritt champagne for et selskap av slektninger eller denne søt sjokolade eller rød kaviar, eller en film eller en restaurant. Ingen som var så elsket før. Men i stedet - skrikende liten ball ikke forstår kvinner sliten mann, konstant fôring, bleieskift, renhold, vasking, stryking, søvnløse netter, kolikk, tenner, klinikker, vaksinasjons. Jeg tror vi kan gå gale. Stopp!
 På en positiv bølge
 Vel, først, som de sier psykologer, er situasjonen at vi blir oppfattet. Prøv å finne fødselspermisjon positive aspekter.
 Den viktigste fordelen med din situasjon - er det absolutt elskede barn. Hvor mange par prøver å ha en baby, men til ingen nytte. Og du har. Og dette er en stor lykke. Bare se på denne lille knirker ball, så elsket, så kjær! Og når han eller hun begynner å smile til deg, for deg, hans elskede mor. Deretter vil le, deretter forsiktig holde sine hender. Alt dette - øyeblikk av utrolig lykke, og bare for dem skulle overleve blant Departementet og de endeløse søvnløse netter. Husk, aldri en fantastisk tid med denne babyen ikke skjer igjen.
 Blant andre fordeler kan nevnes at nå trenger du ikke å forhaste hver dag for å jobbe, nervøs, stående i trafikken og se ulykkelig morgen person. Arbeidet hjemme, våkner opp om morgenen og sier: "Mamma! ".
 Fritid kreves!
 Tar et barn er ikke bare mulig, men nødvendig! Ordne prioriteringer: første barn, deretter hvile, så saken. Og ingenting annet. For en god stemning krever energi og munterhet. Gjør det til en regel når barnet sover, synke inn i søvnen med ham. Ikke bekymre deg om husarbeid, de kan gjøre sammen med barnet ditt. For eksempel, for å forberede middag (frokost, middag, ser på klokken) ta seilet og sette babyen. Alt! Nå kan du trygt engasjere seg i kulinariske kunster. Barnet vil være svært interessant å se dine handlinger, og hvis du fortsatt vil følge dem, sanger, rim og regler, er dette en god måte å utvikle et barns tale.
 Resten er ikke bare en god søvn minst åtte eller ni timer i døgnet, men kommunisere med venner, tilgang til verdensklasseinteresser, ser interessant film eller TV-show, bad og så videre. Alt dette er faktisk mulig å sette av tid, ville det ønske. Engasjere hjelp av hennes mann, venner og slektninger. Problemet vanligvis ung mor at hun altfor mange tilfeller tar over.
 Herlig tid
 Mens i fødselspermisjon hun føler ofte en følelse av ensomhet og isolasjon fra verden. Følelsen av at livet passerer (særlig kommunikasjon med venner, har oppnådd karriere høyder), forlater henne. Ensartethet dager og fire vegger noen ganger frustrerende selv de mest vedvarende. Men, tro meg, og du kan finne proffene.

Hvordan overleve i dekretet?

 Dette er en flott tid. Det er mulig å se inn i deg selv for å bo hos ham alene. Akkurat nå (for eksempel under turer med barnevognen) Du kan lytte til lydbøker som fortsatt ikke nok tid. Akkurat nå kan du gjøre strikking, broderi eller noe annet, hva er sjelen. Presserende problemer i fødselspermisjon også bidrar til å løse. For eksempel, etter å ha mestret et nytt yrke eller lære å tjene over internett.
 Det er en tid for kreativitet. Bare forestill deg at du kan komponere historier barnet ditt hver natt spill kommer opp som oppfinne leker. Flight of fancy ubegrensede!
 Dette er tiden da de eksterne problemer som tidligere tok så mye krefter og nerveceller, eksisterer ikke lenger. Det er bare deg og din baby.
 Det er en tid for kjærlighet. Kid - er i seg selv det største uttrykk for kjærlighet. Aldri igjen vil du gjøre med det vil ikke være så nær som nå.
 Vennligst elske og bli elsket. Lett fødselspermisjon!  
Яндекс.Метрика