Graviditet - er absolutt grunn til stor glede og lykke som bør skje i livet til enhver kvinne. Men ikke skjule det faktum at under svangerskapet en kvinnes kropp endringer, og ikke til det bedre, og til og med den slanke jenta kan bli bedre i et par måneder og endring.
 Medfølgende ubehagelig periode kan være gravid - hovne føtter, konstant smerte, en betydelig økning bryst fylde og andre kroppsdeler. Men disse problemene kan unngås ved regelmessig engasjere seg i fitness for gravide.
Fitness øvelser for gravide

 Mange jenter mye overrasket over dette faktum, fordi i løpet av svangerskapet, må deres argumenter holde deg og din baby. Greit, må vi pass, men trening i en periode på bare avgjørende.
 Selvfølgelig, før du haster ut i kamp, ​​bør du rådføre deg med legen din som ser på deg gjennom hele svangerskapet.
 Dersom graviditet oppstår uten komplikasjoner og vanskeligheter, føler deg stor at du ikke bryr seg så trener vil bare nytte for deg. Ifølge statistikk, er kvinner som driver med trening under svangerskapet mye enklere og smidigere er sammentrekninger og arbeidskraft.

 Hvor skal jeg begynne?


 Først av alt, bestemme med hvor du gjør. Du kan melde deg på et treningssenter i byen din, vanligvis er det en spesiell gruppe, hvor og undervise klasser for gravide kvinner.
 Det er ønskelig at foruten hovedtrener, har gjennomført slike klasser og fitness lege spesialister er vanligvis en så store sportsklubber.
 De kan stjele din mest avanserte og sikkert program som vil matche ditt nivå av form, alder, helse og graviditet.

 Når du kan begynne å spille?


 Ideelt sett, hvis du begynner å kondisjon før svangerskapet. Da kan du trygt og selvsikkert forberede muskler for framtidige belastninger under fødsel og graviditet i seg selv. Men ofte hender det at jenter blir involvert i idrett er på en interessant posisjon.
 Hvis svangerskapet du spilte sport profesjonelt, bør du redusere belastningen og se med din fitness instruktør treningsprogram. Hvis du er en elsker, når graviditet oppstår, første gang, du kan engasjere seg i den vanlige tempo for deg (men bare hvis du føler deg vel).

 Riktig tidsplan og nivå av stress


 Det er best hvis du øver regelmessig tre ganger i uken på samme tid, snarere enn fra sak til sak.
 Alle slike "tilfeldige" klasser kan være stressende for kroppen, spesielt vane.
 Varigheten av treningen bør være 20-30 minutter, de beste treningstimer for gravide kvinner å bære ut på slutten av 1,5 eller 2 timer etter måltider. Når du tar en pause under trening, drikk mer vann, og på slutten - juice, saft eller kompott.
Fitness øvelser for gravide

 Ikke glem å lufte ut rommet der de vil gjennomgå opplæring til ikke redusert oksygen i kroppen som kan forebygge hodepine og svimmelhet.

 Sikkerhetsregler


 Ikke glem at feil øvelser og forsømmelse forholdsregler for gravide kvinner kan føre til negative eller til og med tragiske konsekvenser spontanaborter, for tidlig fødsel eller vekten av barnet.
 Alle disse forferdelige øyeblikk kan lett unngås hvis du kontinuerlig overvåke din puls under trening. Normal puls for gravide kvinner i klasserommet bør være 120-130 slag per minutt. Etter fem minutter måle hjertefrekvens, og det må være normalisert - 60-80 slag per minutt. Hvis dette skjer, betyr det at du har store belastninger for å bli revidert og planlegge leksjoner.
 Hvis under trening føler du svimmelhet, uklart, kvalme, sterke smerter i magen eller hodet, umiddelbart stoppe okkupasjon og ta kontakt med fitness instruktør. Hvis umiddelbart etter klasse begynte å dukke utvalg, dra smerter i magen eller endringer i aktiviteten til barnet, ikke forsinkelse, ta kontakt med legen din.
 Derfor er alle sikkerhetsforskrifter oppfylt, du føler deg fin og bestemte seg for å gjøre aktiv fysisk trening. Men hva slags trening for gravide kvinner er best å velge - fitness, aerobic, pilates, gå eller noe annet? Valgt som er mer passende for din temperament, fordi en slik trening skal være gøy og glede til dem var noe bra.

 De første ukene


 I begynnelsen av svangerskapet, spesielt de første ukene, regnes som den mest farlig å laste, noen mulige helserisikoen ved mor og foster. Derfor fytnesdlya en trimester gravide kvinner bør være svært forsiktig, spesielt i de første fire ukene.
 Tillates trening på en tredemølle, men frekvensen av passasjen av fôr bør ikke overstige 5 kilometer, mens nøye se pulsen.
Fitness øvelser for gravide

 Den sikreste måten å utøve for gravide kvinner er vannaerobic. Under klasse, prøve å unngå stress på musklene i nakken, som de vil lide av dette og midje.
 Du kan flyte på ryggen, hodet gjemt under pre Svømming spesiell bord. I andre trimester av svangerskapet øker risikoen for åreknuter fordi trenings fot vil være svært nyttig. Under økter i bassenget så mye som mulig prøve å strekke bena, hjelper det hindre åreknuter.
 Gravide kvinner er også tillatt dynamisk stretching, dvs. en der noen er tatt ut og holdt på en stund. Disse utvidelsene er vanligvis utføres ved hjelp av en spesialist, selv med noen vekting. Men pass på, disse lastene er kun tillatt til vordende mødre 26-28 uker av svangerskapet.

 Nærmere slutten


 På de andre gradvis fjernet trymesta graviditet øvelser som ble utført på ryggen - de bærer eller vertikal stilling, eller sitter i en stol. I den tredje trimester øker belastningen på mors hjerte, så fitness, hovedsakelig for å bedre blodsirkulasjonen i alle organer.
 I de siste ukene av svangerskapet belastning er betydelig redusert, elimineres alle typer torso øvelser hvor det opprinnelige stående stilling, med bare 15% av treningen.
 Under svangerskapet, en kvinnes kropp sluppet en spesiell substans som øker felles mobilitet. Dette er nødvendig for å lykkes bekken bein skilt ved fødselen. Det er derfor gravide kvinner er forbudt øvelser utføres med en stor amplitude, nemlig mahi ben, knebøy, torso.

 Regelmessig trening før og under svangerskapet spiller en positiv rolle i barsel, og hjelper deg å komme raskt tilbake i vanlig form etter fødselen.  
Spill, utviklingsspråk Barn 2, 3 år

 Utvikling spill for barn 2-3 år


 Spill for utviklingen av et barns tale 2, 3 år


 Fordi det er i alderen to til tre år er et betydelig sprang i utviklingen av språket, er det lurt å være spesielt oppmerksom. Barnet til å fritt uttrykke sine tanker og ønsker, han må være rik vokabular. Derfor venne seg til å snakke alle aktiviteter som du gjør med barnet ditt.
 Du må lære barnet å utvikle riktig pust og artikulasjon til barnet lett kan snakke lenge kompliserte setninger. Artikulasjon meget godt utvikle patters.
 Teach Your Baby rhymes. Gjenta disse morsomme dikt fremmer språk baby. Flere lichylok, se "Hvordan velge ledelsen." Denne delen inneholder oppgaver; spør barnet sitt demontere Svar med ham. Når et barn huske noen oppgaver eller lære å tenke på seg selv - Rekk ut din gåte hverandre. De utvikler fantasi, observasjon og kreativ tenkning. I tillegg er det interessant tidsfordriv, gjennom oppgaver kan velges for kjøring spill selskap, som tolket gåten først, og han klarer.
 Mellom to og tre år med et barns nye ferdigheter artikulere tale. Dette skjer ofte etter tre år. Hvis du har et problem, ta kontakt med en logoped.
 I øvelser for pust og tunge Twisters nødvendige, sier barnet alle trinnene for å følge den korrekte uttalen og aksent i ord.
 Å utvikle barnets språk ensidig, trenger en omfattende tilnærming. Fanger opp med babyen, ta hensyn til sine kvalitetsegenskapene til et objekt, ved hjelp av en tale i så mange adjektiver for å beskrive. Berike barnets språk synonymer, homonymer, og så videre. D.
 Prøv å lage din lærdom interessant og morsomt!
 Som med riktig pust vi uttaler ordet som du puster ut, det er mange spill på opplæring av denne fasen av åndedrett.
 Fløyte og fløyter. For et barn i verden er full av forskjellige lyder: noen kan fås banker på en ting, andre - bare hvis dette Thing dmuhnuty. Trekke ut lyder, baby trent pust, vel vitende om årsakssammenhenger (blåste - ut lyd).
 Du kan starte med fløyter som å trekke ut lyd rett og slett blåse inn i den. Velg fløyter, som et barn som tilsynelatende egnet for hendene og plystring mykt. Ellers er du garantert en hodepine.
 Fløyte beregnet for eldre barn. Hun vanskelig oppgave for barnet, og på samme tid gjør det mer spennende og interessant. For fløyte, med sin melodiøse sound, gir en rekke lyder.
 Såpebobler og mer. Sannsynligvis ikke funnet noen voksen at et barn ikke ønsker bobler. Hvor mye nytelse og glede levere disse morsomme perler, glitrende regnbue! Barnet sannsynligvis de er også svært like. Men de kan ikke bare blåse, men fanger, kjører dem og klapping.
 Forresten, hvis du arrangere barneselskap med konkurranser, ville flaske bobler være en flott premie.
 Lag en løsning med barnet ditt, eller kjøpe i butikken klar.
 Oppskrift av løsningen bobler. Enkelt og raskt bobler, bland en liten mengde oppvaskmiddel eller badeskum og vann.
 Du kan bygge en boble slott eller et fjell. Hell i et glass eller en kopp vann og litt oppvaskmiddel. Ta babyen for en halm, blåse dem og se hvordan skum vokser rett foran øynene dine.
 Den vanlige cocktail halm kan levere mye moro mens du bader i badet. Det er mye vann, og du kan spritz og bruser. Halm trenger å forkorte lengden som passer barnet ditt. Standardstørrelsen for en baby kan være for stor og ubehagelig. Forresten, til en av de mest effektive måtene å undervise sjenert barn til vannet. Under trening, svømming babyen gi la vannet bobler og halm hver dag gradvis forkortet. På grunn av halm kan bare blåse vannet, og skaper ringvirkninger. Jo større de kommer, jo bedre.
 Stearinlys. Brann har magiske egenskaper tiltrekke oppmerksomhet. Lage lys integrert del av barneselskap. Dette er en flott mulighet til å spille med barnet. Blåse ut et stearinlys - for en to-års barnet faktisk ikke en så enkel oppgave som det kan virke voksen. Etter Du må fokusere, få mer luft, gjør leppene tube, men likevel ikke blåser et sted, nemlig flammen.
 Ros barnet ditt for hvert forsøk, fordi blåse ut et stearinlys lære selv de vanskeligste. Det er mye vanskeligere for barnet å blåse flammen slik at det ikke er slukket. For dette utånding skal være jevn og dyp.
 Hvorfor stearinlys? Bare tenne det forteller barnet at han gjør det rette. Og, kan du blåse lyset, sakte beveger seg bort fra det, og dermed øke avstanden.
 Sørg for å følge sikkerhetsregler når du arbeider med ild. Forlat aldri barnet alene med et brennende stearinlys.
 Ull eller skum. Ta en liten bit av bomull eller skum (det er også ganske lett), satt på bordet og be ungen griper den. I dette spillet morsomt å spille i selskapet. Oppgaven - å blåse slik at din brikke har flyttet så langt som mulig.
 Og av skum kan starte en mer interessant spill: Ta et stykke skum, stikker en tannpirker i det, lage en papir seil. Nå må vi trekke vann i vasken, vask eller bad og sjø for å starte regattaen.
 Vanligvis må du blåse på hva fanger arm - er nok så langt som fantasien din.

 Hvem lenger


? Dette spillet er veldig enkle regler. For eksempel, som lang strekning sound "a", "c" eller noe annet høyt.
? Du kan trekke noen konsonanter. Alle barn elsker å spille dette spillet med sine foreldre. Det gjenstår bare å samle luften.

 Gjenta etter meg


 Genererer ferdigheter korrekte uttalen, artikulasjon pauser
? Les korte dikt barnet og be deg om å gjenta på den siste stavelse:
 Ungene løp - ra-ra-ra, ra-ra-ra.
 Leg mer dristigere trinn - maur-maur-maur, maur-maur-maur.
 Vi får se av november - pad-pad-pad, pad-pad-pad.
 Cute Bunny ikke gå glipp av - te, te, te, te, te, te.

 Holder en bamse


 Spillet fremmer språkutvikling, evne til å navigere i verdensrommet
 Nødvendig utstyr: et kosedyr (f.eks bjørn).
? Plukk opp en bamse og leker stemme fortelle barnet som virkelig ønsker å bli kjent med huset der familien bor. Be et barn til å holde en bamse og vise ham all moroa.
? Gå til kjøkkenet, la ham bære et barn tilbringer der. Den kjøkken leker stemme spør, som nevnt enkelte fag, og pekte på dem (f.eks, kjøleskap, komfyr, bord, etc.) Tsikavtesya, hva de trenger.
? Deretter gå med musen i det andre rommet.

 Stemmene til dyr


 Spillet fremmer språkutvikling, tale apparat, introduserer dyreliv
 Nødvendig utstyr: kort med bilder av dyr eller lekedyr.
? Vis dem kort med dyr, vurdere dem nøye.
? Fortell barnet ditt hvor en bestemt levende vesen, hva den spiser. Samtidig Introduser barnet ditt til stemmene og lydene av dyr. Det er nyttig å gå til dyrehagen eller å lytte til taleopptak. Du kan general klasser.
? Vise barnet kortet og be dem om å nevne dyrene avbildet og huske hvem som høres ut til å være.
? Sparrow - tweeting (Ciric Ciric-)
? Kråke - kvekk (kar-kar)
? Gås - hohoche (ha-ha-ha)
? kalkun - kuldыkaet (kuldы-kuldы)
? hogs, griser grynt (oink oink-)
? geit - Beck (meg-uh)
? moo ku (moo-in-C)
? cat meow (meow meow-)
? hest knegge (ed th)
? Frosk - kvekk (qua-qua)
? Mus - pip (pi-pi-pi)
? ass - brøler (Tussi)
? kuk synger kukurikaye (kukareku)
? bie - summende (samme-samme-samme)
? Elefant - Antimon (ett-in-C)
? hund - bjeffer (wow-wow)
? tiger, løve - brølende (p-p-p)
? and, kråke (Krya-Krya)
? Ugle - hupaye (CCS-CCS)
? Ikke spør barnet umiddelbart på alle dyr.

 Gjett dyret


 Spillet fremmer språkutvikling, tale apparat, introduserer dyreliv
 Nødvendig utstyr: kort med bilder av dyr.
? Dette er et sosialt spill. Flip kort og peremishavshy, benyttet i en haug.
? Hver deltaker i sin tur trekker et kort og voiced dyr, det er avbildet, mens andre har å gjette hva slags dyr.

 Sleeping dukke


 Spillet fremmer språkutvikling, hørsel
 Nødvendig utstyr: dukke eller kosedyr.
? Plasser dukken å sove. La barnet pohytaye henne i armene sine, synge en vuggesang, satt i sengen og dekk til med et teppe.
? Forklar barnet at mens du sover dukken, vil du snakke i en hvisken, for ikke å vekke henne.
? Snakk om alt fra baby, stille spørsmål, be om noe å fortelle (alt du trenger å gjøre er å hviske).
? Barnet kan gå lei raskt, så ikke dra ut spillet. Erklærer at dukken er på tide å stå opp, og nå kan du snakke høyt.

 Fullfør ordet


 Spillet fremmer språkutvikling, hukommelse, oppmerksomhet
? Be barnet ditt til å fullføre et ord som du sier. For eksempel, road-ha-Zine mage, rekkevidde side.
? Hvis et barn er vanskelig å navigere, vise på en gjenstand som navn.

 Gjenta etter meg


? Be barnet til å gjenta etter deg rhymed linjer:
 En fugl fløy, jeg sang en sang.
 Jenta våknet opp, strukket søt.
 Solen går ned, Mary faller i søvn.

 Eple eller plate?


 Spillet fremmer språkutvikling, oppmerksomhet
? Spør barnet spørsmål, advarer ham om at du kan være galt.
? Eple og pære - en grønnsak? (Nei, det er frukt.)
? Spoon og plate - det er oppvasken?
? Shorts og t-skjorte - denne møbler?
? Daisy og løvetann - et tre?
? Kompliserer oppgaven med å kalle ting fra forskjellige tematiske grupper:
? Tomat og oransje - en grønnsak?

 Telefonen min ringte


 Spillet fremmer språkutvikling, forbedre ordforråd
? Lek litt med babyen i "The samtale på telefonen." Som en telefon, kan du bruke noen produkter: kuber, pinner, detaljer av designeren.
? Vekselvis viser telefonsamtale.
? Snakk med barnet ditt på hans vegne ved å stille enkle spørsmål.
? Minyaytesya roller.
? Snakke på vegne av leker og dyr.

 Ting å gjøre


? Snakk med barnet ditt om hva du kan gjøre i skogen (gå, slappe av, lytte til fuglene), elva (svømming, dykking).
? La ham finne ut hva de skal gjøre med blomster (lukt, vann); gjør vaktmester (renser, feier).
? Hver gang stille spørsmål slik at barnet brukes i å svare på forskjellige tider, tall person.

 Zahadalky


 Spillet fremmer språkutvikling, fantasi
? Velg programleder. Gjette det objektet, ikke objektet navngiving, som beskriver dens egenskaper, forteller hvordan den brukes.
? De andre spillerne må gjette den tiltenkte emnet.
? For eksempel høy glass, er det mulig å drikke juice eller vann (glass).
? Deretter minyaytesya roller.

 Bolsheslov


 Spillet fremmer språkutvikling, lærer å danne lange ord
? Prøv med et barn i et ord som heter det - noen tegn eller objekt eiendom. For eksempel, bunny ører lange, så han - bechsteini, pappa grå øyne, da han - grå øyne.

 Hvem er hvem?


 Spillet fremmer språkutvikling, introduserer det grunnleggende som danner substantiver
? Dømme med barnet om hvordan et dyr kalt paven, dyre moms og barna sine. For eksempel, hvis paven - elefant, mor - elefant, og deres barn -. En baby elefant og t E.

 Patter


? Det er mange tunge Twisters. Velg de som oppfyller barnets kunnskap, betydningen av ord der han er i stand til å forstå.
? Snakk for deg selv tongue-twister først og deretter med barnet. Sørg for å slå henne tone.
? Det viktigste - ikke tvinge barnet til å snakke, og gjøre det interessant og ønsket å si de samme ordene som deg. Å starte denne setningen mønstre, og la barnet fullføre det.
? Etter hvert vil barnet lære ord, øke hastigheten på uttalen.? Her er noen tunge Twisters - korte og lengre.
? Strømmende elv vedovn.
? I pinnsvin ezhata i komprimert slange.
? Vever vever stoffer til skjerf Thani.
? I reddik og nepe sterke røtter.
? Sasha hadde vært på motorveien og sugde tørking.
? Fra stampende hover støv flyr over hele feltet.
? I vaktel vaktel med fem vaktler.
? Fire skjell Fire cherepashonka.
? Jentene spiser kald ben, hender, ører, kinn og nese.
? Utenfor gress, gresset ved. Når spaltet, to tre, tre tre.
? "Fortell oss om kjøpet! "-" Hva slags kjøpe? "-" På kjøp om kjøp av sine innkjøp ".
? Gresk syklet over elva. Ser gresk - i elva kreft. Gresk stakk hånden i elva. Kreft arm gresk geit!
? Babyen vil elske det veldig snart morsom og spennende opplevelse.
? Sørg for å fryde seg med barnet, ros den. Si tungekrøll seg selv og be dem om å prøve å gjøre det bedre. Resultatet vil overraske deg.  
Яндекс.Метрика