Hvordan utvikle et barn fra en til to

 Årsperiode til en kompleks, krevende oppmerksomhet, tålmodighet og forståelse. Men i det andre året av livet omsorg babyen er komplisert fordi ikke bare må forholde seg til, men turen "på hælene" for å beskytte sitt liv. Ved utgangen av det første året av barnevakt, krypende, bør du vurdere eksemplarer svar på spørsmålet følger, sa noen ord, uttrykke sine følelser. De fleste er i stand til å gå med eller uten støtte. Nå må du aktivt arbeide for utvikling av barnet.
 Hvordan utvikle et barn fra en til to

 Barns utvikling fra ett til to år bør gjøres ikke bare i det angitte tidspunktet, men når som helst regime. Dette vil naturlig nysgjerrig og påtrengende. Tiny bør lese bøker, fortelle historier, dikt og historier. Alt dette må styrkes illustrasjoner.
 For utvikling av motoriske ferdigheter, som er avgjørende for språkutviklingen, trenger å gjøre modellering. Det er bedre å gjøre med salt deig, som er trygt for helsen. Du kan plukke perler på en lukket tråd, strenger stor detalj på stroppen prosovuvaty tau i spillet "snøring" og andre.
 Du kan finne mange råd om hvordan man kan utvikle barnet fra en til to, men det viktigste som forårsaket det brakte glede og nytelse. Under turen du trenger å ta hensyn til de omkringliggende objekter og fenomener kalt dem til å snakke om sin kvalitet og farge. Klatring i trapper, kan du telle skritt og lære å tråkke på dem hver for seg.
 Barns utvikling fra ett til to år krever spesiell kontroll over sine ord og handlinger, som barnet arver menneskene rundt ham. Trenger du å be et barn til å hjelpe fortelle et dikt eller synge en sang, sette konkrete ord.
 Oppmerksomhet bør gis tegning bedre å bruke markører eller markører som ikke krever sterkt press. Bokstaver og tall kan studeres ved hjelp Morse, tegne dem, mold, undervise pasta, søtsaker og andre store gjenstander. Ikke glem om mobile spill og fantasi.  
Pedagogiske klasser for barn i alderen 3 til 5 årPedagogiske økter for barn i førskolealder (3-5 år)
Hvordan du effektivt organisere klasser av barn i alderen tre til fem år.
Dette er beskrevet i komplekse øvelser som tar sikte på å utvikle artikulasjon, finmotorikk, utvide horisonter, sans for rytme, gehør og renhet av intonasjon.
Klassene er rettet mot å skape den riktige uttalen av lyder
Ofte barn i denne aldersgruppen kan ikke korrekt uttale enkelte lyder. For å unngå utvikling av taledefekter, slår vi til det sett av øvelser for utvikling av artikulasjon, som er anbefalt med barnet i form av en spennende kamp. Det bør bemerkes at i å identifisere alvorlige taleforstyrrelser bør søke spesialist logopedi.
Først av alt, bør vi ta hensyn til det faktum at under dannelsen av barnets riktig uttale lyden dominert av arbeid balansert tale apparat. Det inkluderer bevegelser i kjeven, bløte gane, lepper og tunge.
Å organisere klasser bør speile beleilig. Vilkår for klassene bør forklare til barnet før det starter. For å oppnå et positivt resultat, er det best å engasjere seg med babyen hver dag i minst fem minutter.
Posisjon babyen - sittende eller stående. Antall trening øker over manifestasjon av positive resultater og lagring av materiell.
Til barnet er ikke lei, og orienterings økter var morsomt og interessant, kan du gjøre øvelsene i musikk.
Tenk det første settet med øvelser for underkjeven:
■ barnet en vidåpen munn og hold denne posisjonen i ti sekunder;
■ foreslåtte barnet tett øvre og nedre leppe og utføre bevegelser som ligner tygging, innen ti sekunder;
■ barnet får tilbud låse lepper og uanstrengt, stille tappe tennene i ti sekunder;
■ barnet foreslått å heve den øvre kjeve over den nedre og smil, holde posisjonen i ti sekunder.
Øvelser for leppene
"Usmihnys verden." Barnet lukker tett tenner, lepper i åpen stilling, og sakte ti ganger smilende.
"Rør". Et barn trekker et rør lepper, og deretter returnert til utvungen stilling av leppene, gjentar øvelsen ti ganger.
"Usmihnys verden og viser tube". Barnet gjentar øvelsen "tube" smilende lepper og går tilbake til stillingen "tube", gjentar øvelsen ti ganger.
"Duk-tenner." Barnet trekker lepper, slik at de presses sterkt ved å gjenta øvelsen ti ganger.
"Øvre svamp på bunnen." Barnet trekker nedre leppe under toppen. Øvelsen gjentas ti ganger.
Øvelser for tunge
"Vi viser tungen." Babyen vidt åpner munnen, underkjeven er fast, så viser tungen, så skjuler viser igjen gjenta øvelsen ti ganger.
"Pokachaem tungen." Babyen vidt åpner munnen, underkjeven er fast, så viser tungen og flytter den fra side til side, gjenta øvelsen ti ganger.
"Top-down". Barn allment åpner munnen, den nedre kjeve er fast, så viser tunge og tar dem opp og ned bevegelse.
"Tick-Tick". Babyen vidt åpner munnen, underkjeven er fast, så viser tungen og tar chokayuchi klikk gjenta øvelsen ti ganger.
"Tab hvile". Babyen vidt åpner munnen, underkjeven er fast, så viser tungen, setter på underleppen, vedvarer situasjonen i ti sekunder.
"Drøvelen fremover". Babyen vidt åpner munnen, underkjeven er fast, viser tungen, press det og prøver å rulle inn i et rør. Situasjonen vedvarer i ti sekunder.
"Tab-spade". Babyen vidt åpner munnen, underkjeven er fast, viser tungen, noe som gjør det så bredt som mulig, spatel, deretter tilbudt ham puste, trekker kinnene og hold pusten i fem sekunder.

"Bolle".
 Barn allment åpner munnen, den nedre kjeve er fast, som viser tungen, trekker den tilbake og plukker opp i form av bollen, kantene av tungen presses mot den øvre leppe. Situasjonen vedvarer i ti sekunder.
"Ved tennene". Barn allment åpner munnen, den nedre kjeve er fast, som viser tungen, trekker sin forover, deretter senker den ned slik at spissen av tungen trykkes ned til de nedre tenner. Situasjonen vedvarer i ti sekunder.
"Play tennene."Babyen vidt åpner munnen, underkjeven er fast, setter tungen mellom tennene og utfører lys biting, etter gjentatte ganger presset den med leppene.
Respiratoriske-vokal øvelser
"Cool hake". Barnet trekker nedre leppe under øvre og blåser på haken. Gutten skal føle bris på haken. Når du utfører øvelsene ikke kan snakke. Øvelsen utføres i noen sekunder i ett kjør.
"Blowing på håndflaten hennes." Barnet strekker lukkede lepper og legger hånden under haken. Deretter blåse til haken i luften kom og falt på hans hånd.
"Varme hender". Barnet bøyer albuene, hendene strukket frem i en avstand på ti inches fra munnen og blåser varm luft på dem. Hvis repeat, puster uttale lageret ha.
Absorpsjonshastigheten og resultatene avhenger av individuelle forhold knyttet til barn. Når alle Breathers kjent og fast, er det anbefalt å bytte lyd øvelser.
I den første fasen av uttalen av lyder anbefalte tilby barnet ytrer en stavelse ha puster ut, høres da på samme måte: [en] [de] [e] [y] [og] [s].
Etter en vellykket gjennomføring av sin oppgave komplisert forhold. Så puster si den foreslåtte sammenslåingen av to vokaler: ja, AA, AB, OA, ai, ia, Yiwu, Ui.
Så problemet blir komplisert, og ett utpust uttale tre lyd: AUY, USA og Asia, UAI, oia, Aoy, oay, oia.
Da blir øvelsen vanskeligere, og ett utpust allerede snakket stavelser:
■ ha ha, hee-hee, fa-fa;
■ ha-ha-ha, hee-hee-hee, fa-fa-fa;
■ ha-ha-ha-ha-ha;
■ hee-hee-hee-hee-hee;
■ fa-fa-fa-fa-fa.
Når barnet vil huske over øvelsen forholdene blir mer krevende, og bør være ett utpust uttale ulike vokaler:
■ ha-ho-chi;
■ ha-hee-ho;
■ Ho Chi ha;
■ pho-fa-fu-fi;
■ Fu-PV-fa-fi;
■ fi-fo-fu fa;
■ F-pho-fu-fi.  
Historien om Det nye testamente i historier for barn

 History of the New Testament


 Jul


 Joseph forfektet brud Maria visste ikke om hennes tidligere evangeliet, men Gud har åpenbart for ham hemmeligheten av dette tempelet. Drømmen engel seg for ham og sa: «Josef, Davids sønn! Ikke vær redd for å ta Maria som hans kone seg selv! Hun er mor til Guds Sønn; født av Ney ringe deg Jesusbarnet (navnet betyr frelser) fordi han skal frelse sitt folk fra deres synder. "
 Våkne opp, Joseph umiddelbart henrettet viktig Angel: han tok Mary inn i sitt hus, og de levde fredelig i Nasaret, henholdsvis, er fulle av takknemlighet til Gud, og uskyldige liv var som englene i himmelen.
 Josef og Maria ventet hver dag av deres Gud lover du har mottatt en ordre fra den romerske keiser Augustus at all hans undersåtter. Alle hadde skrevet navnet hans i stedet for opprinnelse.
 Josef og Maria, som etterkommere av kong David, måtte skrive navnene deres i Judea i Betlehem, Davids hjemby. Så var en av de gamle profetiene forutsa at Kristus er født i Betlehem. De dro dit. En så lang reise, i stillingen som Mary, ble veldig tyahosten; men hun adlød uten roptanyya kesarevoy vilje.
 De kom til Betlehem i kveld. Det er mange mennesker samlet seg for folketellingen; alle hus var fylt med besøkende. Joseph forgjeves søkt asyl for seg selv, kjæresten hvor du skal tilbringe natten; vil de ikke ønsker å sette ut at alle husene ble okkupert av gjester, og at alle deres naruzhnosnost viste størst fattigdom. Natten var fremme; de var lei av og fant tilflukt hvor som helst! Hva en forferdelig situasjon! På slutten av byen var en hule der de bodde gjetere; de gikk de brakte sine flokker om natten. I sannhet, ble han født i en hule Jesus Kristus, Guds Sønn!
 Maria spovyla det og lagt i en krybbe, fordi det var ingen andre steder. Himmelsk barnet under sin opptreden på verden møtte fattigdom og fornedrelse. Han ble født av nattens stillhet; for klærne hans var ikke noe annet enn en dårlig slør; å berolige ingenting men halm eller høy brukt som barnehage! Hvor langt er skilt himmelen fra jorden, så tanker om Gud over menneskelige tanker! Hva folk er ute etter i denne verden? Laud, rikdom! Jesus Kristus i sitt hjerte kommer til jorden ville vise oss hvordan de er små, og at den direkte fordel av essensen av dyd! Du ønsker rikdom, du er oplakyvaete deres fattigdom, husk at Jesus Kristus ble født fattig baby som hans utvalgte jordiske foreldre, Josef og Maria, den hellige av folk var dårlig. Tenk på det og utishtesya! Det er bra, overlegen rikdom.

 Hyrder Betlehem


 I dette tempelet hele natten i Betlehem var midt i en dyp søvn; sov bare noen få hyrder på marken sterehshye sine besetninger. De var gode mennesker. Deres sjeler er rene og lyse, skinner over dem som en skyfri himmel; saktmodige og stille som lam beskyttet dem; De var enkel og grei som landsbyboere; uskyldig og from som en ung mann, David, umiddelbart før deres hyrde.
 Den kvelden hyrdene så dette foran Angela, alle de himmelske lys skinne. De var redde, men engelen sa til dem: «Frykt ikke! Jeg gi deg stor glede til hele Israel. Om natten, i Davids stad, født Kristus Frelseren! Du kjenner ham, fant barnet, innpakket i linklær og ligger i en krybbe. "
 Da så hyrdene engel de evangelistutallige engler prise Gud hellig sang: "Ære være Gud i det høyeste og fred på jorden, god vilje folk! "Englene forsvant i dypet av himmelsk lys, og mørket senket seg over med stillhet.
 "La oss gå inn til Betlehem! - De sa hyrdene til hverandre i gledelig glede. - Kom igjen! Vil se at Herren annonsert til oss! "De gikk inn i hulen kjent for dem; der fant de Maria og Josef, og det svake lyset ligaen så det guddommelige barnet som lå i krybben. De kom til ham og så på ham med en rolig, stille ærefrykt.
 Maria og Josef tenkte om å ha en baby, men dem, ingen visste, overrasket over å se at det ble forkynt for hyrdene gikk til dem. Gjeterne fortalte dem at han hadde sett ham fenomen. Det er også sannsynlig at Maria og Josef, hyrdene sa alt som er relatert til den nyfødte; fordi de kom ut av hulen, love og prise Gud for alt han hadde sett og hørt, og de fortalte alt dette til sine venner. Mary fulgt i mitt hjerte for alt sagt om barnet.
 Forfatter: Anna Petrovna Sontag  
Яндекс.Метрика