Coloring sider for barn. Luftfartøy

 Coloring for gutter på: Airplanes


 Coloring sider for barn i førskole- og grunnskole barn på temaet "Transport"
 Disse farge sette barn med ulike typer fly.

? Coloring Pages for Boys


 Før du male et bilde bør sirkel bildet på poeng. Denne øvelsen er svært nyttig for utvikling av motoriske ferdigheter i hendene på barn.

 Fly. Fargelegging. Skriv ut


 MiG-35 - Russisk bekjempe fighter. Det er bare plass til en pilot. Flyet grå-blå.
Coloring sider for barn. Luftfartøy

 Boeing 747 - amerikansk passasjerfly. I lang tid var det den største passasjerfly. Det er hvitt og innsiden av den bakre del av den røde.
Coloring sider for barn. Luftfartøy

 Su-47 Berkut - Russisk Fighter dekk. Om bord er det en militær våpen. Dette flyet er mørk grønn og tips av vingene og nese - hvit.
Coloring sider for barn. Luftfartøy

 T-50 (Pak-Fa) - Russlands nye kampfly, som ikke har gitt ut en batch prosess. Det er hvitt og grått.
Coloring sider for barn. Luftfartøy

 An-124-100 (Ruslan) - den største serie transportfly i verden. Den brukes til transport av store overdimensjonert last. Det er hvit med en blå stripe.
Coloring sider for barn. Luftfartøy

 IL-114 - passasjerfly, som kan romme 60 personer. I dag ikke brukes aktivt. Det er sølv med blå striper.
Coloring sider for barn. Luftfartøy

 An-2 ("Kukuruznyk") - en liten sovjetiske fly. Den brukes i landbruk, sport og som passasjer. Det kan være forskjellige farger.
Coloring sider for barn. Luftfartøy

 F-15 - USAs militære allværs-fighter. Flyet ble aldri skutt ned fiendtlige fly. Han er grå-grønn.
Coloring sider for barn. Luftfartøy
Coloring sider for barn. Hage

 Sommer coloring sider for preschoolers


 Coloring for eldre preschoolers


 Kids Coloring berettiget vokser i hagen


 Oppgaver. Kamp av prikker, og farge.
 Det er lett farge, en historie som vokser i hagen og de gode egenskapene av frukt og bær

 Coloring sider for barn på temaet "Sommer"


 Gresskar - stor oransje grønnsak. Den vokser på jorden som en agurk. Noen gresskar bli veldig stor. I gresskar inneholder mye vitaminer.
Coloring sider for barn. Hage

 Bitter paprika i forskjellige tynne og lange pods. Du kan spise så paprika, fordi det bakes.
Coloring sider for barn. Hage

 Squash er også økende på bakken som agurk, gresskar. Bladene er lik zucchini blader, bare større. Squash kan tilberedes mange forskjellige deilige retter.
Coloring sider for barn. Hage

 Strawberry - søte bær. Det er deilig når frisk, men knipe det - rett og slett deilig.
Coloring sider for barn. Hage

 Denne søte pepper. Du kan legge til en salat og er frisk. Det er svært velsmakende. Frukt er paprika i forskjellige farger - gult, rødt, oransje.
Coloring sider for barn. Hage

 Tomat - alle kjent grønnsak. Tomater kommer i mange varianter, former og til og med farger, men ofte er de røde. Tomater er svært rik på vitaminer.
Coloring sider for barn. Hage

 Gulrøtter vokser i bakken, noe som stikker ut en grønn fluffy hale. Gulrøtter er veldig nyttig grønnsak. Den er søt og deilig. Det er derfor det er så glad spot.
Coloring sider for barn. Hage

 Agurk - avlang grønn grønnsak. Utgangspunktet, plantene har gule blomster, som senere vokser frukt.
Coloring sider for barn. Hage

 Men grønnsaker som kan dyrkes i hagen. Hva de er nyttige.
Coloring sider for barn. Hage
Historier om påsken for barn. Chervonoshyyka

 En spennende og interessant historie for barn om skapelsen av fugler av guddommelige mirakler i den store dagen i påsken. Historier om påsken for skolen.

 Selma Lagerlöf


 (1858-1940)


 Chervonoshyyka


 Det skjedde i de første dagene av skapelsen, skapte Gud himmelen og jorden, planter og dyr, og gav dem alle navn.
 Hvis vi visste mer om hva tid er det best å forstå Gud fiske og mye av det som nå ikke kan forstå
 Dermed, når Herren Gud sitter i hagen og malte fugler. Når turn kom schehlenka, male over, og han ikke kunne holde helt fargeløs fugl. Men hans hender fortsatt våt. Og Herren tok all sin hånd og tørket dem på schehlenka fjær. Derfor schehlenok en fargerik!
 Så ræva og fikk hans lange ører - fordi han ikke kunne huske navnet hans. Han glemte det en gang gjorde noen få skritt til paradis enger, og tre ganger tilbake og perepytuvav som hans navn. Endelig Herren Gud, å miste tålmodigheten, tok ham i øret og gjentok flere ganger:
 - Donkey ditt navn. Husk: ass, ass!
 Og sier dette, Gud trukket forsiktig og halt ass ører å fange en bedre og huske navnet ditt.
 På samme dag og ble straffet bee. Når Gud skapte bie, hun umiddelbart fløy å samle nektar. Dyr og mennesker først hørte den søte lukten av honning, bestemte seg for å prøve. Men bie ingen ønsket å dele og bli en kjøretur fra deres struktur, blåser i løpet av en giftig brodd. Herre Gud så det, bier tilkalt og fortalte henne dette:
 - Du fikk meg en sjelden gave, samle honning - veldig søt ting i verden. Men jeg ville ikke gi deg rett til å være så grådige og onde til sin nabo. Husk! Nå, når du har bitt noen som ønsker å smake honning, dør du!
 Mange mirakler skjedde den dagen viljen, den store og barmhjertige Gud. Og Herrens åsyn gjorde arrangementet litt grå fugl.
 - Husk at ditt navn chervonoshyyka! - Herren sa fugl, plante den på håndflaten og hold.
 Politala fugl rundt, pomyluvalasya store land som den er skjebnebestemt til å leve, og hun ønsket å se og over. Da så hun at det er alt grått og halsen hennes altfor grå. Chervonoshyyka spunnet rundt og så på alle reflektert i vannet, men kunne ikke finne en eneste rød fjær.
 En fugl fløy tilbake til Herren.
 Herre sat nådig og mild. Med hendene flyr sommerfugler og flagret rundt hodet hans. Duer kurret i skuldrene og rundt føttene hans blomstret roser, liljer og tusenfryd.
 I små fugler sterkt bankende hjerte fra frykt, men ved å beskrive et utvalg av lys luft, er det fortsatt fløy nærmere Herren og til slutt droppet sin hånd.
 Da Herren spurte hvorfor hun kom tilbake.
 - Jeg ville bare spørre deg en ting - sa fuglen.
 - Hva ønsker du å vite? - Sa Herren.
 - Hvorfor skal jeg bli kalt chervonoshyykoyu når jeg er alt grått fra nebb til hale? Hvorfor chervonoshyyka navnet mitt når jeg ikke har noen røde fjær?
 Bird pleadingly sett på Herren din sorte øyne og deretter slått knott. Hun så seg rundt et bål, gylne gløden fasaner, papegøyer med frodige røde perler, kuker med røde kammer, for ikke å nevne de fargerike sommerfugler, gullfisk og røde roser. Og hun trodde at det ville være nok av en rød dråper på nakken for å gjøre det en god fugl og med rette bar hans navn.
 - Hvorfor er jeg ringte chervonoshyykoyu hvis jeg er alt grått? - Hun spurte igjen, venter på Herren si til henne: "Å, kjære! Glemt maling på nakken fjær i rødt. Vent et øyeblikk, la meg fikse det. "
 Men Herren bare smilte og sa rolig:
 - Jeg ringte deg chervonoshyykoyu, og du vil alltid være iført det navnet. Men du selv må tjene de røde fjær på halsen.
 Herren løftet hånden og la fuglen fly over hele verden.
 Chervonoshyyka fløy hagen, grublet dypt. Hva kan en så liten fugl som henne å få en rød fjær?
 Jeg kom opp med bare én ting: å vri et reir i busker hofter. Hun tok bolig iblant torner, midt i bushen. Det virket som hun håpet at en dag Petals holde seg til nakken hennes og gi den sin farge.
 Mange år lekket fra den dagen som var den lykkeligste dagen i universet.
 Lange dyr og mennesker forlot paradis og gikk over hele landet. Folk har lært å dyrke jorda og seile på havet, bygget majestetiske templer og slike store byer som Theben, Roma, Jerusalem.
 Og så kom den dagen, som også er forutbestemt til evig forlate et minne i historien. På morgenen den dagen chervonoshyyka sitter på en lav ås utenfor Jerusalems murer i redet, skjult i midten av busken av ville roser.
 Hun snakket med barna sine om de fantastiske dagene i skapelsen og hvordan Gud ga alle navnene. Denne historien var å fortelle sine kyllinger hver chervonoshyyka, starter med den første, som hørte Guds ord og fløy ut av hans hånd.
 - Du skjønner - dessverre ferdig chervonoshyyka - hvor mange år har gått siden den dagen, hvor mange roser blomstret som kyllinger fløy reiret og chervonoshyyka forble liten, grå fugl. Likevel er det ikke klarte å vinne en rød fjær.
 Midd vidt åpnet nebbet og spurte: er deres forfedre ble ikke prøver å gjøre noen prestasjon å få den dyrebare røde fjær?
 - Vi gjorde alt de kunne - har sagt - og alt var sviktende. Den tidligste chervonoshyyka møtte en annen fugl, et par elsket så mye som følte brann i brystet mitt. "Oh - hun tenkte - nå forstår jeg: Gud ønsker at vi skal elske hverandre hot-hot, og deretter flammen av kjærlighet som bor i våre hjerter, våre okrasyty røde fjær." Men hun forlot uten røde fjær, som alle andre etter det, som de kjører ut du.
 Ptenchyky zaschebetaly dessverre, har de allerede begynt å bomme der rød perыshkam ikke forutbestemt til å dekorere sine furry hals og bryst.
 - Vi håper at vår sang røde flekken våre fjær - fortsatte chervonoshyyka mor. - For aller første chervonoshyyka sang så vakkert at brystene hennes skalv av glede og inspirasjon, og det gjenfødte håp. "Oh, - trodde hun, - brann og glød av min sjel -. At rød maling brystet og halsen" Men hun tok feil igjen, som alle andre etter det, som var å være feil, og du.
 Igjen kom den triste gråte av rammet kyllingene.
 - Vi håper også vårt mot og tapperhet - fortsatt fugl. - For aller første chervonoshyyka tappert kjempet med andre fugler, og brystene plomenily militær tapperhet. "Oh - hun trodde - mine fjær zabarvlyat rød kampens hete og seier tørst, brenning i mitt hjerte." Men hennes igjen skuffet som alle andre etter det, vil bli skuffet som du er.
 Ptashynyata tappert pistol, de også prøve å tjene de røde fjær, men har dessverre møte dem, det er umulig. Hva du kan forvente når alle deres store forfedre ikke nådde målet? Hva kan de når
 En fugl avgjort på midten av et ord, på grunn av Jerusalems porter kom folkerike prosesjon, som var rettet mot bakken der de tykke hofter skjult reir chervonoshyyky.
 Det var ryttere på stolte hester, soldater med lange spyd, bødler med spiker og hammer; Det var viktige prester og dommerne var bittert gråtende kvinne og en masse ekle zavyvavshyh gate løsgjengere.
 Den lille grå fugl Lør skalv over hele, på kanten av redet sitt. Hun var redd for at publikum vill rose bush tråkke og ødelegge hennes kyllinger.
 - Se opp - sa hun forsvarsløs baby. - Klem sammen og være stille! Her går vi rett til hesten! Som er nær Warrior foret med jern sandaler! Det er alt dette vill publikum styrter over oss!
 Plutselig fuglen ble stille og dempet. Hun syntes å ha glemt om farene som truet henne og hennes unger.
 Plutselig fløy hun dem i reiret og ungene dekket med sine vinger.
 - Nei, det er altfor fryktelig - sa hun. - Jeg ønsker ikke å ha sett den. De vil korsfeste tre ranere.
 Hun åpnet bredere fendere, blokkerer ungene sine. Men de fortsatt hørte høye blåser av hammere, klagende rop og skrik kaznymyh mengden.
 Chervonoshyyka så alt som skjedde, og utvidet sine øyne i forferdelse. Hun kunne ikke rive øynene vekk fra de tre ulykker.
 - Hva grusomme mennesker! - Birdie fortalt sine barn. - Ikke bare gjør disse lider er festet til korset. En av dem, de satt på hodet en krone av piggete torner. Jeg ser at kron nåler såret ham i ansiktet og pannen, hans blod flyter. Og likevel denne mannen er vakker, øynene så mild at det ikke kan elske. Tilsvar arrow pierces hjertet mitt når jeg ser på hans lidelse.
 Og beklager for den korsfestede stadig sterkere hjerte fylt chervonoshyyky. "Hvis jeg var en ørn - hun tenkte - jeg ville negler dratt fra hendene til den lidende og hans sterke klør ville bli drevet ut av sine plageånder."
 Chervonoshyyka så blod på forsiden av den korsfestede og kunne ikke sitte i hans sted.
 "Selv om jeg har hatt, og min styrke verdiløs, bør jeg gjøre noe for denne uheldige" - trodde chervonoshyyka. Hun vypurhnula redet og fløy opp i luften, som beskriver et bredt spekter av overhead korsfestet.
 Hun spant på ham en stund, ikke tør å fly nærmere - fordi hun var en sjenert liten fugl, aldri nærmet mannen. Men litt etter litt at hun tok mot, fløy rett til lidende og trakk en av nebb tenner, vonzyvshyhsya pannen.
 I dette øyeblikket i hennes hals dråpe blod falt korsfestet. Det strømmet raskt og pyntet seg alle delikat fjær på halsen og kjøpmenn fugler.
 Korsfestet åpnet øynene og hvisket chervonoshyytsi: ". Som en belønning for din godhet du fikk det ønsket hele familien fra datoen for skapelsen av verden"
 Når fuglen tilbake i redet sitt, chicks ropte:
 - Mamma! Du har en rød hals og bryst fjær på din rød!
 - Dette er bare en dråpe blod fra pannen dårlig lidende - sa fuglen. - Det vil forsvinne så snart jeg vykupayus i bekken.
 Men ingen mengde bade fugl, ikke rød ikke forsvinne fra halsen hennes, og da kyllingene ble rød som blod, og farge skinte på dem piryinkah som det skinner i dag på halsen og klump alle chervonoshyyky.  
Яндекс.Метрика