Bading en nyfødt babyBading en nyfødt baby er ikke bare den viktigste hygienisk prosedyre som gir positive følelser og mye moro, men det er taktil kontakt, er det svært viktig i tidlig barndom. For å bli en prosedyre for babyen fin og elsket, ikke fantastisk, du må prøve hardt.

Du kan innløse første baby på den første dagen etter på sykehuset, hvis en vaksine for tuberkulose før, hvis det ble gjort i dag når du abonnerer, du bedre kjøpe en baby her om dagen.
Alle barna svømming oppfattet annerledes. Noen nyfødte babyer svømming harde dekk, og de er effektive bare for mat, i dette tilfellet, er det tilrådelig å kjøpe babyen til den siste fôring. Hvis du etter slike prosedyrer blir aktive barn, begynner å spille, le, ha det gøy, du bedre ta en dukkert i morgen eller ettermiddag, men vi trenger for å opprettholde en liten pause i ca 30 minutter etter å ha spist.
Mange bestemødre mener at unge foreldre uten dem å takle bade babyen så hardt og tilby hjelp i første bading. Men mange foreldre er trygg på sine evner, og hvis du er nervøs deres nærvær, gjerne nekte mødre. Sin baby mama kan ikke vondt dårlig.
Pappa må være til stede og delta i denne prosedyren, for ham at det hadde blitt et ritual for mange foreldre ofte lastet med arbeid og lite tid gitt til barn. Denne tradisjonen vil tiltrekke aktiv deltakelse i livet til barnet sitt, og med bade bli sterkere relasjoner mellom dem.
Når alle er klar, velger middel for bading. I dag sitt enorme utvalg. Men vi må huske på at hver dag av kjøretøyet ikke trenger å vaske babyen er en nyfødt baby som ennå ikke har begynt å krype og gå, han sterkt skitne til ham hele tiden bade vaskemiddel. Det er bedre å vaske babyen badeskum, som ikke inneholder såpe. God kvalitet og vaskemiddel for å danne et skum som ikke irriterer øynene, og prøv å ikke agenter med skarpe dufter og fargestoffer er at de kan forårsake en allergisk reaksjon.
Å vaske håret ditt, bruk en spesiell baby shampoo som ikke irriterer øynene, nærer og forsiktig renser hår.
Den første uken av den nyfødte anbefales å bade i marhantsivtsi eller anti-inflammatoriske urter som ennå ikke hadde grodd navle. Men ikke mye båret bort, fordi mangan og en rekke høyt tørket hud etter bading bare trenger å sette på babyens hud fuktighetskrem eller olje for barn.
I løpet av oppveksten din nyfødt baby bad med urter kan komplisere og endring. Dersom barnet ditt har allergi, er det godt hjelpe disse urter: løvetann, kamille, solhatt, hvete gress, sikori, mais, Motherwort og hagtorn. Knopper av bjørk, osp hjelp med bleie utslett og potnychke. Røttene av vendelrot, humle kjegler, furu nåler, spising, malurt og johannesurt vørter hjelp berolige babyen. Prøv mer enn tre Kan ikke kombinere, fordi resultatet ikke kan være forutsigbar. Det er lurt å rådføre seg om dette problemet med barnelege.
Terapeuter anbefaler bade nyfødte ved 36, 5-37, 5hradusov. Det er verdt å kjøpe et termometer, dyppe den i badekaret og bruke den til å kontrollere graden. Du kan bruke gammel velprøvd metode. Senk albue i barnas bad, bør det være behagelig, ikke varm.
Hvis et barn er slem og gråte, ikke en haug av det, fordi det kan føre til rabies. Prøv å lytte til barnet ditt, bortsett fra at du ikke vil være i stand til å hjelpe ham og føler.
Når bading en nyfødt baby, unngå høye lyder og brå bevegelser. Ikke la uten tilsyn, ikke ham, og prøve å smile, snakke med babyen din og synge ham sanger, da denne prosedyren vil gi deg en ekte glede.  
Oppstøt hos spedbarnOppstøt observert hos nyfødte umiddelbart etter fôring og for noen tid etterpå og er den type oppkast. I prosessen med regurgitasjon hos småbarn liten matrestene fra magen i spiserøret skyves deretter inn i strupen og munnen med et utløpsluften. Oppstøt observert i nesten alle spedbarn i de første månedene av livet og krever ingen behandling.
De fleste regurgitasjon hos spedbarn skyldes det faktum at de er i ferd med foring med melk svelge luft. Derfor barneleger anbefaler mødre etter mate babyen å holde oppreist mens forsiktig klappet ham på ryggen og klemmer seg buk.
Årsaken kan også tjene som overspising. Gutten kan ennå ikke kontrollere mengden spist melk, så etter fôring overflødig balanserer zryhne.
Vedvarende oppkast er nesten alle premature barn og barn med intrauterin veksthemming, som forsvinner i modningen av kroppen.
Hvis et barn zryhuye etter morsmelk er spist og dette gjentas hele tiden, noe som fører til vekttap, dårlig helse, bør du umiddelbart ta kontakt med en barnelege for å identifisere mulig risiko for barnet tidlig.
For å forhindre oppstøt bør vurdere følgende tips:
1 Før mate babyen lå ute for noen få minutter på magen hans, så streke magen klokken stund.
2 Kontroller at barnet ikke mates svelget luft og puster godt.
3 Ikke perehodovuyte barn.
4 Hvis barnet suger raskt, mate den med noen avbrudd.
5 Ikke gi barnet ditt hvis han ikke ønsker å spise eller gråte.
6 Etter noen få minutter av fôring holder babyen oppreist, forsiktig klappet ham på ryggen og magen klemmer seg selv, så lenge det ikke otrыhnet luft.
7 Slå stramt svøping en nyfødt ikke presse magen babyen stram strikk. Hvis den nyfødte preget av hyppig oppkast, ikke la den på ryggen etter fôring, slå på siden av barnet i tilfelle oppstøt er ikke kvalte srыhnutoy vekt.
8 Pass på at barnet ikke var forstoppelse.
9 Med hyppige oppstøt fôring babyen terapeutisk blanding ment barnelege. Det kan være "Antyreflyuks", "Frysovom", "Эnfamyl AR», «Sэmper Lemolak" eller andre.  
MorsmelkerstatningBabyen ble født, og uten tvil den beste maten for barn i alderen ett år er morsmelk. Morsmelk inneholder alle nødvendige næringsstoffer for barnet, mineraler og vitaminer som er best absorbert av kroppen. Også, til morsmelk inn i kroppen til babyen kommer og andre stoffer som ikke finnes i melkeerstatning (hormoner, vekstfaktorer, etc.) lette sin riktig utvikling. Barn som ammes, sjelden lider av allergisk og forkjølelse.
Tallrike vurderinger i pediatri indikerer at tilstedeværelsen av melk i moren, og i fravær av kontraindikasjoner, er amming den beste måte å forsyne barn. Men det er tider når amming er ikke mulig av forskjellige grunner. I slike tilfeller er den viktigste maten babyen tørr baby melk formel.

MorsmelkerstatningMorsmelkerstatning så nær morsmelk og er vanligvis produsert fra ku og geit melk. Foreløpig barnemat produsenter tilbyr et bredt spekter av morsmelkerstatning. Hvis du ikke kan mate babyen morsmelk, ikke lytte til anbefalinger utenforstående, bedre kontakt med din barnelege. Ikke prøv å mate babyen kumelk - det er ikke absorberes av barnets kropp.
Kjøpe baby tørre blandinger, ikke glem å ta hensyn til anbefalinger barnelege og individuelle kjennetegn ved barnet ditt. Utskifting av en blanding til en annen gradvis utføre i løpet av uken, mens nøye se den trivsel for barnet.
Etter avtale morsmelkerstatning er delt inn i:
- Tier morsmelkerstatning beregnet for fôring barn fra fødsel til seks måneder ("Bebelak", "Baby", "Bona", "Frysolak" "Nan", "Nestozhen", "Nutrilak", "Similak", osv) ;
- Andre nivå morsmelkerstatning beregnet for fôring barn over seks måneder ("Bebelak 2", "Baby 2", "Bona 2", "Frysolak 2", "Nan", "Nutrilak", osv);
- Soya blandinger beregnet på fôring barn som har en kontraindikasjon for bruk av morsmelkerstatning, og laktoseintoleranse halaktozymyy, dersom barnet har en allergi mot kumelk protein, i forstyrrelser i tarmfunksjonen ("Bebelak Soya", "Nan Soy" "Frysosoy", "Nutri-Soy", "Similak Yzomyl", osv);
- Treat laktose, nyzkolaktoznыe, hydrolysert og annen mat mix for barn med ulike sykdommer ("Nan bezlaktoznыy", "Frysopep", "Mameks bezlaktoznыy", "Nutramyhen", "Nutren", "Prehestymyl", osv);
- Blandinger malovahyh og premature produsert mat for premature barn og barn med lav fødselsvekt ("Alprem", "Humala 0", "Frysopre av nukleotider," "Nenatal", osv).

Ved hjelp av fremstillingen av morsmelkerstatning er:

- Klar til å bruke, ikke krever spesiell avl;
- Konsentrert;
- Pulver som er nødvendig før bruk fortynnes med vann.

Det bør bemerkes at dyrking av tørre blanding bør følge noen viktige regler:

- Tynn melkeblandingen like før fôring sterilisert flaske.
- Fortynning tørr blanding lese nøye instruksjonene på pakken.
- Ikke bruk for avl blanding av vann fra springen.
- Kontroller temperaturen i blandingen på håndleddet, det må være lik kroppstemperatur - 36, 6 grader.
- Ikke oppbevar utvannet blanding og ikke å mate barnet sitt igjen etter en stund.
- Når mate babyen skjermen slik at det tett omkranset brystvorten.
- Prosess flasken umiddelbart etter fôring.  
Portefølje for barnehageOpp til 3 år i de fleste tilfeller barnet er omgitt av omsorgsfull mor og slektninger. Siden tre år av livet er i endring - det er gitt til barnehagen, hvor hun ser mange av hans kolleger, veiledere og andre ukjente for ham. Deretter reke første pass, og barnet vil måtte vise seg.

Baby-portefølje

For å lette arbeidet med barnet i noen uker for å begynne å gjøre barnehagen portefølje. Portefølje - portefølje, hvis oversatt bokstavelig talt fra italiensk språk. Etter vår mening Portfolio - Mappe prestasjoner av mannen. Som for barns portefølje, er det vanligvis en mappe i fri stil, som inneholder den mest fremtredende av barnet. Det er ikke bare bildet av Tsjad, hans biografi, informasjon om ham, men hans egne tegninger og andre kreative resultater.
Portefølje for barnehage

Portefølje for barnehage

Baby-portefølje er svært nyttig barn i hagen, det orientere lærere og pedagoger hvordan jobbe med barnet, Hvorfor betale mer oppmerksomhet til hvordan å utvikle de muligheter og den første spiren til hans talent. For lærere i barneomsorg fasiliteter er viktig at porteføljen reflekterer ikke bare oppnåelse av barnet, men også mangfoldet av hans interesser og positive følelser.
Arbeid med mappe løgner, selvfølgelig, foreldrene til barnet. Men for å samle materiale til porteføljen kan mødre og bestefedre, og andre slektninger. For råd for barnet ditt, gjorde sannsynligvis malt postkort bestefar for et jubileum eller en tilbakebetaling med deg, for å behage sin søster. Prestasjoner baby kan være variert: hvis støpt fra leire, så du trenger bilder av hans arbeid, om dans eller skuespill ferdigheter unge - det er igjen nødvendig å ta bildet.
Portefølje maler for barnehagen
Portefølje for barnehage

De viktigste kravene for barnehager portefølje på grunn av den spesielle oppfatning av alder bør værefarge, lysstyrke klaring. Vel, hvis det er alle slags bilder og fengende (glad, lykkelig) øyeblikk i livet til babyen. Skriv inn din informasjon (bilder eller beskrivelse) av en favoritt leketøy barnet, hans favorittbok, favoritt aktiviteter (som, sannsynligvis mer!).
Obligatorisk i barnas porteføljer må inneholde følgende opplysninger:
- Tittelside, herunder barnets foto, navn og fødselsdato. Det indikerer også fødested og bostedsadresse.
- Min familie: bilder av foreldre og andre familiemedlemmer. Hvis du ønsker, kan du skildre data.
- Mine poster.Denne siden beskriver kid sports poster: lange hopp så mye kjørelengde så lenge søvn, etc. Du kan starte med de store prestasjoner og fullføre komisk. Du kan tegne bilder og morsomme babybildene, minner.
- Utdanning. List opp bøkene du leser favoritt historier, dikt. Hva barnet vet av hjerte dikt osv Her kan du snakke om historier som han så på TV eller lyttet til. Hvis det er mange, plukke de mest likt av barnet.
Portefølje for barnehage

- Historier og humor.Denne delen er en av de mest interessante. Ifølge hans observasjoner du abonnerer på denne morsomme uttrykk for hans barn, hans opprinnelige uttrykk og små intrikate historie, hvor han var hovedpersonen.
- Aktiviteter og turer. Skriving er der barnet liker å gå der ble han så. Du kan sette billetter på kino, utstillinger, etc. Det vil være interessant å lage tegninger minner babyen zapomnyvshemusya for hvert besøk.
- Våre ferie.Bursdager slektninger, venner, baby, bilder av helligdager, gaver babyen, laget for hånd, eller bilder.
- Dyktig penn (mine prestasjoner)er et fly av fancy for foreldre. Hvis det er en masse bilder eller bilder der babyen entusiastisk engasjert i skapende arbeid, alle reflekterer på denne siden: Beskriv legge ved bilder, tegninger, etc.
Denne porteføljen gjort av eksemplene ovenfor, avslører barnets lærere å fullt ut fra alle kanter. Selvfølgelig, og kan kalles annerledes, men viktigst av alt, at essensen forble en. Portefølje for barnehagen skal gjenspeile hele livet, eller rettere sagt, de skarpeste øyeblikkene i hans liv, hans interesser, kreativitet, uttrykke sin karakter, etc.
Portefølje for barnehage

Selvfølgelig kan du kjøpe ferdige portefølje for barnet ditt i butikken og bare fylle den, men hvor er din fly av fancy? I tillegg felles arbeid med barnet for etablering og utforming portefølje bidrar til å utvikle tillit barnet bidrar til en bedre tilpasning til endringer i livet sitt.
Portefølje for barnehage for gutter
- Opprettelsen og design portefølje for gutter og jenter er store forskjeller.For gutter portefølje - en sparegris for hans suksess.
- Det er viktig at lærerne barnehage hånd spores barnet til å skape en portefølje. La det være en registreringsside. Ikke vær redd for at den lille gutten vil ødelegge portefølje og være i stand til å uttrykke seg.
- Spør deg selv gutt beskrive deg selv og velge et bilde på forsiden. Posten han sa at alt han sier.
- For gutten svært viktig i porteføljen liste over hans prestasjoner. Opp for det med barnet ditt, la ham sette pris på deg selv og føle stolthet. Dette vil gi impulser til utvikling av selvtillit og gutten ville tjene hans "I".
Portefølje for barnehage

- Det er en lite versjon - skape en portefølje for en gutt ikke helt alene, og delvis. Med andre ord, er den klar portefølje som fargelegging. Velger å handle med sin sønn at han likte det, ikke du. La ham male, og du fyller inn all den foreslåtte portefølje side. Du kan fjerne noe fra det og gjøre noe av sine egne. Jo mer du vil tiltrekke gutten til å lage en portefølje, jo bedre.
Og i alle fall ikke holde barnet som er skrevet i sin portefølje, han må vite og forstå hva som skjedde som et resultat. Men dette er hans portefølje!
Portefølje for barnehage for jenter
- Strukturen av portefølje for piker kan være den samme som beskrevet i kravene, og kan være vilkårlig.
- Design Portfolio for jenter å være i stil med en fe prinsesse eller heltinne av den populære barnas tegneserie eller TV-serier. Del av å oppnå jenter skiller seg fra den delen i porteføljen gutt. Hvis en gutt - en mer atletisk og oppfinnsom suksess, jentene - er å hjelpe min mor (i matlaging i husholdningen, etc.).
Portefølje for barnehage

- Ikke glem at for jenter portefølje bør gjenspeile sitt lys til visdom, for å uttrykke sine feminine trekk. Jentene fra en tidlig alder utviser mors instinkt å leke med dukker. Jo mer relevante bilder jenter som fremtidig elskerinne og forsiktig mor, jo bedre. Dette er en video av hennes favoritt dukke, en favoritt leketøy, et bilde i forkle og morsomme bilder der hun vыmazana mat (syltetøy, mel, sjokolade).
- Ikke for moro ikke å gjøre, jenter typisk humor, vitser og klok, men moro vыskazыvanyyah.Poprosyte barnet tenker på hennes design portefølje. Kanskje det kommer til denne saken med interesse og ønsker å kjøpe en ferdig portefølje som fargelegging. Kanskje det vil be deg om å tegne din favoritt heltinne, og hun male det.
Som for jenter og gutter, når du oppretter en portefølje du kan vise så mye fantasi, vil det lyse og original! Og husk,Portefølje for barnehage - et stykke av barnet ditt, så han bør ta i sin etablering og gjennomføring av direkte erfaring!
Яндекс.Метрика