Hvordan velge et navn jeg ufødte barn"Hvordan velge et navn ufødte barnet? "- Spør foreldre. Gjør det enkelt, fordi navnet vil være med barnet gjennom hele livet. Foreldre velger ofte navn for sitt barn, basert på kriteriene for fasjonable / umoderne, følge råd fra noen venner og kjærester, andre kaller et barn etter at noen fra slektninger. Så hvordan du velger et navn ufødte barnet? Her er noen måter utvalg.
Hvordan velge et navn ufødte barnet, etter verdi
Det antas at navnet påvirker naturen og skjebnen til mennesket. Hvert navn (selv om det navnet - det er bare et sett med lyder) er verdien. Kilder til informasjon om emnet - vekt. For eksempel, navnet Victoria betyr "seier" og Yaroslav betyr "februar sterk."
Hvordan velge et navn ufødte barn: for numerologisk utvalg.
Nylig har denne metoden blitt populært blant nybakte mødre og fedre. Det er at for hvert navn tilsvarer et visst antall, og for hvert siffer data egenskaper, for eksempel for folket "fem" iboende rastløshet og tørst etter eventyr og så videre.
Hvordan velge et navn ufødte barn: psykologi har.
Jeg fikk nylig en utbredt trend i psykologien som psykologi har, reflektert på å velge et navn. Hvordan velge et navn ufødte barnet? Valg av navn er som følger: flere par antonymer (vanligvis ikke mer enn fem), for å plukke opp barnets navn inn i kategorier (f.eks myk - grov, stor - liten).
Hvordan velge et navn ufødte barn: ordbok.
Bevæpnet med en ordbok, er fremtidig mamma og pappa utskrevet fra en liste med navnene på dem de mest lyst. Etter at de utveksle lister og tegne navnene på dem som helt uakseptabelt for dem. Så ved siden av hvert navn ordnet score (antall seter er poenget). Navnet har den laveste score, "vinner".
Hvordan velge et navn ufødte barn: kompatibilitet med mellomnavn og etternavn.
Dette er en av de mest vanlige varianter av navnet valg. Rådet valg å gjøre det i navn og mellomnavn var bare én bokstav "r" (f.eks Eugene Y.). Dårlig lyd sjeldne navn med enkle navn og etternavn. Hvordan velge et navn ufødte barnet? Samlet sett bør kombinasjonen av fornavn, mellomnavn og etternavn ikke skjære ørene og bringe et smil til andre.
Hvordan velge et navn ufødte barnet? Velg den måten som passer best for deg, og lykke til i denne beslutningen.  
Hvordan lære et barn å lese rasktHastighet lesing til barn er ekstremt viktig. På skolen student som leser sakte, vil lagging student vurderes, ingen pospevayuschym av andre barn. Det er derfor det er så viktig å engasjere seg med barnet lesing, lære ham å lese regelmessig, innpode en forkjærlighet for bøker. Noen ganger grunnen til at barnet ikke blir lest er zvukobukvennyy prinsippet studie. Også noen barn lider langsiktig manglende evne til å konsentrere seg. Det viser seg at slutten blir lest forslagene han glemmer begynnelsen. Ikke glem at dårlig ordforråd betydelig innvirkning på konseptet av et barn å lese. Fiks det kunne bare vanlige klasser i lesing.
Barnet bør være involvert i leseprosessen uten tvang. For å starte, kan du prøve å lese taktikk parallell: barnet sakte lese noen fascinerende bok, og be ham om å følge ord og setninger finger. Så på et tidspunkt, si at du er sliten og be barnet til selvstendig fortsette å lese. Etter å ha lest, diskutere med babyen tekst, stille spørsmål gjennom historien, spør figuren skildre historien tale.
God hjelp av visuelle lese diktater. Skrive på et stykke papir to små forslag. Vis dem barnet ditt, la dem lese det flere ganger. Deretter fjerner stykke papir og be barnet å skrive sine egne husket det tilbyr. Ta hensyn også til leseferdighet. Disse øvelsene vil hjelpe barnet å lære å lese raskt.
Hvordan lære barnet ditt å lese på engelsk
Hvordan lære et barn å lese rasktIkke alle skoler, lærere ses hen til opplæring av studenter lesing på engelsk. Så hvis du vil at barnet skal lære å lese godt på engelsk, gi ham en erfaren veileder for å jobbe, eller nyte en selv utdanning prosessen med ham.
Trinn 1
Start læring skal være til å kjenne barnet med lyder og bokstaver på engelsk. Deretter showet og forklare hensikten med transkripsjon barn, sier at i det engelske språket, er ikke alle ord leses som skrives. For eksempel, noen ganger et ord med seks bokstaver kan bli talt bare tre lyder. Fra studiet av enkle lyder bla gradvis til seg kjent med komplekse zvukosochetanyyamy.
Trinn 2
Etter å ha studert en viss lyd kombinasjoner vanligvis leser, sørg for å jobbe med øvelser på regelen om at barnet har lært og memorert det. Aksje opp arbeids- bøker og manualer for dette.

Trinn 3

Og husk at læring skal skje barnet i en avslappet form av et spill som barnet ikke inntrykk av hverdagen. Lag en plan leksjoner, slik at barnet ikke er trøtt, når du ser de første tegn på tretthet i barn under trening, stoppe og pause.
Nå som du vet hvordan å lære barn å lese. Være litt omsorg, tålmodighet og utholdenhet, og da vil du være sikker på å lære barn å lese.  
Hvordan lære et barn til pottenDet er viktig å fange øyeblikket når barnet er fullt forberedt for en myk overgang fra bleie til potten.
Faktum er at hvis du begynner å skifte for tidlig kan skade barnet, og hvis for sent, vil overgangen være vanskelig for foreldre, og for barnet.

Når du skal begynne venne til potten


Hvis du vil bytte til potten var rask og vellykket svar på tre spørsmål må være strengt positiv:

1. Fysisk beredskap. Utvikling av indre organer - blære kanalen, endetarm, magemusklene og sphincters er helt sostoyatsya.Kohda start
2. Psykologisk beredskap. Hjernebarken bør være i stand til å oppfatte den ubetingede refleks (vannlating, avføring) som betinget. Med andre ord, har den lille mannen å administrere medfødte evner, være i stand til å undertrykke sine ønsker.
3. vilje til foreldre for å hjelpe barnet.
Noen ganger foreldre oppjaget hendelse punkt №3 manifesterer seg også. Men som ikke overholder №2 punkt. Svært ofte er det situasjoner: Glad foreldre lykkelig informere venner og slektninger at deres barn pees på kommandoen "tisse tisse" og kakao - kommandoen "ka-ka" på. Ja, ungen i en alder av seks måneder med diligence foreldre begynner å innse at når etterspørselen fra ham "pee pee" må tisse. Men foreldre grusomt forvekslet: det er nødvendig å knytte barnet fanget mellom sine manifestasjoner, og det faktum at folk går til potten. Foreldre kan snakke med den blå i ansiktet "tisse tisse", men når det er på tide å tømme blæren eller tarmer, barnet fortsatt stiger "av seg selv".
Barneleger enstemmig si at etter 1 år fikk prøve å lære barnet ditt til sin første toalett. Hvert barn på grunn av deres individuelle egenskaper i stand til å passere på potten i alderen 1 til 3 år, at overgangen til potten i denne perioden kan kalles en naturlig og helt normal. Ifølge statistikk, situasjonen for tilvenning til potten som følger:
Hvordan lære et barn til potten1.Dytyna begynnelsen å skifte til forvaltningen av sine utslipp fra en alder av bare 12 måneder. Hele andre leveår han utvikler denne ferdigheten virkelig trenger det.
2.Pershi betydelig fremgang i sine undervisnings barn til toalettet, begynner han å vise i en alder av 18-30 måneder.
3. I en alder av 36 måneder hans suksesser er absolutte, med få unntak.
Hvordan lære et barn til pottenFølgelig bør det bemerkes at overgangen til potten er lang.
Innen år er ikke engang verdt å prøve å starte - bleier du kan lagre, men taper tid og oppnå noe.
Hvis foreldrene utviser overdreven aktivitet (straffe, skremme barnet er altfor vedvarende), du kan oppnå akkurat det motsatte.
Tegn på beredskap for pot
- Har utviklet en klar modus avføring;
- Bleier forbli tørr for 2-2,5 timer;
- Det er en forståelse av ordet "dritt" og "skrive";
- Det er en klar kunnskap om elementer av klær og kroppsdeler;
- Hvordan ubehaget ved å bo i skitne og våte bleier;
- Utvikling av ferdigheter av uavhengige avkledning / dressing;
- Utvikling av ferdigheter av uavhengige vandre til potten;
- Muligheten til å snakke klart og tydelig ordet "ønsker", og viktigst av alt, en klar følelse av sin mening.

Hvordan lære et barn til potten - prosedyre
Hvordan lære et barn til potten1.b første foreldre bør innse at de må forholde seg Skolegang "til seier", at arbeidet skal være permanent eneste suksess vil være komplett og relativt rask. Du må være forberedt på å bruke litt tid på opplæring babyen.
2.Pochynaty trenger på et tidspunkt når babyen er helt frisk, han og foreldre i godt humør.
3.Lito - en perfekt tid å starte. Sommer babyen lettere å fjerne klær og vask enklere mamma tilfeldigvis forurenset pyntegjenstander.
4.Pochynaty bedre kjent med potten på den tiden når barnet føler behov - etter å ha spist før du går til sengs om morgenen, etc. Foreldre til oppførselen til barnet kan gjette hva han vil "i store".
5. Hvis barnet ikke fungerer, bli opprørt, enn si gjøre det i hans øyne, er nødvendig. Hvis alt skjedde spart på ros i alle fall umulig.
6.Duzhe viktig å vise barnet for store anstrengelser trinn: først, ta av buksene, sitte på potten for å ringe foreldrene til vasket ass, kjole bukser. Så hele prosessen vil bli en kjent, kjent og selv behagelig ritual.
7.Na horshkePosle første suksesser trenger å fikse det. For eksempel kan du lære et barn å gå på potte før en lang tur, spesielt i den kalde årstiden.
8.Pershyy tid kan ikke være brått avvenne barnet fra bleier. De er veldig nyttig om natten, i de lange vinterturer og hvile i løpet av dagen. Dersom bleie klart å holde tørr, må du prise deg i denne prestasjonen.
9.Ne trenger å kjøpe "Cool" potter med musikk leketøy utstikkende deler, etc. I stedet må barnet overbevise hans barn toalett - det er ikke et leketøy, men en funksjonell ting, som en stol eller bord. Potten bør være laget av kvalitetsmaterialer, komfortabel og holdbar tilbake er ikke overdreven.
10. Gjør ikke bedre først lære et barn til potten, vel, er han ganske osvoyitsya med barnas toalett, det er ganske vant til vanlig toalett. Til ungen var praktisk å bruke toalettet for voksne, kan vi tilby den til å bruke barnas tilknytning til toalettsetet.
Hvordan å øke hastigheten avhengighet til potten
Hvordan lære et barn til potten

Først må vi før lære å fjerne potten fra baby bleie. Det er bedre hvis det er helt uten truser. Slik at han kan undersøke kroppen hennes og utforske noen av formål forbundet med fordøyelsen. Barnet bør se hvordan han tisser og kakao, så det er lettere å finne en forbindelse mellom tog og potte. For første gang barnet må vise hvordan det gjøres.
Vi må gjøre alt for at første tur til potten var så enkelt som mulig. Som allerede nevnt, jo bedre med baby bukser - la pobihaye naken. Slik at barnet vil bli enklere og raskere å sitte på potte. Pot bedre plasser nærmere han var foran øynene til et barn.
Forklare hensikten med potten du trenger en skånsom måte. Hvis det var en "ulykke" skjelle barnet kan ikke i alle fall, ellers kan det være fiendtlig innstilt til faget. Derimot, hvis alt endte godt, ikke glem å prise hans elev.
De første forsøkene bør gjennomføres i en rolig atmosfære, uten utenforstående, bare babyen slappe av, og han vil lykkes.
Hvorfor kan forekomme "ulykke"
Hvordan lære et barn til potten

Det pågår fortsatt ferdighet potten endelig fastlåst, er det mulig svikt. Blant årsakene til svikt kan være for lite erfaring tenner krise ett år og entusiasme for spillet. For å hindre mulig skade, dyre tepper vaske gulvet bedre, og erstatte dem med billigere dekning, for eksempel håndklær. Leve bedre dekning film.
Noen foreldre bekymret for at deres barn selv etter kommer avhengighet til potten fortsetter å skrive i sengen om natten. Det må tas i betraktning at en alder av fem år, kan barn ikke kontrollere vannlating under søvn - til tider de kan skrives om natten. For å forhindre slik uønsket fenomener bør se til at barna ikke ta ved sengetid rikelig med væske. Bedtime nødvendigvis trenger å tilby barnet sitte på potten, og bare slappe av. Å vise negative følelser etter barnets opysaetsya natt, kan ikke, det kan bare gjøre skade.
Til slutt vil jeg si at noen andre foreldre skryte av at deres barn ikke kan skrive om natten og helt vant til potten. Råder ikke for ta hensyn til sine ord, som hvert enkelt barn, foruten foreldre har en tendens til å overdrive suksessen til sine barn.
Video hvordan å lære et barn til potten
Яндекс.Метрика