Moderne jenter navn. Velge et navn for en guttVelge et navn for barnet ditt er ikke mindre viktig begivenhet enn sitt utseende. Å nærme seg denne saken bør seriøst. Når du velger et navn alltid prøve å fokusere på familienavnet og patronymikon. Det må være konsonant. Aldri velg en utenlandsk navn til den russiske etternavn og patronymikon. Dette vil høres dumt. Når er ute etter navn, er mellomnavn en prioritet, fordi babyen vil gråte en levetid ved navn og patronymikon. For å nevne noen myke konsonanter, egnet solid mellomnavn, og vice versa.
Tradisjoner som velger navn til babyen din
Siden oldtiden, er det antatt at navnet legger merke for livet, fordi denne saken kom opp detalj. Foreldrene valgte navnet i samsvar med navn på helgener og deres verdi. Etter ankomsten av kristendom, kirke navnene var gresk og latin. Når et barn døpt, ble foreldrene gitt en liste med navn på hver dato kalenderen. Men navnene var ukjente for russisk, så mange en gang hadde to navn.
Ofte foreldre velger baby navn til ære for en mann som er viktig for dem, kan dette være en slektning eller venn. Navnene på kjendiser er populære også. Mange foreldre ønsker at barna skal gjentas livet av filmstjerner, pop, sport.
Moderne jenter navn. Velge et navn for en gutt

Et annet populært valg av navn i henhold til sin mening og mystikk. Studere bøkene til verdi og opprinnelse av navn, foreldre prøver basert på funksjoner av karakter, talenter og personlige egenskaper for å gjøre valg. Over tid er det mange bøker som avslører betydningen av navn og steder der for en avgift kan du velge navnet, basert på ønskene til foreldrene og fødselsdato på barnet. Det er imidlertid verdt å huske at egenskapene til navnet kan ikke alltid matche karakter og talent av mannen. Derfor bør foreldre ikke bli skuffet hvis navnevalget ikke er bevist, fordi hver enkelt. Mange tyr til hjelp av astrologi og numerologi. Eksperter er ulike astrologiske kart og det er bestemt at det er bedre å gi barnet et navn.
Moderne jenter navn. Velge et navn for en gutt

Til forskjellige tider, er det alltid en viss motenavn. For eksempel i 2012 var svært fasjonable navnene for jenter: Anastasia, Pauline og gutter: Alexander, Andrew. Men den negative utvalg av trendy navn som dine barn vil være mange klassekamerater, medstudenter med samme navn. Og alle foreldre ønsker at deres barn skal gjøre spesielle. Så ofte ty til å bruke fancy eller utenlandske navn. Hvis du har et kort navn og høres bra ut både russiske og utenlandske språk, kan du ikke ringe barnets navn, men tenk hvor latterlig ville høres Juliet Ivanov eller Petrov Ricardo. Velge navn for gutter og jenter, merk at de upersonlige navnene kan matches navn på hvilke obskure babyens kjønn. For eksempel Sak Eugene. Det er ikke klart dette gutt eller jente. Og kaller jenter mannlige navn - det regnes som en dårlig omen. Prøv å nevne noen flere alternativer for å redusere. Og vil du vite hvordan du skal gi navn til babyen før den er liten, og deretter umenshytelnыy versjonen av navnet vil fortsatt komme opp, og ikke det faktum at han vil nyte seg selv hersker.
Moderne jenter navn. Velge et navn for en gutt

Selvfølgelig, alle foreldre ønsker sine barn var spesiell, og noen prøver å komme opp med et originalt navn det. Men før du prøver å imponere andre, tenke på hva et barn vil leve med dette navnet. For eksempel, i Russland er det kjent at en guttens foreldre heter Prahladoy. Tenk deg hvordan det ville gå på skole med samme navn eller få en jobb. Du kan også velge navn basert på karakteren. Det er en kalender der alle barn født i en bestemt måned tilsvarer visse trekk.
Moderne jenter navn. Velge et navn for en gutt

Ifølge kalenderen:
- Januar - uavhengighet, balanse, tålmodighet.
- Februar - mot og egenrådighet, og uforutsigbarhet.
- Mars - følsomhet og sårbarhet.
- April - mot, styrke og utholdenhet.
- May - krevende, authoritativeness, integritet.
- Juni - følsomhet og forsiktighet, og til og med mot.
- July - Uavhengighet og utålmodighet.
- August - fasthet, utholdenhet og energi.
- September - fokus temperament.
- Oktober - vidd praktiske.
- November - klokskap og suksess.
- Desember - følelser og temperament.

Moderne jenter navn. Velge et navn for en gutt

Velge et navn for en baby svært viktig. Når du har opprettet sin fremtidige skjebne. Tidligere var det en masse tradisjoner og ritualer. Ved dåpen valgte navnet for en gutt eller jente sa nei - det ble ansett som et dårlig tegn. Dessuten ble det besluttet å feire bursdagen noensinne, og under feiringen, bryte retter ble ansett et godt tegn og lovet lykke. Ingen navn ble gitt til ære for de døde små barn og avdøde slektninger eller de som har hatt uflaks. Du kan kalle barna i ære besteforeldre, men etter sin far.
Statistikk som velger navn for gutter og jenter
De mest fasjonable navnene for jenter i 2013 Sofia, Anastasia, Anna, Alexandra, Maria, Natalia, Helen, Irene, Marina, Elizabeth, Natalia.
De mest fasjonable navnene for gutter i 2013: Artem, Ivan, Max, Michael, Daniel, Cyril, Denis, Jaroslaw, Nikita.

Nå få mennesker velger et navn på barnet i samsvar med en lang tradisjon. Foreldre prøver å gjøre barnet ditt spesielle. Engasjere seg i nye måter, for eksempel komponere astrologiske kart, tyde mysterier navn, og så videre. Husk ikke alltid tegnet kart astrolog vil møte fremtiden for barnet ditt. Så ikke bli opprørt hvis barnet ditt ikke blir en idrettsutøver og en artist, eller en advokat, ikke en lærer. Det vil alltid være spesiell for deg og den mest elskede.

Og i konklusjonen, videoen, som du vil lære mer om hvordan du velger et navn på en gutt eller jente.

Hvorfor kan ikke gravid stryke kattene?For enhver kvinnes graviditet - er dette lykke, glede forventninger baby. Og hvor ofte denne gleden skjemmet av en rekke tegn, overtro, tips "opplevd". Tror alltid på disse skiltene? Selvfølgelig, en kvinne i en posisjon mest sårbare. Hun er klar til å tro i alle slags tull, hvis bare barnet var all right. Men er dette et tegn - tull? La oss prøve å finne ut sammen.
"Hjelp" er forpliktet til alle gravide
Når du ser dine to strips på testen, være forberedt på å høre fra rundt "gode råd". Hvis en gravid kvinne vil følge alle skiltene, kan hun ikke engang gå ut på gaten. Det er nødt til å sitte hjemme og ikke gjøre noe. Du får beskjed om hvordan de skal oppføre seg i hver graviditet, fødsel som hvordan å oppdra et barn.
Selvfølgelig, den unge moren, kan denne informasjonen være svært nyttig. Uten råd fra min mor, bestemor, mor-ung gangsgravide rett og slett ikke kan gjøre. Hvem andre fortelle deg hva du skal gjøre og hva ikke? Leger i Kvinneklinikken ofte ikke før. Men i alle tilfelle må være i stand til å "filtrere" det resulterende materiale og være i stand til å behandle den riktig.
Det er tegn som ikke bør neglisjert. Spør legen din hvorfor du ikke kan sove på ryggen mens gravid? Du populært forklare det svært farlig for gravide og det ufødte barnet. Noen tegn er svært like fordommer. For eksempel forbudet gravid kvinne stryke en katt.
Hvorfor kan ikke gravid stryke kattene?
Hvordan skal jeg behandle tegn og fordommer? For eksempel kan hvorfor gravide kvinner ikke skal strykes katter? Hvis vi ser på forbudet som overtro, betyr det at et barn født hårete. En tvilsom påstand. Selvfølgelig er det ikke! Men du kan se på det fra den andre siden, med det vitenskapelige. Og det kan være flere alternativer.
1. Gravide kvinner er ansett som de mest farlige flere sykdommer. Blant dem - toksoplasmose, agenten som bor i katteavføring. Følgelig, kan de også være i ull, som en katt slikker seg selv, bærer bakterier i kroppen.
Selvfølgelig, katter - ikke bare distributører av sykdommen. Muligheter syke mye, gjennom mat, vann, gjennom husholdning kontakt, seksuell kontakt. Og den største faren for denne sykdommen er at den er tidlig i svangerskapet blir overført til fosteret via morkaken.
Hva om katten har lenge levd i familien, og har blitt en generell favoritt? Vi kan berolige deg. Det er kjent at når katter leve lenge i familien, så alle medlemmer av husstanden har immunitet mot denne typen bakterier. Du trenger bare å toalett katt renset av noen andre, ikke en gravid kvinne (bare i tilfelle!). Og vask hendene etter katter.
2. Like farlige og ormer, som ofte er i katter. De kan godt være i hjemmet kjæledyr hvis det er rått kjøtt, elv fisk, fluer, etc. Bestemme deres tilgjengelighet for prymetnomu egenskap: hvis katten shkrebe bakover på bakken eller palass.
Ormer kan overføres til enhver tid, i løpet av de klapper på shersttsi,. Men behandling for ormer gravid kvinne er svært vanskelig klemmer i nesen, og så videre. Ikke alle stoffene er harmløse! Det er derfor gravide kvinner ikke kan strykes katter ikke er deres hjem og gaten eller inaktiv.
For å unngå utseendet av en katt ormer, bedre sette den på tørr mat eller hermetisert katt. Drikker katt hlystohonnыmy midler. Igjen, sørg for å vaske hendene etter kontakt med et kjæledyr.
3. I små kattunger ganske vanlig ringorm (microspores). Dette problemer også overføres til mennesker i nær kontakt. Tegn sparer ganske synlig: dette skallet hale, på beina, bak øret.
Og nå må du bruke en hud-venerolohycheskoe avdeling. For behandlings brukt soppmidler.
Det er andre problemer som kan resultere vanligvis stryke katten: allergier, for eksempel. Men grunnleggende hygiene og omsorg lage hjemmelaget katt trygt for gravide kvinner.
Hvorfor kan ikke gravid stryke kattene?

Hvordan sikre kommunikasjon?
En gravid kvinne og en katt eller kattunge i huset fullt kompatibel. Men dette området krever visse forebyggende tiltak:
gravid kvinne bør ikke endre søppel boksen, er det absolutt kontraindisert;
vordende mor må nødvendigvis umiddelbart etter kontakt med en katt vaske hendene;
ikke få lov til å gni en katt på ansiktet hans, gir slikke hender, spytt eller annen fordeling kan være farlig;
helst ikke mate huskatt rå fisk eller rått kjøtt, bedre å gi tørr mat eller hermetisert tilberedes spesielt;
hvis katten bor i en leilighet, er det bedre å ikke la henne være alene på gaten, tillater ikke å "kommunisere" med gate katter.
Katt - den beste anti-depressivt
Og da katten er ikke bare trygg: det er - den perfekte anti-beroligende! Elskede pus, murlыkayuschyy liten ball løfte ethvert humør. Og den emosjonelle tilstanden til en kvinne og forventer hennes baby, vil ha en positiv effekt. Selv enkle observasjon kattunge spille bidrar til å glemme alle opplevelsene.
Enhver katteeier vet at det er svært sensitive kjæledyr. De første føler "interessant" bestemmelse elskerinne og være snill og omsorg for henne.
Og ikke å bekymre deg for helsen til en mor katt bør være vaksinert og undersøkt i en veterinærklinikk. Og konklusjonen er den samme: katten kan godt leve i et hus der venter på ferdigstillelse. Og hvilken glede venter barn når huset er et dyr!  
Яндекс.Метрика