Hvordan å føde en baby jenteAllerede for flere årtusener folk prøver å gjette hvordan å ha en jente eller gutt. Alle gamle ritualer alltid utføres kun på kvinner, siden da ikke visste at denne komplekse prosessen spiller en stor rolle er den mannlige frø.
Medisin har utviklet hele tiden, men hvordan å bestemme kjønn på barnet var ganske primitive. Det var, for eksempel, inneholder en slik latterlig teori at en mannlig testikkel sperm, som begynner å gutter, og mer - jenter.
Derfor, når du planlegger sex av barn er en av testiklene bundet. Ikke glem også om folks ritualer og overbevisninger. Men konkrete svar på spørsmål om hvordan man skal ha en jente, er det den dag i dag.
Vi vil fortelle deg om den vanligste og ifølge observatører, de mest effektive tradisjonelle og utradisjonelle måter å bli gravid og føder en jente.
Hvordan å ha en gutt i blodet
Ikke alle foreldre ønsker jenter, folk flest ønsker å vite hvordan du har en gutt, og det er ikke noe overraskende, fordi hver "familieforsørger" prøver å fortsette familienavnet og passerer ved arv.
Før du tenke som en baby av et bestemt kjønn du trenger å vite hvordan du får fra fyren gjensidighet i dette vedtaket, gjennom denne artikkelen, kan du bestemme sammen hvis du kan oppdra et barn i øyeblikket eller ikke.
Moderne teorier
Den første, og kanskje den mest vanlige hypotese - en faktor kromosomalt komponent. Alle på skolen vet at hver menneskecelle inneholder 46 kromosomer, 44 av disse er felles, og to andre - sex, så Y og X.
Kvinners par kjønnskromosomer XX er den samme, men menn kan bestå av et par identiske kromosomer XX og med forskjellig - XY. Det er derfor barnet tilhører kvinnelig eller mannlig kommer helt an på menn. Ved utløsning i skjeden blir mer enn 200 millioner sædceller som inneholder en blanding av X og Y-kromosomer.
Fra dette følger det at for å planlegge sex av et barn er umulig. En tradisjonell måte å bli gravid en jente - er kunstig inseminasjon.
Blant kvinner også populær hypotese om påvirkning av månen på sex av det ufødte barnet. Mange kvinner virkelig tror på astrologi og påvirkning av månens syklus på menneskeliv. Derfor, som ønsker å ha en baby jente og se andre måter å gjøre dette, slå til dette alternativ vitenskap.
Mer enn 50 år siden O.Yonas tsjekkisk forsker gjort et kontroversielt oppdagelse: det viser seg, i tillegg til menstruasjonssyklusen er en annen syklus, individuell for hver kvinne som gjør henne forpliktelse til å tenke seg en baby av et bestemt kjønn. Det er derfor hver repetisjon periode på månens syklus, der hun ble født, er den mest optimale for å bli gravid en jente.
Det er også en annen observasjon er støttet av mange helsearbeidere - sannsynligheten for å bli gravid en jente voksende makt og type orgasme. Mange studier har bekreftet at klytoralnom sjanse til å unnfange en jente orgasme flere ganger øker og vaginale orgasmer er født, vanligvis gutter.
Det er også en annen uttalelse har noe vitenskapelig grunnlag. Den sier at fødselen av jenter kvinne bør holde seg under samleie manifestasjoner av orgasme. Selv århundrer siden kvakksalver og hekser sa: "Hvis en mann som ender på første samleie, er datter født."
De viktigste metoder for å unnfange en jente
Gjennom menneskets historie har tradisjonell medisin akkumulert i bagasjen hans mange forskjellige metoder for selv planlegging av barnets kjønn. Men bør likevel vurdere medisinske og klassiske metoder for å bli gravid en baby av et bestemt kjønn.
Vi har allerede snakket om eksistensen av sperm kromosom-malchykamy (Y-kromosom) og kromosom jenter (X-kromosom). Så, disse sædcellene har sine egne egenskaper som påvirker sex av det ufødte barnet.
Y-kromosomet er mye raskere enn sine konkurrenter X-kromosomer, men deres levealder er mye mindre og ikke mer enn 24 timer. Derfor, hvis du ønsker å ha en jente, er det verdt å vurdere noen oppfatning:
viktig at samleie ikke falle sammen med perioden for eggløsning, som i dette tilfellet er større sannsynlighet for å bli gravid en gutt;
3-4 dager før eggløsning anbefales å stoppe aktive seksuelle handlinger. Dette er fordi med regelmessig sex med en partner i en kvinnes kropp fall bærere Y-kromosom, som til slutt kontrollere alle metabolske prosesser i kvinnekroppen. Men som forventet levealder for sperm er liten, med noen intime innhold, de dør helt, noe som gir vei til en mer seig sædceller
X-kromosomer.
Denne metode er betraktet som statistisk mest effektiv planlegging kjønn på babyen.
Shettles Method
Dette er en ganske ny måte planlegging unnfange en jente. Denne teknikken gir en rekke forberedende skritt som foran direkteprosessen for unnfangelsen:
for 3-4 måneder å regelmessig måle basal temperatur, noe som bidrar finne eggløsning;
par trenger for å gjennomføre regelmessig sex liv;
4 dager før eggløsning bør stoppe eventuelle relasjoner;
under sex preferanse bør gis stillinger som involverer ikke veldig dyp penetrering av vagina medlem. Det beste er misjonær holdning når mennesker fra over;
kvinne under samleie bør unngås orgasme som bidrar til utvikling av alkali i vagina er ikke særlig bra for spermier med x-kromosom, men bidrar til å få Y-kromosomer til målet.
Justere frekvensen av samleie
Denne teknikken er basert på respekt for prinsippene for regulering av seksuelle handlinger for å holde kvinner store størrelsen på noen sperm. Hvis et par ønsker å ha en jente, bør antall seksuelle handlinger reduseres. Det beste alternativet - er å ha sex med en frekvens på ca 1-2 ganger i uken.
Dette er for å sikre at antall "kvinnelige" sperm redusert til et minimum og "kvinnelige" tvert imot - økt flere ganger. Sannsynligheten for unnfangelse nødvendig gulvet ved hjelp av denne metoden er omtrent 70-80 prosent.
Metode blod oppdateringer
Denne metoden er nøyaktig beregning av oppdateringen av blod foreldre basert på deres fødselsdato. I menn, oppstår oppdateringsprosessen blod hvert 4 år og for kvinner - ett hvert 3. år. Denne metoden spiller en viktig rolle Factor forrige blodtap en forelder - overføring, kirurgi, fødsel.
Ifølge noen forskere og observatører, kjønn på barnet er direkte avhengig av "ungdom" blod på den ene eller den andre av foreldrene. For eksempel, hvis en forventningsfull morens blod yngre barnet er kvinne, og hvis blod under en fremtidig far, mest sannsynlig en gutt. Effektiviteten av denne fremgangsmåte er omtrent 68 prosent.
Metoden for beregning leveår forventningsfull mor
Forsker Helen Shavrina etter en serie eksperimenter viste en direkte sammenheng kjønn på barnet fra fylte fremtiden mor. Denne metoden for å planlegge kjønn på barnet sier at i og med år av livet, kvinner en sjanse til å ha en liten jente som vokser i oktober, februar og april, juni og august, og i ulike år av livet imot - trolig for å føde en jente i november, januar, mars og også mai, juli og september. Men denne metoden er kun egnet for de kvinnene som har eggløsning kalender i midten av måneden.
Finn ut barnets kjønn
Svare på spørsmålet hvordan å finne ut kjønnet på barnet, fjerner du en haug med bekymringer om fremtiden for klær og andre detaljer knyttet til en bestemt etasje av din baby.
I det øyeblikk av ensomhet å gjøre en fyr ønsker å tenke på deg selv ved å gå her vil du lære hvordan du gjør det.
Metode Chestermena-Phillips og Young
Som vi har sagt, sperm inneholder Y og X-kromosomer, kalt androspermoy første og andre - hynespermoy. Kjønnet på barnet avhenger av hvilken av sperm til å befrukte egget. Teori metodikk er basert på flere fakta.
Androsperma er i bevegelse, lys, men en liten periode av livet hennes, og hynesperma er mindre aktive, vanskelig, men lange liv ("kvinnelige" sperm kan leve i kjønnsorganer i mer enn tre dager).
Unnfangelsen skjer under egget i egglederen til livmoren - ca 4 dager etter eggløsning.
Derfor, forskere og Young Chestermen Phillips hypotese at hvis samleie før eggløsning gravid en jente er mer sannsynlig, og hvis sex skjer under eggløsningen større sannsynlighet for å ha en gutt.
Metoden for beregning av dagene av menstruasjon
Denne metoden er svært populært i Polen, der nesten nitti prosent av par bruker metoden for å beregne eksakt dagers syklus for å planlegge kjønn på barnet. Forskere hevder at fødselen av jenter til å gjøre sex for to uker før menstruasjon.
Diett for en bursdag jente
I tillegg, for fødselen av en jente anbefales en spesiell diett og modus for lasting. Det er produkter som vi må stoppe hvis du ønsker å bli gravid en jente. Disse produktene omfatter altfor salt mat, mel brød og hvitt brød, bananer, fett kjøtt, røkt kjøtt og bønner, poteter, sjømat, oliven og ost med mugg.
Grunnlaget for kostholdet bør bestå av kvinners produkter med forhøyet magnesium og kalsium, spinat, yoghurt naturell, ost, ost, nøtter, fisk i noen form, brokkoli, havregryn, ris, appelsiner.
Vi anmeldt nesten alle eksisterende metoder nå planlegger kjønn på babyen, men det er viktig å huske at ingen av dem gir en absolutt resultat. For mer nøyaktige resultater, anbefaler vi samtidig bruk av flere metoder.
Du kan ta kontakt med gynekolog. Men viktigst fortsatt, barnet ble født sunt, og hva han vil bli, er det ikke så viktig.  
Hvordan kommunisere med barnet dittVet du hvordan du skal kommunisere med barnet ditt? Hver familie har sin egen pedagogiske tradisjon. Uvilkårlig vi vedta oppførselen til våre egne fedre og mødre når det gjelder tid til å bli fedre og mødre. Vi blir foreldre sliter. Fordi ofte vi intuitivt føler galt, men hva - ikke kan forstå.
Povazhnaya vane
Hvordan man skal håndtere lignende rebenkomChem voksne og nyfødte? - Respekt for liten baby er like viktig som for seniorer.
Hvordan du kan snakke med barnet ditt til sitt hjerte skalv ikke i smerte, men heldigvis åpnet for å møte dine ord? Husker barndommen, foreldre fraser og uttrykk som du prychisuvaly "lukket munnen, og deretter fange en flue", "ikke sutulsya - hekta du". De er alle sitter her og venter i vingene. Ikke rart de sier at ordet vondt. Tenk deg alle disse treffende når dine barnebarn og oldebarn, og andre barn som er etter deg.
Siden tale til barna lyttet og hørt, og frydet kommunikasjon? Det er utmerket mottak, sin essens snakke med barn som om det er din beste venn. Du kan forestille deg at favoritt kjæresten plutselig høre fra deg: "du toppen som en elefant", "du magen stikker ut av buksene"? Og våre mest innfødte og sårbare mennesker hører det hele tiden. I mellomtiden forholder seg til en sønn eller datter hvordan du best venn så lett!
Hei, mamma!
I den første timen etter fødselen, lille mann ser perspektiv av moren. Bondinh - øyekontakt mellom barnet og hans mor, deres første møte øynene hans. Psykologer sier at det er viktig for psykologisk utvikling.
Psykologi av kommunikasjon med barn - en fascinerende og nyttig disiplin. Spedbarn hele imitere foreldrene smilende mor og baby, også, sier mamma - og babyen babling søt liten stemme. Senere, er barnet ikke bare passivt vente på mamma eller pappa, lære å vinke: hulenyem, klynking, gråter. Han har et behov for en voksen tankene.
Det er overraskende å høre at mange foreldre, inkluderer krevende og tørr tilhengere av nøysomhet og disiplin fra en tidlig alder til barnet. Fôring, turgåing, svømming - alt de gjør for timer, redd for å skjemme bort lille mann. Men hva om foreldrenes kjærlighet?
I mellomtiden, gjennom aktiv utvikling av menneskelige personlighet i tidlig kommunikasjon med moren. Ungen bør få det fulle mål av kjærlighet og emosjonell omsorgssvikt. Bare på denne måten, som en voksen, kan han gå gjennom livet trygt og sikkert. Barn som fikk mindre nåde og ømhet, vokse aggressiv og usikker.
Så, i andre omgang, babyer lærer å ta initiativ, spør leker tilbyr moro, navn på foreldre. Nå er den viktigste formen for kommunikasjon med eldre barn - alle slags spill med iscenesettelse, navngi objekter og handlinger for å oppmuntre onomatopoeia og første ord.
Denne perioden av felles spill med voksne varer i fire år. Best - spille spill som forberedelse til neste utviklingstrinn.
Boltunyshky og chomuchky: hva er poenget?
Hvordan kommunisere med barnet ditt
Funksjonene i kommunikasjon med barn i alle aldre er forskjeller i de sosiale behovene til barnet. Jo mer aktive ordforråd, jo raskere de pedagogiske interessene til fosteret.
Etter tre år med å håndtere eldre preschoolers innstillingen er umulig for de fleste foreldre. Nå fedre og mødre - den autoritative kilden til kunnskap, lærere, ledet av hånden inn i verden.
Hvordan finne et svar på alle spørsmålene litt lyuboznayky? Vurdere opplevelsen av barnet. Kanskje han ikke forstår den vitenskapelige forklaringen av fotosyntese, men han liker den versjonen som solen varmer gresset, og så det er grønt.
Førskolebarn begynner å føle seg viktig medlem av familien og samfunnet. I denne alderen barn dannet innsett behovet for å respektere. Så, ikke gi falske svar. Løgner, selv uskyldig, blir husket i lang tid. Å tro pappa og mamma fanget juks?
Søt Gingerbread istedenfor ordet Gorky
Funksjoner kommunisere preschoolers til voksne etter 3-4 år - venter, evaluering og anerkjennelse av hans tjenester til voksne. Hvis du layete, kritisere, sammenligne sønn eller datter med andre barn, de er fornærmet og nekter å bestille, som han ble irettesatt. Det er viktig ikke bare for å se resultatet, men også for å uttrykke sine meninger, ros, spør ungen, undre og glede seg.
Relasjoner mellom foreldre og barn bør være basert på tillit - slått, men global sannhet. Dannelse av positiv selvfølelse - den viktigste pedagogiske oppgaven med foreldre til førskolebarn.
Psykologi av kommunikasjon med barn i alderen 3-4 identifiserer tre viktige egenskaper i forholdet:
utviklede språk barn;
deres nysgjerrighet;
behov for anerkjennelse og respekt.
Samfunnet øynene til et barn
Hvordan kommunisere med barnet ditt
I en alder av 6-7 år gamle barn med kommunikasjonsfunksjoner er voksne at barns kognitive problemer er hevet til et nytt, svært viktig og bestemmer graden av kommunikasjon. Nå er de interessert i relasjoner i samfunnet, regler for oppførsel og deres motivasjon, objektiv vurdering av hans evner.
Den lille mannen nå absolutt ikke ser gode karakterer. Hovedfokus - forstå foreldre, samarbeid, diskutere saker som tilhører de kvaliteter av mennesker.
Kommunikasjon førskolebarn trenger for å få til kommunikasjon. Men likevel, er barnet avhengig av en positiv holdning og omgjengelig holdning av foreldre.
Hvordan snakke med barn om ikke å fornærme hans voksende selvfølelse? - Husk at 6-7 River behov:
ved å forstå foreldre;
å anerkjenne det som en fullverdig personlighet;
kommunisere med voksne "likeverdige".
Hvordan unngå å bli en paria i barn
I kommunikasjon med foreldre, må barnet til å forstå hvordan de skal kommunisere med et barn på samme alder. Tenk deg en pjokk, som spiller i sandkassen alene eller enda verre - forfulgte barn i samfunnet.
Vanligvis disse bortførte er barn som er forskjellig fra deres kamerat oppførsel. For eksempel, har de spilt i yrket, og han stakk til modellering pasochok. Barn diskutere favoritt tegneserie og denne gutten ikke forstår hva som står på spill. Han vet ikke hvordan de skal holde samtalen fordi det er mer interessant å leke og boltre seg.
Foreldre som forstår detaljene i kommunikasjon med barn i alle aldre kan hjelpe sin sønn eller datter. For å gjøre dette, skape situasjoner der barnet passer i hverdagen. Det er viktig å starte med et trinn ved hvilken barnet sluttet, ellers ville det ikke være interessant.
Vanlige spill med andre barn eller foreldre, der barnet lærer noe nytt (første på naturfagene, forskjeller i størrelser, farger, former, og da - på atferd og lydighet, som menneskelige årsaker til atferd, etc.). I disse studiene vesentlig å inkludere i prosessen med hvert barn, oppmuntre og rose den.
Foreldre er viktig å lære å se barnet respektert person, en person som har rett til sin mening. Vant seg til ideen om at barnet ditt - en beste venn, setter du inn ønsket bølge kommunikasjon og exit obsessive stereotyp klarer pedagogikk.  
Яндекс.Метрика