Allergi hos barn. Behandling av allergiI de senere år har matallergi blitt svært vanlig. Intrigue av sykdommen ligger i det faktum at mangelen på forebyggende ernæring i høy alder kan utvikle andre typer allergi - sesongmessig rhinitt, astma, eksem, som er meget alvorlig sykdom.
Hva er symptomene på allergi?
En typisk manifestasjon av matallergi i et utslett - ikke den mest typiske symptomet. Hos spedbarn, for eksempel på grunn av kroppen, er en allergi ofte i form av løs avføring. Hyppig kolikk og også oppblåsthet. Etterfulgt av hyppige oppstøt og oppkast. Først da er utslett og kløe, allergisk konjunktivitt og symptomer som lett forveksles med forkjølelse, som er klar utflod fra nese, kløe i halsen og hoste.
Har overført allergi arvet?
Den største risikoen for allergi utsatt barn med arvelig disposisjon for sykdommen. Statistisk sett, hvis begge foreldrene - allergier, 70% av tilfellene de gir predisposisjon for sykdommen og deres avkom, og uansett i hvilken form. Men, dessverre, barn av "gode" gener like utsatt for sykdom og kan bli den første i sin familie allergier.
Risikofaktorer her mye, men du kan identifisere de viktigste ytre trussel. Under graviditet, disse inkluderer ugunstige miljøforhold, truet abort, tidlig toxicosis, rask eller forlenget fødsel. Forårsake en allergisk reaksjon hos et barn
Det er hyppige infeksjoner mor, bruk av svært giftige stoffer, alkohol og tobakk, systematiske grove brudd på diett. Vordende mor er svært viktig å spise riktig. Selvfølgelig bør vi ikke bli dårlig kosthold, men i det minste prøve å eliminere de mektigste matallergener og begrense antall mindre farlig. Belly rikelig sitrusfrukter, nøtter og andre eksotiske produkter, kan du trenger og få barnet ditt vitaminer og næringsstoffer, men det er bedre å ikke risikere det. Meny gravide kvinner bør ikke være disse produktene minst en gang forårsaket allergi i seg selv eller faren til barnet.
Hvorfor amming er ansett som den beste forebygging av allergi hos et barn?
For å forebygge allergi hos barnet ingen bedre måte enn å amme. Protein morsmelk - den mest allergivennlige kjent for moderne vitenskap. I tillegg morsmelk - en kilde til gunstige bakterier, enzymer, hormoner som bidrar til modning av tarmen hos barnet og også beskytter den mot allergi. Ifølge nyere studier, alle babyer har en fysiologisk predisposisjon for allergier. Deres gut inneholder en stor mengde av immunoglobulin E, angripe ethvert fremmed produkt som kommer inn i legemet av barnet til seks måneder. Slik at barnet de første tegn på allergi.
Men morsmelk ikke inneholder allergener hjelper spedbarn gut fungerer fint. Således er det ønskelig å amme så lenge som mulig, i minst seks måneder, når den første fasen av modnings tarm opphører.
Men du bør vite og huske er at morsmelk - ingen kur for allergier. Identifisere allergenet menyen mor - en svært vanskelig oppgave. Vanskeligheten er at allergi kan forårsake nesten alle produkter. Det er også mulig at intoleransereaksjoner (f.eks, hudutslett) provoserer ingen baby mat, og utnevnte ham medisiner pulver, som vasker bleier og klær, kosmetikk. Så fortvil ikke og kaste fôring, som noen gjør, noen. Konsultere en allergolog som forstår verdien av amming, og det vil hjelpe deg å identifisere allergenet.

Hvordan å hindre utvikling av allergi hvis flaske-matet babyen?

Morsmelkerstatning er en av de utløsende faktorene for utvikling av allergier. Så, hvis noen grunn barnet ikke får morsmelk de første seks måneder, bør han spise kun hypoallergenic blanding, altså en som ikke inneholder kumelk protein (allergen er den mest forferdelige barn). Det kan tilpasses formel basert på geitemelk, melk eller soya blanding og hydrolyzovannaya helt eller delvis, som av splitt og ikke lenger farlig kumelk protein. Å bidra til å finne den rette blandingen for kunstig mate babyen, særlig gitt sin vekst og utvikling kan bare barnelege.

Hvilke skritt må følges ved innføring av komplementære matvarer for å unngå allergi?

Kjent babyen allergisk mot de "eldre" produkter bør være spesielt forsiktige. I tillegg til de grunnleggende reglene for innføring av komplementære matvarer som er fastsatt i den relevante delen av vår bok, sørg for å lytte til disse anbefalingene. Først av alt, ikke rush å starte fôring. Avsette denne tiden til 7-8 måneder hvis barnet fikk overfølsom reaksjon "arvet" eller allerede manifest: Allergisk svak kroppen har nok å bli sterkere. Videre, i løpet av første leveår ut av matvarer åpen allergener (særlig gjelder dette for hele kumelk, egg og fisk). Hvis du lider av allergi selv, utsette innføringen av komplementære mat til barnet under forverring egen sykdom. Vent til din tilstand er ikke normal - eller du kan ikke se det sanne bildet. Deler ved innføring av nye matvarer øker mye saktere enn det som vanligvis anbefales. Fordi jobben er ikke å mate sultne barn og sjekk hans reaksjon. Ta deg god tid og med innføringen av et nytt produkt. La kroppen tilpasser seg babyen første forrige. Slik at du ikke vil gå tapt i formodninger hvilken komponent forårsaket en allergisk reaksjon i pjokk.
For å unngå forvirring vil hjelpe deg å overholde tidsintervallet er minst fire dager før den første prøven, og innen åtte dager etter hennes mor eller (hvis ammingen), ingen barn bør ikke prøve noe nytt. Det hender også at barnet for eksempel har "mestret" fersk eplejuice, og så plutselig tok det dårlig. Det er mulig at det ikke er i juice, og de skadelige stoffene som finnes i epler (plantevernmidler eller tungmetaller). I dette tilfellet, etter en stund, prøv å gi barnet ditt juice industriell produksjon.
Hva er en "cross-allergi"?
Når du velger en diett for barnet, som allerede har funnet intoleranse overfor bestemt produkt, bør du vurdere det faktum at allergi kan manifestere seg i form av såkalt kryss. At intoleranse, slik som kumelk kan spre seg og rømme, ost, smør, storfekjøtt; Epler - for pærer, kvede, fersken; plommer - på aprikoser, kirsebær og moreller, kylling protein - kjøtt kylling og and.
Det er viktig å huske at allergi - et begrep som refererer til et utvalg av både lys og alvorlige sykdommer. I tillegg, allergi - en uvanlig reaksjon på kjente omgivelser når legemet eller annen grunn ser fienden, hvor det ikke er. Vi må skille hypersensitiv reaksjon på et spesifikt allergen og nervøs opprinnelse, noe som ofte forekommer som et resultat av stress psykologiske problemer.

Hva er de mulige reaksjoner i nervesystemet med allergi?

Hvis allergi er forårsaket av en spesifikk reaksjon av det autonome nervesystemet for stress i stedet for en reaksjon av immunforsvaret, vil ingen variasjoner i dietten ikke gi den ønskede virkning. I dette tilfellet, ta kontakt med en rådgiver. Kompetent ekspert finner koblingen mellom atferden til barnet og emosjonelle atmosfæren i familien og viser foreldre hvordan å løse "psykologiske" allergener fra livet til babyen. Psykoterapi er gjennomført gjennom barneleker og spesialskrevet for barnet "terapeutiske" fortellinger som hjelper ham til å forstå at foreldrenes oppmerksomhet kan få mer positiv enn demonstrasjon allergisk reaksjon metode. Når allergi vil være gratis baby bevissthet, fri fra det og kroppen. Etter den tid slik behandling kan vare fra en måned til seks måneder.
Når et barn lider av intoleranse for et produkt er tre ut av situasjonen, for å beskytte ham fra fristelsen. Hvis du bruker produktet truer barns dødsfall, så ut av det bør bli glemt, og alle medlemmer av familien; dersom produktet i visse doser, fører til utslett og andre ekle allergisk reaksjon, er det nødvendig å lære barnet å spise den i strengt begrensede mengder, og ikke noe mer. Til slutt, hvis det ikke er ekte allergi, men produktet er en naturlig reaksjon på overspising, kan du gjerne umettelig søt tann alle de negative konsekvenser for seg selv. La ham fri tilgang til produktet, og innen en uke barnet vil ikke engang se på ham. Den mest favoritt parabol vil være middelmådige, hvis bare det. Det svært raskt lei.

Hva er en matdagbok?

Holde en matdagbok, og spesielt i de første månedene av matvarer vil bidra til å oppdage allergen, noe som gjør reaksjonen. Denne type kilde for innføring av komplementære matvarer, som indikerer antall produktet spises, tid og arten av reaksjonen til den. Hvis du vet hvilket produkt som utløste en allergisk reaksjon, fjerne den fra nøyaktig ett år, og deretter prøve på nytt. Hvis fortrolighet med noen produkter for noen tid må utsettes, ikke fortvil: alder matallergi manifestert blir sterkere, og gradvis listen over "forbudte" matvarer betydelig poridshaye.  
Forstoppelse hos barnHvordan å behandle forstoppelse.
Forstoppelse hos barn. Hva gjør jeg?
Det er to viktigste forutsetningene for normal funksjon av tarmen, og gir kroppen mye væske og et tilstrekkelig nivå av kalium.
Barn nyttig kokk stuet rosiner, tørkede aprikoser, svisker, fiken, som de er rike på kalium, med tillegg av epler, kirsebær. Inkluderer en meny yoghurt, kefir og en-dags yoghurt. Det pektin som inneholdes i epler, muliggjør etablering av magen. Deaktivere midlertidig barnets kosthold med ost og sjokoladesmak babyen tre år trenger ikke å vite. Svart brød er bedre enn hvit.
Meget god effekt lage lys med glyserin og stearinlys med tindved olje. Minst før du setter barnet ditt et klyster, bruke disse lysene. Klyster og avføringsmidler som et middel til riktig førstehjelp, og bør unngås, for å etablere riktig ernæring og barnet følge en sunn livsstil.
Hvis et barn har forstoppelse, kan du drikke et avkok av tørkede plommer. Få 3-4 bær, godt vasket, skåldet med kokende vann, og deretter sette i en krukke og hell et glass med kokende vann. Avkjøl og stå. Ikke legg til sukker, som det sikrer.
Når flatulens hjelp dill vann 1 ts 3 ganger om dagen.
Når flatulens 3-4 dager å drikke et avkok av kamille mynte. Ta 1/2 ss av hver urt til en kopp kokende vann, kok i vannbad i 15 minutter, for å insistere, avløp. Drikk 1 ts 3 ganger om dagen.
Hvis et barn har forstoppelse, hjelpe kald vandig løsning av honning (honning tolerert). Dette kan gjøres tørr oppvarming komprimere til leveren i 15 minutter, deretter massere magen i en retning med urviseren, fra navlen. Massasje bør gjøres til mat, barn brukes massasje med olivenolje ikke å skade huden.
Det er viktig at flere ganger om dagen for å drikke gulrotjuice, noe som reduserer utslippene.
Barna kan sette et klyster med 1/2 kopp rent varmt vann eller kamille og hold fingeren anus at vannet ikke umiddelbart resulterte.
Hvetekli godt gjenopprette peristaltikk. Barnet får en teskje 2-4 ganger om dagen.
I oppblåsthet i barn 1 ss karve frukt helle en kopp kokende vann, kok i 5-10 minutter på lav varme, blidgjøre med honning. Buljong gi en teskje 5-6 ganger om dagen. I tillegg kan du sette denne avkok klyster (uten honning).  
Яндекс.Метрика