Hvordan velge en madrass for baby
 For et barn som begynner sitt liv, er alt viktig. Dette inkluderer klær, mat, kosmetikk og mer.
 Hvordan velge en madrass for en nyfødt - er en viktig sak.
 Det faktum at ved riktig valgt madrass avhenger av helsen til barnet. Og i hans crib barnet tilbringer mesteparten av tiden.

 Madrassen bør ideelt matche størrelse barneseng. Det finnes noen regler for madrasser. For det første må det være vanskelig. Ryggraden skal være flat og ikke bøye. Denne situasjonen er i kroppen naturlig. Denne saken er perfekt madrass med vekslende lag av lateks og kokos kokos eller med fjærblokk.

 Hvordan velge en madrass for baby


 I - den nest mest levedyktige alternativet for en nyfødt vil være en kombinasjon av syntetiske og naturlige materialer. Etter allergier ofte føre naturlig sak.
 Hvordan velge en madrass for en nyfødt - velg filler:
 Som fyllstoff kan tjene en rekke materialer, inkludert filt og kokos. Madrass med kokos ikke absorberer fukt og lukt, pustende og naturlig ventilasjon. Dette vil sikre hygiene. Men det er umulig å gi råd ideell for alle barn.
 Matter møbeltrekk skal være enkelt slik at luften kan være praktisk i bruk, slik som jacquard.
 For nyfødte kan kjøpe madrass. Fjærer bør være liten diameter for å sikre en komfortabel stilling barn adopsjon. Det er bedre å kjøpe en madrass med uavhengige fjærblokk. Du endrer en vår påvirker ikke den andre.
 Det bør bemerkes at alle barn - en personlighet, han har de medfødte forskjeller og særegenheter. Derfor er valget av den ideelle madrass - en metode for å prøve og feile. Men å kjenne de viktigste kravene til madrasser som trengs.  
Hvilken madrass er best for barnet

 Barnas madrass - er hjørnesteinen. Nå tilbyr et stort utvalg av baby madrasser, forskjellige modeller og lager. Unge foreldre vanskelig å finne ut hvilken madrass er best for barnet og hva du skal se etter når du kjøper babyen madrass?

 Madrass for barn opp til to år


 I hrudnychkovoho alder mesteparten av tiden et barn bruker på sengen. Hans skjelett er ennå ikke fullt form, så er det viktig at i denne perioden barnet sov på et flatt underlag til skjelettet og ryggraden riktig utviklet. Barn av to års hardt madrass trenger. Men ikke overdriv det i valg av stivhet, trenger ikke å sette et barn på nesten kretskort. Ideal - kjøpe en madrass.
 Velg en madrass size-senger. Liten madrass skaper unødvendig tomrom der barnet må passe og kan skade. Stor madrass kan vri, krympe pidhynatysya som ikke gir et flatt underlag for barnet.
 Madrass for barnet skal være laget av naturlige materialer, både innvendig og utvendig. Velg en madrass med avtagbart deksel. Dette er flott.

 Madrass for barn fra to til fem


 Hvilken madrass er bedre for et barn under fem år? For denne alders barnet passer madrass av medium fasthet. Hvis et barn har problemer med ryggen, er stivheten av madrassen bedre å diskutere med legen din.
 Madrasser er våren og fjærer. Fyllstoffer kan være både naturlig og kunstig. Hvis et barn er allergisk, så velg med omhu en madrass med naturlige fyllstoffer, kan allergier manifestere det i naturlige fyllstoffer. Det er bedre å kjøpe en madrass med kunstige fyllstoffer eller blandet type. Snakk med legen din allergolog som madrass er best for barnet.
 Passer for barn og fjærmadrass fylt med topp fjærer. Disse madrasser er bra at våren laget gir ventilasjon madrass.

 Madrass for babyer som er eldre enn fem år


 Barnet er fem år eldre enn de anbefalte fjærer madrasser blandet struktur av medium hardhet. Nå vet du hvilken madrass er best for barnet.  
 Hver mor ønsker hennes baby så perfekt, det er ikke overraskende at ofte spørsmålet hvor å kjøpe fine klær for sitt barn. I dag, en av de beste stedene å kjøpe barnas klær butikk. Det er et globalt nettverk enkleste måten å finne en passende smak for en relativt lav pris. Det er viktig å huske at ikke alle barn vil ha nye ting å smake, er det mulig at en jente eller en gutt zavereduvav og ønsker en annen drakt. Hvordan unngå og hva du skal gjøre for nye ting og som et barn og mor?

 Hovedprinsippene for valg av barnas klær

Hvordan velge barneklær: Butikk og subtilitet online shopping
 Ingen stor forskjell på hva du velger, fancy kjoler for jenter og passer for gutter hjem. Tilnærming til å kjøpe klær til babyen det samme. Hvis du følger noen enkle regler, kan du gjenoppta arbeidet uten spesiell barne garderobe.

 Vilkår kjøpe klær for barn på nettet er ganske enkel:

 •  velge en god butikk som tilbyr ikke bare et bredt spekter av klær, men også en detaljert beskrivelse av varene. Husk, det viktige og utseende, og materialer som er gjort nye klær og størrelser. Dimensjonal rutenett for nettbutikker kan lastes ned ved å søke;
 •  Velg klær med barnet ditt. Å kjøpe en vakker nye klær, men skadelig, pre-velge passende kjoler og dresser, åpne flere faner i nettleseren og be barnet ditt til å vise hva han liker mest. Ikke krangle med vedtaket, utelukke all irrelevant på forhånd. La barnet føle seg viktig i utvelgelsesprosessen;
 •  ideell kjøpsordre er mulighet for montering. I dette tilfellet, kan du bestille flere ting å velge den som passer best. Hvis butikken ikke tilbyr en slik tjeneste, velger du en stil modell nøye. Utjazhki, kan ekstra gummistrikk og belter ikke være i tide for barnet ditt, og i stor grad komplisere gjenstand av klær;
 •  noen klær ikke glem å kjøpe tilbehør. Dette er spesielt viktig for jenter som elsker prinsesser føler. Hals skjerf og belter, armbånd og øredobber, klipp, de betydelig endre utseendet på din fashionista. For gutten som tilbehør kan plukke opp gode barnas klokker med interessante funksjoner;
 •  kjøpe klær guidede ikke bare til din smak, men også ønskene til barnet, samt moderne barns mote. Selvfølgelig, kan du gjøre noen av hans detaljer eller velge noe uvanlig, men vi må ikke glemme at barnegruppe motsetter de som er annerledes fra dem fordi feil valg av klær kan skade barnet. Men av alle reglene, som kan følges når du velger baby klær kan ikke på noen måte glemme en ting: hvis barnet har vokst til å velge hva han liker eller ikke liker, til valg av kostyme gjøre med det. Ellers risikerer du helt unødvendig å kjøpe ny ting som vil samle støv i garderoben.  
   familie stor glede: lyset var en baby. Foreldre med hyggelige gjøremål, er det mange bekymringer. Det er tidlig å avgjøre hvilke ting som er nødvendig for en nyfødt og lager medgift.
  Hva er det som trengs for en nyfødt?

   Tiny trenger bleier, vester, glidere. Det bør være oppmerksom på at små barn vokser svært raskt i løpet av de første tre månedene de legger så mye som ti centimeter, så kjøpe ting for vekst. Og babyen i løstsittende vil føle deg komfortabel, fordi han så ønsker poruhatysya, viftet hendene, og stramme klær vil hindre bevegelse. Verdt ung mor en gang for dekorere barnet ditt i stramme klær, hun umiddelbart innse fordelene romslig. Men det bør vite når du skal stoppe. En stor salgs klær i hennes baby blir for ubehagelig: Shirt vil holde bortkommen, glidere og hoppe ned kink.
 •  Spedbarn barna trenger varme klær, fordi de ikke liker utkast, temperaturen hopper, kaldt. Babyen huden er svært delikat og grov søm vil det gni. Lille mann er ikke veldig hyggelig, og hans misnøye han vil uttrykke gråte. Sørg derfor for at alle sømmer er laget. Stoffet skal være myk, helst naturlig, er syntetisk bedre å gi opp sin babyens hud kan bli irritert. Før du setter ting for et barn, må det vaskes og strykes.

 •  Hver mor ønsker hennes barn var elegant. Men er det verdt å bruke penger på fine klær for en nyfødt? Vask det vil ofte pyntegjenstander raskt miste formen. I tillegg er små barn, det meste av dagen sover i sine vugger. Men er kjærlig foreldre vil vurdere vakker måte rozlitayku? Nei, de vil nyte den søte ansiktet til babyen.
  Hva er det som trengs for en nyfødt?

 •  Lille babyen vil trenge om et dusin tynn sorochechok, og et halvt dusin varm skjorte bør dekke magen baby, sette det kuttet tilbake. Ta vare på varme jakker og mansjetter. Fem vel være nok.
   Ikke alle mødre elsker å sette på babyen lue, klager over at han strays, men kjøpe varm og delikat et must. Hver mor selv bestemmer hvordan mutch trenger henne baby.

 •  Små barn elsker å svinge håndtak. Marigold de er skarpe, de er ikke snarvei, og et barn kan lage riper i ansiktet. For å unngå dette, må du være spesielle poser. Å gå i kjølig og kaldt vær hansker trenger.

 •  Fire til seks par glidere ville være tilstrekkelig. Noen glidere kjøpe en større størrelse.

 •  Pampers mye enklere liv mødre, men noen foretrekker å bruke bleier eller ark med gasbind. Ark ta en gammel, myk, så bleie baby vil føle seg komfortable. Bleier trenger mye: 20-25 stykker størrelse 60h65 se.

 •  Sørg for å kjøpe bleier. Fem tynn og samme slag. Størrelse bleie 100x100 cm. Når hun satt kleenochku samme størrelse.

 •  Når du bestemmer hva ting som er nødvendig for en nyfødt ikke glemme booties. Dette er de første baby sko. Det bør være myk, behagelig.

 •  For hver gang etter mate babyen ikke forkledning forurenset nødvendig slyunyavchyk. Etter hvert som barnet vokser opp til å bli som svært ren, og det vil bli brukt til å vare.

 •  Alt du trenger er tilgjengelig i ett sett. På den ene siden er det veldig praktisk, spesielt for unge mødre som ikke vet hvor mange ting må barn. La selgeren vil pakke ut og sette barneklær. Sjekk deres kvalitets sømmer, stoff komposisjon studie og være forberedt på at vil måtte kjøpe noe ekstra.
   Å trekke foreldre kjøpe en fin lekeplass. Det koster sømmelig og brukes bare én gang. Hvis mulig, ta et hjørne med en venn og bruke penger på de riktige tingene for barnet.
  Hva er det som trengs for en nyfødt?

 •  Fortsatt trenger et sjal. Han vil redde hvis du flytter et barn fra krybbe til en barnevogn.

 •  Del av medgiften for barnet kan gjøres uavhengig av hverandre. Denne type håndarbeid som hyggelige bestemødre og mødre som sitter i resolusjon. Link elegant jakke, hansker, sokker vil ikke, og vil ikke ta lang tid. Garn skal være myk, tynn, nå kan du kjøpe garn spesielt for barneklær. Skjorter er laget av gamle ark, selvfølgelig, er ikke like vakker som kjøpet. Men det er ikke natrium anbud lille kroppen til barnet. Men fra en alder av tre måneder for bedre slitasje baby klær kjøp, er det sterkere.
   For små ting familiemedlem bør ta spesiell hylle i skapet. Hlazhennыe ting må settes separat fra nehlazhennыh.  
  Яндекс.Метрика