Vi gjør en mann en millionær!
 Alle kvinner, uten unntak, drøm å gifte seg med en millionær, det minst. Men virkeligheten er ofte ganske forskjellig, som vi ønsker. Men det viktigste å huske på er at vi kan. 8 av 10 menn kan lykkes, men på betingelse av at det er i nærheten av riktig kvinne!
 Den viktigste handle riktige metoder. Du kan ikke eksplodere som en kruttønne og så, problemer hvis noe ikke fungerer. Det er nødvendig å tegne et bilde av en lys fremtid.
 Men først må vi trene vilje. Gå inn med en mann i en hvilken som helst sport! Det viktigste er å bringe dere begge liker.
 Deretter fordele rollene i familien. Det er kjent for å jage to harer, kan du ikke ta noen, så la din ektefelle vil bare forholde seg til karriere, og du huset. Du må også holde styr på hva partneren din spiser. Fra å spise så mye avhenger. Det er kjent at selvtilliten er ansvarlig hormonet dopamin.
 Og tillit er viktig for å oppnå karriere høyder. Derfor, flere fôr produkter som inneholder sink og magnesium, men i moderate mengder. Disse næringsstoffene er i nøtter, egg, fisk og mange grønnsaker. Det vil også være nyttig å legge til hennes ektemann kurs, og ikke glem å prise ham så ofte som mulig.
 Men selvfølgelig skal vi ikke glemme deg så nære millionær bør være verdig dame. Hoved husk, uansett din partner vil bli millionær eller ikke, men prøver å holde varmen på dine følelser.  
 Et stort problem og trussel familien komfort kan være økonomiske problemer, mange par viker og finne noe å snakke om penger uverdig, men egentlig er det tabber som ofte tillatt unge familier.
 Selv den varm, sterk og lidenskapelig forhold, over tid, kan kollapse under vekten av mangel på penger, selv om begge jobber og tjener bra, har de ikke alltid har nok penger til å selv gjøre det til slutten av måneden, men i begynnelsen virket det at pengene skal være nok i det hele tatt.
 Et hull i lommeboken din med jevne mellomrom tvinger okkupere avverge billige produkter og begrense deg til de vanlige gleder, og er neppe lenge kan noen vennligst. Spesielt for ikke å møte økonomiske vanskeligheter og lære hvordan du skal råde over sine, om enn ikke de fleste jobber, er det spesielle ordninger for familien budsjettering.
 Moskva ble ikke bygget, og din evne tilrådelig å bevilge hardt opptjente penger, over tid, vil få erfaring og praksis, trenger du ikke engang å tenke spesielt hvordan du gjør denne måneden nok for alt du trenger, men fortsatt igjen at put en sparegris på en tur til Tyrkia.
 Selvfølgelig, første gang har litt arbeid vanskelig sikreste alternativet - sette av tid til et familieråd, der vil du sitte ned sammen med sin mann og diskutere dine økonomiske behov.
Hvordan å holde familien budsjettet?

 Faktisk er det mange teknikker og mønstre som avslører hemmelighetene om hvordan å holde familien budsjett, noen av dem ganske komplisert og basert på anstendig formler. Til tross for disse vanskelighetene, de virkelig tillate fin redning og redusere utgifter, men i dybden av de vanskelighetene med sine kloke menn ønsker er ikke for alle.
 Vi tilbyr deg den mest vanlige og effektive budsjett planlegging ordninger som har likhetstrekk med tiden, blir de lett tilpasses til sin egen økonomiske situasjon. Således, en uke før lønning ikke riste den siste mynten ut av en total vesken på jakt etter minst noen penger, er det nødvendig å ha en spesiell bok, som vil bli feiret på følgende elementer.

 Vi planlegger familiebudsjett ordentlig


 •  Men merkelige og morsomme lyder for mange familier, men å sitte på finans divisjon for neste måned er nødvendig å helst akkurat det samme, en måned i forveien. Du må telle alle deres realinntekt, som kan omfatte: forhånd, full lønn for alle familiemedlemmer, bonuser, inkasso, deltidsjobber og så videre. Hver signatur i resultatkolonnen, til slutt, er truffet total mengde ekte penger som vil være i dine hender i de kommende månedene.

 •  Neste kolonne i notatblokken vil koste element. Det er lurt å fordele dem inn i to hovedtyper: obligatoriske og valgfrie utbetalinger. Den første typen vil behandle de som ikke kan gi opp denne måneden, for eksempel verktøy, stifter økonomisk gruppe, obligatorisk klær, barnehage eller skole avgifter, betaling av lån og så videre. Å omfatte ekstrautstyr: kostnaden for underholdning, alkohol og sigaretter, moteriktige klær, fotturer klubb eller teater, godteri og så videre. Som et resultat av det totale beløpet utstedt, som viser hvor mye du har tenkt å tilbringe denne måneden.

 •  I svært enkel perfekt form, trekkes fra inntekter og utgifter, hvis resultatet er en balanse eller null, all right. Dersom resultatet er negativt, må du oppsøke grafen til unødvendige kostnader kan reduseres eller hvorfor gi opp denne måneden. Som et resultat av disse beregningene er en fin kontantbeholdning, alltid et ønske om å sette på noe nyttig, men det forsvinner raskt, ofte til ingensteds. Spesielt for dette, lage en reserve fond familie, som dannet en overdreven mengde penger å være konstant forsinket, det er bedre at fondet var et sted i banken, der det ikke vil bli så lett, for eksempel, den oppdaterte innskudd.

 •  Den viktigste feilen å gjøre vanlig husholdningsbudsjettet er i vane å holde alle pengene i et felles sted hvor begge er gratis å låne penger på sine egne og felles behov.
   I et slikt system er det ingen mann som ville være ansvarlig for visse elementer planlagt av budsjettet, så det viser seg at begge angivelig prøver å spare penger, og noen ganger er det vanskelig å begrense deg fra ubrukelig kostnad når den totale innenlandske "bank" er full av sedler. Som et resultat, og ingen penger, og ved store kreditt betalt. Til slike hendelser ikke skjedde, kan vi stole på "bestemors" metoden, utprøvd og effektivt.
   Den består i dette: for den kommende måneden skal distribuere alle kontanter i separate konvolutter, som hver er signert - "utilities", "penger for et barn," "stash", "produkter og husholdningskjemikalier" og så videre.
  Hvordan å holde familien budsjettet?

   Dermed har du laget en slags familie system hvor ektefeller kan forestille deg og vet nøyaktig hvor du skal dra anleggsmidler, dessuten lett å følge, som konvolutter slutten av måneden var "ekstra" penger, og derfor kostnader denne artikkelen kan reduseres eller kaste dem inn i en annen "konvolutt".
   Dette kan være litt primitiv, men veldig smart måte som inspirerer ansvar og det grunnleggende økonomisk kompetanse av hver av ektefellene.
   Hvis du ikke liker det manuelt hver gang opp bordet og gjøre de nødvendige økonomiske beregninger, kan du bruke spesiell programvare for å hjelpe deg å holde familien budsjettet og viser tydelig hvordan og hvor du kan spare.
   For eksempel listen av slik programvare inkluderer: bord MS Excel, personlig økonomi, regnskap Home, Heimkunnskap, Familie lommebok og så videre. Alle programmene er ganske enkel og lett å bruke, bare velg alternativet at du har mer å smake.

   Basismodellen familie budsjettering


   Når en ung familie bare starte sine liv, de sjelden seriøst tenker på finansielle forpliktelser, virker det som alle de nødvendige regninger å betale og opprettholde en vanlig husholdning er ikke så vanskelig, men det er bare ved første øyekast.
   Alt må forhandle og komme til en felles faktor, ser det, avhengig av hvordan fordelingen av midler, har ekspertene identifisert en rekke områder av grunnleggende typer familiebudsjett.
 •  Den felles budsjett. Den vanligste og enkel modell - all inntekt opp til et samlet beløp, og familiemedlemmer i fellesskap bestemme hvor du skal tilbringe hardt opptjente regninger.

 •  Uavhengig budsjett. Vanligvis består av de par hvor begge ektefeller arbeider og deres inntjening opp omtrent samme beløp. I generelle nødvendigheter som husleie eller lån betalinger, de "reset" og de resterende pengene hver bruker på egen hånd.

 •  Solidaritetsmodellen. Vanligvis består av de par der den ene ektefellen tjener betydelig mer enn den andre. Alle dine kostnader opp til et totalt "sparegrisen", men systemet er slik at den som tjener mer, har satt i denne treasury mer. Fordelen med en mann som tjener mer enn at uten hans samtykke er ikke gjort alvorlige og noen ganger også de minste kjøp fra familien budsjett.
 • Hvordan å fortelle folk sannheten og ikke fornærme henne

   "Bare i ett tilfelle har vi ingenting å være redd for å fornærme den andre - når det kommer til hva du skal gi ham sannheten og dermed bevise sin lojalitet til ham" - så tenkte romerske taleren Cicero Marcus Tulio før vår tidsregning. Disse kloke ord kan gjøre minst to viktige konklusjoner.
   For det første, venner - det er dine etterfølgere, mennesker nær deg i ånden. En sann venn vil ikke hyklersk prise deg, og vil prøve å fortelle deg sannheten.
   På denne anledning snakket intelligent russisk kritiker og journalist D. Pisarev, "Hvem vil fortelle meg sannheten om meg, hvis ingen andre enn seg selv å høre sannheten fra den andre - det er nødvendig." Dermed er den eneste i stand til å vurdere deg objektivt og ærlig i møte med alt om deg.
   Den andre konklusjonen skal trekkes fra ordene i Cicero: det er viktig å sende inn skjemaet sannhet, finne ordene fordi noen venn, kanskje ikke fornærmet på de mest eksplisitte ord, men hvordan å fortelle sannheten ikke slik en venn og det ikke gjør det vondt? For å gjøre dette, og det er regler og etikette.
   Manifestasjoner av oppmerksomhet til den personen du ønsker å påpeke en feil og gjøre et krav. Kle sin harme i motsatt skjemaet. Det er ikke klart? Forklarer, for eksempel, hvis du skriver ut av at broren din er stadig tar din penn eller blyant, og du ville bare fortelle ham at han er en dårlig vane, tror hvordan du gjør det, ikke å krangle. Det er mange alternativer for å gjøre det klart for sin bror, at du ikke liker oppførselen hans.
   Alternativ én: du skjule sine skrive forsyninger. Når han ønsker å igjen trekke noe ut av tabellen, vil han forstå uten ord.
   Alternativ to : På hver håndtere penner og gjøre lyse inskripsjonen "Ikke ta Det er mitt!" Denne hendelsen, men ikke for lenge.
   Alternativ tre: dekker hele bordet ark, som er skrevet i store bokstaver: "får ikke - ville drepe!" Men det er usannsynlig å arbeide, som den forbudte frukten er veldig søt.
   Alternativ fire : Seeing som sin brors hånd strekker seg etter noe på skrivebordet ditt, vill rope for å skremme ham. Men dette er bare mulig når du er hjemme, i ditt fravær vil måtte komme opp med noe annet.
   Alternativ fem: ordne grandiose skandalen: "Jeg har lenge lidd, men det er utenfor min styrke nok jeg ta, jeg aldri du ikke tar, få dine penner og blyanter og Deva dem hvor du vil, og mine - er min Hvis igjen at-! ta noe av bordet for å klandre deg selv "Resultatet: du ødelegge stemningen og en bror, skade stemmebåndene, undergrave sitt rykte som en snill og rolig person, og til slutt, ingenting dob'yeshsya.
   Alternativ sjette, mer human: til åndelig samtale og lucidly forklart bror, hvorfor du ikke er fornøyd med sin "kjærlighet" for dine penner og blyanter. Du kan si noe sånt som: "Du vet, jeg liker ikke din vane å ta av mitt bord mine ting jeg da ikke kan finne dem Enhver god -.. Få en tilpasset skriftlig tilhørighet." Selvfølgelig, høflighet gjør underverker, men ikke i tilfeller der det er nødvendig å utrydde en vane.
   Alternativ syvende, veldig fin og riktig, gi din bror et sett med blyanter og noen gode håndtak, si disse ordene, etter som det ikke vil være i stand til å bruke din gave, for eksempel:.. "Du vet, du ønsket å lage fin Jeg valgte spesielt for dere alle liker deg? "Si det oppriktig og oppriktig. Neste gang han igjen ønsker å stjele en penn eller blyant på pulten din, spør ivrig: "Du liker ikke min gave Hvorfor ikke skrive til pennen jeg ga deg?" Etter en vare det er bare ubehagelig å fornærme deg.
   Nå berøre toner regnskapet når du sier mannen ubehagelig sannhet om ham eller hans handlinger. For eksempel, en slik situasjon: du er min venn og gå til disco, og hun kledd og nafarbuvalasya slik at du bare flau over å gå med på det. Hvordan å fortelle henne at hun ser frimodig?
   For å svare på det raskt, og du vil ikke gå glipp av disco kan være høyt og tydelig skomanduvaty: "Kom fort pereodyahnysya og perekrassya, ellers vil jeg ikke gå med deg!" Kanskje det vil svare og oppfylle bestillingen, men det betyr ikke at det vil ikke bli fornærmet. Det er bedre å velge en annen tone.
   Ordrer erstatnings ønsker eller ledende spørsmål; For eksempel kan du si: "Hvorfor ikke sette på din lille sorte kjolen, er det mye mer til deg" eller "Du vet, jeg tror dette skjørtet med en bluse som ikke passer, trenger du ikke velge noe annet?"
   Hva å gjøre med en svært lyse makeup? Her må vi ty til triks! Etikette er ikke helt funksjoner. Tips en venn: "Vent, du er omtrent nafarbuvalasya - ett øye lysere, lettere en annen, la meg, korrigerte jeg!" Ikke lytte til innvendinger og ikke la gjenopprette - ta en vev eller vatt og peri også lyspunkter.
   En annen finesse, overholdelse som vil hjelpe deg å fortelle folk sannheten, ikke for å berøre hans stolthet. For eksempel, er din venn alltid for sent for en date med deg. Det irriterer deg, men du ønsker ikke å skade ham, så ikke fortelle ham om det.
   Det er to måter å rette opp situasjonen. Først du har kjent - å ta vare på ham, slik at han ikke kunne svikte deg. Gi det en dagbok eller notisbok hvor hans egen i hans nærvær går det nøyaktige tidspunktet dato. Til syvende og sist må han ta hint.
   Men den andre - for å korrigere en feil i sin mild form. Ikke snakk til ham på et møte hvor han var sent igjen, "Jeg venter på en time allerede, hva slags person du dette, jeg også begynne å bli sent!" Eller "Hei, du fikk en haug med feil og så, så du også spiznyuyeshsya hver gang! "Fra denne kan komme bare krangel eller endelig pause. For å begynne med ros ham, si noe fint, så pokrytykuy, for eksempel: "Jeg er så glad for å se deg Du, som alltid, immaculately kledd, jeg bare lurer på din smak Men kom i tide - det synes ditt svake punkt ".
   Å myke slaget, som du nanesesh sier en mann er hans feil, prøver å muntre ham at han ikke har en slik forferdelig kvalitet, henvise saken tilbake slik at du, også, var noe sånt, og du klarte å fikse det.
   For eksempel, hvis din venn er stadig klager over livet hans og klynking at hun er ulykkelig jenta i verden, og bringer deg derfor til depresjon, kan du prøve å sette henne på hennes mangel på dette: "Du vet, jeg også ofte skjedd en stemning jeg alltid. I slike øyeblikk, forteller venner hvor ille ting er i meg De kunne ikke hjelpe noe, fordi disse var mine tanker og mine indre følelser, som bare kunne fikse meg selv Når jeg tenkte -.. hvorfor jeg psuyu stemning rundt sine klager og klynking hvis avtalen med min tilstand kan bare er jeg? Du vet, mine venner var villig til å snakke med meg etter at jeg bestemte meg for ikke å bry dem med sine tårevått åpenbaring. Og nå har jeg alt det gode jeg stoppet meg selv angrer, kan jeg hjelpe deg med noe? " heller, forstår kjæresten hintet, men ikke bli fornærmet på deg for sannheten, fordi du ser en sjelefrende.  
  Яндекс.Метрика