Hvordan til fil for barnebidrag hvis han betaler allerede barnebidrag for et barn?

 Plikt for foreldre å opprettholde barnet er styrt av Family Code av den russiske føderasjonen. Man betaler barnebidrag eller attestert avtale med mor eller ved dom.
 Det kan være den følgende situasjon. Mannen har et barn fra sitt første ekteskap og betaler barnebidrag. Legge inn et nytt ekteskap, er en baby født, og paret skilt. Hvordan til fil for barnebidrag hvis han betaler allerede barnebidrag for et barn?

 Under avtalen


 Hvis barnet støtte fra hans første ekteskap ble betalt i henhold til avtalen med sin mor, så den beste veien ut - er å forhandle med moren til det første barnet av en endring i mengden av barnebidrag betalt. Du må gi bevis for tilstedeværelsen av hennes andre barn, og en ny avtale.
 Hvis du har et barn nekter å signere den første nye avtalen kan være vanskelige relasjoner, eller trenger annen andels barnebidrag fra den første eller andre ekteskap, å ha det første barnet er uenig, er det ingenting å gjøre, men for å løse problemet gjennom domstolene.

 Gjennom prøving


 Likevel, hvordan å fil for barnebidrag hvis han betaler allerede barnebidrag for et barn?
 Send inn en sak du kan ha en andre barn. Den vanlige krav for underholdsbidrag fra barnets far, som du har all rett.
 Kan sende inn en sak og få barn. I dette tilfellet, det tar initiativet til å endre mengden av vedlikehold. Et slikt krav er arkivert mors første barn, og du liker å ha en andre barn, handle sootvetchytsey. Alle tre skuespillere: folk må ha en første barn og andre barn talsmann pari.
 Hvor mye vedlikehold i retten vil bli anmeldt på frekvensen av en sjettedel aksje for hvert barn fra første og andre ekteskap.  
Hvor enkelt og lett å bygge familieforhold?
 Mange familielivet - en real fight. Kampen for lederskap, respekt og lykke. Skape en familie, trekker hver en ideell modell for fremtidige liv sammen. Dessverre er dette bildet nedfelt i virkeligheten med noen forvrengning. Spenningen, harme, konflikt og misforståelser partner er konstante følgesvenner. Resultatet - en lang depresjon og misnøye familieforhold. Så hvordan kan du unngå gjensidig skuffelse blitt veldig nære, men til slutt - lykkelig familie?
 Tankens makt
 Det faktum at meninger materiale, alt lenge kjent. Men ikke alle husker det. For å bedre familieforhold, prøv å justere din tenkning til positive. Vi blir så tenke på det. Full av kjærlighet og ømhet tanker skaper gode relasjoner. Positive uttalelser bidra til å bedre endre våre tanker om oss selv og andre.

 Respekt
 En vanlig årsak til familiekonflikt er en dårlig holdning til sin partner som en komplett person. Respekt - evnen til å ta hensyn til og oppriktig behov og ønskene til sin mann. Ikke å se en mann (eller kone) som en selvforsynt person, er du legger grunnlaget for all videre kontrovers. Hvis du virkelig elsker din partner lære å respektere.
 Vennskap
 Den perfekte mann - er din beste venn. Han kan fortelle deg de største hemmelighetene hans sjel og finne nødvendig støtte i et enkelt ord eller et kyss. Når paret ingen vennlig begynnelsen, paret er lite sannsynlig å finne hverandre denne satellitten for livet. Å etablere familieforhold, bør lære én regel: vennskap - en bakken der frøene vil spire lykkelig familieliv. Lykkelig familie - et ektepar når man ser på verden i samme retning, med det eneste livet verdier og prinsipper.
 Elske
 Mange par klager over at noen tid etter bryllupet, er familieforhold i stor grad basert på livet. Grunnen til dette fenomenet ligger i fravær av manifestasjoner av ekte kjærlighet. Lever under ett tak, paret blir vant til det de ser deres favoritt daglig stoppe og sette pris på det. Hvis du ønsker å gå tilbake til din tidligere forhold emotive, du bare trenger å lære å gi kjærlighet igjen. Jo mer du gir, jo mer får du. Kjærlighet - det betyr å gi deg selv fullt ut.
 Berører
Hvor enkelt og lett å bygge familieforhold?
 Mangel på fysisk kontakt negativt påvirker familieforhold. Etter touch - en av de mest kraftfulle uttrykk for kjærlighet. Klemmer, kysser, håndtrykk ødelegge barrierer og styrke personlige relasjoner, bidra til å helbrede kroppen og varme hjertet. Berøring endre den fysiske og følelsesmessige tilstand og gjøre folk mer sårbare for uttrykk for kjærlighet og omsorg. Når du åpner dine armer - åpne ditt hjerte.
 Frihet
 Ofte på grunn av mangel på personlig plass og frihet i familien, alvorlige konflikter. Spesielt refererer det til fravær av sin egen psykiske plass. Kvinner er iboende ikke trenger så mye frihet som menn. Derfor bør kvinner være lydhør overfor behovene til menn til privatliv. Mannen å unngå uberettiget frykt og fordommer om dette temaet i hans kone skal prøve å forsiktig forklare til kona hans ønske om å være alene. Denne taktikken vil lære å bedre forstå behovene til sin partner.
 Samleie
 Ofte, familieproblemer knyttet til mangel på kommunikasjon som bringer glede. Det viktigste grunnlaget for en vellykket familieliv - kommunikasjon, noe som ville bringe hver ektefelle lykke. Når en person snakker åpent og ærlig, forandrer livet til det bedre. Hver dag, la oss verbal bekreftelse av min mann hvor mye du elsker og setter pris på ham. Aldri vær redd for å si "jeg elsker deg." Tro meg, det er virkelig de magiske ordene, som er avgjørende for å bygge et lykkelig ekteskap. Bruke enhver anledning til å prise mannen. Han er absolutt verdig det.
 Lidenskap
Hvor enkelt og lett å bygge familieforhold?
 Lidenskap tenner kjærlighet og holder den i live. Holdbar lidenskap er ikke bare fysisk tiltrekning, men også et dypt engasjement, entusiasme, interesse og spenning venter på sin elsker. Tap av lidenskap mellom paret vil sikkert ha en negativ innvirkning på alle aspekter av deres familieliv. Slike problemer er lett unngås hvis du gjør det til en regel å gi tid til annen uten hensyn til hverandre, arrangere en romantisk kveld og spontane møter.
 Tillit
 Tillit er viktig for ethvert familieforhold. Som et resultat, mistro en partner blir mistenksom, engstelig, full av frykt og andre følelsesmessig føler seg fanget, føler han at han ikke får lov til å puste fritt. Spør deg selv: "Må jeg stole på min mann jeg helt? ". Hvis svaret er "nei", så problemet bør settes til et familieråd. Vi må finne den virkelige årsaken til frykt, mistillit ødelegger familien fordi på selve roten.
Hvor enkelt og lett å bygge familieforhold?
 Selvfølgelig er den ideelle måten å skape et familieforhold alltid ikke glatt. Familielivet har aldri komplett uten problemer. Alle venter på sin partner, disse forventningene er ofte legitime, men de kan enkelt justeres. Mange par elsker virkelig hverandre, men når det er en spent øyeblikk, vet de ikke hva de skal gjøre for å uskadeliggjøre situasjonen. Snarere enn å leve i konstant spenning, kan du regne ut avvik i familien. Prøv å trekke nytte av det i stedet for å ignorere problemet eller vedvarende forsøk på å remake partner "av seg selv".  
 Hvorfor lever noen par lykkelig noensinne etter, mens andre er stadig kranglet og til slutt divergere? Du kan lagre en familie og bygge et perfekt forhold? Er det noen hemmeligheter eller triks?
Topp 10 viktigste hemmeligheter lykkelig familie

 Secrets av et lykkelig familieliv


Topp 10 viktigste hemmeligheter lykkelig familie

 Vi tilbyr deg de 10 hemmeligheter lykkelig familie:
 •  Venner og partnere. Hvis ekteskapet er ikke bare mann og kone, men også gode venner med hverandre, vil ekteskapet definitivt sterk og glad. Hva betyr dette? Husk hvordan snakker gode gamle venner. De deler med hverandre hemmeligheter og opplevelser, stadig fleiper (eller noen ganger selv gikk ut av sted), gi hverandre råd og bare alltid i nærheten i vanskelige stunder. Bli venner for hverandre, og du vil finne at du alltid har noe å snakke om. Tross alt, er man ikke kjedelig, er det ikke? Men det er en påminnelse: Selv om en slik vennskap ikke kan glemme venner, som kvinner trenger venner, og menn - kamerater og venner.

 •  Trust. Uten tillit til å bygge sterke familie vil ikke fungere. Hva er en tillit? Hvis du stoler på, vil det ikke sjekke telefon mann, kaller ham hele tiden, hvis det er forsinket. Derfor, for å få tillit er ikke lett, men det er så lett å miste! Hvordan å være? Hvis du fortsatt ikke stoler på partneren deretter evaluere sine handlinger. Han lyver til deg mennesker, enten det er for sine handlinger, gjør det de sier og løfter? Hvis ja, så kanskje det er på tide å stole på ham? Som for hans tillit til deg, så zasluzhyvayte det. Ikke lyv Følg lover ingenting skjul fra sin mann. Og beholde tilliten det så lett å miste!

 •  Være i stand til å tilgi. Bildene ikke bare hindre oss å elske, å være lykkelig og nyte livet hver dag og gjennomført med sine kjære, men kan undergrave helse. Så ikke skjult bilde, lære å tilgi. Selvfølgelig, det er ting som ikke kan bli glemt. Men er det en grunn til å leve med noen som gjør deg kvalifisert for handlinger? Ingen. Men for å ta anstøt av ting bare ikke trenger. Hvis en mann i sinne sa noe ubehagelig, glem det. Og husk en mer viktig poeng: hvis du tilgi den personen, aldri nevner det han gjorde, aldri bebreidet ham i dette.

 •  Ikke prøv å endre og justere partner etter. Fordi du elsker det slik, med alle funksjonene, mangler og "kakerlakker i hodet mitt." Så sannsynligvis dere vilt irriterende vane mann kaste sokker. Men sammenlign sokker og din dyrebare kjærlighet og sterk familie? Lukk øynene og ta ting i person som han er. Selvfølgelig, hvis man selv ønsker å endre noe i seg selv (for eksempel bli kvitt noen dårlig vane), vil sikkert hjelpe ham i dette. Men aldri presse og ikke tvinge.

 •  Ikke jeg, men vi. Husk at familien - er ett. Når du en gang sverget til hverandre for å være sammen i glede og i sorg, i sykdom og sorg. Så først, prøve å eliminere din egoisme. Hvis du tenker bare på seg selv, er det usannsynlig å nyte din partner. For det andre er alle vedtak gjort i fellesskap. Selv om du trenger å kjøpe en vaskemaskin eller jern, snakke med sin mann. For det tredje, hvis den ene ektefellen er et problem, så det bør automatisk blitt vanlig. Fjerde, aldri Fordel måte eller plikter.

 •  Kompromiss. Uten det, kan livet i familien ikke gjør. Hvis du lære å inngå kompromisser, vil du fort merke at tvister og konflikter blitt mye mindre. Noen ganger trenger bare å vike for ikke å fornærme partneren og ikke å ødelegge relasjoner. Hvis du vurdere menneskenes tanker, og han begynner å regne med ditt. Men det er viktig å forstå at det ideelle forhold og sterk familie - er gjensidige innrømmelser. Det burde gi begge, ellers vil man alltid være tilgjengelig under vanskelige forhold, og den andre mener at han - familiens overhode og retten til å bestemme alt for alle.

 •  Lære å snakke. Det ville synes at dette komplekset? Men ifølge statistikk, kan de fleste ektefeller ikke føre produktiv samtale. Hva er galt? Det første problemet - manglende evne til å lytte. Hvis partneren din sier avstå fra kommentarer og rettelser, vente til det vyhovorytsya, deretter begynne å reagere. Det andre problemet - manglende evne til å snakke. Lær hvordan du skal bygge setninger og snakke normalt språk. Unngå harde ord, kan de alvorlig skade. Det tredje problemet - manglende evne til å kontrollere følelser under en samtale. Hvis du føler at "koker" bedre sette samtalen og ta det med ro. Og den fjerde problem - motvilje mot å snakke. Begge må forstå at hvis problemet ikke diskutere det seg selv at de forsvinner. Hvis du lærer å snakke, vil du se at livet er mye enklere.

 •  Sex. Ja, er sex livet veldig, veldig viktig. Ifølge statistikk (og tror det skal), deretter en rekke personer er tatt i forræderi bare fordi de ikke er fornøyd med den intime liv partner. Men det er et problem i de fleste tilfeller helt løst. Først må du være ærlig med hverandre. Hvis du liker noe, eller snarere ikke liker å snakke om det ærlig. Ellers hvordan folk forstå hva som gir deg glede? For det andre bør mann og hustru være mer avslappet. Skam i sengen upassende og ikke trenger. Tross alt, du - innfødte folk! Hvorfor skamme seg og viker? Og for det tredje, ikke vær redd for å eksperimentere. Sannsynligvis hva du synes vulgær og uakseptabel selv virkelig vil levere den gleden som du aldri følt.

 •  Elske hverandre. Mange tror at varen en gang, fordi uten kjærlighet familien kan ikke være a priori. Men litt kjærlighet, men glem det, redd for å vise følelser, men etter hvert begynner den andre halvparten i kjærlighet partner tvil. Aldri være redd for å vise følelser! Kiss, obiymaytesya, ofte bekjenner din kjærlighet. Men gjør alt fra hjertet, ikke fordi det er nødvendig. Tross alt, du elsker en mann, ikke sant?

 •  Se etter felles interesser. Hvis paret er ikke vanlig yrker, hobbyer og interesser, kan de på ett punkt synes fremmed for hverandre. Så sikkert finne noe til felles. Dette kan være en bestemt sjanger filmer, fange noen sport, reiser og mer. Generelle økter vil se funksjoner som tidligere var ukjent. Og dele dine interesser vil tilbringe mer tid sammen og nærmere. Totalt sett noen solide argumenter!

 •  Husker de viktigste hemmeligheter familielivet og ekteskapet vil være sterk og glad!  
  Яндекс.Метрика