Hvordan å fly et fly med et barn

 Behovet for å fly med en baby på et fly skremmer ofte foreldre. Men med riktig forberedelse til turen flyturen går greit og uten stress.

 Babyen


 Hvordan å fly et fly med en baby spedbarn? Fly med baby spedbarn er mye enklere enn å fly med ungdommer. Et barn kan trygt sove hele turen min mor på brystet.
 Men før du bestemmer deg på et slikt tiltak, snakk med din barnelege. Hvis det finnes ubetenkelig, kan du trygt fly.

 På flyplassen, ikke nøl med å flyplassansatte. Du kan bidra til raskt å passere kontroll for å holde et rom mor og barn, slik at du kan mate og perepovyty barn.
 Pre se om flyselskapet tillater stellebord og hvordan å transportere mat til barnet hvis han er flaske-matet.

 Forberedelse for reise


 Hvordan å fly et fly med et barn? For et lite barn reise - et stress. Merkelig sted, masse fremmede, foreldrene er opptatt med sine gjøremål, alt fungerende sentralstimulerende barn. Derfor, på den måten et barn kan være lunefulle. Prøv mer snakk med barnet, for å distrahere ham. Betale full oppmerksomhet til det.

 Hva du skal ta på et fly for et lite barn


 Vel tenke over hva du tar med deg på flyet. Den beste håndbagasjen pakket i en liten ryggsekk for å få hendene var fri.
 I planet være sikker på å ta en endring av klær for baby, bleier, reisesyke rettsmidler, kluter, leker for barn og mat.
 Ikke glem om dokumentene. De bør være på hånden, ikke gjemme dem bort i poser.
 Pre-tenke over alt for et barn. Hvis du reiser med en baby, kan han ikke ta plass, men hvis barnet er eldre enn to år, er det bedre at han hadde sitt eget sted.
 Og viktigst av alt - at barnet skal føle seg trygge og rolige foreldre, deretter fly på et fly med babyen trygt.  
Læring av fremmedspråk fra barndommen
 Menneskelig språk er en unik kommunikasjonsverktøy, gitt til mennesker av natur. I dag er det ingen overraskelse at språket treningen starter helt fra barndommen, og i tre eller fire år med et barn er lett kommunisere på to forskjellige språk.
 Hvordan vet du om å begynne å undervise barn fremmedspråk fra tidlig alder? Alt dette og mer denne artikkelen vil fortelle.

 Fremmedspråk fra tidlig alder - er det verdt?


 Livet er fullt av ekstremt spedbarn, det er fylt med interessante øyeblikk og hendelser han studerer og lærer. I sitt første år av et barn, som en svamp, absorberende store mengder av nyttig informasjon. Hvis foreldrene velger å lære et fremmedspråk med barnet ut av holderen, så barnet har å lære og videreutvikle denne kunnskapen.
 Berømte russiske lærer KD Ushinsky sa ved denne anledningen: i det store og barn spiller ingen rolle hvilket språk de vil si det aller viktigste for et barn - at han visste og forsto det.

 I tidlig barndom hos barn har ikke motivasjon til å lære språk, så snakk om vellykket læring gir ikke mening. Så mange barn lære et fremmedspråk fra barnehage, men de helt mestre eneste. En språklig miljø familie - er en annen viktig faktor for vellykket mestring av fremmedspråk siden barndommen.
 Tenk på et barn å lære et språk som en måte intellektuell utvikling av barn, aldri tvang og ikke tvinge et barn til å lære, vil bare klasser holdes enkelt og naturlig, og suksessen av dem vil være mye høyere og bedre.

 Lære språket av barnet - hvor du skal begynne


 Beslutningen om å lære barnet et fremmedspråk må være deres engasjement babyen til dette komplekse og tidkrevende prosess.
 Nøkkelindikatorer for beredskap inkluderer:
 •  Barnet flytende i sitt morsmål, 100% forstå språk og bygger seg riktig setninger.

 •  Snakker barnet bruker en masse ord, uttrykk og ordklasser, enkelt betjenes populære begreper og terminologi hjem.

 • Læring av fremmedspråk fra barndommen

   Fra ovennevnte er det klart at språkopplæring bør begynne tidligst 2-3-4 år, dvs. siden barnehagen, når barn er allerede bevisst persepsjon, logisk tenkning og vedvarende oppmerksomhet, i stand til å lytte og til å styre seg selv, forstå og utføre sine vilkår og målsettinger.

   Fremmedspråk i barnehagen


   Å lære eller ikke å lære en ung barnets språk - en aktuell og kontroversielle spørsmål i hver familie det bør avgjøres på individuell basis, tar hensyn til muligheter, ferdigheter, talenter, ferdigheter og perspektiver på barn og deres personlige ønsker og ambisjoner. Bestemmer seg for å holde fortsatt lære et fremmed språk, må du velge riktig metode, og dette er bedre å spørre den oppfatning av en spesialist.
   Å heve et tospråklig barn uten problemer bør:
 • Læring av fremmedspråk fra barndommen
   Fornøyd med at barnet vet ett språk, forstår og driver dem svært godt, og deretter begynne å lære et nytt språk. Ikke stress, hvis et barn har problemer med utviklingen av sitt morsmål!

 •  Velg en egnet metode for det enkelte barn, som gir bedre funksjon av hele talen apparat, forbedre uttalen av barnet som innfødte og fremmedspråk.

 •  Gi ham en tospråklig språkmiljø slik at det kan bli praktisert i kunnskap alltid - hjemme, i klasserommet, borte, på gata, på telefonen og så videre.

 •  Ikke tvinge et barn til å lære, og oppmuntre ham til å lære, som organiserer kurs på en morsom måte å bruke levende visuelle hjelpemidler. Bare under disse forholdene vil studere høye og stabile resultater!
 • Forberedelse for skolenNesten alle foreldre til barn i alderen 5-6 år berørte forberedelse til skolen. Nå når du mottar den første klassen av barn adoptert til å gjennomføre intervjuet, og resultatene av disse bestemmes av ferdigheter og kunnskap om barnet. Intervjuet fokuserer på test av barnet til skolen som helhet og i visse områder.
  Vanligvis består testen av flere oppgaver som tar sikte på:
  - Sjekker kontoen;
  - Kontroller nivået av tenkning, fantasi og tale;
  - Bestemmelse av villighet til å lære russisk språk og russisk språk;
  - Verifikasjon av matematisk kunnskap;
  - Bestemmelse av barnets beredskap for skolen;
  - Testing av barnets skole og skolehverdagen.
  Forberedelse for skolenBetimelig og riktig forberede barnet for skolen gjør det mulig å tilpasse seg det nye miljøet som vellykket og selvstendig løse problemene som utgjøres av læreren. Å gå på skole for opplæring gjennomføres vanligvis i Child Development Center for en ekstra kostnad. Ofte kurs er tilrettelagt for barn i skolen. Disse klassene er også betalt, men kostnadene er mye lavere enn i sentrene for utvikling. I tillegg oppmøte på skolen der barnet skal lære på forhånd forberede barnet til skolen forskrifter, miljø, introduserer de fremtidige klassekamerater.
  Det bør bemerkes at forberedelse for skole - en møysommelig og tidkrevende prosess som begynner med fødsel. Falsk er ideen om at trening krever eneste barn for opptak til skolen. Når foreldre for et år før han begynte på skolen begynner å laste ned barnet kunnskap - ingenting bra skjer. Det er viktig at denne prosessen involvert eksperter. Uønsket uavhengig, uten spesialundervisning undervisning barnet skrive og regne.
  Ukvalifiserte tilnærming foreldre lå barnet kompetanse til å fikse det så umulig. Men barnet utvikle uavhengighet ferdigheter, tenkning, oppmerksomhet, motoriske ferdigheter, minne, du trenger så snart som mulig.
  Før vi går i første klasse av barnet bør være i stand til å:
  - Kjole og ta av seg skoene;
  - Bruk offentlig toalett;
  - Les og telle;
  - Kommun;
  - Fokus;
  - For å regulere hans oppførsel;
  - Analyser;
  - For å ta beslutninger;
  - Sett mål;
  - Naviger gjennom rommet;
  - Arbeid;
  - Søke å tilegne seg kunnskap;
  - Vel absorbere lærestoffet.
  Forberedelse for skolenOgså, må barnet være fysisk utviklet nok selvstendig, tålmodig. Språk barn bør utvikles på et godt nivå.
  Dermed lykkes med å trene et barn i første klasse avhenger av nivået av pre-school. Prøv å begynne å forberede barnet til skolen så snart som mulig, og da han ville være glad for å gå på skolen og glede deg med gode karakterer.  
  Fremveksten av barns frykt, hvordan man skal håndtere barns frykt?

   Frykt er en av de farligste følelser. Personen ofte føler frykt i livet, og hvordan det over, jo mer de blir sterkere. Det skremte omstendighetene eller hendelser som en gang potryvozhyly sjel og trer i kraft på bevissthet. Fremveksten av barns frykt.

   Ifølge psykoanalyse barndom frykter reell trussel eksisterer, deres utseende er ledsaget av en rekke barnas fantasi. Omgivelser barnet - en kilde til hans fantasi. Natteskrekk kan være forårsaket av en skrekkfilm. Et barn kan ikke se på skjermen og gå om sin virksomhet, men dette inntrykket er villedende, som et barn en svamp absorberer all informasjon. Siden barn kan ikke skille fiksjon fra sannheten, og derfor er det barnas frykt.

   Barns frykt. Hvordan man skal håndtere?
   - Snakk med barnet ditt all frykt. Bidra til å fastsette tiltak for å realisere det som skjer.
   - Gi barnet forstår at det er helt trygt. Han må være sikker på at mamma og pappa aldri vil gi sin forbrytelse.
   - Forsikre barnet at du tror ham. Fortell oss om dine barns frykt, la ham fortelle deg alt i detalj.
   - Så ofte som mulig distrahere barnet forskjellige spill, tegning og andre nyttige og spennende grupper.
   - Ikke gjør barnet skyldig i hans frykt. Mellom du bør stole på og forståelse.
   - Ikke for å bli ledet av barnas fobier. Prøv å ikke vise at du virkelig tror på Baba Yaga, eller Barmaleev, forklare barnet ditt at det er bare en frykt for at disse fantastiske tegn.
   - Dersom barnas frykt blir smertefull (søvnløshet, tårer uten grunn), er det bedre å søke hjelp fra en barnepsykolog eller terapeut.

   Psykologi av barndommen frykt svært vanskelig vitenskap, samt barns sinn og bevissthet er mye mer lukket for å studere enn den voksne hjernen.

   Årsakene til barndommen frykt
   - I urbane barn frykter mye mer som de føler seg ensomme, lei overflod duplisering av informasjon, de også lider av giperopeki fra foreldre, noe som gjør babyen usikker og sjenert.
   - Ifølge psykologer, barn som er under fysisk aktivitet, møtt med fremveksten av barns frykt.
   - Dersom familien er hyppige krangler og konflikter, er det gjenspeiles i barnets sinn.
   - Når mor er den viktigste familien, og gir en negativ holdning til familiemedlemmer, er barns frykt gitt.
   - Hvis barnet ditt har problemer med å kommunisere, låste han seg i, som også kan føre til barns frykt.

   For å effektivt håndtere frykt foreldre bør alltid lytte til alle mistenkt barn, hans engstelige. Gi barnet ditt føler både sin makt, og veggen i form av foreldrenes kjærlighet, der ingen monster vil ikke fungere.  
  Яндекс.Метрика