En merkelig paradoks: mens gravid vordende mor alene drømmer om hvordan du raskt komme seg ut i fødselspermisjon, fordi arbeidet ikke lenger bringer glede følte konstant trøtthet, søvnighet, er det bare to viktigste tingene - er å hvile.
 Når nådd denne gledens dag og en kvinne med allerede god runde, lukket døren magen kjedelig arbeid og går mot den etterlengtede dekret, virker det som ingenting er bedre og kan ikke være.
Ting å gjøre kvinne i fødselspermisjon?

 Den første uken - alt er greit, fordi hjemme har mye av tilfellene er bøker som lenge har ønsket å lese, og det var ikke tid, er det en rekke problemer som tiden går raskt og lykkelig. Men nå kommer den andre eller tredje uke av forordningen, og mamma forstår at det gradvis blir kjedelig.
 Noen mødre hell komme til fødselen av barnet, selvfølgelig, ikke første gang ikke å være kjedelig, fordi på denne tiden, så klarer, fôr, pokolyshy, Draft, hjerneslag, søvn og underholde innskudd. Når babyen endelig tydde til en søvnig rike mamma og hun faller ved siden av ham å liksom gjenvinne brukt kraft.
 Men over tid, får barnet eldre, livet har utviklet seg, en ung mor takle tilfeller hvor det tidligere er bedre, ser det ledig tid, brukes som, det ser ut, er ikke så enkelt.
 Ikke alle kvinner går bare leve eget barn, så å si, helt oppløse sin eksistens er ikke gitt til hver, over tid, noen unge mødre kan også være sant depresjon forårsaket av en brå endring av livsstil.
 Tidligere, hun var hele tiden å kommunisere med mennesker og driver sin virksomhet, men nå har ting endret seg rundt bare fire vegger og et barn stående bleier, gryter, panner.
Ting å gjøre kvinne i fødselspermisjon?

 Men ting er ikke så dyster som det kan virke ved første øyekast ser det ut svangerskapspermisjon - det er ikke bare vanlige gjøremål og isolasjon, det er den perfekte tiden til å finne seg selv, for å føle gleden av morskap og, på samme tid, tilegne seg nye mål, hobbyer og bekjente !
 Hvis du også lurer på hva du kan gjøre kvinner i fødselspermisjon, så les videre, fordi, som det viser seg, er det mange interessante og, viktigst, nyttige ting og hobbyer som passer perfekt i denne fantastiske perioden av livet.

 Forberedelser til fødsel


 Hvis du ble lei før fødselen av barnet, så fortvil ikke, fordi du har en flott mulighet til å gjøre planlegging og forberedelse av tett for denne betydelige hendelsen. Hvis du tenker på de overtroiske mennesker, har du sannsynligvis vet at du ikke kan kjøpe ting på forhånd barnet ditt til å trekke barn så vel som barn tilegner seg forskjellige enheter. Men det spiller ingen rolle!
Ting å gjøre kvinne i fødselspermisjon?

 Å være klar over alt som blir solgt, hva stiler og farger i mote, kan du gradvis å reise alle barnebutikker, ta vare og velger å velge bare kjøpe pyntegjenstander, fordi etter fødselen av en baby på endeløse shoppingturer likevel ikke være sikker.
 Hvis du ikke vidriznyayetesya økt sårbarhet og marnovirnistyu, kan det lett komme til tak med shopping, utstyre og innrede barnehagen, kan du ta nettbutikker som tilbys hundrevis av interessante og uvanlige ting som bringer deg ditt valg, rett til døren av huset.
 Hvis du er i tvil om nytten eller nødvendigheten av visse ting, den fantastiske ting - online skjema unge mødre, sitter der levende mennesker. De beskriver sine erfaringer og ønsker at mange ganger du hjelpe ut og vil spare deg fra unødvendige kjøp.

 Gå til Travel


 Naturligvis, dette er ikke en fjern og eksotisk, tunge hale flyreiser og lange reiser, siden slike turer utgjør mange farer, både for kvinner og for allerede fødte et lite barn. Men gå til nærmeste hus i landsbyen, eller, hvis mulig, og graviditet kom i sommermånedene, til et par måneder gå til sjøkanten.
Ting å gjøre kvinne i fødselspermisjon?

 Healing luft, hjem produkter, enkle menneskelige gleder som å plukke bær og frukt, en spasertur gjennom skogen eller langs kysten, for å hjelpe deg klar og glatt vanskelige øyeblikkene i fødselspermisjon.
 Hvis du gå hvor som helst, men til nærmeste kyst langt unna, kan du prøve å gå så ofte som mulig til naturen og byen, besøke parker og hager, ikke har blitt kansellert sitter rundt bålet og deilige grilling, beundrer natur og hyggelige turer med venner.

 Se selv


 Mange unge mødre, føder barnet, helt glemme om deg selv som noe de en gang likte, fordi hver hadde sine hobbyer, interesser eller hobbyer som bringer glede og tilfredshet.
 I voksen alder slike øyeblikk er raskt og forsvinner, nye foreldre ikke til personlig tid, fordi det er nesten helt spist husarbeid og omsorg for barnet ditt.
 Når du begynner å dukke opp ledig tid, tvinge deg selv til å gjøre noe mer nyttig enn å se en annen serialchyku, veldig vanskelig. Husk at du fortsatt elsket og prøv igjen for å teste seg selv i dette tilfellet.
Ting å gjøre kvinne i fødselspermisjon?

 Kanskje de første 15 minuttene du har til å tvinge meg selv, men hvis det virkelig er til din smak, vtyanetes du raskt og begynne å nyte lang glemt følelser. Prøv for eksempel å male eller forme med leire (leire), og kan ha mistet talent av dikteren eller forfatter, så kan du lage din blogg eller nettside!
 Det kan være lurt å beskrive det fremskritt barnet ditt, dele erfaringer med mamma, og kanskje du har lenge drømt skrive noen novelle eller en historie. Kanskje det er på tide å åpne en ferdigheter selv?
 Under dekret lett kan lære på videregående nivå noen fremmedspråk, er det nok til å vie en dag i 40-60 minutter. Det viktigste er ikke lat, og etter 3 år dekret du bare overraske sin mann eller kolleger raskende kunnskapsnivå.
 Tenk på interessante bøker som lenge har ønsket å lese bøker til barn, som må inkluderes i kostholdet ditt, fordi det kan finnes informasjonen på utdanning elskede barn.
 Ikke glem i tid til å hvile, deilig å spise, sove, og prøve å fokusere bare på de positive følelser av fritid brukt! Forresten, noen mødre aktivt bruke sine ferdigheter i håndarbeid, strikking, sy klær, veving armbånd og anheng, smykker etableringen. Noen ganger noe lignende avtale, selv de som aldri i hendene ikke holder nålen!
Ting å gjøre kvinne i fødselspermisjon?

 Hva er enda mer interessant: disse interessene, som resulterer i selv i stand til å bringe et overskudd, lære noe annet deretter selge sitt arbeid. Du kan opprette en nettside eller annonse for å spre seg blant venner, gjorde det ikke fungerer for mødre i dekretet? Jeg får tilfredsstillelse, og tjene deg selv en ny bluse!
 Hvis en familie økonomiske problemer, kan du finne en jobb og seriøst, er det ikke nødvendig å gå ut nok til å se på områder, såkalte "frilanser".
 Der kan du finne mange jobber som tilbyr arbeid i hjemmet for ekte penger: oversette tekster, skrive artikler, prosess bilder, lage websider, og mer! Husk at dekret - dette er ikke slutten på livet, det er bare en stor mulighet for en frisk og åpner deg til å oppleve livet med vin linje.  
 I løpet av det siste tiåret er i økende grad funnet barn med uvanlige og sjeldne navn. Men noen ganger svært gode og gamle navn ikke er på bølgelengde med vår vanlige patronymikon og kan føre til latterliggjøring. Så mange foreldre prøver å fange opp navn på en gutt til sin far.

 Betydningen av å velge navn for mellomnavn


Velge et navn for guttens mellomnavn

 Psykologer mener at en persons navn i stor grad bestemmer sin skjebne. Legg merke til at den lille gutten vokse opp før eller senere bli min mann, og han vil søke navn og patronymikon. En kombinasjon av dårlig valgt navn og etternavn er vanskelig å uttale og høres latterlig.
 Denne artikkelen gir tips om hvordan du velger et navn for gutten til sin far.

 Tips om hvordan du velger et navn mellomnavn


 For å velge et navn for gutten til sin far, for å prøve å følge noen råd.
 Følg vakker lyd i uttalen av en rekke navn og patronymikon. Hvis guttens mellomnavn begynner på en konsonant brev, begynte jo bedre hans navn på en vokal. Denne tilstanden gir mykhet og melodi navn. Det er ønskelig å unngå en kombinasjon av flere konsonanter i krysset navn og patronymic. Dette gjelder spesielt når den siste bokstaven i navnet er det samme som den første mellomnavn. For å hindre at "knurring" navn og patronymikon, anbefaler vi foreldre til å unngå gjentakelser i det bokstaven "r".
Velge et navn for guttens mellomnavn


 Vurdere lengden av navn og etternavn - en viktig detalj. Fine korte navn vil høres med lang mellomnavn. Ikke verre enn det høres ut, å være relativt lik i lengde. Kombinasjonen av fornavn og etternavn av et stort antall bokstaver bør unngås.
 For en harmonisk kombinasjon av navn og patronymikon, prøv å gjøre dem en nasjonal opprinnelse. Ja, gutten fra den slaviske etternavn, selvfølgelig, ville være den beste slaviske navn.

 Alternativer navn for gutter mellomnavn


 Aleksandrovitsj
 Midten O., regnes som en av de mest vanlige. Dessuten var det virkelig universell, så vanskelig å finne et navn som ikke ville passe ham. Men disse er navnene på guttene, som er perfekt mellomnavn Alexander. For eksempel navnene starter med den samme vokalen "a": Alex, Andrew, kunst, Arkady. Vakker og etternavn A. klingende mannlige navn Victor, Michael, Paul, John, Peter, Bogdan, Vladimir.
 Evhenevychy
 Plukke opp gutter navn, som er konsonant med etternavn som begynner på E., vanligvis ikke vanskelig. Så etternavn er lang og komplisert, kombineres harmonisk korte navn: Oleg, Leo, Roman, Spill, Maxim, Vadim, Timur. Hvis foreldrene foretrekker lange navn, anbefaler vi at du ser på Alexander, Dmitri, Vladislav, Michael, Cyril, Nicholas og Vyacheslav.
 Yurevychy
 Gitt det faktum at etternavnet Yu presentere bokstaven "p", følg rådene og velge et navn som ikke inneholder en konsonant. Likevel må vi huske at dette etternavn er veldig myk, så begynner på en vokal "u" ​​og inneholder myk tegn. Navngi gutten til sin far Yu å være heller mer streng og fast Anton, Anatoly, Alex, Stanislav, Jacob, Oleg, Vladislav, Konstantin, Leonid, Leo og Vsevolod.
 Serhiyevych
 Å velge navnet på gutten på hans far S., bør det vurderes gitt navn som starter med vokaler: Alexander, Eugene, George, Alex, Andrew. Fra etternavn S. godt høres ut navnene på gamle og moderne: Simon, Basil, Paul, Sakarja, John Taras, Gregory, Daniel, Nikita, Daniel, Max.
 Dmytryevychy
 Midten D. annen kombinasjon av de to første konsonant bokstaver. Derfor, for å spare melodi navn og patronymikon og unngå komplisert uttale, er det ønskelig å velge navn som ikke slutter i to eller flere konsonanter. For eksempel navnene på Valery, Alex, Andrew, Eugene, Michael, Victor, Daniel, Cyril, Roman, Gleb, Daniel, er Elias godt egnet til D. far.

 Denisovich
 Hvis guttens mellomnavn Denisovich, kan det kalles Johannes, Alexander, Bogdan, Alexis, Nikita, Maxim, Artem, Yegor, Elias eller Stephen. Dette er et vanlig etternavn i dag, og det er lett å velge et navn. Her er hvor fantasien roam foreldre.
 Artemovych
 En vakker og melodisk etternavn Artemovych være tilstrekkelig hørt navnene på guttene Philip, Matthew, Vitali, Nikita, Denis, Konstantin Vladislav og Stanislav. Som for valget av dette navnet ved navn, for å si at det er viktig å ikke overdrive det med bokstaven "p". Dårlig passform og disse navnene, den første bokstaven som - høyt.
 I.
 Guttens navn med etternavnet I. hardt, bør være myk å høres bra ut sammen. Tips foreldre - ikke velge navn som slutter på vokaler. Basert på råd, til de beste navnene være far Valentin I. Maxim, Artem, Jaroslav, Nicholas, Michael, Peter, Timothy, Matthew.
 O.
 Snakker om valg av navn for gutter etternavn O., ikke trenger å følge noen konkrete regler og restriksjoner. Midten karakterisert ved at behagelig for øret og går med de fleste navnene. Her er noen av dem: Arcade, Alexander, Andrew, Gennady, George, Vladimir, Leo, Ruslan, Dmitry, Vitaliy, Eugene, Edward John, Cyril, Stanislav, Michael, Paul, John, Philip, Sergei.
 Andreevychy
 Hvis foreldrene ikke har kommet opp med et navn for guttens mellomnavn A., tilbyr noen av de mest vellykkede versjoner. Kombinasjonen av etternavn og navn som Wade, Paul, Rostislav, Roman, Maxim, Vyacheslav, Anton, Daniel, John, Igor og Gleb med en behagelig lyd. Navnene som inneholder bokstaven "r" i midten eller slutten av et ord vil være vanskelig for uttalen av etternavnet A., så de bør unngås.
Velge et navn for guttens mellomnavn

 Kanskje før du noen gang lurt på hvordan du skal velge et navn for gutten til sin far. Ikke bli opprørt hvis du ikke finner den artikkelen du ønsket navn, fordi, som de sier, trenger ikke foreldrene velger. Vi håper denne informasjonen vil være noe nyttig for deg, og du gjør det riktige valget!  
Яндекс.Метрика